Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlarr....
cemre onur ayça hepsine maşallah hepsini öpün benim için...arzucum evin çok güsel olmuş güle güğle oturun canım...
ayşecim gelirsen istanbula bekleriz haberleşiriz görüşürüz tabiki de neden olmasın....

kızlar hoşbulduk, gül seninle yakınmışız ne güzel, müsait olduğumuzda görüşebiliriz. sen tek başına bebeğinle çıkabiliyor musun?
aşkı memnuyu bende izliyorum tabiki, asla kaçırmam. haftaya sezon finali.
benim kız tembel iyice, emeklemiyor bile sanırım geç yürüyecek .

Eklentiler

• $eylul.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 29
günaydın kızlarrrrr,

eylül çok tatlı maaşallah tombiş yanaklı güleç yüzlü :)

denizo 2 gündür beni emmiyo ya , acaba dişten midir ama iştahında falan hiçbişey yok sadece beni emmek istemiyo ,herhalde bırakıyor artık memeyi

benim ki de uzun zamandır zorla emiyo unutmasın bırakmasın diye sürekli veriyorum zorla tabi aman napıyım lasın da biraz daha anne sütü varsın zorla alsın çocukların beyin gelişimleri için çok iyiymiş anne sütü muhakkak 1.5 yaşına kadar emmeleri gerekiyomuş

9. aydan sonra bebeklerin emme isteği azalırmış ve bazı bebekler bırakırmış ne yazık ki emmeyi. evet 1 yaşına kadar emzirmek iyi bişi ama benim doktor derki "ilk 6 ay anne sütü çok öenmliydi ama artık bizim için gıdalar önemli anne sütü kahve niyetine artık" emmeyi bırakırsa da üzülme der. ben sabah akşam günde 2 kere emziriyorum uyku öncesi.

maşallah anne kıs çok güselsiniz ama isminizi hala öğrenemedikkk?:)
gözdecim inşallah bırakmaz yaa insan üzülür işte off belki diştendir ama tunahan da bi kere öle yapmıştı hatta sizwe de sölemiştim bıraktı herhalde diye ama bırakmamış.inşallah denizoda öledir...

Gunaydın hatunlar
sporumu yaptım, ısık hızında banyomu yaptım Aslan bey mızıkcılık yaptı cunku ve geldımm...

Elvan arkadasım eylule de sanada masallah :)

kızlar aytenle konuştum şimdi,
nazilliye gitmiş annesinin yanına 1 hafta izin almış
kayınvalidesi kediyi vercekmiş .
hepinize çook selam söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…