Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın arkadaşlar
akşam geçmişi okudum ama şu an aklımda hiç bişey kalmadı valla...
alp berk ın 3 gündür ateşi 40' gün içinde 6-7 defa yıkıyorum calpol veriyorum 1 saat güşüyo sonra gene .39.5 -40 dr götürdük pek memnun kalmadım o an ateşi düşmüştü bişeyi yok dedi. enfeksıon kapmış olabilir dişten olabılır dedi.. bi antibiyotık yazdı cumaya kadar ateşi dümesse antibiyotiğe başlayın dedi bu gün 4. günumuz geceden beri iyi ateşi inşallah ilaca gerek kalmaz bugun haftasonu nöbetçi eczanede yok burda...
4 gündür ukusuz yorgun bitmiş durumdayım ama yavrum iyi olsun bişey istemem şimdi eşim dinlenıyo birazdan o balıcak alp be ben dınlenıcem....
alp şuan 7.400 gr en son biray önce 8 kiloydu zayıflamış mı dr tartısımı yanlış anlamadım bana göre yemesı ıyıdı ama hasta olunca bişey yemedi anne sütü hep 1 gınde okadarzayıflarmı anlamadım ( dr ateşlendiğinin 2 gunu götürdük)
şimdide gözünun kenarları üstü kızarmış öksürük başladı allahım az kaldı türkiyeye geleyım ilk iş dr götürcem güzelce...

Canım cok gecmıs olsun fıtıl neden vermıyorsun ? calpol hıc bı ıse yaramıyo valla...

gözdecim bende aradım ayteni açmadı bi daha ararım sonra...
mevlüdecim bende seni merak ediyordum kaçgündür numaran da yok arayamadım meraktan öldüm valla.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir biraz daha iyi diyosun inşallah bişeyciği kalmaz...

tünaydın hanımlar hayırlı cumalar. aytenin iyi olmasına sevindim. gözdecim senin msn bende varmıydı bilmiyorum ama gönderirmisin yinede. deryacım senin msnnini gönderebilirmisin bana. birde aytenin tlfnunu rica etsem.
Elvancım kızınla maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Mevlüde canım benim küçük beyimize geçmiş olsun güzelim bu aralar heryerde salgın var sanırım.biz ogluşumla beraber olduk atlattık çok şükür.
Ayşe kızz nerde albüm yapıyorsun anlamadım.

betülcüm verdim canım sabah ve akşam fitil verdim ama kafam yerinde değil yazmayı unutmusum yorgunluk uykusuzluk bittm valla kaç gündür...
bide sıcak bunaltıyoo...

geçmiş olsun mevlüdecim
zeynepte dün gece çok hastaydı ateşi vardı öksürüyor hırıldıyor uyuyamadı yavrum ılık banyo falan yaptırdık calpol verdim düştü ateşi rahatladı ama öksürük var kötü seside kısıldı doktora götürdüm sabah grip olmuş dedi boğazıda iltahaplanmış ilaç verdi öksürük şurubu balgam sökücü falan hırıltısı artarsa ses kısıklığı devam ederse hemen getir bronşit olabilir dedi. ınşlh biran önce iyileşirler.

zeynepçim sşze de geçmiş olsun...tunahan da dün gece anidn ağlayarak uyandı kiçli içli ağlıyodu kucağıma aldım salladım salladım ancak sustu anlamadım niye

zeynepçim sşze de geçmiş olsun...tunahan da dün gece anidn ağlayarak uyandı kiçli içli ağlıyodu kucağıma aldım salladım salladım ancak sustu anlamadım niye

canım zeynepcim derken beni kastettin sanırım :) çok sağol
bebekler bu dönemlerinde anne babadan uzak kalma korkusu yaşarmış geceleride bu sebepten uyanıp ağlayabilirmiş seni yanında görünce sakinleyip uyuyorsa böyle bişey olabilir.

ay naimecim dur gene hatlar karıştı sana dedim evet...ay dediğin gibyse yavrucum rüya mı gördü yaniii ay bebeğim benimmm kıyamam.Rabbim korusun hepsini...

gecmıs olsun bebeklere arkadaslar...

kızlar Aslanın da dudagının ıkı yanında tam kesısme yerınde enıne kızarık cızgı var ve uzerınde de beyaz cızgı... hanı sankı agzını cok acmıs da hafıf yırtılma zedelenme olmus gıbı.. :1no2:
aksam yoktu sabah farkettık.. neden olabılır acaba ya ?? acıyordur da kesın kesık gıb yanıyordur bızede olur ya hanı.... :sm_confused:

acır tabi betülcüm genelde kışın soğuktan olur böyle şeyler
aslan tırnağıyla falan yapmış olabilir.

acaba kurumuş olabilir mi betülcüm bol bol su ver bide bebek yağı sürsen...

acır tabi betülcüm genelde kışın soğuktan olur böyle şeyler
aslan tırnağıyla falan yapmış olabilir.

yanı tırnakla yapılacak bırsey degıl kurumus gıbı de degıl sankı agzını cok acmıs ta yırtıyomus gıbı bırsey olmus.. ama nasıl olmus o ıs gece anlamadım... tam dudagın ıkı yan kesıstıgı yerde... bebek yagı surulurmu kı acaba oraya.. yada dokunurmu bılmem...

naime cim çok geçmiş olsun alp gece uyumadı şimdi uyuyo bende ütü temizlik yapıyorum yarın valiz yapıcam alp uyudukça ya çok da sıcak ütü yapılmıyo ama yapmam lazımm....

betülcüm dün aynı tarif ettiğin gibi alp ede olmuştu sanırım bizimki kaşıktan oldu ben ona tatlı kaşığı vermiştim elıne...
ağzını çok açtıgı için orası tahriş olmuş olabilir canım oyuncak falan kemiriyomuu....

kasık bende verıyorum bazen ama dun verdıgımı pek hatrlamıyorum..
belkıde buyuk bıseyı agzına sokmaya calısıyorken olmus olabılır dedıgın gıbı canım...

can yelegi 4 tl deniz yatagı 3,5 tl kolluk simity falan hepsii 4 -*3,5 5 arası değişiyoo fiyatlar iyiii..

bide güneş gözlüğü vare bebekler içinn acep alsammı ki 3,75 di oda ama onda kararsız kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…