- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.641
bayıldım bebişine maşallah 41 kerekendimin de 1 resmini koyayım dedim :) emirgan parkından 1 kare...
günaydın arkadaşlar
akşam geçmişi okudum ama şu an aklımda hiç bişey kalmadı valla...
alp berk ın 3 gündür ateşi 40' gün içinde 6-7 defa yıkıyorum calpol veriyorum 1 saat güşüyo sonra gene .39.5 -40 dr götürdük pek memnun kalmadım o an ateşi düşmüştü bişeyi yok dedi. enfeksıon kapmış olabilir dişten olabılır dedi.. bi antibiyotık yazdı cumaya kadar ateşi dümesse antibiyotiğe başlayın dedi bu gün 4. günumuz geceden beri iyi ateşi inşallah ilaca gerek kalmaz bugun haftasonu nöbetçi eczanede yok burda...
4 gündür ukusuz yorgun bitmiş durumdayım ama yavrum iyi olsun bişey istemem şimdi eşim dinlenıyo birazdan o balıcak alp be ben dınlenıcem....
alp şuan 7.400 gr en son biray önce 8 kiloydu zayıflamış mı dr tartısımı yanlış anlamadım bana göre yemesı ıyıdı ama hasta olunca bişey yemedi anne sütü hep 1 gınde okadarzayıflarmı anlamadım ( dr ateşlendiğinin 2 gunu götürdük)
şimdide gözünun kenarları üstü kızarmış öksürük başladı allahım az kaldı türkiyeye geleyım ilk iş dr götürcem güzelce...
zeynepçim sşze de geçmiş olsun...tunahan da dün gece anidn ağlayarak uyandı kiçli içli ağlıyodu kucağıma aldım salladım salladım ancak sustu anlamadım niye
naime , mevlüde çok geçmiş olsun ... hemen iyileşirler inşallah
gecmıs olsun bebeklere arkadaslar...
kızlar Aslanın da dudagının ıkı yanında tam kesısme yerınde enıne kızarık cızgı var ve uzerınde de beyaz cızgı... hanı sankı agzını cok acmıs da hafıf yırtılma zedelenme olmus gıbı.. :1no2:
aksam yoktu sabah farkettık.. neden olabılır acaba ya ?? acıyordur da kesın kesık gıb yanıyordur bızede olur ya hanı.... :sm_confused:
acaba kurumuş olabilir mi betülcüm bol bol su ver bide bebek yağı sürsen...
acır tabi betülcüm genelde kışın soğuktan olur böyle şeyler
aslan tırnağıyla falan yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?