- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.661
günaydın arkadaşlar
akşam geçmişi okudum ama şu an aklımda hiç bişey kalmadı valla...
alp berk ın 3 gündür ateşi 40' gün içinde 6-7 defa yıkıyorum calpol veriyorum 1 saat güşüyo sonra gene .39.5 -40 dr götürdük pek memnun kalmadım o an ateşi düşmüştü bişeyi yok dedi. enfeksıon kapmış olabilir dişten olabılır dedi.. bi antibiyotık yazdı cumaya kadar ateşi dümesse antibiyotiğe başlayın dedi bu gün 4. günumuz geceden beri iyi ateşi inşallah ilaca gerek kalmaz bugun haftasonu nöbetçi eczanede yok burda...
4 gündür ukusuz yorgun bitmiş durumdayım ama yavrum iyi olsun bişey istemem şimdi eşim dinlenıyo birazdan o balıcak alp be ben dınlenıcem....
alp şuan 7.400 gr en son biray önce 8 kiloydu zayıflamış mı dr tartısımı yanlış anlamadım bana göre yemesı ıyıdı ama hasta olunca bişey yemedi anne sütü hep 1 gınde okadarzayıflarmı anlamadım ( dr ateşlendiğinin 2 gunu götürdük)
şimdide gözünun kenarları üstü kızarmış öksürük başladı allahım az kaldı türkiyeye geleyım ilk iş dr götürcem güzelce...
geçmiş olsun mevlüdecim
zeynepte dün gece çok hastaydı ateşi vardı öksürüyor hırıldıyor uyuyamadı yavrum ılık banyo falan yaptırdık calpol verdim düştü ateşi rahatladı ama öksürük var kötü seside kısıldı doktora götürdüm sabah grip olmuş dedi boğazıda iltahaplanmış ilaç verdi öksürük şurubu balgam sökücü falan hırıltısı artarsa ses kısıklığı devam ederse hemen getir bronşit olabilir dedi. İnşlh biran önce iyileşirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?