Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben de yaptığım çorbalardan bahsetmek istiyorum, süper oluyor tavsiye ederim, doktorum bile harikasın diyor. her çorbada koyduğum olmassa olmazlarım var öncelikle, bunlar: az havuç az patates (irmik bulgur ya da mercimek dönüşümlü) maydanoz, dereotu, azıcık sarımsak, arpacık sogan, bunların üstüne de 2 çeşit ana sebze (enginar ve bezelye, ya da tazefasülye ve semizotu gibi) ve de et tabi. düdüklüde pişiyo 15 dk. piştikten sonra 1 kaşık zeytinyağı yemeden önce. tuz yok. tadı harika oluyo ben bile beğeniyorum :) eylül de genelde yiyor sonlara doğru 2-3 kaşık bırakıyo . ee normal tabi :)

iyi geceler kızlar nasılsınız?
canımbende o şekilde yapıyorum tunahanın çorbalarını bazen ıspanak bazen enginar,kereviz...genelde hepimizaynı tarz yapyoruz sanırımmm...afiyetle yesin bebeişlerimizz

maşallah fatifderya çok tatlı bebişin. yalnız çorbalarda mevsim sebzelerine dikkat edin, ıspanak geçti artık kereviz de. kabak tazefasülye enginar bezelye semizotu zamanı

günaydın...iyi bir haftasonu dileğiyle..

naime,mevlüde cokgeçmiş olsun..mevlüde alpin tartısına takılma..ordakı dr ların tartılarına bıle guvenmemekte haklısınn..cocuk bigünde kılo alır bigünde verirmiş bide böylederler..yeterki iyileşsin tezden..gelişmeleri bildir emi...
naimecim neden acaba oluyo bu..soğuk algınlıgımı..evler 28 dereceyken..nasıl oluyo..bende cok ınce yatırıyorumzaten ustunde örtü tutmuyo..nasıl oluyo bu işler anlamıyorum...

ben dun berbat bigün geçirdim..eşimle tartıştık..yenılemek ıstedıgım şeyler vardı..ailemin destegıyle deiştirmek istedgimi zaten evi deiştiremediğimizi cok bunladgımı enazından kendı zevkımeuygun bı yaşamalanı ıstedıgımı soyledim..bencil oldum...gidersen git dedi..kapıyı çarpıp cıktım..kuaforegıttım:)ama duramadım2 saat..kurdeşen döktüm resmen..neysekı eşimaradı gel bebekle ılgılen dedı..koşakoşa gıttım..ismet sankı olanları birebir anlamışcasına tümgün okadar huysuzlandıkı...yürütece bilekoyunca agladı..hep kucak istediki normalde hiç umursamaz takılır kafasına göre..ben gözden kayboldukca huysuzlandı..resmen soru işareti vardı sanki ifadelerinde..çıldırtıcı tabi...yüz kocadan vazgecebılırdım ama biryavrudan vazgecemem anladım....netekım eşimle guya barıştık işte..bana dokunmadıgını söyledim..maddi eksıklıklerım bıyana manevı tatmınsızlıklerımde oluştu...maddıyat belkı elde deil ama bu konuda bir düzelmegörmezsemben kesın ayrılmayı düşünüyorum..çünki cinsel ilişki deil benı tatmın eden asıl..dokunulmak..zaten gece salonda yatar..kırkkere kaldırırm yanıma gelmez..bi sarılmaz..okşamaz...öküzz gbi mal gibi ağaç gibi hödük gibi bi insan.

sorunlar biyana su akar yolunu bulur işte....

arzucum hoşgeldin...yeni evinde ağız tadı ve huzurla otur işallah..çok cici olmuş pırıl pırıl..sizin bılemedıgınız bazı şerlerde ne hayırlar var denılen suredeki gibi eskı evınde huzursuzluk yaşamasaydın bugun bu feraha cıkamıcaktın belki...yağızını gülegüle büyüt bu yeni evinde..bereket ve sağlıkla işallah....

MYSTERY77 arkadaşım bir geldin pir geldin:)ben kasımpaşadayım ama musaıt olursak size eşlik edebilirim kuzumla....çekik gözlü kızın sana benzemıyo sanırım...görüşmek üzre...

gunaydin kizlarrr pzt gunu randevum var bebisin cinsiyetini ogrencem... Herkes soruyo gicik oluyorum bu sefer soylemicem kimseye burasi haric :) BETUL ruyamda gordum seni 6 kilo daha veriyodun AMA 6.kiloda buraya 4 hafta 3 gunluk hamileyim yaziyodunnnn hayirlara ciksinn insallah.......ben iyice hamilelik psikolojisindeim galilaaaa

Gunaydınlar arkadaslar..

Derya tunama bayıldım ya hele yukarı baktıgı masallaaahhh...

Umut iş olacagına varır ahmak çabalayıp dururmus bu sozun ozu tabı ama o ahmak yerıne ınsan demelı cunku hepımız bırseyler ıcın cabalıyoruz, stres yapıyoruz bazen oluyor gece uykumuz kacıyor dusun dusun dusunuyoruz..
ama ınankı iş ne olursa olsun olacagına varıyor ve can sıkıldıgıyla kalıyor.. hakkında hayırlısını Allahtan ıstemekten daha guzel bırsey olamaz...
O herseyı gorup bılendır, herseyın en hayırlısını bılendır.. senın ıcınde en hayırlısını yıne ondan dılerız.. sıkma canını..

Elvan arkadasım cok besleyıcı corbalar hazırlıyormussun tebrık ederım bızde oyle karısımlar yapıyoruz :)
yalnız ben sunu ogrendım bu aylardan sonra artık corbalar yada yemeklerı tek yada ıkı ana sebzeden yada malzemeden yapmak gerekıyormus..
artık bı damak tadlarının olusması ıcın... bulamac seklınde degılde her bırı ayrı ayrı olarak.. nerede okudugumu unuttum ama bana cok mantıklı geldı...
ve artık evde pişen her yemegı yıyebılıyorlar...

Son düzenleme:

delikafaduldendelikafadulden
Aneyyy... hayrolsun canımm benımm.. nedense benı ruyasında goruyor bu ara cogu arkadasım.. :sm_confused:
sırasıyla herkesın ruyasını mı gezıyom acep töbee... kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
Aneyyy... hayrolsun canımm benımm.. nedense benı ruyasında goruyor bu ara cogu arkadasım.. :sm_confused:
sırasıyla herkesın ruyasını mı gezıyom acep töbee... kaydirigubbakcemile3

bulusma ayarlama dusuncesiyle yattim duun ondan heralde :) bi turlu gelemedim oncekilere ..erenkoyde oturuyorum bi ara isteyen ark larla biseylr ayarlasak cok iyi olur bence

GÜnaydın hanımlar
bı bulusma olursa bu sefer bende katılmak ısterım tabı zaman ve mekan uyarsa bu hafta sonu yegenımın sunnet dugunu var temmuzda ıse gıresun erzurum kırsehır yapmayı planlıyoruz herkes ıznını ayarlayabılırse tabı

saol betüş kuzu..amin canımbenim....

müjde..müjdemizi isterizz:)..bi kızımız varsa oglumuz bı oglumuz varsa kızımızda olsun ısterız elbet..ama ağır basan eli ayağı düzgün ve sağlıklı olmaları..evladın cınsıteyı yok çünki..içimden kızgeçiyo ama söylemeden edemiceemm:)

canim ben hamileyim ya evden pek cikmiyorum sicaklardan dolayi.. 0 yuzden ortak bi vakitte hepinizi evime davet etmek istiyorum hem bebekler icinde daha konforlu olur diye dusundum. Erenkoyde oturuyorum insallah kisa zamanda ayarlayip gorusuruz

Selam kızlar biz geldik evimizdeyiz artıkınzemuszemus
5 gün tatilden sonra döndük çöplüğümüze:)))
Gelir gelmez tabiki iş güç başladı bunalıma girdim valla:)Sabah kalktım çamaşırlar 3 posta ondan sonra tam ascam balkon berbat hadi balkonu yıka,Ege kalkar aç hemen kahvaltı hazırla o arada çamaşır sepeti kaldı balkonda dön geri çamaşırı as yumurta kaynadı koş kahvaltıyı hazırla yedir anam kaka yapmış altını alırken büyük bebek kalksın eh oda aç bir posta daha kahvaltı hazırla topla makineye yerleştir derken offff daha saymıcam...
neyse artık burdayım.İzmir yanıyormuş mahfolduk biz yaaa cayır cayırız şimdiden daha..Nasıl geçicek bu yaz bilmem..
Herkes çok iyidir inşallah..Hasta olan bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun..

kızlar dün ben çıkmışım gelmişiniz burası birazdaha durgunlaşır artıkın yaz geldi herkes tatile gider neyse tatil anılarımızı anlatırız artık:)))))))))

umutcum iyi dileklerin için teşekkür ederim doğru her şerde bir hayır aramak lazım ama bu kocalar ya hep aynı yada kimyalarında bişi var benimkide aynı 2 ay ev yaptırdık benimki hiç saatini kaçırmadan öğlen 12 de işine gitti ev heryer heryerde mobilyacı gelmez bozuk olur yapılmaz temizlik bi taraftan hepsiyle tek başıma ilgilendim bizimkinin heeeç umrunda bile olmadı şimdi ev yerleşdi tabiri caizse yaylanıyor yook yook ben kocam size emanete yollucam benim adamı olmucak öyle işte kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…