- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.701
duygucum hoşgeldin canım umarım güzel geçti tatilin tatilden sonra eve gelmek en zoru sanırım oralarda bulaşık derdi yok yeme içme derdi yok gezerken hooop eve geldinmi başlıyor maraton güyaa dinlenmeye gidiyosun geliyosun senin yaptığın işler işte eeeee kadın olmak zor zanaat ege bey nasıl karardımı kız sevdimi suyu yorulup bol bol uyudumu????????
müjde hadi hayırlsı olsun canım....
haberlerini bekliyoruz...
duygu hoşgeldın canım tail yada gezme dönüşü aynı oluyo maleseff....
kılar bu gun alp in ateşi yok ama öksürüyo sürekli
alerjıde oldu böle ısılık gıbı ama ates dışarıda vurmuş olabılır anlamadım ya of bi iyileşemedi çocuk....
neden şimdi bunu anlattın derseniz, biriniz nasıl çorbalar veriyorsunuz demiş de o yüzden yazdım, şaşırmayın yani :)
ayşecim dünki bimden ogluşuma kendime simit ve yatak aldım,top aldım bugün diger bimde bulabildim havlu aldım canım çok güzel şeyler var gerçektende.slmmmmm aslı umaraım almışsınızdır havuzz..
bu arada mervee nerdee yaa canım arkidişimi özledim yaww telde kapalı
duygucum canım benim hoşgeldinizzz ohh ne güzel tatil yaptınız bende hiç sevmem valiz toplamasını. ama ne yapacaksın malesef başımıza gelen çekiliyor.Selam kızlar biz geldik evimizdeyiz artıkınzemuszemus
5 gün tatilden sonra döndük çöplüğümüze:)))
Gelir gelmez tabiki iş güç başladı bunalıma girdim valla:)Sabah kalktım çamaşırlar 3 posta ondan sonra tam ascam balkon berbat hadi balkonu yıka,Ege kalkar aç hemen kahvaltı hazırla o arada çamaşır sepeti kaldı balkonda dön geri çamaşırı as yumurta kaynadı koş kahvaltıyı hazırla yedir anam kaka yapmış altını alırken büyük bebek kalksın eh oda aç bir posta daha kahvaltı hazırla topla makineye yerleştir derken offff daha saymıcam...
neyse artık burdayım.İzmir yanıyormuş mahfolduk biz yaaa cayır cayırız şimdiden daha..Nasıl geçicek bu yaz bilmem..
Herkes çok iyidir inşallah..Hasta olan bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun..
kizlarrrr benim evde bi bulusma ayarlasak dedimmmmm ses seda cikmadi
kizlarrrr benim evde bi bulusma ayarlasak dedimmmmm ses seda cikmadi
hayırlı olsun canım benimm gözün aydın.Bu arada Benim kizim var canlarimm
müjdecimm canım benim MEvlüde çok haklı sen hamilesin .bencede MEvlüde gelince buluşuruz bir şekilde tatlım sende gelirsin.
canım sen hamilesın yorulma ondan ses etmedim ben benimde henüz orda evim yok az sabredin canlar çarşambaya geliyom ayarlıycaz bi buluşma inşallah...
canım sen hamilesın yorulma ondan ses etmedim ben benimde henüz orda evim yok az sabredin canlar çarşambaya geliyom ayarlıycaz bi buluşma inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?