Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum hoşgeldin canım umarım güzel geçti tatilin tatilden sonra eve gelmek en zoru sanırım oralarda bulaşık derdi yok yeme içme derdi yok gezerken hooop eve geldinmi başlıyor maraton güyaa dinlenmeye gidiyosun geliyosun senin yaptığın işler işte eeeee kadın olmak zor zanaat ege bey nasıl karardımı kız sevdimi suyu yorulup bol bol uyudumu????????

müjde hadi hayırlsı olsun canım....
haberlerini bekliyoruz...

duygu hoşgeldın canım tail yada gezme dönüşü aynı oluyo maleseff....

kılar bu gun alp in ateşi yok ama öksürüyo sürekli
alerjıde oldu böle ısılık gıbı ama ates dışarıda vurmuş olabılır anlamadım ya of bi iyileşemedi çocuk....

Arzucum sende hoşgeldin canım özlettin kendini valla:)Yeni evin hayırlı uğurlu olsun öncelikle..
Tatilden eve gelmek gerçektren kabus gıbi..Valiz boşaltmak hele en nefret ettiğim işlerden biridir..Dediğin gibi kadın olmak zor zanaat..Herşeyi düşünmek zorundasın kocalar ancak terliğimi aldın demi bilmemnerenk pantalonumu unutmadın demi gibi sorularla sana yardımcı oluyorlar malesef..Sonra yola çıkıp Allahhh çocugun pişik kremini unuttum diyip saydırmaya başlayıncada sen benden yardım istedinde benmi yapmadım diyecek kadarda rahatlarlmaz:
Arzucum Ege kar beyaz olduğu için güneşe çıkmak yüzerken bile bize eziyet oluyor inan 2 gün önce saat 16.00 da gittik denize sırf yanmasın diye 10 dakika denize soktuk çıkardık hemen duşa soktuk zaten daha plaja gitmeden 50+ kremlediğim halde kollar ve surat ogün pancar gibi oluyor..Yani kötü bir kırmızı değil al al güzel oluyor ama demek istediğim yanlışlıkla 1 2 saat kalsan çocuk 1.derece yanık olur Allah korusun...
Suyu zaten çok seviyordu Arzucum biliyorsun kışın bile havuzu doldurup yüzüyorduk bizzemuszemusBir sorun yaşamadık ama dalgalardan korktu sadece uykuya gelincede gram etkisi olmadı desem yalan olmaz...O temiz hava beni bile çarptı ama Ege dipçik gibi her sabah 7 de kalktıkaydirigubbakcemile3

Canım hoşbulduk geçmiş olsun ben yokken ateşlendi herhalde alp kuzum kıyamambenneyaptımkiGeçmiş olsun canım dişimi geliyor acaba?Bizimde öyle olmuştu biliyorsun ateşten sonra döküntü olmuştu..6.hastalık diyorlar ama...

çok saol duygucum ama vucudanda kuzarıklık yok yuzunde ensesınde var ya 3 gunluk ateş sonrası dışa böle etkı etti yada sıcaktan gıbı.....

Herkese Merhaba Duygu hoşgeldin canım...
Mevlüdecimm geçmiş olsun, gelene kadar iyi bir dr.a göstermeye çalışsan yine bir araştır bakalım eşimm iş arkadaşları filan bakıştırsınn...Diştir büyük bir ihtimal ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım...

Betüll senin kilo verme olayın artıkk rüyalara giriyor devlet meselesi olacak yakındakaydirigubbakcemile3

Umut canım bizde bu sıralar limoniyizz,bugün geldi bizimki ellerimde çiçekler kapımda sırılsıklaaaaammkaydirigubbakcemile3 ama hal böyle olsada için bir kırıldımı kolay kolayy düzelmiyor maaleseff..Herşeyin ilacı zaman yaşayıp göreceğiz artıkk
Müjdes hayırlısı ne ise o olsun canımm erkek olursa oğlun için iyi olacaktır...

Jajed yine göründüüüü....çok ilginçç bir arada farklı biri vardı sürekli takılıyordu oda buralara...

Merveyi aradımm cvp vermedi görüşen varmı olmazsa bir msj atayımm...

Grşz kızlarr...

Son düzenleme:
hoşgeldin duygucum...tümyaz evde geçmez tabi arada kaçarsınız heralde yine..ne guzel izmirde yaşamak..heryerede yakınsınız..bizim temız denız bulmamıziçin yüzlerce km katetmemiz lazım...bakalım nere gitcez bende merak edıyom....

arzucum dimi....evet bencede göndermek lazım..benımkını önce bi keresteciye yontturup lostracıdada cilalatmam lazım ki ancabişiye benzesiinn:)yağızınında fotolarını beklıyoruz musaıtolunca..nasıl büyümüştür özleştiik yavv:)

buarada barbunya fasulyesı pişirip bebelere veren varmı..anam zeytınyağlısını yapardı az havuc patatesle..havucumdayoktu azcık kıyma ve domatesle yaptım ben tadından nefret ettım..bide bu şimdi sebzemii baklagılmı anlamıyom ben valla yaaismet yedi biraz ama cok gaz yapmasın yada ağır gelmesın..butip fasulyelerı felan ara suyunu pişirirken döker kımısı gazyapmasın dıye ben besın degerı azalır dıye mercımegınde bununda dökmedım dogrumu sizce..içimesinmedi azkıymabi küçük buz kemık suyu ve bi dal karalahanayla ınce bulgur ve mınnacık sarımsağı attım tarhanaya pşiriyorum şimdi...

Son düzenleme:
Şenizslm kıslaarrr..okuldaydım..6.sınıfların sbs sınavı vardı..yazık ya oğluşumu düşündüm o da böle koşturmaca bir hayata başlayıor...çok heyecanlıydı bazıları...ammnın sağlıklı olsunda ne yapalım..hayatın kuralı böle koşturmaca...şimdi uyudu da biraz girdim ama birazdan uyanır.duygucum canım hoşgeldin evine..ama insan ne kadar tatilde olsa evini özlüyor bir süre sonra da işte tek kötü yanı işlerrr...otelde herşey bedava ,ye iç yat..temizlik derdi yok..ama insan bir süre sonra ondan da sıkılyor bee..
arzucum evin çok güzel olmuş..güle güle otur canım..
hasta bebişlerimize allh biranönce sağlık versin..
hepinizi öpüyorum..Şeniz

dimi edacım..gönül vazosu bi kerekırıldımı eskisi gibi olmuyo...benım kırgınlıklarımcok..bide yükselenburcummu özyapımmı bilemıyorum çok alıngan nanemollayım eşime karşı...başkalarına okadar kolay kırılmıyorum...içimde birikiyo cok birikincede gözden düşürüyorum heveslerimi ve onu....temelde erkeklere fazla guvenmeyen bı yapım var zaten..sanırım babamdan kalan bitakım huzursuzluklar işte..guvenmedıgım gibi can yakmakta istemişimdir.......size aslında korkunc bişi anlatayım...cok kötü bişi...

kısabisüre bi giriş katında oturmuştuk ailemle..bi kedi doğurmuş ama yabani bi kedi..o yokken yemegı balkona koyup kaçıyoduk parçalabehçetbi hatundu:)...bigün bu gelmedi..ertesı günoldu bebeler aç...ılerde araba carpmış zavallıya ölmüş..hemen aldım yavruları..3 adet yavru ..iki kız bir erkek...kızlardan biri baya zayıftı..sesi en gür durumu en iyi olanda erkekti..bunları şırıngayla beslerken oncekızları doyururdum...erkeği sonra..hem iyi diye hemde malesef erkek diye(....ne berbat bi psikoloji ....derken bigün erkek olanı sabaha ölü buldum..dierikisi yaşadı kocaman ayıpalağı gbi çok güzel kızlar oldular...kocabahcelı bı apartmanın bahcesınde yaşam sürdüler..ama orda yaptıgım bu ayrımcılık beni çok üzdü..derinden yaralandım..kendimi suçladım..belkı ölmesine sebeb ben deildim ama yaptıgımdan büyük bi vicdan azabı duydum.....bizamanlar erkeklerden temelde hazzetmeyen bi halim vardıı.....geçti şimdi ama attırmasın kafamın tasınıı valla fururummm:))

neden şimdi bunu anlattın derseniz, biriniz nasıl çorbalar veriyorsunuz demiş de o yüzden yazdım, şaşırmayın yani :)

canuum niye soralım..aklına ne gelirse yaz anaam..biz ilgiye açız..belli kısının tombikliğinden maşşlh annesinin güzel çorbalar yaptığı..hamarat karıı seni..bak biz burda arada şakalar yaparız birbirimize öle gücenmek alınmak yok emii..:dilcikar:vereliniortak ben de herşeyi karıştıryorum çorba ediyorum yani herşeyi..oluyor sana çorba..oğluşum da çok seviyor çorbaları..ama kahvaltı ve yoğurt biraz zorlayarak yiyor..
bu arada resmini de görmüştüm.anne kız ikiniz de çok tadluymuşsuzu bee..dahalarını da bekliyoruz..lülülülülülü

umutcum ben vermiştim barbunya patatesli havuçlu pişirmiştim bende öle bütün boğazına kaçar dıye blendırdan geçirdim az severek yedi alp berk......
bişey olmadı haşlayıpta o kara suyunu atarsan gaz yapmıyomuş banada kk den sanırım duygu sölemişti tam hatırlamıyorum bide annem....

slmmmmm aslı umaraım almışsınızdır havuzz..

bu arada mervee nerdee yaa canım arkidişimi özledim yaww telde kapalı
ayşecim dünki bimden ogluşuma kendime simit ve yatak aldım,top aldım bugün diger bimde bulabildim havlu aldım canım çok güzel şeyler var gerçektende.
duygucum canım benim hoşgeldinizzz ohh ne güzel tatil yaptınız bende hiç sevmem valiz toplamasını. ama ne yapacaksın malesef başımıza gelen çekiliyor.
Umutcum
maddi eksıklıklerım bıyana manevı tatmınsızlıklerımde oluştu...maddıyat belkı elde deil ama bu konuda bir düzelmegörmezsemben kesın ayrılmayı düşünüyorum..çünki cinsel ilişki deil benı tatmın eden asıl..dokunulmak..zaten gece salonda yatar..kırkkere kaldırırm yanıma gelmez..bi sarılmaz..okşamaz...öküzz gbi mal gibi ağaç gibi hödük gibi bi insan.

yazından alıntı yaparak yazacagım hayatım. senin ailevi meselelerle ilgili yazılarını okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geliyor. inan bende patlamak üzereyim Allah'ıma hergün yalvarıyorum hakkımda hayırlısını ver diye.dedigin gibi maddi olarak hiçbir eksigimiz yok herşeyimiz alınıyor çok şükür ama manevi duygulara o kadar çok aç kaldım ki eşimle en son Ozan'a hamile kalmadan önce iyiydik sonrasında evde her anlamda iki arkadaş gibiyiz son zamanlarda işler iyice çıgrından çıktı boşanmak istiyorum ama Ozan'ı bana vermeyecegini söyleyip duruyor o yüzden belki düzeliriz diye bekliyorum.hakkımızda hayırlısı diyorum. dün sabah çok kötü kavga ettik akşamına geldi ben sizi çok seviyorum bir aile olamıyoruz neden diye soruyor ne yapacagımı şaşırdım iyi olsam olmuyor kötü olsam yine olmuyorr yani kısacası böyle arkadaşlar aslında içim hiç iyi degil ama herşeye gülüp geçiyorum kendim bile düşünmek istemiyorum artık.dört gözle tatilin gelmesini bekliyorum.

Duygucumm bu yaz yine izmirdeyim hayatım dayımın evleri var annem oraya gidelim diyor bir haftalıgına size biraz uzak ama Urladalar olsun orta biryerlerde buluşuruz olmazmı şekercim.ben birgün İzmire gelirim. kaydirigubbakcemile5

ay çok işim var ama ben burdayım sabah alp berk 5 de kalktı sonra 8 de uyudu uyandı kahvaltısı altını değiştir oyala uyut ancak bu saat oldu daha ben iş yapmadım oda yetmez gibi valız toparlıycam bı yandan çamaşır yıkıyorum offff çok iş var çok

kizlarrrr benim evde bi bulusma ayarlasak dedimmmmm ses seda cikmadi

Bu arada Benim kizim var canlarimm
hayırlı olsun canım benimm gözün aydın.

canım sen hamilesın yorulma ondan ses etmedim ben benimde henüz orda evim yok az sabredin canlar çarşambaya geliyom ayarlıycaz bi buluşma inşallah...
müjdecimm canım benim MEvlüde çok haklı sen hamilesin .bencede MEvlüde gelince buluşuruz bir şekilde tatlım sende gelirsin.

canım sen hamilesın yorulma ondan ses etmedim ben benimde henüz orda evim yok az sabredin canlar çarşambaya geliyom ayarlıycaz bi buluşma inşallah...

canim hic yorgunluk olmaz bana asil disarisi yorgunluk serr yla evde yardimci var hem zevk duyarim hemde serin evde otururuz...... Bu halimle disarlar bana eziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…