Doğum yapmış olan anneler buraya....

canim hic yorgunluk olmaz bana asil disarisi yorgunluk serr yla evde yardimci var hem zevk duyarim hemde serin evde otururuz...... Bu halimle disarlar bana eziyet

canım ben çarşamba akşamı gelıyorum bi geleyım üstümden şu cezairin ağır kokusunu ve kasvetini atayım buluşuruz zaten derya ile önceden konuşmuştuk bu konuyu geleyim ayarlarızz...

arkadaslar biseyler diyin ama serradan dolayi her disari cikmamda yanimda kadinla gidiyorum oda ayri bi garip oluyo.... Haftaya fln toplanip gelseniz cok iyi olurdu...

kızlar akşam tesadüf bi kanalda gülben ergeni gördüm canlı yayındı nasıl buyumuş karnı bide zor yurudu ikiz ya bebişleri baya buyumuş karnı yazık allah yardım etsın...
sonra düşündüm alahım benımde bı ikiz bebeğim olsa ne güzel olurdu dedim kendı kendime hatta coştum dedım acaba tüp bebekle ikiz mi doğursam sonra kızdım kendıme allahım olmayanlara versın bitanesıne baktın ikizlerin kaldııı.....
aramızda ikiz bebişi olan yok dimi eylül annelerinden...........

Hoşbulduk Edacım bu arada fotoyu kaçırdım ben yokken koymuşsun bende isterim bir arayerimseniben

Hoşbulduk Umutcum:)izmır bu konuda çok rahat haklısın 40 km ilerde koydan denize girebilceğin yerler var yazın rahatız en azından:)
Umutcum korkutmak gibi olmasın ama o barbunyanın kara suyu yetişkin adamı bile mahfeder canım benim eşim sancıdan sabahlar mesela...Ben kara suyunu atmadan kesinlike yapmam..Yazın haftada 2 3 gun bıle pişer bizde...
Az sarımsak kucuk kucuk havuc ve maydanoz çok yakışır..Barbunya baklagildir..Bir tanede küp şeker atarsan tadından yenmez aslında
Ben Egeye verdim birşey olmadı..Dünde deniz börülcesi verdim hemde sarımsaklı..Çok sevdi...Cacık verdim onada bayıldı maşallah..Benimki sarımsak hastası olcak sürekli ağzı kokcak galibakaydirigubbakcemile3

Kıyamam sana yaa bencedce bilinçli yapmamışındır onu içgüdüsel birşeyler olmuş sanki...
Sen furursun vallakaydirigubbakcemile3

Aslıcım yazdıklarına çok üzüldüm inanki...Bir ara uzun uzun konuşalım msnde yada telefonda bilmiyorum...Her zaman beklerim yatılıda gelin canım...En kısa zamanda görüşmek üzere..

kızlar kızlar size yetişemiyorum, deli gibi yazışmıssınız yine zaten iyice samimi olmuşsunuz siz, çoğunu anlamıyorum konuştuklarınızdan doğal olarak :) kimi kilo vermek ister (herkes gibi) kimi hamile galiba ne güzel.
çorbalar konusunda pek de farklı değilmişim anladık hehe. ama 2 ana sebzeden fazla koymuyorum çünkü dediğin gibi beaty farklı tadları algılamaları lazımmış artık.bizimki en çok kahvaltıda bırakıyor, yarısını yemiyor yogun geliyor. bizimki evet tombiş ama ilk 6 ay da böyleydi, anne sütü yaradı sanırım. foto bakıyım başka size. sizin fotolarınızı görebileceğim özet 1 yer yok mu?

ayy tartildim su 3 aylik halimle 6kilovermisim amaaa kucuk bi fil icin 6 kilo bisi deiilll heralde hala emzirdigim icin veriorummm canim kizim birakmiyoda beni yoruluyorumm ama iyi oluuyo belkide doguma kadar hic kilo almam ))

mujdes 2. nin gelmesi süper, tebrikler, 2 kardeş beraber büyürler işte, inşallah kaza değildir, planlıdır :) ben de istiyorum ama daha zamanı var, arada 2-3 yaş olur herhalde bizim.

canimcim tabiki supriz bebek kendisi AMA gulsum diye bi arkadas var o 40 I cikinca hamile kalmisti ben iyiyim yine 15 ay olucak aralarinda llk zmanlar uzulmustum AMA iyiyim simdi haftaya cinsiyetini ogrencez

mystery77 canım maşallah kızın pek bi şeker aman nazar değmesin...
canım çogumuz bilgilerimizi paylaştığı için ve sık sık koyduğumuz fotolardan dolayı birbirimizi tanır olduk aramızda görüşenler bile var...kaydirigubbakcemile5
ben yurt dışında yaşıyorum çarşamaba günü türkiyeye gelicem ve görüşcez arkadaşlarala inşallah...
birbirimizden yeni şeyler öğrenıyoruz yeni çıkan haberleri takip ediyoruz... mesela ben ebeyim ama 6. hastalık dıye bir hastalık oldugunu burda duydum tıp ilerliyor süreklii...

canimcim tabiki supriz bebek kendisi AMA gulsum diye bi arkadas var o 40 I cikinca hamile kalmisti ben iyiyim yine 15 ay olucak aralarinda llk zmanlar uzulmustum AMA iyiyim simdi haftaya cinsiyetini ogrencez

canım bak ne güzel aralarında çok az yaş farkı olucak büyüdüklerinde birbirlerine sahip çıkacaklar insallah bizim kızlardeşimle aramızda 4 yaş var çok iyi anlaşıyoruz erkek kardeşimlede 8 yaş var o daha çocuk diyorum onunlada anlaşıyoruz....
bende yurt dışında kalmassam alp e kardeş düşünuyurom ama yurt dışında olursam düşün müyorum ilacı hastanesı herşeyı sorun oluyoooo.....

Hoşgeldın umarım guzel gecmıstır... ruya gıbı geldı gectı degılmı hayata dondun tekrar..
ama sanslısın tatıl sehrı ızmır uzak degılsınız belkı kacarsınız yıen ara ara yaz bıtene kadar...

eksık olmayın kızlar....

duygucum izmirliliğin konuşuyo saolasın..dimi çocuk mahvolcaktı allahtan bi enayılık ettiğmin farkına vardımda azcık yedırdım yıyodu cunkı ınadına:)..denız börülcesimii...of dıyorum...taratorluda yaparsın sen şimdi...allah allah bismillah:))sevsin negüzel yarasın paşalarpaşasına bee..sarımsak cok sıfalı vucuttakı mıkrobu bıle kıran mucızevı bişii..saol duygucumdediğin gbi pişiripte vereyım....

aslıcım...bende senın hamılelıkten berı fırtanalı oldugunun farkındayımcanım..amane guzel bak eşin enazından maddı olarak eksık etmemeye çalışıyomuş...kızkardeşimle görüştüm..bu adam baktatıl gunu kahvede..arabanı sattı..ordan gelcek 3 5 mılyara bıle tenezzul etti...bilezıklerini sattı..bıde kocalık yapmaz..bunun suyu ısındı ..babadan gelen para kesıldı de adama..koy bankaya paranı dedi..çok cindir kızkardeşim...neyse ..ama ne acı işte..ben eşimden para saklicam artık..ama zaten bu borç bıtmıyo enazından cocugum için köşede param olsun..herkezede tavsıye ederım cunkı ben hiç beceremem ılkkez denıcem ..becerebılene bravoo...

yanı aslıcımm ..su akar yatagını bulur..ama sızı cok sevıyorum demiş...eh bencebı adam kolay kolay bunu demez..ben içtenliğine inandım hislerim oyle dedi.....bu yaz işalllah bi iyileşme operasyonu olurda aslıcım yenılenmiş ve güzel geçirilen gunler eskı kötü anları siliip süpüüürür..çünki inan bana benım için ayrılmak kolay..valla 3gün özlerim kocamı kendımı bılıyorum...ama ismet..onu mumkun mertebe en mutlu halıyle buyutebılmek meselesı..çünki sevgi dolu ve bi baba..aşırı ilgili deil ama elinden geleni yapan biri..buyuzden gittiği yere kadar ben kendı adıma kendıme bi düzen kurup herıfı korkuluk nıyetıne kullanıp köşeye paramı koyup yoluma bakıcam...ama umarımki allahtan diliyorumkiii ozanda hiç baba hasreti çekmesin,eşinde senin kıymetini bilsin...benim optimizim ustası,ultra tevekkel anamderkine mevlam neyler herşeyi güzel eyler
:).....

canan yaa...allahımo melek yüzlünü herdaim güldürsün ama bune canımbenimyaa..maşallah annesi keloğlunabaloğluna...

mystery maşallah yavruna..annesütü yaramışki hemne yaramışş:)..sende de hiper bi taraf var sanıyorum ..enerjın bana oylebı ızlenım verdii..bizde canan betül bu konuda sana rakıpler canım haberin olsun:)şimdiden tanıtmaya başliim bizim elemanlarıı..bendenız namı diğer delisaraylı ..şimdiki hükümsüz ..bi kırmızı hunim eksik olup burda en alengirli lafebeliği benden sorulur:)...eh dierleride kendılerını tanıtsın yada sen tanı işte zamanla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…