Doğum yapmış olan anneler buraya....

amin serapcım..sende gezz ...ooooo...bi ömrümüz var ......dardayım yalanım yok..vurgun yedimdüngece...örselenmiş tüm aşklarım..bir garip diyardayım diyardayımdiyardayımm....

Bu hasretlik kalır gitmez tenimden
Eksilmez acılar ezik yüreğimden
Alma başını nasırlı ellerinden
Sen istedin gültenimde yaralar
Bu ayrılık hem seni
Hem beni yaralar.

Sel dağda birleşince
dağda güller ezilince
yara açtı gültenimde
Ağlar dağlar
Dağlar ağlar
Yüreğimi sancı sarar.

Sel dağda kalır gitmez
Sel altında güller bitmez
Gültenimde yara geçmez.

Hoşbulduk teşekkür ederim güzel geçti ama reklamlar bitince gerçek hayata geri döndükkaydirigubbakcemile3Ama dediğin gibi ben zaten dayanamam fazla uzun denize girmeden umarım en kısa zamanda tekrarlarızopuyorumnanaktan
selam kızlarrr

duygucum hoşgeldin şekercimmm

kıvanç ve eylüle de maşallah lokum gibiler

Hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
Eeee bizim zeytinyağlılarımız meşhurdur yazda geldi havamız yerşne geldi patlıcanlar,barbunyalar,börülceler soframızdan eksik olmaz artık:))Zeytinyağı,limon ve sarımsak üçlüsü zaten benim favorimdir dediğin gibi çokta faydalıdır bol bol yiyin valla:))
Umutcum döktürmüşün yine çok güzelmiş yaaa:1hug:a.s.

canımbenimm...işte meyhanelere gidip efkar dağıtamıyoruz,buralarda harcanıyoruz kayrıkın:))

Valla harcanıyon Umutcum yaa sende daha bilmediğimiz ne cevherler vardır kimbiliryerimsenibenyerimseniben

ya bende Egenın fotografını koymak ıstıyorum denızdekı ama malesef benım kucagımda oldugu ıcın sansurlu bıraz koyamıyorum:roflol:

Selam çıtırlar...
Umut valla döktürmüşün gene şu kedi hikayesine bayıldım doğrusu allah sana ne deyim sen kocana iyice kızıp da satanistler gibi sokaklarda kedi erkek kedi seri katili olma sonra...yerimseniben

Aslıcım senin de yazdıklarına üzüldüm bi ara problemli olduğunuzu biliyordum ama düzeldiniz sandım sonradan canım nacizane fikrim neden annenlerin yanına gidiyorsun al kocanı da ailecek bir tatile çıkın canım.Sakin,huzurlu bir tatil maddi probleminiz de yokmuş hergün Ozanı,yemekleri,havayı,denizi konuşun kafanızı dağııtın...

Yaa varya ben de bir salsam gıcık alma noktasına gelecem kocamdan ama aynen kapatıyorum gözümü kulağımı hep iyi zamanlarımıza odaklanıyorum,Ayçayı alıyorum biraz dışarı çıkıyorum,düşünüp de takmamaya çalışıyorum.

Bu arada Nat.Geo.Wild da köpek hamileliğini ve doğumunu gösteriyor ayy aynen bizim gibi doğum yapıyorlar,anne köpüş yavrularını doğurduktan sonra yalıyor,emziriyor çook tatlılar.

Bu arada maşallah Umutcum dal gıbı olmuşun 57 kılo harıka yaaa ahh ahh bende ne zaman tatıle gıtsem 1 kg alıp gelıyorum yıne almısım sımdı onu vercem dıye ugrascam da 50 lılı kıloları gorcemde ohooo çok çalışmam lazım çokkkkmafoldumben

Yaa kızlar ben kaynanamla tatile gidecez sinir oluyorum olay şöyle gelişti
ben Ayçaya bakması için eşime annemi veya kız kardeşimi de ki zaten çok seviyorlar cehennemin dibine de gitsem ayça için gelirler tatile götürelim dedim.Biz bunun üzerine 2 oda ayırttık,sonra eşim dediki bütün kış annem baktı Ayçaya şimdi annen gelirse ayıp olur bozulur dedi,kız kardeşimin de staj yapması gerektiği çıktı ortaya,ben de mırın kırın tamam dedim o akşam annesine anne yazın bodruma gidiyoruz yer ayırttık dedi öyle de kaldı işte...Şimdiden sonra yapacak bişey yok ben tatil yapayım derken sinir küpü olarak dönmesem iyidir.

Ya kızlar bu 6.hastalık bence kızamıkçık,şimdi buna 6.hastalık ismini takmışlar,eskiden niye yoktu peki?
mertte ateşlendi,2 gün sonra kırmızı döküntüleri oldu,doktor kızamıkçık dedi..

O kadar çok yazışmışsınızki,herbirinize diyecek birşeylerim var fakat,çook yorgunum,kaç gündür,üstüme başıma bişeyler bulabilmek için geziyorum ama pek bişey yok,hepsi küçük küçük küçük,sanki 100 kiloyum hee

Emel zaten 6. hastalık kızmıkçığın bi değişiği
eskiden kızamıkçık derlermiş ben de duydum ama kızamıkçık değil.

Geçmiş olsun hayatım.

Emelcım dıkkat edıyorum son gunlerde aynı şeyı hepımız yasıyoruz once ateş arkasından dokuntu...6.hastalıkmıdır kızamıkcıkmıdır bılmıyorum ama cok sukur atlattık..Dedıgın gıbı yenı yenı bırseyler cıkıyor hergun..
Senın fızıgın gayet duzgun neden bulamayasınkı canım yaaopuyorumnanaktan

emelcim ya çok geçmiş olsun geçmedi mi daha

duygu msn den yazmıştım sana bişeyler sanırım görmedin akşamüstü yazmıştım canım

Canan aynı havuzdan ben de aldım ama sonra tabanı da şişen daha küçük renklilerden gördüm pişman oldum şimdi bunların tabanı şişmiyor ya ya kayar düşerlerse kafaları yere çarpar mı tabanı da şişse yumuşak yumuşak ne güzel olurdu bi tane de onlardan mı alsam?

gülcümkayıp düşerselersuda yutabilirler buyuzden hep elımız üstlerınde olucak e buna göregerek yok bence tabanı şişenlerden 2 yaş gibi alırsın ama yınede sen bilen...erkek kedi satanisti olayına öldüm gülmekten..ince zeka ustası arkadaşım benim..gelgelelim kaynana mevzuuna:)tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın dıye avam bi laf vardır:)..gülcüm allah var ayçaya güzel bakıyo..senın annen daha ıyı bakabılır muhtemelen ama napalım..bence hiçbişiyin hatta cadıtırnaklı kaynananın bıle tatılını bozmasına musade etme..incezekanı bu gbı bazı sıkıcı pozısyonlarıı geçiştirmekte kullansanhayat daha kolay olucak..hem benım bırakıcak kımsem yok mısal..kaynanam bakar bızımle tatıle gelse ama hiç bakmadı ısmete bı iki kezcorba yedırmek harıcınde..bide ona şöyle yap boyle yap dıye dırektıf vermekten ben zaten rahat edemem yani...sıkma canını..güzelcebi bronzlaş...kıçıma macun dee geçç:)

emelcim..telim borçtan kapalı..bellekkartımı bılgısayara taktıgımdan cıkmamış numaran..gün içinde msnım bazen acık ama ınan ılk fırsatta sadece buraya yazıyorum...sen kendıne haksızlık etme artık..100 kıloda bileolsan güzelsin..güneş balçıkla sıvanmaz canıkom..azcık değerini bill yahuu..

heee bu şekill:)..anladım ben şimdi..e bu güzelmiş fatmacım ..bende boyle alıcam..benımkı kucugu amaderini ve tabanı şişmedeil..bunda kayıp düşsede bişicik olmaz cunkı azcık su konur buna zaten

heee bu şekill:)..anladım ben şimdi..e bu güzelmiş fatmacım ..bende boyle alıcam..benımkı kucugu amaderini ve tabanı şişmedeil..bunda kayıp düşsede bişicik olmaz cunkı azcık su konur buna zaten

benimki derin değil tabanı şişyor bunun içinde yıkıyoruz onuru banyoya alışamadı korkuyor banyoda toyikiden 10 liraya almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…