- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.741
Hoşbulduk teşekkür ederim güzel geçti ama reklamlar bitince gerçek hayata geri döndükkaydirigubbakcemile3Ama dediğin gibi ben zaten dayanamam fazla uzun denize girmeden umarım en kısa zamanda tekrarlarızopuyorumnanaktan
Hoşgeldın umarım guzel gecmıstır... ruya gıbı geldı gectı degılmı hayata dondun tekrar..
ama sanslısın tatıl sehrı ızmır uzak degılsınız belkı kacarsınız yıen ara ara yaz bıtene kadar...
selam kızlarrr
duygucum hoşgeldin şekercimmm
kıvanç ve eylüle de maşallah lokum gibiler
eksık olmayın kızlar....
duygucum izmirliliğin konuşuyo saolasın..dimi çocuk mahvolcaktı allahtan bi enayılık ettiğmin farkına vardımda azcık yedırdım yıyodu cunkı ınadına:)..denız börülcesimii...of dıyorum...taratorluda yaparsın sen şimdi...allah allah bismillah:))sevsin negüzel yarasın paşalarpaşasına bee..sarımsak cok sıfalı vucuttakı mıkrobu bıle kıran mucızevı bişii..saol duygucumdediğin gbi pişiripte vereyım....
aslıcım...bende senın hamılelıkten berı fırtanalı oldugunun farkındayımcanım..amane guzel bak eşin enazından maddı olarak eksık etmemeye çalışıyomuş...kızkardeşimle görüştüm..bu adam baktatıl gunu kahvede..arabanı sattı..ordan gelcek 3 5 mılyara bıle tenezzul etti...bilezıklerini sattı..bıde kocalık yapmaz..bunun suyu ısındı ..babadan gelen para kesıldı de adama..koy bankaya paranı dedi..çok cindir kızkardeşim...neyse ..ama ne acı işte..ben eşimden para saklicam artık..ama zaten bu borç bıtmıyo enazından cocugum için köşede param olsun..herkezede tavsıye ederım cunkı ben hiç beceremem ılkkez denıcem ..becerebılene bravoo...
yanı aslıcımm ..su akar yatagını bulur..ama sızı cok sevıyorum demiş...eh bencebı adam kolay kolay bunu demez..ben içtenliğine inandım hislerim oyle dedi.....bu yaz işalllah bi iyileşme operasyonu olurda aslıcım yenılenmiş ve güzel geçirilen gunler eskı kötü anları siliip süpüüürür..çünki inan bana benım için ayrılmak kolay..valla 3gün özlerim kocamı kendımı bılıyorum...ama ismet..onu mumkun mertebe en mutlu halıyle buyutebılmek meselesı..çünki sevgi dolu ve bi baba..aşırı ilgili deil ama elinden geleni yapan biri..buyuzden gittiği yere kadar ben kendı adıma kendıme bi düzen kurup herıfı korkuluk nıyetıne kullanıp köşeye paramı koyup yoluma bakıcam...ama umarımki allahtan diliyorumkiii ozanda hiç baba hasreti çekmesin,eşinde senin kıymetini bilsin...benim optimizim ustası,ultra tevekkel anamderkine mevlam neyler herşeyi güzel eyler:).....
amin serapcım..sende gezz ...ooooo...bi ömrümüz var ......dardayım yalanım yok..vurgun yedimdüngece...örselenmiş tüm aşklarım..bir garip diyardayım diyardayımdiyardayımm....
Bu hasretlik kalır gitmez tenimden
Eksilmez acılar ezik yüreğimden
Alma başını nasırlı ellerinden
Sen istedin gültenimde yaralar
Bu ayrılık hem seni
Hem beni yaralar.
Sel dağda birleşince
dağda güller ezilince
yara açtı gültenimde
Ağlar dağlar
Dağlar ağlar
Yüreğimi sancı sarar.
Sel dağda kalır gitmez
Sel altında güller bitmez
Gültenimde yara geçmez.
canımbenimm...işte meyhanelere gidip efkar dağıtamıyoruz,buralarda harcanıyoruz kayrıkın:))
Ya kızlar bu 6.hastalık bence kızamıkçık,şimdi buna 6.hastalık ismini takmışlar,eskiden niye yoktu peki?
mertte ateşlendi,2 gün sonra kırmızı döküntüleri oldu,doktor kızamıkçık dedi..
O kadar çok yazışmışsınızki,herbirinize diyecek birşeylerim var fakat,çook yorgunum,kaç gündür,üstüme başıma bişeyler bulabilmek için geziyorum ama pek bişey yok,hepsi küçük küçük küçük,sanki 100 kiloyum hee
maşallah onuraçok tatlı olmuş
heee bu şekill:)..anladım ben şimdi..e bu güzelmiş fatmacım ..bende boyle alıcam..benımkı kucugu amaderini ve tabanı şişmedeil..bunda kayıp düşsede bişicik olmaz cunkı azcık su konur buna zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?