Doğum yapmış olan anneler buraya....

fatma arzu mevlüde saolun teyzoşlar...mevlüdecim evet yoğurt yedik guya..hiçbi koşulda el ayak durmuyo..devamlı bi aksıon var bızde..yemegın 4te 2sını ustumuz yiyo zaten..bende hiç bozulmuyorum yeterkı yesın..günde 3 4 kez üst deiştirmek farz.

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...
Bizde gece en fazla 2 saatte bir uyandıktan sonra sabah 7.30 başladık güne..Çamaşır asmaya çıktım balkona milletin poposunda pireler uçuyor doğal olarak ne cam açık ne panjur ohhh ne güzel yaa...
Ben gün aşırı yumurta vermeye başladım kahvaltıda kızlar ama sanki yumurta olmadıgında doymuyormuş gibi geliyor hep ben yumurta yemezsem cok cabuk acıkırım onun gıbı düşünüyorum...Siz kaç kere veriyorsunuz?
Kiraz,karpuz,kavun tarzı yaz meyvelerini vermeye başladınızmı?Ben ara mevsimde hep kavanoz meyvelerden verdim ama bende normal meyve vermek istiyorum artık mesela kiraz rondodan geçirilip verilebilir demi?

Ay daha çok sorum varda aklıma geldıkce sorarım artıkın...

emelcim ya çok geçmiş olsun geçmedi mi daha

duygu msn den yazmıştım sana bişeyler sanırım görmedin akşamüstü yazmıştım canım

Fatmacım gördüm ama baya geç oldu sana cevap yazdım ama gelmedimi çevrimdışıydın??

bu da bizim havuzumuz kızlar
Çok güzel havuzunuz Fatmacım bol bol yüzsün yakışıklı Onurcukopuyorumnanaktan
41 kere maşallah sarı kafalı boncuk bebeğime yerim ben onu opuyorumnanaktan

umut aslım sıkmayın canınızı
bugün haftasonu gezin tozun şekerler
moralinizi bozmayın
herşey düzelir inşallah
canım inşllah. dedigin gibi yaptık zaten güzelim dışarı çıktık çok güzel balık lokantası vardı oraya gittik ogluşuma balık çorbası ile hamsi kuşu yedirdim çok sevdi bizim mama sandalyemiz yok orda mama sandalyesine oturtup yedirdim çıldırdı resmen. yerimseniben
canım benim aynen öyle hep fırtınalıyız dinecekmi acaba bir gün diye beklemektende yoruldum artık. benimde kardeşim cindir oda nasıl katlanıyorsun çekiyorsun yeter artık diyor onlarada pek yansıtmamaya çalışıyorum ama annem yanımıza geldiginde herşeyi anlıyor babam bile baba tamam yürütemiyecegim desin gelip alayım demiş anneme. birde canım en çok beni üzen ben ailemi dinlemedim evlenirken gizlice evlendik eşimin ikinci evliligi oldugum için ailem izin vermedi. işte yaptıklarımdan pişmanlık duysamda nerden bilebilirdimki böyle olacagını sevdik evlendik.ama ailemin hiç hakkını ödeyemem herşeye ragmen her zaman yanımdalar iyiki varlar. maddi krizden bizde etkilendik ama ogluşumun eksikleri her zaman önce kendimden geçeli çok oldu. para biriktirme konusunda bende senin gibiyim hiç tutamam köşeye atmayı çok denemişimdir ama her seferinde sıkışında bende para var diyip vermişimdir. annemle kardeşimde bana o konuda çok kızarlar. bilmiyorum artık iyileşme süreci olurmu bizim hep iyi olmalarımız bir yada iki günlük. ozanlada ilgilenmez herşey benim üstümde ondanda çok yoruldum artık. destegin için çok tşk ederim canım benim inşllah sizde eşinizle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun güzelim.
Gül canım benim yazıdıgım gibi hiçbir zaman düzelmedik hep daha kötüye gittik ve işler artık işin içinden çıkamaz hale geldi inan bana kalsa çoktan gitmiştim ama ogluşum var o yüzdende elim kolum baglı bekliyorum olacakları. tatile bizimle hiç gelmez evlendik evleneli bir kere gittik o tatilimde burnumdan geldi ordada herşeyi bana zehir etmeyi başardı. ben giderim benimlede gelmez. o yüzden ben hep söylerim hepte kendim dinlerim beni dinlemez evde dogru dürüst konuşamayız bile. amann neyse boşverin canlarım sizleride üzdüm niyetim üzmek degil inanın o kadar çok doluyum ki kendimi yalnız hissediyorum ama burda sizlerle degil yoksa içime atmaktan çok yoruldum artık paylaşamamak insanı daha çok sıkıyor bunaltıyor. bende alıştıgımdan olsa gerek gülüp geçiyorum hayata devam ediyorum dedigin gbi ogluşumu alıyorum onunla oyalanıyorum.

Oyy kuzulara bak ne güzel çıkmışlar İsmete,Onura maşallah
Arzucum güle güle oturun güzelim evin süper canım benim çok güzel. opuyorumnanaktan
Duygucum çok tşk ederim güzelim diger bütün desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma çok tşkler. canım benim ben bilgisayardan pek konuşamam eşim bakıyor tlfda yada izmire geldigimde uzun uzun görüşürüz canım benim.
Herkese güzel pazarlar diliyorum ve herkese çok öpüyorum iyiki varsınız.
opuyorumnanaktan :1hug:

Bir saattir burdayım ama ogluşumdan anca yazabildim.Duygucum ben ozana herşeyi normal olarak rondodan falan geçirmeden veriyorum.kiraz,dut,kayısı,şeftali,erik,malta erigi ya elimle koparıp küçük küçük veriyorum yada kendisine küçük bir ısırık aldırıyorum.

Aynen canım BU LAFINI DA ÇOK TUTTUM KIÇIMA MACUUUUNNNN Ayçayı satıp sat ıp gidecem kocişimle o da babanne gibi otursun ne işi var kıçımızda her yerde
kız varya anne gel desem bizimle diskoya bara her yere gelir ne gidecem koca kadınım oturim köşemde demez hatta bazen gel demesem de demişim gibi gider hazırlanır benden önce çıkar kapıya.:mymeka:lmaz:

Umut bu nasıl olmuş böyleeee gözler oya gibi maşallahhhh
yaa getir bi gün bana ne oluuuurrrrr bizim buralar ağaçlık koruluk,park heryer...

ben de öyle yapıyorum canım,daha çok hoşuna gidiyor böyle yeyincezemuszemus

ben de öyle yapıyorum canım,daha çok hoşuna gidiyor böyle yeyincezemuszemus

Gül aynen canım valla çok seviyorlar. Birde güzelim Umuta katılıyorum amann takma canım kayınvalideni bir kulagından girsin digerinden çıksın sen tatilin keyfini çıkar. zemuszemusopuyorumnanaktan

Canım benim herşey olacağına varırmış nasipten öteye geçilmiyor...Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin..Üzmen tatlı canını kıyamam sana güzel arkadaşım...
Aslıcım ben bir kaç kez dut ile çilek verdim kopararak ama şeftali kayısı hiç denemedim daha bende alayım bari bugün deniyim sağol canımopuyorumnanaktan

Kuşadasından bir kaç karede ben koyayım:)
Eguş cafede dondurma tezgahının üstünde çikolata soslarını götürüyor:))
SıLıNDı...

Son düzenleme:
duygucum maşallah ege ye çok tatlı aman nazar değmesin...
canım ben ap berk e kavun çilek üzüm verdım zaten meyve hiç yemiyo onlarıda canı ıstedıde yedı..
dün de kirazı rondadan geçrip suyunu verdım kabugu sert geldı bogazına falan yapışmasından korktum.....

Ben o sosları Eguşun üstüne döker döker yerim onuuuu
asıl dondurma kendi...
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…