- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.761
yavrum korayım ne çok özledim canımı
çooook öpüyorum kormitimi
onuruma söz yok zaten lokum
emelcim ya çok geçmiş olsun geçmedi mi daha
duygu msn den yazmıştım sana bişeyler sanırım görmedin akşamüstü yazmıştım canım
Çok güzel havuzunuz Fatmacım bol bol yüzsün yakışıklı Onurcukopuyorumnanaktan
fatma arzu mevlüde saolun teyzoşlar...mevlüdecim evet yoğurt yedik guya..hiçbi koşulda el ayak durmuyo..devamlı bi aksıon var bızde..yemegın 4te 2sını ustumuz yiyo zaten..bende hiç bozulmuyorum yeterkı yesın..günde 3 4 kez üst deiştirmek farz.
canım inşllah. dedigin gibi yaptık zaten güzelim dışarı çıktık çok güzel balık lokantası vardı oraya gittik ogluşuma balık çorbası ile hamsi kuşu yedirdim çok sevdi bizim mama sandalyemiz yok orda mama sandalyesine oturtup yedirdim çıldırdı resmen. yerimsenibenumut aslım sıkmayın canınızı
bugün haftasonu gezin tozun şekerler
moralinizi bozmayın
herşey düzelir inşallah
canım benim aynen öyle hep fırtınalıyız dinecekmi acaba bir gün diye beklemektende yoruldum artık. benimde kardeşim cindir oda nasıl katlanıyorsun çekiyorsun yeter artık diyor onlarada pek yansıtmamaya çalışıyorum ama annem yanımıza geldiginde herşeyi anlıyor babam bile baba tamam yürütemiyecegim desin gelip alayım demiş anneme. birde canım en çok beni üzen ben ailemi dinlemedim evlenirken gizlice evlendik eşimin ikinci evliligi oldugum için ailem izin vermedi. işte yaptıklarımdan pişmanlık duysamda nerden bilebilirdimki böyle olacagını sevdik evlendik.ama ailemin hiç hakkını ödeyemem herşeye ragmen her zaman yanımdalar iyiki varlar. maddi krizden bizde etkilendik ama ogluşumun eksikleri her zaman önce kendimden geçeli çok oldu. para biriktirme konusunda bende senin gibiyim hiç tutamam köşeye atmayı çok denemişimdir ama her seferinde sıkışında bende para var diyip vermişimdir. annemle kardeşimde bana o konuda çok kızarlar. bilmiyorum artık iyileşme süreci olurmu bizim hep iyi olmalarımız bir yada iki günlük. ozanlada ilgilenmez herşey benim üstümde ondanda çok yoruldum artık. destegin için çok tşk ederim canım benim inşllah sizde eşinizle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun güzelim.
aslıcım...bende senın hamılelıkten berı fırtanalı oldugunun farkındayımcanım..amane guzel bak eşin enazından maddı olarak eksık etmemeye çalışıyomuş...kızkardeşimle görüştüm..bu adam baktatıl gunu kahvede..arabanı sattı..ordan gelcek 3 5 mılyara bıle tenezzul etti...bilezıklerini sattı..bıde kocalık yapmaz..bunun suyu ısındı ..babadan gelen para kesıldı de adama..koy bankaya paranı dedi..çok cindir kızkardeşim...neyse ..ama ne acı işte..ben eşimden para saklicam artık..ama zaten bu borç bıtmıyo enazından cocugum için köşede param olsun..herkezede tavsıye ederım cunkı ben hiç beceremem ılkkez denıcem ..becerebılene bravoo...
yanı aslıcımm ..su akar yatagını bulur..ama sızı cok sevıyorum demiş...eh bencebı adam kolay kolay bunu demez..ben içtenliğine inandım hislerim oyle dedi.....bu yaz işalllah bi iyileşme operasyonu olurda aslıcım yenılenmiş ve güzel geçirilen gunler eskı kötü anları siliip süpüüürür..çünki inan bana benım için ayrılmak kolay..valla 3gün özlerim kocamı kendımı bılıyorum...ama ismet..onu mumkun mertebe en mutlu halıyle buyutebılmek meselesı..çünki sevgi dolu ve bi baba..aşırı ilgili deil ama elinden geleni yapan biri..buyuzden gittiği yere kadar ben kendı adıma kendıme bi düzen kurup herıfı korkuluk nıyetıne kullanıp köşeye paramı koyup yoluma bakıcam...ama umarımki allahtan diliyorumkiii ozanda hiç baba hasreti çekmesin,eşinde senin kıymetini bilsin...benim optimizim ustası,ultra tevekkel anamderkine mevlam neyler herşeyi güzel eyler:).....
Gül canım benim yazıdıgım gibi hiçbir zaman düzelmedik hep daha kötüye gittik ve işler artık işin içinden çıkamaz hale geldi inan bana kalsa çoktan gitmiştim ama ogluşum var o yüzdende elim kolum baglı bekliyorum olacakları. tatile bizimle hiç gelmez evlendik evleneli bir kere gittik o tatilimde burnumdan geldi ordada herşeyi bana zehir etmeyi başardı. ben giderim benimlede gelmez. o yüzden ben hep söylerim hepte kendim dinlerim beni dinlemez evde dogru dürüst konuşamayız bile. amann neyse boşverin canlarım sizleride üzdüm niyetim üzmek degil inanın o kadar çok doluyum ki kendimi yalnız hissediyorum ama burda sizlerle degil yoksa içime atmaktan çok yoruldum artık paylaşamamak insanı daha çok sıkıyor bunaltıyor. bende alıştıgımdan olsa gerek gülüp geçiyorum hayata devam ediyorum dedigin gbi ogluşumu alıyorum onunla oyalanıyorum.Selam çıtırlar...
Umut valla döktürmüşün gene şu kedi hikayesine bayıldım doğrusu allah sana ne deyim sen kocana iyice kızıp da satanistler gibi sokaklarda kedi erkek kedi seri katili olma sonra...yerimseniben
Aslıcım senin de yazdıklarına üzüldüm bi ara problemli olduğunuzu biliyordum ama düzeldiniz sandım sonradan canım nacizane fikrim neden annenlerin yanına gidiyorsun al kocanı da ailecek bir tatile çıkın canım.Sakin,huzurlu bir tatil maddi probleminiz de yokmuş hergün Ozanı,yemekleri,havayı,denizi konuşun kafanızı dağııtın...
Yaa varya ben de bir salsam gıcık alma noktasına gelecem kocamdan ama aynen kapatıyorum gözümü kulağımı hep iyi zamanlarımıza odaklanıyorum,Ayçayı alıyorum biraz dışarı çıkıyorum,düşünüp de takmamaya çalışıyorum.
Bu arada Nat.Geo.Wild da köpek hamileliğini ve doğumunu gösteriyor ayy aynen bizim gibi doğum yapıyorlar,anne köpüş yavrularını doğurduktan sonra yalıyor,emziriyor çook tatlılar.
fatma arzu mevlüde saolun teyzoşlar...mevlüdecim evet yoğurt yedik guya..hiçbi koşulda el ayak durmuyo..devamlı bi aksıon var bızde..yemegın 4te 2sını ustumuz yiyo zaten..bende hiç bozulmuyorum yeterkı yesın..günde 3 4 kez üst deiştirmek farz.
gülcümkayıp düşerselersuda yutabilirler buyuzden hep elımız üstlerınde olucak e buna göregerek yok bence tabanı şişenlerden 2 yaş gibi alırsın ama yınede sen bilen...erkek kedi satanisti olayına öldüm gülmekten..ince zeka ustası arkadaşım benim..gelgelelim kaynana mevzuuna:)tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın dıye avam bi laf vardır:)..gülcüm allah var ayçaya güzel bakıyo..senın annen daha ıyı bakabılır muhtemelen ama napalım..bence hiçbişiyin hatta cadıtırnaklı kaynananın bıle tatılını bozmasına musade etme..incezekanı bu gbı bazı sıkıcı pozısyonlarıı geçiştirmekte kullansanhayat daha kolay olucak..hem benım bırakıcak kımsem yok mısal..kaynanam bakar bızımle tatıle gelse ama hiç bakmadı ısmete bı iki kezcorba yedırmek harıcınde..bide ona şöyle yap boyle yap dıye dırektıf vermekten ben zaten rahat edemem yani...sıkma canını..güzelcebi bronzlaş...kıçıma macun dee geçç:)
Bir saattir burdayım ama ogluşumdan anca yazabildim.Duygucum ben ozana herşeyi normal olarak rondodan falan geçirmeden veriyorum.kiraz,dut,kayısı,şeftali,erik,malta erigi ya elimle koparıp küçük küçük veriyorum yada kendisine küçük bir ısırık aldırıyorum.
ben de öyle yapıyorum canım,daha çok hoşuna gidiyor böyle yeyincezemuszemus
canım inşllah. dedigin gibi yaptık zaten güzelim dışarı çıktık çok güzel balık lokantası vardı oraya gittik ogluşuma balık çorbası ile hamsi kuşu yedirdim çok sevdi bizim mama sandalyemiz yok orda mama sandalyesine oturtup yedirdim çıldırdı resmen. yerimseniben
canım benim aynen öyle hep fırtınalıyız dinecekmi acaba bir gün diye beklemektende yoruldum artık. benimde kardeşim cindir oda nasıl katlanıyorsun çekiyorsun yeter artık diyor onlarada pek yansıtmamaya çalışıyorum ama annem yanımıza geldiginde herşeyi anlıyor babam bile baba tamam yürütemiyecegim desin gelip alayım demiş anneme. birde canım en çok beni üzen ben ailemi dinlemedim evlenirken gizlice evlendik eşimin ikinci evliligi oldugum için ailem izin vermedi. işte yaptıklarımdan pişmanlık duysamda nerden bilebilirdimki böyle olacagını sevdik evlendik.ama ailemin hiç hakkını ödeyemem herşeye ragmen her zaman yanımdalar iyiki varlar. maddi krizden bizde etkilendik ama ogluşumun eksikleri her zaman önce kendimden geçeli çok oldu. para biriktirme konusunda bende senin gibiyim hiç tutamam köşeye atmayı çok denemişimdir ama her seferinde sıkışında bende para var diyip vermişimdir. annemle kardeşimde bana o konuda çok kızarlar. bilmiyorum artık iyileşme süreci olurmu bizim hep iyi olmalarımız bir yada iki günlük. ozanlada ilgilenmez herşey benim üstümde ondanda çok yoruldum artık. destegin için çok tşk ederim canım benim inşllah sizde eşinizle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun güzelim.
Gül canım benim yazıdıgım gibi hiçbir zaman düzelmedik hep daha kötüye gittik ve işler artık işin içinden çıkamaz hale geldi inan bana kalsa çoktan gitmiştim ama ogluşum var o yüzdende elim kolum baglı bekliyorum olacakları. tatile bizimle hiç gelmez evlendik evleneli bir kere gittik o tatilimde burnumdan geldi ordada herşeyi bana zehir etmeyi başardı. ben giderim benimlede gelmez. o yüzden ben hep söylerim hepte kendim dinlerim beni dinlemez evde dogru dürüst konuşamayız bile. amann neyse boşverin canlarım sizleride üzdüm niyetim üzmek degil inanın o kadar çok doluyum ki kendimi yalnız hissediyorum ama burda sizlerle degil yoksa içime atmaktan çok yoruldum artık paylaşamamak insanı daha çok sıkıyor bunaltıyor. bende alıştıgımdan olsa gerek gülüp geçiyorum hayata devam ediyorum dedigin gbi ogluşumu alıyorum onunla oyalanıyorum.
Oyy kuzulara bak ne güzel çıkmışlar İsmete,Onura maşallah
Arzucum güle güle oturun güzelim evin süper canım benim çok güzel. opuyorumnanaktan
Duygucum çok tşk ederim güzelim diger bütün desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma çok tşkler. canım benim ben bilgisayardan pek konuşamam eşim bakıyor tlfda yada izmire geldigimde uzun uzun görüşürüz canım benim.
Herkese güzel pazarlar diliyorum ve herkese çok öpüyorum iyiki varsınız.
opuyorumnanaktan :1hug:
Bir saattir burdayım ama ogluşumdan anca yazabildim.Duygucum ben ozana herşeyi normal olarak rondodan falan geçirmeden veriyorum.kiraz,dut,kayısı,şeftali,erik,malta erigi ya elimle koparıp küçük küçük veriyorum yada kendisine küçük bir ısırık aldırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?