- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.781
canım inşllah. dedigin gibi yaptık zaten güzelim dışarı çıktık çok güzel balık lokantası vardı oraya gittik ogluşuma balık çorbası ile hamsi kuşu yedirdim çok sevdi bizim mama sandalyemiz yok orda mama sandalyesine oturtup yedirdim çıldırdı resmen. yerimseniben
canım benim aynen öyle hep fırtınalıyız dinecekmi acaba bir gün diye beklemektende yoruldum artık. benimde kardeşim cindir oda nasıl katlanıyorsun çekiyorsun yeter artık diyor onlarada pek yansıtmamaya çalışıyorum ama annem yanımıza geldiginde herşeyi anlıyor babam bile baba tamam yürütemiyecegim desin gelip alayım demiş anneme. birde canım en çok beni üzen ben ailemi dinlemedim evlenirken gizlice evlendik eşimin ikinci evliligi oldugum için ailem izin vermedi. işte yaptıklarımdan pişmanlık duysamda nerden bilebilirdimki böyle olacagını sevdik evlendik.ama ailemin hiç hakkını ödeyemem herşeye ragmen her zaman yanımdalar iyiki varlar. maddi krizden bizde etkilendik ama ogluşumun eksikleri her zaman önce kendimden geçeli çok oldu. para biriktirme konusunda bende senin gibiyim hiç tutamam köşeye atmayı çok denemişimdir ama her seferinde sıkışında bende para var diyip vermişimdir. annemle kardeşimde bana o konuda çok kızarlar. bilmiyorum artık iyileşme süreci olurmu bizim hep iyi olmalarımız bir yada iki günlük. ozanlada ilgilenmez herşey benim üstümde ondanda çok yoruldum artık. destegin için çok tşk ederim canım benim inşllah sizde eşinizle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun güzelim.
Gül canım benim yazıdıgım gibi hiçbir zaman düzelmedik hep daha kötüye gittik ve işler artık işin içinden çıkamaz hale geldi inan bana kalsa çoktan gitmiştim ama ogluşum var o yüzdende elim kolum baglı bekliyorum olacakları. tatile bizimle hiç gelmez evlendik evleneli bir kere gittik o tatilimde burnumdan geldi ordada herşeyi bana zehir etmeyi başardı. ben giderim benimlede gelmez. o yüzden ben hep söylerim hepte kendim dinlerim beni dinlemez evde dogru dürüst konuşamayız bile. amann neyse boşverin canlarım sizleride üzdüm niyetim üzmek degil inanın o kadar çok doluyum ki kendimi yalnız hissediyorum ama burda sizlerle degil yoksa içime atmaktan çok yoruldum artık paylaşamamak insanı daha çok sıkıyor bunaltıyor. bende alıştıgımdan olsa gerek gülüp geçiyorum hayata devam ediyorum dedigin gbi ogluşumu alıyorum onunla oyalanıyorum.
duygucum maşallah ege ye çok tatlı aman nazar değmesin...
canım ben ap berk e kavun çilek üzüm verdım zaten meyve hiç yemiyo onlarıda canı ıstedıde yedı..
dün de kirazı rondadan geçrip suyunu verdım kabugu sert geldı bogazına falan yapışmasından korktum.....
Ben o sosları Eguşun üstüne döker döker yerim onuuuu
asıl dondurma kendi...:icecream:
günaydın kızlar onura dedikleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar bütün bebişlere maşallah
duygucum evet gelmemiş yazdıkların sağol canım yine de bizim nette sorun var biraz ondan gelmemiştir
ben meyveleri kabulkarını alıp yediriyorum kirazı da öyle yiyor karpuzu eline veriyorum kendisi kemiriyor arda peynir veriyorum ben de o zaman da severek yiyor, mesela şeftaliyi ezip verdiğimde yemedi ama kendisi ısırarak yedirdiğimde yedi
kızlar merhaba...bende ınsallah 2009 eylül annesi olucam.sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstıyorum.bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var.sımdı benım dogum tarıhım 9 15 eylul arasında sezeryan dedı doktorum. bende hastane ıcın pıjama vs.. almayı dusunuyorum.artışın takımlarından begendım.ama kısa kol ıle uzun kol arasında kalıyorum.pıjama kısa kollu ustundekı sabahlık yarım kollu olsa usurmuyum hastanede? ne dersınız uzun kol alsam da bunalırım terlerım gıbı geldı. arada kaldım.bı yardım edın kızlar ya...cooook tesekkurlreer sımdıden. bu arada bebısler cok tatlı.allah hepsını bahtından guldursun
kızlar merhaba...bende ınsallah 2009 eylül annesi olucam.sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstıyorum.bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var.sımdı benım dogum tarıhım 9 15 eylul arasında sezeryan dedı doktorum. bende hastane ıcın pıjama vs.. almayı dusunuyorum.artışın takımlarından begendım.ama kısa kol ıle uzun kol arasında kalıyorum.pıjama kısa kollu ustundekı sabahlık yarım kollu olsa usurmuyum hastanede? ne dersınız uzun kol alsam da bunalırım terlerım gıbı geldı. arada kaldım.bı yardım edın kızlar ya...cooook tesekkurlreer sımdıden. bu arada bebısler cok tatlı.allah hepsını bahtından guldursun
kızlar bebişlere ne veriyosunun kaşık maması ne alıyosunuz peynırı krem reynırmı verıyosunuz ben burda danınonun krem peynırınden yediriyodum şimdi türkiyede ne yedırsem ne alsam süt nasıl veriyosunuz devam sütü mü pınar çocuk sütü mü banda söleyın ya alp çok zayıfladı bu hastalıktan kaşık görünce ağlıyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?