Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bizim bi akrabamızın boğazına kıraz kabugu yapıştı sonra drlar oraya yara olmuş dedıler bellı bı ara çıkaramadılar aradan baya bı zaman geçtı gırtlak kanserı oldugunu öğrendık....
şimdi 9 sene oldu kaybedelı allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun çok iyi bir amcaydı.....
oyuzden kabuklu seyler yerken dıkkat etmek lazım zaten hazmıda zor oluyo kabuklarınn....

aslıcım canım inan çok üzüldüm canım

eşinle güzelce konuşmayı denedinmi canım
yani tüm düşündüklerini söylesen
aramız düzelmezse ayrılmayı düşünüyorum desen
belki biraz korkar seni kaybetmekten
haa düzelmedimi en azından içinde kalmamış olur
tüm söylemek istediklerini güzelce ağlamadan suçlamadan anlat
ilk zamanlarınızdan örnekler ver ne değişti de
çocuğumuzla birlikte niye mutlu mesut huzurlu bi hayat geçiremiyoruz desen canım
sen onun için aileni bile arkana almışsın değer kıymet bilmesi gerekir.
yüzün gibi kalbinde güzel inşallah mutluluğu yakalarsın canımbenim

günaydın kızlar onura dedikleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar bütün bebişlere maşallah

duygucum evet gelmemiş yazdıkların sağol canım yine de bizim nette sorun var biraz ondan gelmemiştir

ben meyveleri kabulkarını alıp yediriyorum kirazı da öyle yiyor karpuzu eline veriyorum kendisi kemiriyor arda peynir veriyorum ben de o zaman da severek yiyor, mesela şeftaliyi ezip verdiğimde yemedi ama kendisi ısırarak yedirdiğimde yedi

selam mevlüdecim

ayy ben de jaded i geçtim haa:roflol::roflol: anca okuyom yazacakken bi iş oluyo gitmek zorunda kalıyom

Sağol canım bende kirazdan korkuyorum açıkçası ondan rondodan çekmeyi düşünüyorum...
Karpuz zaten yumuşacık daha hiç almadık ama başka yerde tattı sevdi bugün alıcaz inşallah...
Ben o sosları Eguşun üstüne döker döker yerim onuuuu
asıl dondurma kendi...
:icecream:

Ye teyzesi yee seni bir görsün oda seni yicek zatenopuyorumnanaktan

Bazen olabiliyor öyle bende bır kere patatesle balık karıştırdım verdim yemedi..Geçenlerde balık yerken ızgara tek başına verdim bayıldı aynı balık aslında...Demek damak zevkleri oluşuyor artık...

Birşey daha sorucam kızlar şimdi ben haftada bır ıkı gun mercımek bır gun tarhana 2 gun falanda sebze corbası verıyorum...Et tavuk balık hafatada 1 gun oluyor..Bugun ilik alıp haşlıyım suyunu plastık bardaklarla buzluga atayım her corbasına bır bardak atayım dıyorum..Et yonunden eksıkmı beslenmıs oluyor yaa kafama takıldı
birde tavuk alıyorsun kocaman bır parca yapa yapa haftada 1 2 bır bakıyorum son kullanma tarıhı gelmıs bıle hadı bu sefer yenısını almak gerekıyor ondan tembellık yapıyorum galıba...

gülcüm canımbenim...getiririm tabi teyzesi işallah..bi gidip gelin ..gelcez size..hayat dolu demek senın kaynana maşallah nediyimyaa:))..benimkide benden dinç valla allah daha iyi etsin..hoplaya hoplaya yürüyo....

duygucum bence her yavrunun kapasıtesı farklı..bence sen bunu daha iyi çözüceksin biraz daha zaman sonra..ama ben hiçbişiyi fazla abartmamaya çalışıyorum vede zaten o mercımeklerde tarhanalarda yogurdunda bolca protein var..haftada bir iki bence az deil..ama sebzelerine ilik atabilirsin..ama bi plastik bardak fazlamı olur ben bılemem..ismete kaynattıgım kemıgın suyunu buzluk dilimlerine koyup yemeğine en cok ıkı buz kalıbı koyuyorum ben misal..bide duygucum o denıze gırdıgınız yer nire...ben bayılırım oyle temız ve küçük taşlı denızee...ege balıının yanında çukulata sosları acı kalır be :))..

aslıcım..içtenlikli arkadaşım...budabenim 3NCÜ KOCAM:)....ilkini depremdekaybettim..ardından ben baya bisüre tımarhanede yatmasamda 46,5a bağladım..bi süre sonra hiç tanımadgım biriyle 1 ay süren ve sadece cüzdanda kalmış bi evlilik yaşadım..o olay çook uzunn..bigün işallah anlatırım..derken ailembeni tekrar hımayesıne aldı..düzeldim...ve bu ınsan karşıma çıktı...ailem açıkçası benı kendı muhıtımızden biriyle evlendirmek ıstediler..ama bende yassah lara olan aşırı ilgi gene götümün üstüne oturmama sebep oldu..eşimin ilk evliliğiyim..bu önemliydi benim için..çünki nufus kayıtlarında 2 koca almış olsamda ılkı zaten uveyabi fıştıklaması ve aile baskısın sonucu 18 yaşında yapılmış çocukça bişiydi..sevmiştik ama oyun gibiydi işte...gerçek evliliğim bu oldu benim..delikanlılık aradım..o kalktı evlendıkten sonra bılezıklerımı satmamıza göz yumdu..arabamı satıp 3 lıraya yıne borçlar ıcın tenezzül etti..he bende onay verdımbunlara..ama hiçbişekilde tamah etmemesini dilerdim..her bilmemnesi olanın erkek ve adam olduguna ınanmayan ben eger erkek olsaydımbı kadının kuruşuna tenezzul etmezdim amanın eksık kalsınn:)gelgelelımçok mu onursuz biri ..hayır..yine piyasamda rastladıgımen ıyı modellerden...ama yetmıyo...gönül artık senden caydı bir murada eremedim...demiş bi ağırabimiz:)..artık bana dokunmasına ben musade etmıyorum..KIÇIMA MACUUNN deyip bakıyorum hayatıma..BABANIN GEıDıP ALIRIM NEZAMAN ıSTERSE demesibeni bitirdi..elini bırak ayağını öp o babanın emi benımiçin..benimki parasıylabeni rezil etti..namus namus der cahıl adam namussuzun enön başı..neyse allah iyilik versin..hakkı yokmu vaarr..şimdiheray 1.5 mılyar para yatırıyo torununa..o sabi sübyanımın nafakası diyo..allahrazı olsun...hiçde çaresiz deilsin aslıcım..sana sahıp cıkan bu güzel ailen,uymulu dünyagüzeli yavrun var...gerisiii VIZZZ GELıRR TIRIISS GıDERR
....:)

kızlar merhaba...bende ınsallah 2009 eylül annesi olucam.sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstıyorum.bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var.sımdı benım dogum tarıhım 9 15 eylul arasında sezeryan dedı doktorum. bende hastane ıcın pıjama vs.. almayı dusunuyorum.artışın takımlarından begendım.ama kısa kol ıle uzun kol arasında kalıyorum.pıjama kısa kollu ustundekı sabahlık yarım kollu olsa usurmuyum hastanede? ne dersınız uzun kol alsam da bunalırım terlerım gıbı geldı. arada kaldım.bı yardım edın kızlar ya...cooook tesekkurlreer sımdıden. bu arada bebısler cok tatlı.allah hepsını bahtından guldursun

vayanamyaa...hayat benim deilmiii..3 tanede alırım olmadı 5 tanedee kimeneeee:)

ama hep,bunla gözümü ebediyete yumarım hevesiyle...............................

arkadaşım üsümessin merak erme sadecesezeryandan sonra üzerinı iyi örtsünler yoksa her yerın tutulur benım omuzlarım çok tutulmuştu sıcak dıye örtmemiştik kımsede bişey demedi hem şimdi hastanelerde klimada var üşürsen açarsın allahım sana kolay bır doğüm nasip etsin......

canım öncelikle sağlıkla doğumunu yapıp bebeğine kavuşursun inşallah bence kısa kollu al çünkü neden dersen doğumdan sonra o kadar çok teliyor ki insan lohusa teri deniyor ona ben sırılsıklam oluyordum valla çok ateş basıyor üşümezsin zaten eylükde daha havalar sıcak oluyor

kızlar bebişlere ne veriyosunun kaşık maması ne alıyosunuz peynırı krem reynırmı verıyosunuz ben burda danınonun krem peynırınden yediriyodum şimdi türkiyede ne yedırsem ne alsam süt nasıl veriyosunuz devam sütü mü pınar çocuk sütü mü banda söleyın ya alp çok zayıfladı bu hastalıktan kaşık görünce ağlıyoo..

ben normal bizim yediğimiz beyaz ezine veriyorum, doktorum öle dedi. önemli olan yağlı olması değil tuzlu olmaması dedi, o yüzden akşamdan suya koyuyorum sabaha kadar tuzu gidiyor, biraz yumuşak bişi seçebilirsin daha rahat ezilsin diye, labne verenler de var sen bilirsin. pınar çocuk falan no. onlar çok şekerli, ya aptamil devam maması vereceksin ya da benim gibi günlük şekersiz sütten muhallebi (1/3 sulandırarak) yapacaksın. pekmezle tatlandırırsın ya da kayısı ile. doktorum ist üniv. prof. ben çok güvenirim canım.

bebeğim 6.5 aylık mama olarak ara sıra kavanoz maması veriyorum genelde evde yaptığım yemek sularından çorbalardan yediriyorum emziriyorum inek sütünü dr önermiyor çünkü demir eksikliği yapıyor türkiye dede aradığını bulabilirsin büyük firmaların marketlerine bakarsın

mevlüdecim ben köyden taze tuzsuz peynir yaptırdım onu mamasına katıyorum. sütü de bazen pınarın sütünü veriyorum bazen de köy sütünü mamalarına 1- 2 kaşık katıyorum.

utku formül mama yemedi hiç alışmıyo da zaten.biberon da almıyo kaşık görünce öğürüyo huylu anası kılıklı zor minnet yediriyorum dr zorlama dediyse de dinlemedim napiiiim çocuk açlık nedir bilmiyo 6 saat yemese ağlamıyo

Mevlüde ben günlük süt veriyorum ayçaya sabah kahvaltıda ve bazı akşamlar muhallebi olarak

Duygu ben her çorbasını mutlaka tavuk veya et sulu yapıyorum.Sadece sebze haşlayıp vermek ne bilim pek besleyici olmuyor gibi diyet yemeği gibi benim içime sinmiyor yani.Şu danino yoğurt kapları varya bi arkadaşım onları atmayıp et suyu dolduruyor çorbalaının içine pıtlatıveriyor bana da çok mantıklı geldi ben de minik köfteler yapıp buzluğa koyuyorum çorbalarının içine etıyorum veya parça et parça tavuk koyuyorum,sn niye hepsini heder ediyorsun ki tavuğun,parça parça buzluğa koysanCADIARZU

Umutcum senin hikayende çok acılı be bacım feleğin çemberinden geçmişin tabiri caizse bundan sonra inşallah yüzün güler,maddi sorunlar her zaman aşılır önemli olan anlaşmak,veya anlaşıyormuş gibi yapmak valla kadınız işte oynayıp duracaz ömür boyu ...mış gibi yapmak bazen mutlu olmak için en iyi yol.Boşanmak en kolayı,ama sonrası hem de bir bebekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…