Doğum yapmış olan anneler buraya....

Eguş senın ellerınden öper teyzesiopuyorumnanaktan
1 bardak fazlamı gelir canım tamam o zaman yarım bardak doldurup atsam olurmu?
Yanı o donmuş buzu normal suyun ıcıne atıyorsun demı ?
Yogurt hergun verıyorum zaten..Hatta bazen ıkı kavanoz bıle oluyor..peynır yumurta hergun yıyordu sımdı gun asırıya gectım yaz geldı malum...

Umutcum bu hayat dediğin gibi senin hayatın...Hiç bir evlilik dört dörtlük değil malesef..Seni her zaman açık sözlülülüğünden dolayı tebrik etmişimdir...Ama aşağı yukarı bir eksik iki fazla her evde aynı şeyler farklıda olsa yaşanır...Sadece eskilerin deyimiyle kan tükürüp kızılcık şurubu içtim diyenler vardır o kadar...Ben buna inanıyorum..
Her zaman söylediğim gibi Ben LEYLA o MECNUN sadece masallardadır...
Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin..

Ben alışverişe gidiyorum kızlar Eguşa tarhana ilik falan alcam:)Görüşmek üzere öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

umutcum gerçekten de fırtınalı bir hayatın olmuş bilirsin ki her fırtınanın arkası sakindir dingindir.

herşeyin sahibi olan rabbim sana da güzel bi kader çizmiştir inşallah. canım bekle sabret sabrın sonu her zaman selamet.bunu en iyi yaşayanlardan biri de benimdir herhalde konu çok farklı olsa da.

el öpenleri çook olsun balyavrunun....ahbe duygucum mıllet rol kesıyo sen nedyosun...bişiciğini anlatmaz bu modellerzaten..anlattıkları sadece herşeylerinin nekadar iyi hoş oldugudur..resmen ben ve aslı gibilerinide zalak yerine koyarlar aslında taa içlerinden:)...ama bu modellerde aslında benim şikayet ettiğimin çeyreğine sahip bile deillerdir..geçiniz.....küçük bi örnek veriim..yakın çevremden evli bi bayanın eşi kasımpaşa semtinde küfürbazlığıyla tanınan berbat bi adam..bi ortamda bikaç samımı bayanla dertleşiyoduk..bitanesi eşinin kavga esnasında ona bahsettiği kötü kelımelerden nekadar incindiğini anlatıyodu..dier kocası kufruyle meşhur oluyp kendi kulaklarımlada eşine saydırıken şahit oldugum kadın lafa girip-ahh gecende benımkıde bana allah belanı versın dedı-dedi..bakakaldık...bu adam icin bela okumak çünki bi bakıma iltifat:)..sustuk..yanii buyrun burdan yakınn...

duygucum her bebeğin yapısı farklı..ben ismete ayçanın yediklerinden yedirsem rahatsız olabilir..ayçayada gül benımismete yedırdıklerımden yedırse ayçada açlıktan rahatsız olabılır:))yanı sen en dogru kıvamı zamanla bulursun annesi..ben dırek suya atıyorumbuz kalıplarını pişirmeden önce..işte yaklaşık bi danıno yogurt kabı kadar ki ben danıno hiç yedirmedim..

gülcüm dogrusun arkadaşım..boşanmak işin kolayına kaçmak...bakalım...işallah allah o aklı sabrı ve sevgiyi bize bahşeder.....feleğinçemberinin çapını merak eden varsa bana sorsun tabii bu arada:))

bızde kasımpaşa beledıye sosyal tesıslerıne gıdıp uzuuunca bı sure sonra beraber yemek yedık:)olsun..pederın muslugun suyunu kestiğini söyleyınce bundabi düzelmeoldu gibi...bana dediği babanın parasına güvenipte evlenmedik..aç kalıcak halimiz yok..görücez..o aç kalsın valla..ben oğlumla zulamı yaparım paşapaşa yeriiz:))))

Son düzenleme:
umutcum
çok zor zamanlar yaşamışsın
bana öyle geliyor ki hep bir arayış içerisindesin
ruhun çok aç
nacizane bence önce
önceliklerini vazgeçemeyeceklerini belirle
tam olarak ne istediğine karar ver
sonra bunlara göre hayatını yaşamını değerlendir
çok büyük eksiklikler varsa önce konuş uğraş halletmeye çalış
karşı tarafıda dinle kendi eksikiklerinide görmeye çalış
olmuyorsa
kendi yolunu çiz canım
insan hayata bir defa geliyor yaşadığı günü saati bir defa yaşıyor
aaa bugün x çok mutsuz bugünde dönmeyivereyim demiyor dünya dönüyor ömür bitiyor
herkez mutlu olmayı hakediyor

canım iki gün önce konuştuk işte o gün bugündür biraz daha iyiyiz yine ters konuşmaları oluyor hemen uyarıyorum bakalım ne zamana kadar gidecek bende ayrılma taraftarı degilim zaten kızından ayrı zorlugunu yaşadıklarını biliyor o yüzden oglundanda ayırmak istemem belkide dedigin gibi kaybtmektende korkuyor olabilir ama bazen beni hiç yerine koyması beni çileden çıkarıyor kendi başıma ayaklarımın üstünde duramayacagımı zannediyor sanırım yada çekip gidemeyecegimi sanıyor.ama hep giderim diyede bir adım geride duruyor diye düşünüyorum bilmiyorum. işte herşeyi zamana bıraktım artık. iki gündür salon kapısından ugur böcegi giriyor ondanda birşeyler çıkarmayı beceriyorum kendime acaba ugur mu gelecek evimize düzelecekmi diye ümit ediyorum. hayatı yaşamayı insanları çok seviyorum herşeye ragmen hayat dolu bir insanımdır konuşmayı ve gezmeyi çok severim Umudumuzun yazdıklarını okuyunca sizlerle içimdeki fırtınaları paylaşmak istedim canlarımm hakkımızda hayırlısı. opuyorumnanaktan
ahh güzel yüzlü güzel ruhlu arkadaşım benim gerçekten felegin çemberinden geçmişsin. canım benim ailem bambaşka dedigin gibi ne bileyim belkide kendi ailem oldugu için bambaşkalardır. hergün mutlaka nasıl gidiyor diye sorarlar. eger her zaman iyisi olsun diye hep kendimden ödün verdim ama tabi artık bir yere kadar baktım olmazsa dedigin gibi vızz gelir tırs gider Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.
seher canım ne kadar tatlı çıkmışsın fotolarda
maşallah sana bebişine ailene
sehercimm çok güzel çıkmışsınız.

Duygu canımmm Ege pamugunu yerim benn. çok güzel çıkmış maşallah nede güzel yüzmüş akıllı bıdık.

Fatmacımm canım iyisinizdir inşllah seni bugünlerde bir durgunsun gibi hissediyorum inşllah bir sorun yoktur canım benim.

bana gelen bir mail sizlerle paylaşmak istedim canlarım.

Bardağı Yere Bırakın Bugün
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı

Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu :

“Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?”

'50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'

..diye öğrenciler yanıtladı.

“Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem,” dedi profösör, “ama, benim sorum şu ki :

“Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?”

‘Hiçbir şey' …..diye yanıtladı öğrenciler.

“Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?” diye sordu profesör bu kez…

“Kolunuz ağrımaya başlardı efendim” diye öğrencilerden biri yanıtladı

“Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?”

“Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalı rdınız!”….. tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler

“Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?”

diye sordu profesör.

“Hayır….” diye yanıtladı herkes

Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?”

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.

“Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?”diye tekrar profesör sordu.

“Bardağı bırakın düşsün!” diye öğrencilerden biri yanıt verdi.

“Kesinlikle!” dedi, profesör.

“Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.

Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.

Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,

Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (barda k gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!

Bu yüzden ,

Sevdiklerinize şunu hatırlatın :

‘Bardağı yere bırakın bugün!’

DUYYGUUU o yüzdüğünüz yer nireydi...bayıldım denizine...

Umutcum orası Kuşadası milli park diğer adıyla kalamaki:)Orman ve deniz iç içe yaban domuzları falan geziyor o kadar doğal bir ortam yani..Mesela o gördüğün koyda sadece biz denize giiriyorduk:)Başka kimse yoktu...

Umutcum google dilek yarımadası kalamaki yazarsan görürsün bütün resimleri görsellerden..Harika bir yer gerçekten yolun düşerse kesinlikle tavsiye ederim canımcım:=)

hadi bakalım inşallah düzelir gönülden diliyorum.
sıkıntıları sorunları bir müddet dillendirme
süprizler yap, güzel yemekler hazırla mum ışığında
küçük hediyeler al, pohpohla biraz
niye bunları ben yapıyorum deme
mutluluğa giden her yol mübah

her gece uyumamak için katıla katıla ağlayan bebeği olan varmı aranızda sonrada gece sabaha kadar en az 10 kere uyananmafoldumben

serapcım çok tşk ederim güzel yürekli arkadaşım çok haklısın mutluluga giden her yolu denemek gerekiyor. tavsiyelerini deneyecegim. gerçi hep yaptıgım şeylerdi ama uzun bir süre önceydi tekrarlayayım haftaya evlilik yıldönümümüz o zamana birşeyler yapayım. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

her gece uyumamak için katıla katıla ağlayan bebeği olan varmı aranızda sonrada gece sabaha kadar en az 10 kere uyananmafoldumben

duygucum hayırdır güzelim Ege uyumakmı istemiyor bizimkisi uyudu ama bir haftadır geceleri çok sık uyanıyor uyurkende zor uyuyor sanırım sıcaklardan olsa gerek diyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…