- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.801
Eguş senın ellerınden öper teyzesiopuyorumnanaktangülcüm canımbenim...getiririm tabi teyzesi işallah..bi gidip gelin ..gelcez size..hayat dolu demek senın kaynana maşallah nediyimyaa:))..benimkide benden dinç valla allah daha iyi etsin..hoplaya hoplaya yürüyo....
duygucum bence her yavrunun kapasıtesı farklı..bence sen bunu daha iyi çözüceksin biraz daha zaman sonra..ama ben hiçbişiyi fazla abartmamaya çalışıyorum vede zaten o mercımeklerde tarhanalarda yogurdunda bolca protein var..haftada bir iki bence az deil..ama sebzelerine ilik atabilirsin..ama bi plastik bardak fazlamı olur ben bılemem..ismete kaynattıgım kemıgın suyunu buzluk dilimlerine koyup yemeğine en cok ıkı buz kalıbı koyuyorum ben misal..bide duygucum o denıze gırdıgınız yer nire...ben bayılırım oyle temız ve küçük taşlı denızee...ege balıının yanında çukulata sosları acı kalır be :))..
aslıcım..içtenlikli arkadaşım...budabenim 3NCÜ KOCAM:)....ilkini depremdekaybettim..ardından ben baya bisüre tımarhanede yatmasamda 46,5a bağladım..bi süre sonra hiç tanımadgım biriyle 1 ay süren ve sadece cüzdanda kalmış bi evlilik yaşadım..o olay çook uzunn..bigün işallah anlatırım..derken ailembeni tekrar hımayesıne aldı..düzeldim...ve bu ınsan karşıma çıktı...ailem açıkçası benı kendı muhıtımızden biriyle evlendirmek ıstediler..ama bende yassah lara olan aşırı ilgi gene götümün üstüne oturmama sebep oldu..eşimin ilk evliliğiyim..bu önemliydi benim için..çünki nufus kayıtlarında 2 koca almış olsamda ılkı zaten uveyabi fıştıklaması ve aile baskısın sonucu 18 yaşında yapılmış çocukça bişiydi..sevmiştik ama oyun gibiydi işte...gerçek evliliğim bu oldu benim..delikanlılık aradım..o kalktı evlendıkten sonra bılezıklerımı satmamıza göz yumdu..arabamı satıp 3 lıraya yıne borçlar ıcın tenezzül etti..he bende onay verdımbunlara..ama hiçbişekilde tamah etmemesini dilerdim..her bilmemnesi olanın erkek ve adam olduguna ınanmayan ben eger erkek olsaydımbı kadının kuruşuna tenezzul etmezdim amanın eksık kalsınn:)gelgelelımçok mu onursuz biri ..hayır..yine piyasamda rastladıgımen ıyı modellerden...ama yetmıyo...gönül artık senden caydı bir murada eremedim...demiş bi ağırabimiz:)..artık bana dokunmasına ben musade etmıyorum..KIÇIMA MACUUNN deyip bakıyorum hayatıma..BABANIN GEİDİP ALIRIM NEZAMAN İSTERSE demesibeni bitirdi..elini bırak ayağını öp o babanın emi benımiçin..benimki parasıylabeni rezil etti..namus namus der cahıl adam namussuzun enön başı..neyse allah iyilik versin..hakkı yokmu vaarr..şimdiheray 1.5 mılyar para yatırıyo torununa..o sabi sübyanımın nafakası diyo..allahrazı olsun...hiçde çaresiz deilsin aslıcım..sana sahıp cıkan bu güzel ailen,uymulu dünyagüzeli yavrun var...gerisiii VIZZZ GELİRR TIRIISS GİDERR ....:)
Seher maşallah
az kalsın örtünü çekecekmiş senin yaramazyerimseniben
Hımm bu arada Bilen arkadasım 41 kere maşallah size Allah mutluluğunuzu hiç ama hiç bozmasın...
gülcüm canımbenim...getiririm tabi teyzesi işallah..bi gidip gelin ..gelcez size..hayat dolu demek senın kaynana maşallah nediyimyaa:))..benimkide benden dinç valla allah daha iyi etsin..hoplaya hoplaya yürüyo....
duygucum bence her yavrunun kapasıtesı farklı..bence sen bunu daha iyi çözüceksin biraz daha zaman sonra..ama ben hiçbişiyi fazla abartmamaya çalışıyorum vede zaten o mercımeklerde tarhanalarda yogurdunda bolca protein var..haftada bir iki bence az deil..ama sebzelerine ilik atabilirsin..ama bi plastik bardak fazlamı olur ben bılemem..ismete kaynattıgım kemıgın suyunu buzluk dilimlerine koyup yemeğine en cok ıkı buz kalıbı koyuyorum ben misal..bide duygucum o denıze gırdıgınız yer nire...ben bayılırım oyle temız ve küçük taşlı denızee...ege balıının yanında çukulata sosları acı kalır be :))..
aslıcım..içtenlikli arkadaşım...budabenim 3NCÜ KOCAM:)....ilkini depremdekaybettim..ardından ben baya bisüre tımarhanede yatmasamda 46,5a bağladım..bi süre sonra hiç tanımadgım biriyle 1 ay süren ve sadece cüzdanda kalmış bi evlilik yaşadım..o olay çook uzunn..bigün işallah anlatırım..derken ailembeni tekrar hımayesıne aldı..düzeldim...ve bu ınsan karşıma çıktı...ailem açıkçası benı kendı muhıtımızden biriyle evlendirmek ıstediler..ama bende yassah lara olan aşırı ilgi gene götümün üstüne oturmama sebep oldu..eşimin ilk evliliğiyim..bu önemliydi benim için..çünki nufus kayıtlarında 2 koca almış olsamda ılkı zaten uveyabi fıştıklaması ve aile baskısın sonucu 18 yaşında yapılmış çocukça bişiydi..sevmiştik ama oyun gibiydi işte...gerçek evliliğim bu oldu benim..delikanlılık aradım..o kalktı evlendıkten sonra bılezıklerımı satmamıza göz yumdu..arabamı satıp 3 lıraya yıne borçlar ıcın tenezzül etti..he bende onay verdımbunlara..ama hiçbişekilde tamah etmemesini dilerdim..her bilmemnesi olanın erkek ve adam olduguna ınanmayan ben eger erkek olsaydımbı kadının kuruşuna tenezzul etmezdim amanın eksık kalsınn:)gelgelelımçok mu onursuz biri ..hayır..yine piyasamda rastladıgımen ıyı modellerden...ama yetmıyo...gönül artık senden caydı bir murada eremedim...demiş bi ağırabimiz:)..artık bana dokunmasına ben musade etmıyorum..KIÇIMA MACUUNN deyip bakıyorum hayatıma..BABANIN GEİDİP ALIRIM NEZAMAN İSTERSE demesibeni bitirdi..elini bırak ayağını öp o babanın emi benımiçin..benimki parasıylabeni rezil etti..namus namus der cahıl adam namussuzun enön başı..neyse allah iyilik versin..hakkı yokmu vaarr..şimdiheray 1.5 mılyar para yatırıyo torununa..o sabi sübyanımın nafakası diyo..allahrazı olsun...hiçde çaresiz deilsin aslıcım..sana sahıp cıkan bu güzel ailen,uymulu dünyagüzeli yavrun var...gerisiii VIZZZ GELİRR TIRIISS GİDERR ....:)
canım iki gün önce konuştuk işte o gün bugündür biraz daha iyiyiz yine ters konuşmaları oluyor hemen uyarıyorum bakalım ne zamana kadar gidecek bende ayrılma taraftarı degilim zaten kızından ayrı zorlugunu yaşadıklarını biliyor o yüzden oglundanda ayırmak istemem belkide dedigin gibi kaybtmektende korkuyor olabilir ama bazen beni hiç yerine koyması beni çileden çıkarıyor kendi başıma ayaklarımın üstünde duramayacagımı zannediyor sanırım yada çekip gidemeyecegimi sanıyor.ama hep giderim diyede bir adım geride duruyor diye düşünüyorum bilmiyorum. işte herşeyi zamana bıraktım artık. iki gündür salon kapısından ugur böcegi giriyor ondanda birşeyler çıkarmayı beceriyorum kendime acaba ugur mu gelecek evimize düzelecekmi diye ümit ediyorum. hayatı yaşamayı insanları çok seviyorum herşeye ragmen hayat dolu bir insanımdır konuşmayı ve gezmeyi çok severim Umudumuzun yazdıklarını okuyunca sizlerle içimdeki fırtınaları paylaşmak istedim canlarımm hakkımızda hayırlısı. opuyorumnanaktanaslıcım canım inan çok üzüldüm canım
eşinle güzelce konuşmayı denedinmi canım
yani tüm düşündüklerini söylesen
aramız düzelmezse ayrılmayı düşünüyorum desen
belki biraz korkar seni kaybetmekten
haa düzelmedimi en azından içinde kalmamış olur
tüm söylemek istediklerini güzelce ağlamadan suçlamadan anlat
ilk zamanlarınızdan örnekler ver ne değişti de
çocuğumuzla birlikte niye mutlu mesut huzurlu bi hayat geçiremiyoruz desen canım
sen onun için aileni bile arkana almışsın değer kıymet bilmesi gerekir.
yüzün gibi kalbinde güzel inşallah mutluluğu yakalarsın canımbenim
ahh güzel yüzlü güzel ruhlu arkadaşım benim gerçekten felegin çemberinden geçmişsin. canım benim ailem bambaşka dedigin gibi ne bileyim belkide kendi ailem oldugu için bambaşkalardır. hergün mutlaka nasıl gidiyor diye sorarlar. eger her zaman iyisi olsun diye hep kendimden ödün verdim ama tabi artık bir yere kadar baktım olmazsa dedigin gibi vızz gelir tırs gider Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.
sehercimm çok güzel çıkmışsınız.seher canım ne kadar tatlı çıkmışsın fotolarda
maşallah sana bebişine ailene
DUYYGUUU o yüzdüğünüz yer nireydi...bayıldım denizine...
canım iki gün önce konuştuk işte o gün bugündür biraz daha iyiyiz yine ters konuşmaları oluyor hemen uyarıyorum bakalım ne zamana kadar gidecek bende ayrılma taraftarı degilim zaten kızından ayrı zorlugunu yaşadıklarını biliyor o yüzden oglundanda ayırmak istemem belkide dedigin gibi kaybtmektende korkuyor olabilir ama bazen beni hiç yerine koyması beni çileden çıkarıyor kendi başıma ayaklarımın üstünde duramayacagımı zannediyor sanırım yada çekip gidemeyecegimi sanıyor.ama hep giderim diyede bir adım geride duruyor diye düşünüyorum bilmiyorum. işte herşeyi zamana bıraktım artık. iki gündür salon kapısından ugur böcegi giriyor ondanda birşeyler çıkarmayı beceriyorum kendime acaba ugur mu gelecek evimize düzelecekmi diye ümit ediyorum. hayatı yaşamayı insanları çok seviyorum herşeye ragmen hayat dolu bir insanımdır konuşmayı ve gezmeyi çok severim Umudumuzun yazdıklarını okuyunca sizlerle içimdeki fırtınaları paylaşmak istedim canlarımm hakkımızda hayırlısı. opuyorumnanaktan
hadi bakalım inşallah düzelir gönülden diliyorum.
sıkıntıları sorunları bir müddet dillendirme
süprizler yap, güzel yemekler hazırla mum ışığında
küçük hediyeler al, pohpohla biraz
niye bunları ben yapıyorum deme
mutluluğa giden her yol mübah
her gece uyumamak için katıla katıla ağlayan bebeği olan varmı aranızda sonrada gece sabaha kadar en az 10 kere uyananmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?