- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.821
duygucum teşekkürler bakıcam ne harika biyer orası oyle...egenin gazımı var acaba..hala ismetde yaşıyorum bende sık kalkmaları ama katılmıyo yınede uykuya geçmekte zorlanıyo..zincoyu verıyorum hala...sadece rezene felan kar etmıyo bize....
serapcım..iyi niyetlede olsa ruhun aç lafı ağır olmuş..düşündüm ruhummu aç diye..hayır...........sen bu ara sıkı diet mevzularından mütevellit açlık tokluk mevzusunu fazla taktın sanırım:)...herkesın mutlu yaşamak hakkı elbet..eşinin bahsettiği gibi istiyomuş ya kızı ince manken gibi olsun felan tezatlara rağmen yakalamak mutluluğu...ben alınırdım misal....herkez mutlu olmayı haketsede herkez mutlu deil işte...
aslıcım...dediğin gibi ..feleğin çemberinden geçtim evet....ama felek beni çemberinden geçirdi..ben onun çemberine meyletmedimki...ikinci eş olmak kadın için daha zor inan..madem bu seçimi yaptın sende bi bakıma o çemberden geçmişsin canım..........ailen sana göre deil inan gerçekten bulunmaz.
duygucum yağızda aynı uyumak için elini yüzünü yoluyor neyse uyutuyoruz 5 kere kalkıyor sen kalkınca napıyorsun emziriyormusun pış pışlıyonmu valla ben emziriyom uyuyup kalıyor
Umutcum orası Kuşadası milli park diğer adıyla kalamaki:)Orman ve deniz iç içe yaban domuzları falan geziyor o kadar doğal bir ortam yani..Mesela o gördüğün koyda sadece biz denize giiriyorduk:)Başka kimse yoktu...
duygucum yağızda aynı uyumak için elini yüzünü yoluyor neyse uyutuyoruz 5 kere kalkıyor sen kalkınca napıyorsun emziriyormusun pış pışlıyonmu valla ben emziriyom uyuyup kalıyor
duygucum teşekkürler bakıcam ne harika biyer orası oyle...egenin gazımı var acaba..hala ismetde yaşıyorum bende sık kalkmaları ama katılmıyo yınede uykuya geçmekte zorlanıyo..zincoyu verıyorum hala...sadece rezene felan kar etmıyo bize....
serapcım..iyi niyetlede olsa ruhun aç lafı ağır olmuş..düşündüm ruhummu aç diye..hayır...........sen bu ara sıkı diet mevzularından mütevellit açlık tokluk mevzusunu fazla taktın sanırım:)...herkesın mutlu yaşamak hakkı elbet..eşinin bahsettiği gibi istiyomuş ya kızı ince manken gibi olsun felan tezatlara rağmen yakalamak mutluluğu...ben alınırdım misal....herkez mutlu olmayı haketsede herkez mutlu deil işte...
aslıcım...dediğin gibi ..feleğin çemberinden geçtim evet....ama felek beni çemberinden geçirdi..ben onun çemberine meyletmedimki...ikinci eş olmak kadın için daha zor inan..madem bu seçimi yaptın sende bi bakıma o çemberden geçmişsin canım..........ailen sana göre deil inan gerçekten bulunmaz.
duygucummm milli parakamı gittinizz biz her yazz orda tatil yapardıkkk amcamınn yeri var ordaaaa çok güzell yerlerrr
günaydınlar herkese...bebeişlerin hepsi çok şeker yine hepsine tek tek maşallah...duygucum hoşgeldin sehercim sizin resimler de harikaaslıcım umutçum inşallah eşlerinizle aranız düzelir tabii hayırlısı yine de...
selam kızlaarr,bu akşam abbas yolcu,
duygu bi kaç gün daha kalsaydınız,görüşürdük sizinle milli parkta
ben yokken çok yazışmayın,okuyamam sonra
öpüyorm hepinizi,zorlu bi yolculuk olacak vede zorlu bi tatil tahminimce...
hoşçakalınn,Allaha emanet olun
boşunamı diyos paşalarpaşası diye:)keyfibebek...sayende böyle oldu ama işte duygucum..seninde cananında hemsütünüzde yarıyo maşallah..ne hikmetse ben anne sütü verirkende gereken kıloyu tutturamamıştık...bu bi şehir efsanesi deil yani..daha cok yarayan annesütü diye bişi varmış..yaşıyarak gördüm..yerden göğe haklısın duygucum..nekaldı şununşurasında eylüle..yavaş yavaş kesersin memeyi..1yaşından sonra meme oyalanca onlar için..neden ateşi sık çıkar oldu acaba..bu dişleri tamamlasalar ya hayırlısıyla ne bitmez vıdıgıdıları var bu diş olayının...uyku sendromuna giriyo..benımkıde girerdi daha önceden..şimdi iyice yoruyorum ismeti belli düzenimiz içinde..6 7 gibi kalkıyo..12 kadar yemekti gezmekti oyundu yoruluyo..azönce gümledi:)12 ye dogru alıyorum şalımın içine..sallasalla..uyuyoo 2 3 e kadar..sonra yıne 5 6 ya kadar yorulup arada belkı bı yarım saat şekerlememiz var..sonra 9 a kadar dediğin gibi imanını gevretiom:)uykusu öncede gelse uyutmuyorum 9 dan önce...sonra babası horon üçayak hareketıyle omzunda şipşak uyutuyo:)ben becerebılsem bende oyleuyutucam amakıçımı kaldırıp hoplayamıom bılemmde oyle laz horonu felan:)uykuları geldıgı halde uykuya geçiş yapamazlarsa artanbı hırçınlık oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?