Doğum yapmış olan anneler buraya....

Keşke hep çocuk kalsaydımda dizimdeki yarayı en büyük acı sansaydım

Herşeye rağmen oğlum için mutluyum mutlu olmalıyım herkesi her hareketiyle kabul etmeliyim ve fazla kafaya takmamalıyımkaydirigubbakcemile5

sıkıntılı gördüm kendimiCADIARZU

evet hemde nasıl aslıcım katıla katıla aglıyor delı gıbı bagırmamak ıcınde ben kendımı zor tutuyorum...

duygucum yağızda aynı uyumak için elini yüzünü yoluyor neyse uyutuyoruz 5 kere kalkıyor sen kalkınca napıyorsun emziriyormusun pış pışlıyonmu valla ben emziriyom uyuyup kalıyor

duygucum teşekkürler bakıcam ne harika biyer orası oyle...egenin gazımı var acaba..hala ismetde yaşıyorum bende sık kalkmaları ama katılmıyo yınede uykuya geçmekte zorlanıyo..zincoyu verıyorum hala...sadece rezene felan kar etmıyo bize....

serapcım..iyi niyetlede olsa ruhun aç lafı ağır olmuş..düşündüm ruhummu aç diye..hayır...........sen bu ara sıkı diet mevzularından mütevellit açlık tokluk mevzusunu fazla taktın sanırım:)...herkesın mutlu yaşamak hakkı elbet..eşinin bahsettiği gibi istiyomuş ya kızı ince manken gibi olsun felan tezatlara rağmen yakalamak mutluluğu...ben alınırdım misal....herkez mutlu olmayı haketsede herkez mutlu deil işte...

aslıcım...dediğin gibi ..feleğin çemberinden geçtim evet....ama felek beni çemberinden geçirdi..ben onun çemberine meyletmedimki...ikinci eş olmak kadın için daha zor inan..madem bu seçimi yaptın sende bi bakıma o çemberden geçmişsin canım..........ailen sana göre deil inan gerçekten bulunmaz.

senin alınacağın biçimde kötü birşey söylemek istemedim canım
haddim değil kötü bir şey yazmak
ruhun aç derken sevgiye ilgiye şevkate muhtaç demek istedim hepimiz gibi
seni kırdıysam özür dilerim
üzüntünü sıkıntını paylaşmışsın kayıtsız kalmak istemedim sadece
neyse...

birde yazındaki cümleyi anlamadım canım neye alınırdın???

Aslii yazılarını kacırmısım sanırım hafta sonu bakamadım...
hakkında hayırlısı olsun arkadsım sanırım esınle aran bıraz bozulmus...
tatlıya baglarsınız ınsallah canım....
:1hug:

duygucum yağızda aynı uyumak için elini yüzünü yoluyor neyse uyutuyoruz 5 kere kalkıyor sen kalkınca napıyorsun emziriyormusun pış pışlıyonmu valla ben emziriyom uyuyup kalıyor

aaaaa ben yokkennn kimler geri dönüşş yapmışşş nerelerdesin kıssss bir ev taşımak 3 ay sürermi hiçç dur bir vuremmm sanaaaaaaa:mymeka: amam seni özlemişim kıssssssssssssssss gel şimdide sarılayım :teselli:

duygucummm milli parakamı gittinizz biz her yazz orda tatil yapardıkkk amcamınn yeri var ordaaaa çok güzell yerlerrr

günaydınlar herkese...bebeişlerin hepsi çok şeker yine hepsine tek tek maşallah...duygucum hoşgeldin sehercim sizin resimler de harikaaslıcım umutçum inşallah eşlerinizle aranız düzelir tabii hayırlısı yine de...

nerelerdeydın aytenciim..hoşgeldin...
deryacım saolasın..amin işallah .....

serapcım estagfurullah...ben mıcımıcı severım..sevgi heleki şefkat budalasıyım..şımarığım...bu manada gönlüm açtır...ruhumsa çokşeyi özümsedi....aç kaldım..çaresiz kaldım...yetinebilmeyi öğrenip,nefsimle nasıl daha fazla mucadele edebılirim dedim hep...burda marjınal denebılcek hayat hıkayemı daha fazla anlatarak kımsenın kafasını karıştırmama gerek yok sanırım..herkez kendıne göre algilicak,anlayabilcek çünki.....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum işlerin yoğunluğu birde evdeki yorgunluk. sizleri çok özlemişim walla:) bişeyleri paylaşmak kadar güzel hiçbirşey yokmuş iyiki varsınız arkadaşlar sizi çooook seviyorum:)))))

selam kızlaarr,bu akşam abbas yolcu,
duygu bi kaç gün daha kalsaydınız,görüşürdük sizinle milli parkta
ben yokken çok yazışmayın,okuyamam sonra
öpüyorm hepinizi,zorlu bi yolculuk olacak vede zorlu bi tatil tahminimce...
hoşçakalınn,Allaha emanet olun

Selamlar iyi haftalar herkese...
Dün gec 1.5 a kadar uyutmadı bizimki meğer karnı açmış ilk olarak biberona gece tahılı koydum sulandırarak lökür lökür içti...Gerçi açlıktan çok ben anladımki bu çocuk saat 9 da uyudu uyudu uyumadı her gecemiz kabusa gönüyor uykusuzluktan dahada deliriyor...Nasıl bir ağlamak ben böyle birşey görmedim sanki etini kesiyorsun üstüne tuz döküyorsun nefes alamıyor katılmaktan...bu gece erken uyutmaya çalışıcam inşallah olur bakalım...
Şimdide hafif ateşi var yine 37.6 gıbı dolven şurup verdım ama keyfı yerınde ne oldu yıne anlamadım ben(

Arzucum valla inanırmısın gece kaç kere emzirdiğimi bilmiyorum 5 6 kere denilebilir gündüz desen ona keza sözde azalcaktı tam tersi meme manyağı bir bebek oldu çıktı..bazen emzirmekten nefret ediyorum artık o raddeye geldim yani..sanki yeni doğmuş bebek emzirir gibiyim..Gündüzde gecede emmeden öldür Allah uyumuyor..Ne yapacağımı bilmiyorum artık çok yoruldummafoldumben
Umutcum yok gazı mazı kucağına alınca gayet güzel susuyor bu çocuk...Ama yatagına koydugun anda sanki kızgın suyun içine bırakmışın gibi ağlamaya başlıyor memede durmak istiyor butun gece bende artık emzırmekten sıkıldım valla 1 yasına gelsın bırakcam dayanamıcam artık...
duygucummm milli parakamı gittinizz biz her yazz orda tatil yapardıkkk amcamınn yeri var ordaaaa çok güzell yerlerrr

Evet canım kuşadası milli parka gıttık bır gun sadece geri kalan gunler kadınlar denızı tarafındaydık belkı bılırsın...
Hoşbulduk canım teşekkürler:)
Hadı yaa sizde Kuşadasınamı gidiyorsunuz yaa keşke orda olsaydık süper olurduopuyorumnanaktan

boşunamı diyos paşalarpaşası diye:)keyfibebek...sayende böyle oldu ama işte duygucum..seninde cananında hemsütünüzde yarıyo maşallah..ne hikmetse ben anne sütü verirkende gereken kıloyu tutturamamıştık...bu bi şehir efsanesi deil yani..daha cok yarayan annesütü diye bişi varmış..yaşıyarak gördüm..yerden göğe haklısın duygucum..nekaldı şununşurasında eylüle..yavaş yavaş kesersin memeyi..1yaşından sonra meme oyalanca onlar için..neden ateşi sık çıkar oldu acaba..bu dişleri tamamlasalar ya hayırlısıyla ne bitmez vıdıgıdıları var bu diş olayının...uyku sendromuna giriyo..benımkıde girerdi daha önceden..şimdi iyice yoruyorum ismeti belli düzenimiz içinde..6 7 gibi kalkıyo..12 kadar yemekti gezmekti oyundu yoruluyo..azönce gümledi:)12 ye dogru alıyorum şalımın içine..sallasalla..uyuyoo 2 3 e kadar..sonra yıne 5 6 ya kadar yorulup arada belkı bı yarım saat şekerlememiz var..sonra 9 a kadar dediğin gibi imanını gevretiom:)uykusu öncede gelse uyutmuyorum 9 dan önce...sonra babası horon üçayak hareketıyle omzunda şipşak uyutuyo:)ben becerebılsem bende oyleuyutucam amakıçımı kaldırıp hoplayamıom bılemmde oyle laz horonu felan:)uykuları geldıgı halde uykuya geçiş yapamazlarsa artanbı hırçınlık oluyo..

güle güle git gülegüle gel emelcim..sağlıkla işallah...tadını çıkar emel..bikere geldik unutma lütfen...sen kendını nasıl şartlarsan bırazda oyle gider..bence umdugundan cok daha keyıflı geçicek....bırak kendını denıze..yakışıklı oglunla eğlen eğlenebıldıgın kadar...kendınıde fazla yorma ..söz vermişlerdi sana yardımcı olmaya .işallah hatırlatmana gerek kalmaz...

ben bi güneşmi gördüm..yoksa bi yıldız kümesimi ki gözlerim kamaşıyoo...allahım...seni yaradana kurbanoliim..maşşallah...cook buyudu duygu..ifadeleri deişmeye yüz hatları oturmaya başladı adam oldu annesii .....

Umutcum yaramasına yarıyor ama belki bazı arkadaşlar kızacak bana ama yani içimden gelen bu her emzirdiğimde bitsin artık demeye başladım...Çünkü 1 degıl ıkı degıl gunde 10 kere emzırıyorum...Hadı eskıden sadece emzırıyorduk sımdı hem yemek yetıstır hem emzır şaka gıbı oldu valla..Allaha bın kere sukurler olsun verdıgı ıcın ama yınede yoruldum yanı yalan yok...1 yaş benım ıcın yeterlı zaten benımkının kustuklarını toplasaydım bıberona 5 yasına kadar yeterdı ona:roflol:
Bizimde oturmuş bir düzenimiz vardı ama ne zaman tatıle gıttık orda hersey alt ust oldu yatak yadırgandı yer yadırgandı...Insallah tekrar eskı duzenımıze donerız:)
Demek eşine horon tepıyorlarkaydirigubbakcemile3Bende denıyım aksam belkı uyur kız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…