- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.841
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum işlerin yoğunluğu birde evdeki yorgunluk. sizleri çok özlemişim walla:) bişeyleri paylaşmak kadar güzel hiçbirşey yokmuş iyiki varsınız arkadaşlar sizi çooook seviyorum:)))))
ben bi güneşmi gördüm..yoksa bi yıldız kümesimi ki gözlerim kamaşıyoo...allahım...seni yaradana kurbanoliim..maşşallah...cook buyudu duygu..ifadeleri deişmeye yüz hatları oturmaya başladı adam oldu annesii .....
duygucum bu egeyi yoğur yoğur ısır valla benim yanımda olsa öle ederdim maşallahh yaa çok tatlı bir bebek
tunahan da uyku saatini kaçırdığı zaman böle deli gibi ağlamalar yapıyor tam kucağımda uyudu derken yatağına koyduğumu anladığı anda tekrar basıyor yaygarayı...tabii bende telef oluyorum yanii...
aaaaa ben yokkennn kimler geri dönüşş yapmışşş nerelerdesin kıssss bir ev taşımak 3 ay sürermi hiçç dur bir vuremmm sanaaaaaaa:mymeka: amam seni özlemişim kıssssssssssssssss gel şimdide sarılayım :teselli:
deryacım maaşallah tunaya nasıl tatlı olmuş öyle dişlerde iyice çıkmış fotoda gözüküyor.
bizimde aşağıdan iki dişimiz çıktı ,büyüyolar sağolsun denizomun bi huysuzluğu yok çıkarıyo kendi kendine dişerini.
dişleri çıktığından beri yani 1 haftadır deniz beni emmiyo niye anlamıyorum iştahı da yerinde ama beni emmiyo napıyım artık bırakırsa da bırakır üzülüyorum ama napıyım 9 ay emdi ...
duygucum hoşgeldiniz , tatilde huyları değişiyor dimibizde gidiyoruz temmuz başında dikiliye 15 gün kalcaz bakalım heyecanla bekliyorum inşallah deniz de huy değiştirmez çünkü gittiğimiz her evi yadırgar deniz ,yatağını çok arar bakalım napcaz oralarda
canuuuuuuuuuuuum hoşbulduk aytencim sende hoşgeldinkaydirigubbakcemile2 güzel gözlü oğluşun nasıl bakam :kedi:mişim ama bebeileri daha çok hepsi çok değişmiş maşşalah
ege ye bak sen yawwwws maşallah tüüüü
tunahanımda öyle Allah ım nazarlardann korusun sizi
yav oz ziilide ne fena şeymiş öylee:))..tunahanın renklerı baba,sureti sen deryacım..çok tatllı ballı kuzun..bi bönbön bakışı varki helee çook matrak:)ağzınıda genelde açıyo dil dışarda:))tip bi adam bu bee....
gözdecim gidebildinmi reha beye merak ettim..
evet gittik canım c.tesi
sapasağlam bu çocuk hiçbişeyi yok dedi :)
sadece egzamamız işte onun içinde bişey yapmıycam dedi kortizonlu bi krem kullanıyorduk onu kullanmaya devam edin geçene kadar dedi
eğer egzama yayılırsa veya bronşit sık sık tekrarlarsa o zaman test yaparız bu çocuğu şuanda testlerle hırpalamaya gerek yok çünkü muayene bulgularında kolundaki küçük egzama dışında hiçbir şey yok dedi .
tabi ben de çok sevindim test yapmadığına çok korkuyordum çünkü . içim rahatladı bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?