- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.861
Kızlar gözaltı kremi ve peeling kullanıyormusunuz?Kullanıyorsanız hangi marka?
Benim cildim hamişlikten sonra lekelenme oldu hafiften birde yanında koyulaştıE yaşta 29 oldu gözaltı başlasammı acaba diyorum artık?Tavsiyelerinizi bekliyorum...
ben bu konularda çok sarsağımdır maalesef
alırım durur üşenirim kullanmaya bi nemlendirici kullanırım o da yüzüm kuruduğundan :)
ama peeling için şöyle bir tavsiyem olacak canım benim kuafördeki kız yapıyor bunu ve süper oluyor cildin pamuk gibi oluyor
aktardan deniz tuzu kayısı yağı ve portakal yağı alıyosun canım , bunları macun kıvamına getiriyorsun daha sonra istediğin bölgeye masaj yapıyosun bunla süper oluyo mesela benim bacağımda batıklar olur hep bununla batık falan kalmıyor hepsini temizliyor ,yüzü fazla hırpalamamak lazım tabi daha hafif hafif yapmak lazım
aytennn anlatsana nasıl geçti tatilin naptınız
ege nasıl
nerelerdeydın aytenciim..hoşgeldin...
deryacım saolasın..amin işallah .....
serapcım estagfurullah...ben mıcımıcı severım..sevgi heleki şefkat budalasıyım..şımarığım...bu manada gönlüm açtır...ruhumsa çokşeyi özümsedi....aç kaldım..çaresiz kaldım...yetinebilmeyi öğrenip,nefsimle nasıl daha fazla mucadele edebılirim dedim hep...burda marjınal denebılcek hayat hıkayemı daha fazla anlatarak kımsenın kafasını karıştırmama gerek yok sanırım..herkez kendıne göre algilicak,anlayabilcek çünki.....
Maşallah kuzuya boyuda kilosuda gayet iyi canımmerhaba kızlar
az önce eve geldik oğluşumu yine doktora götürdük (meşur kusması yüzünden) kan alındı benim mızmız oğlum sadece 1-2 defa aciii dedi o kadar ben ortalığı yıkar demiştim halbuki.
8,500 kg kilosu, 71 cm boyu, 44 cm baş çevresi yine tutturamadık ortalamayı napalım. iş kiloda değil dengeli beslenmede dimi ama teyzeleri (kız teselli edin accık)
duygucum yaa bırak emsin baksana şuna tosuncuk olmuş maşallah.ben de emmesini o kadar istiyorum ama o inadına emmiyo ancak 24 saatte 3 defa zor minnet emziriyorum.
serap,aslı,derya fotoğraflarımıza ilginizden dolayı teşekkür ederim canlar
slm cici anneler :teytey:ben nisanın 13ünde 3.cocugumu dünyaya getirdim ilk cocugum 9yasında erkek ikincisi yasında kız sonuncusuda 2 aylık oda kızkaydirigubbakcemile3 cok yaramaz ama ya durmak bilmiyo gecem gündüzümkarıştı birbirine cok bunaldım sizde öylemisiniz?
Beeeennnnnnnher gece uyumamak için katıla katıla ağlayan bebeği olan varmı aranızda sonrada gece sabaha kadar en az 10 kere uyananmafoldumben
he bacım kullanıyom clinique marka kullanıyorum ben göz altı ve nemlendirici memnunum.Kızlar gözaltı kremi ve peeling kullanıyormusunuz?Kullanıyorsanız hangi marka?
Benim cildim hamişlikten sonra lekelenme oldu hafiften birde yanında koyulaştıE yaşta 29 oldu gözaltı başlasammı acaba diyorum artık?Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Eveeettttt aynen öyleyiz sende bide 3 taneslm cici anneler :teytey:ben nisanın 13ünde 3.cocugumu dünyaya getirdim ilk cocugum 9yasında erkek ikincisi yasında kız sonuncusuda 2 aylık oda kızkaydirigubbakcemile3 cok yaramaz ama ya durmak bilmiyo gecem gündüzümkarıştı birbirine cok bunaldım sizde öylemisiniz?
Beeeennnnnnn
dişi baya beyazlamış,kabarmış ondandır heralde diye kendimi teselli ediyorum düzelmişti gece 1 kere sabaha karşı emmeye kalkıyordu sadece1 haftadır,ben gene,gözler mor,kafa dumanlı,okuduğunu anlamayan,denileni duymayan:1ninca:-tatlicadiarzu-
he bacım kullanıyom clinique marka kullanıyorum ben göz altı ve nemlendirici memnunum.
yaşına göre uzmanlardan tavsiye alarak bişey al bence,kafana göre alma bir dolu para
Eveeettttt aynen öyleyiz sende bide 3 taneAllah güç,kuvvet sabır versin vallaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?