Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben bu konularda çok sarsağımdır maalesef
alırım durur üşenirim kullanmaya bi nemlendirici kullanırım o da yüzüm kuruduğundan :)
ama peeling için şöyle bir tavsiyem olacak canım benim kuafördeki kız yapıyor bunu ve süper oluyor cildin pamuk gibi oluyor
aktardan deniz tuzu kayısı yağı ve portakal yağı alıyosun canım , bunları macun kıvamına getiriyorsun daha sonra istediğin bölgeye masaj yapıyosun bunla süper oluyo mesela benim bacağımda batıklar olur hep bununla batık falan kalmıyor hepsini temizliyor ,yüzü fazla hırpalamamak lazım tabi daha hafif hafif yapmak lazım

Ay Gözdecim al bendende o kadar bende banyodan sonra bakarım pul pul olmuş yuzum nemlendırıcı surerım oyle her aksam tonıkmıs falan surmem malesef
Ama hepsını alırım bır guzel dizerim aynanın karşısınakaydirigubbakcemile3
Gözaltınıda alıp kullanırmıyım bilmem ama denicem bakalım:)
Peeling ben şeker ve suyu duymuştum..Deniz tuzunuda tek başına kullananlar olmuştu ama yağlarla hiç bilmiyorum mutlaka denicem canım teşekkürler...

bende sadece nemlendirici kullanırım...deniz suyu her zaman cilde iyi gelir diye biliyorum yani bana iyi geliyor en azından bende denizcem gözdecim sağoll...batıklara nasıl iyi geliyor ya bende de çok batık oluyorrr...
arzucum yağıza da maşallah nasıl da büyümüşşş:):):)

merve nerelerde büşra nasıl oldu acaba ben baya oldu yazışmayalı merak ettim tatilde felan mı opuyorumnanaktan

canım tarihte bir söz vardır
bir olayı kendi şartları içinde değerlendir yorumla diye
şimdi hayatı güllük gülistanlık olan bir kimse tutupta sıkıntı çeken
kişiyi kendi şartlarına göre değerlendiremez hata olur
ben seni hiç bir zaman kötü gözle dinlemedim (allah kalbimi biliyor)
hep güçlü duruşunu hafif alaylı hayata bakışını hep beğenmişimdir.
zaten bundan sonrada birdaha yorum yazmam kesinlikle
net ortamında karşımızdakinin ses tonunu mimiklerini göremediğimizden yanlış anlaşmalar olabiliyor.
ben senden şunu beklerdim.
canım sen bana şöyle bir kelime kullanmışsın bu sözün kalbimi kırdı üzüldüm acaba niye böyle birşey söyledin demeni beklerdim
ama direk kilolardan girmişsin olaya
eşin manken gibi bir evlat istiyor sen ise kilolusun alınmıyormusun bu çelişki nasıl oluyor demeye getirmişsin.
vallahi bende bu sözüne çok kırıldım.
ben tekrardan senden özür diliyorum. maksadını aşan birşey yazdıysam.
ama lütfen şunuda bil.
asla senin hakkında kötü düşünmedim düşünmemde
hayatın güçlüklerine göğüs germiş bir güzel annesin niye kötü düşüneyim.
neyse canım
bende bundan sonra daha dikkatli olurum yazdıklarım konusunda.

merhaba kızlar

az önce eve geldik oğluşumu yine doktora götürdük (meşur kusması yüzünden) kan alındı benim mızmız oğlum sadece 1-2 defa aciii dedi o kadar ben ortalığı yıkar demiştim halbuki.

8,500 kg kilosu, 71 cm boyu, 44 cm baş çevresi yine tutturamadık ortalamayı napalım. iş kiloda değil dengeli beslenmede dimi ama teyzeleri (kız teselli edin accık)

duygucum yaa bırak emsin baksana şuna tosuncuk olmuş maşallah. ben de emmesini o kadar istiyorum ama o inadına emmiyo ancak 24 saatte 3 defa zor minnet emziriyorum.

serap,aslı,derya fotoğraflarımıza ilginizden dolayı teşekkür ederim canlar

Maşallah kuzuya boyuda kilosuda gayet iyi canım
Canım Egede 7 aya kadar leğen dolusu kusuyordu yaa hortumdan fışkırtır gibiydi resmenmafoldumbenSeni o kadar iyi anlıyorumki...Gezmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kalmamıştı...bütün doktorlar fizyolojik reflü dedi hiçbirine inanmadım başka doktora götürdüm hep...Çok şükür artık kurtulduk ama çok zor günlerdi...Bazı bebeklerin 1 yaşına kadar sürebiliyormuş canım size ne dedi doktorlar??
emmeye gelince seninki normal canım yaa valla günde en az 10 kere emzirmek normal değilki..Çok şükür Allahıma ama bari bende 3 4 kere emzirsem artık yaakaydirigubbakcemile3

Sizlerle paylaşmak istedim belki işinize yarar arkadaşlar...

STRESLE MUCADELE ICIN
Vucudunuza dar gelen kiyafet giymeyin.
Ilacla yasamaktan kacinin.
Randevularinizi onceden ayarlayin.
Hafizaniza guvenmeyin; mutlaka yazin.
Aracinizi, bozulmadan servise goturup bakim yaptirin.
Her kilidin yedek anahtarini yaptirin ve belli yerlerde bulundurun.
Daha sik "hayir" deyin.
Yapacaklarinizi oncelik sirasina sokun.
Zamaninizi israf etmeyin.
Ogle ve aksam yemeklerini basitlestirin.
Kotumser insanlardan uzak durun.
Onemli evrakin birden fazla fotokopisini cektirin.
Evde calismayan ne varsa tamir ettirin.
Yapmaktan hoslanmadiginiz isler icin yardim isteyin.
Ihtiyaclarinizi onceden belirleyin.
Bir defada yapilmasi zor buyuk isleri, kucuk parcalara ayirin.
Etrafi toplayin, daginikliktan kurtulun.
Gulumseyin.
Bebekleri gidiklayin.
Dost bir kediyi veya kopegi oksayin.
Kendinizi, butun sorularin cevabini bilmekle yukumlu hissetmeyin.
Bazi seyleri de bilmeyin.
Karsilastiginiz insanlara, onlarin hosuna gidecek bir sey soyleyin.
Yagmur yagmasini isteyin; yaginca yagmurda yuruyun.
Arada bir carsi hamama gidin.
Kendi kendinize, nerede eski gunler, her sey daha guzeldi demekten vazgecin.
Verdiginiz kararin ne anlama geldigini iyi dusunun.
Kendinize guvenin.
Nuktedan olun.
Sizi mutlu edecek bir sey yapmayi yarina birakmayin.
Hic tanimadiginiz insanlara yurekten bir merhaba deyin.
Eski bir arkadaslarinizla karsilasinca ona sikica bir sarilin.
Hava aciksa, gece yildizlari seyredin.
Bir sarkiyi islikla calmayi ogrenin.
Arada bir siir okuyun.
Kendinize bir demek cicek alin. Bir cicek koklayin.
Yardim istemekten cekinmeyin; alamazsaniz uzulmeyin.
Gorunusunuze ozen gosterin.
Her seyi kararinda yapin; ifrata kacmayin.
Nerede gerekiyorsa, orada mutlaka gerekli emniyet tedbirini alin.
Daima daha iyisini yapmaya calisin, ama mukemmeliyetci olmayin.
Resim ve heykel sergilerini gezin.
Ayakkabinizi boyatin.
Berbere gidin.
Kendi kendinize bir sarki mirildanin.
Iyi bir muzik dinleyicisi olun.
Kendi kendinize yetmeyi ogrenin.
Her gun biraz idman yapin; her firsatta yuruyun.
Dunyanin en yetenekli insani olmadiginizi kabul edin; gerekiyorsa elimden ancak bu kadar geliyor deyin.
Yeni moda birkac sarkilarin sozlerini ezberleyin.
Ise erken gidin.
Ise her gun ayni yoldan gitmeyin.
Amirinizden izin alip bazen isten erken cikin.
Kirlarda dolasin.
Maca gidip bagirin.
Baskalari dilemeden, siz onlara iyi gunler dileyin.
Tesekkur edin.
Arabaniza guzel koku yayan bir alet koyun.
Evde kendi kendinize yemek pisirin, guzel bir sofra kurun, sonra da afiyetle yiyin.
Baskalarini adam etmekten vazgecin.
Severken karsilik beklemeyin.
Sinemada film seyrederken patlamis misir atistirin.
Bir agac, olmazsa bir cicek dikin.
Sismanlamayin.
Hatira defteri tutun.
Bir hela temizleyin.
Kágittan bir ucak yapip ucurun.
Bir dernege veya kulube girin, arkadas edinin, toplantilara katilin.
Mutlaka yeterince uyuyun.
Az konusun, cok dinleyin.
Is arkadaslariniza ve dostlariniza iltifati esirgemeyin.
Bir gune yapilacak cok sey tikistirmayin.
Acelesiz yasayin; daha onunuzde yasanacak cok guzel gunler var.

Stresli davranmak, dogustan gelen degil, sonradan kazanilan kotu bir huydur; bunu unutmayin.

Son soz: Ofkeyi, kendinize zevk edinmeyin.

Alıntıdır....

slm cici anneler :teytey:ben nisanın 13ünde 3.cocugumu dünyaya getirdim ilk cocugum 9yasında erkek ikincisi yasında kız sonuncusuda 2 aylık oda kızkaydirigubbakcemile3 cok yaramaz ama ya durmak bilmiyo gecem gündüzümkarıştı birbirine cok bunaldım sizde öylemisiniz?

slm canım hoşgeldin Allah sana peygamber sabrı versin valla ben bir tanesiyle deliriyorum yetiyor bana sen 3 tane ile mevlana gibi kadınsındır eminimkaydirigubbakcemile3

her gece uyumamak için katıla katıla ağlayan bebeği olan varmı aranızda sonrada gece sabaha kadar en az 10 kere uyananmafoldumben
Beeeennnnnnn
dişi baya beyazlamış,kabarmış ondandır heralde diye kendimi teselli ediyorum düzelmişti gece 1 kere sabaha karşı emmeye kalkıyordu sadece1 haftadır,ben gene,gözler mor,kafa dumanlı,okuduğunu anlamayan,denileni duymayan:1ninca:-tatlicadiarzu-

he bacım kullanıyom clinique marka kullanıyorum ben göz altı ve nemlendirici memnunum.
yaşına göre uzmanlardan tavsiye alarak bişey al bence,kafana göre alma bir dolu para

Eveeettttt aynen öyleyiz sende bide 3 tane Allah güç,kuvvet sabır versin vallaa.s.

Offf bacım yaa yok yani bizde bir tatile gittik bütün dengemiz yine bozuldu..Dün bir bağırmışımki kendimi tutamadım artık ödü koptu dahada ağlamaya başladı(Sonra pişman oldum sanki anlıyormuş gibi ne bağırıyosam...
Uzmanlara sorarsan hangi markayı satıyorsa onu söylüyor şuan ben Olay ürünlerini kullanıyorum ama gözaltını farklı bir marka almayı planlıyorum clinique iyidir onada bakayım bi sağol canımopuyorumnanaktan

Çikolata veriyormusunuz minnoşlarına?zemuszemus
Benimki kinder çok seviyor hani sütlü kutuda varya 4 5 paketlik onların 1 barını
yiyor hergün oda lazım yaa çikolata yemeyen çocuk olurmu ben çok seviyorum ya Ayçayı da bu muhteşem şeyden mahrum etmek istemiyorum.

Umut denedin mi ısmette çikolata?Kız Ayça maşallah iyi yiyor ama çok hareketli fit fit hiç durmuyor bence ondan kilo alamıyor yoksa ben ne yiyorsam ona da veriyorum biliyorsunuz, bi uyurken hareketsiz o da beşiği tavaf ediyor uyurken öyle.

ne alaka diceksiniz ama ben pis boğaz şu yeni çıkan benim o diye bir bisküvi varya hergün ondan bir paket yiyorum müptelası oldum tavsiye ederim pis boğazlı arkadaşlarımakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…