Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gül bende ne yersem tattırıyorum mesela bugün benim o denilen o bisküviden tutku bisküviden kahvaltıda nutelladan valla allah ne versiyse hepsinden tattırıyorum zaten vermezsem bağırmaya başlıyor..Bir kaç kerede çekmeceli minik çikolatadan verdim ama sadece tadıyor minik minik..
Yatak her seferinde çarşaf çıkmış ayaklar dışarda kafası bır yerde nerdeyse amuda kalkmış vaziyette uyuyor oluyor bizimkide...

Ya ödüm kopuyor ya örümcekle tvnin ekranına dokunuyor yada emekleyerek gıdıp tv yi sallıyor valla allah korusun bunları ne diyim ben...

duygucum benimki de öyleydi kıyafetinden fazla önlüğü vardı önlüğün üzerine de mendiller yapmıştım onları koyuyordum ben birini yıkayıp gelene kadar diğeri kirleniyordu akşama kadar önlük mendil yıkıyordum aynı dediğin gibi hortumdan fışkırırcasına kusuyordu bana da aynı şeyi dediler mide kapakçığı gelişince kesermiş. bazı bebekler 6. bazıları 12. bazıları da 2 yaşında kesermiş.
bizimki hala gelişmedi
ayy süt kustuğu günleri arıyom valla en azından yedirmesi kolaydı

Ya ödüm kopuyor ya örümcekle tvnin ekranına dokunuyor yada emekleyerek gıdıp tv yi sallıyor valla allah korusun bunları ne diyim ben...

Aman duyguuu allah korusun da sen de koru aman deyim tv örtüsünü çekiyordu benimki de tüm düzenim değişti örtüyü kaldırdım prize elini sokuyor priz kilidi aldık çok ellek benimki yürüteçte olmazsa emekleyerek heryerde banyonun kapısı açıksa tutunup kalkıyor kafasını makinanın içine sokuyor gidip.lmaz:

Canım yemekleri kusması daha zordur herhalde ben ek gıdaya 8.ayın başında geçtiğim için pek anlamadım ama bir kaç kere kustu çok kötü kokuyordu gerçekten haklısın ama geçicek bugünlerde inşallah bazen hiç yaşanmamış gibi geliyor insan herşeyi unutuyor...Allah daha büyük dert vermesin...Bütün kışı salonumda iki tane çamaşrı askısı koyarak küçücuk oturma odasında geçirdim bütün kaloriferlerin üstü full çamaşır dolu oluyordu...offf off..
Ben zaten örtü hiç sevmem onun için o yönden rahatımda prizlere benimde kapak almam lazım bayılıyor prizleri ellemeye...Birde tvnin kablosunu çekiyor ağzına alıyor yaa..Hep yanında olmaya çalışıyorum ama nereye kadar poffflmaz:

Şimdi uykusu geldi Egenın 9 a kadar oyalayım demi ben bunu iyice bayılsın uykusuzluktan:lepi:

Kızlar ben 18.30 da bir tabak mercimek çorbası verdim ekmeksız bir saat sonrada 1 şeftalinin suyunu verdim sizde yatmadan muhallebı vereyımmı yoksa gerek yokmu?

Bence ver aç yatmasın ben verecem şimdi biberon kıvamında muhallebi yapıyorum ben biboyla içiyor
bende saat 6,30 da 4 kayısı 3 cicibebe bisküvi
sonra 7,30 da 1 minik köfte salata suyuna batırılmış ekmek ufalamaları verdim az önce 1 danino yedi miniklerden yatmadan da muhallebi verecem.

Kızlar ben 18.30 da bir tabak mercimek çorbası verdim ekmeksız bir saat sonrada 1 şeftalinin suyunu verdim sizde yatmadan muhallebı vereyımmı yoksa gerek yokmu?

selaamm kızlarrr ben gelldiiim
ooo nelerde konuştunuz öylee yaww bitmiyo oku oku..en iyisi yarı oldan döniimkafamçokkarıştı
bizimki yine hasta kaçgündür yerdemiyim göktemii bilmiyorum erdidim resmen uyku desen yok sorun desen çok..gri bulaşmış birinden yawruma 7. ayından beri gripbulaşıyo
ve yine antibiotik tedavisi işin kötüsü bide kulağına vurmuş..enfeksiyon yapmış.of oof neler çekiom 1 haftadr sanki 1 ay gibii sürekli burnu akıyo,öksürüyo ne zormuş yaa.. mafoldumbenbende sürekli uykusuz kalmaktn göz altlarımda morluk oluştu ve göz seyirmesi oda uykusuzluktan yorgunluktan ve stersten olurmuş felaket seyriyo şuan bilee..çokk bitkinim
allahtan bi bugece iyi uydu yawrum hep öksürük kaldırıyodu..:sinifsinif:

ayy arzuda gelmişş hoşgeldin canım yaa o tatlişkom nası büyümüş ölee 41.kere maş. ben bizim m.buğraya benzetiyorum senin kini cnm ya zeytin gözlüm balbal bu

seher cnm sende gezdin geldinn ohh iyi yaptın darısı bize bi tatile ihtiyacım vaarr:kedi:

duygucum ya ege de büyümüşiyice ya tam paşa olmuşş mavişim
canım bence versen yarım ölçek muhallebi zararı olmas herhal ben veriorum ama genellikle çorba veriom bu saatlerde..
herkesiii öperiiimmopuyorumnanaktan

Salihacım hoşgeldin görüşemiyorduk canım
geçmiş olsun,çok zor yaa amaaann ben hasta olim diyorum Ayça olacağına valla elimde olsa o dişleri de ben çıkarim koyim ağzına çocuk çok çile çekiyor o ağladıkça babasıyla biz birbirimize giriyoruz bize ne oluyorsa,niye ağlıyor,hasta mı,bakmıyosun,sen almıyorsun,uyutsana ,meme ver Gül offf offff

gülcüm ben denemedim çikolata..ama baya yendım korkularımı..şu kinderden başlayabilirim denemeye:)

duygucum bencede ver ..oyala iyice bayılana kadarda...

salihacım çok geçmiş olsun..grip aşısı olamıyomu acaba?

serap haklısın canım..nette yazılanlar bazen yalnış anlaşılmalar .oluyo..ben direk savunma mekanızmamla hareket ettim yalnış anladıgımdan..bende özür dilerim serapcım..çünki içime sorduğumda senin kalbinin kötü olmadıgını biliyorum..öfkeylekalkınca ziyanla oturuluyo malesef..sen beni affet arkadaşım...moralsızlık bazen agresifleştiriyo insanı..özellikle beni cadıya çevirdii................

arzuuu tam bambam olmuş bu beee...sürmeli yavru kuzuuu..maşşallah yağıza..pek büyümüşş..adı gibi yağız bi delikanlı olucak işallah....

salihacım hoşbulduk canım özlemişim sizi teşekkür ederiz teyzesi a.s.buğranın koysana resmini bende iiyice inceliyim çok çok geçmiş olsun bitiremedik atamadık şu hastalığı biz çabucak iyileşin emi

umutum güzel yürekli arkadaşım teşekkür ederima.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kız umut ben seni asi dizisinde bi kadın var ona benzetiyorum ablan gibim sanki yada ben benzettim asiyi izlemiyorum izlesem şu karakter dicem ama neyse unutmadan diyim dedim yüz hatlarını çok benzettim ben yanlış olmasın:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…