- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.901
selaamm kızlarrr ben gelldiiim
ooo nelerde konuştunuz öylee yaww bitmiyo oku oku..en iyisi yarı oldan döniimkafamçokkarıştı
bizimki yine hasta kaçgündür yerdemiyim göktemii bilmiyorum erdidim resmen uyku desen yok sorun desen çok..gri bulaşmış birinden yawruma 7. ayından beri gripbulaşıyo
ve yine antibiotik tedavisi işin kötüsü bide kulağına vurmuş..enfeksiyon yapmış.of oof neler çekiom 1 haftadr sanki 1 ay gibii sürekli burnu akıyo,öksürüyo ne zormuş yaa.. mafoldumbenbende sürekli uykusuz kalmaktn göz altlarımda morluk oluştu ve göz seyirmesi oda uykusuzluktan yorgunluktan ve stersten olurmuş felaket seyriyo şuan bilee..çokk bitkinim
allahtan bi bugece iyi uydu yawrum hep öksürük kaldırıyodu..:sinifsinif:
ayy arzuda gelmişş hoşgeldin canım yaa o tatlişkom nası büyümüş ölee 41.kere maş.ben bizim m.buğraya benzetiyorum senin kini cnm ya zeytin gözlüm balbal bu
seher cnm sende gezdin geldinn ohh iyi yaptın darısı bize bi tatile ihtiyacım vaarr:kedi:
duygucum ya ege de büyümüşiyice ya tam paşa olmuşş mavişim
canım bence versen yarım ölçek muhallebi zararı olmas herhal ben veriorum ama genellikle çorba veriom bu saatlerde..
herkesiii öperiiimmopuyorumnanaktan
gülcüm ben denemedim çikolata..ama baya yendım korkularımı..şu kinderden başlayabilirim denemeye:)
duygucum bencede ver ..oyala iyice bayılana kadarda...
salihacım çok geçmiş olsun..grip aşısı olamıyomu acaba?
serap haklısın canım..nette yazılanlar bazen yalnış anlaşılmalar .oluyo..ben direk savunma mekanızmamla hareket ettim yalnış anladıgımdan..bende özür dilerim serapcım..çünki içime sorduğumda senin kalbinin kötü olmadıgını biliyorum..öfkeylekalkınca ziyanla oturuluyo malesef..sen beni affet arkadaşım...moralsızlık bazen agresifleştiriyo insanı..özellikle beni cadıya çevirdii................
duygucum yaşlanana kadar işallah bişekilde arkadaşlıgımız sürse keşke:)böyle güzel içten iltifatları birbirimize yine edip mutlu olsak:)..canım latilokum arkadaşım çok teşekkürler...
vallaha benzıyo arzucum..ama dediğin gibi aplam olur obenim kartkarı kız bu:)benzıyo vallah benzıyo nerdende buldun teşekkür ederim arzucum..
işallah duygucum..olur oda olur işallah...eguşa gece ver tahıllılardan bence annesi....
arzucum eksik olma zaten bizdede ne toprak varmış cevher cıkarcıkar bitmıyoo:)
bendenız yorgun....koca denen yaratıkmı desem manasız bişi işte,homurdanıyoo indeki ayıları kıskandırıcak ölçüde....bende kocaman ve boş yatagıma gideyim artık.......yarın ola hayrola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?