Doğum yapmış olan anneler buraya....

Salihacım çok geçmiş olsun nazaramı geldi bu balkuzu böyle arka arkaya yaa(Allah şifa versin canım benim...
Bende verdim 90 cc kadar muhallebi yaptım sulu biberona ilk dün denemiştim bugünde verdim içti 10 cc kadar kaldı dibinde..Üstünede emdi:bbo:15 dakika önce uyudu daha yaa yuhhh yanii nasıl bir çocuk bu bilmiyorumlmaz:

Ayy oyaladım saat 22.10 da yattı o beni oyaladı yani bayıldım bayıldımm:bbo:

Deniz gözlü İsmet paşam Gözlerin okyanuslar kadar derin Destanlaşmış sevdalar kadar manalı 41 kere maşallah sana bal kuzuopuyorumnanaktan

umutcum
birbirimizi anlayabilmemize sevindim canım.
sende kendini üzme artık canım herşey gönlünce olur inşallah
ismet kuzusunada maşallah
güzel bebek

duygucum yaşlanana kadar işallah bişekilde arkadaşlıgımız sürse keşke:)böyle güzel içten iltifatları birbirimize yine edip mutlu olsak:)..canım latilokum arkadaşım çok teşekkürler...

vallaha benzıyo arzucum..ama dediğin gibi aplam olur obenim kartkarı kız bu:)benzıyo vallah benzıyo nerdende buldun teşekkür ederim arzucum..

amanın aramısda ünlü varımış haber etmemiş tüüüüüü tüüüüüüüüüüü neyse akıllı eylül anneleri çaktı köfteyi süreyya kız çık ortaya hehhehahhahahhahha

serapcım yücegönüllü davranışınla mahcubum...teşekkür ederim..amin..hepimizin yavrularını mevla kaderlerinden güldürsün işallah.

İnşallah canım yaa birde karşılıklı gelsek bir araya dahada güzel olcak inşallah:)
Sen bu kadının 20 yaş gençleşmiş halisin canım yüz hatlarınız benziyor sadeceyerimseniben

süreyya...kadının gözleri deniz denizin gözleri kadın ..kadın deniz ritm müzik oooooo.....boyle bi şarkı vardı:)

o süreyya benim mıçımı yesinn:))ünlü olmak ne sıkıcıdır beee.......

Umut çokseksisin,bombasın,tarzsın,afillisin hoşsuuun daha da zayıflama ne oluuurrrrr
ısmette çok güzel bebek ama sana değil babasına çok benziyor bence hele de uyurkenki hali yanılıyor muyum?Eşinin fotoğrafını görmüştüm bi kere ondan benzettim.

Ben yatar sizi de öper.
ıyi geceler der,yatağa doğru sürünür
opuyorumnanaktan

Umutcum valla bende Gülle aynı fikirdeyim daha neyine zayıflıcan gayet iyisin süper görünüyorsun arkadaşım:)Maşallah sanazemuszemus

işallah duygucum..olur oda olur işallah...eguşa gece ver tahıllılardan bence annesi....

arzucum eksik olma zaten bizdede ne toprak varmış cevher cıkarcıkar bitmıyoo:)

bendenız yorgun....koca denen yaratıkmı desem manasız bişi işte,homurdanıyoo indeki ayıları kıskandırıcak ölçüde....bende kocaman ve boş yatagıma gideyim artık.......yarın ola hayrola...

ya duygu tencere dibin kara seninki benden kara..al birine vur ötekine..daha sayiimıı...sende zayıflamaa..yok 1 kılo aldım..yok 50 lılerı görsem...senın bi tipin var...sendın gecen fotodakı dımı egusu beslerken arkadan kolsuz bi bluzdan kolların anam anam incecikk.....
gülcüm evet aynen babasıııı.....ama babası bunun çirkini tabikii:)teşekkürler gülcüm ..ne afilimiz kaldı ne fitilimiz aslında..mihraptan yiyoruz oda allah ne verdiyse:)
cümleten hayırlı geceler arkadaşlarım.

Umutcum her gece verıyorum zaten 2 gun onceye kadar kaşıkla koyu verıyordum...Bugun ve dun gece bıberonda sulandırarak verıyorum:)muhallebı dedıgım o yanı sütlü yulaflı pirinçlimi ne gece tahılıyerimseniben

umutcum iyi geceler canım

duygu bende senin gibi veriyorum o kaşık mamalarını sulandırıyom 150cc yetiyoo sanırım dibine kadar içmiyoo zati sabaha kadar emiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…