- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.921
slmm arkadaşlar nasılsınızz baqkalım biz iyiz şükürr
ben bişey soracaktımm umarımm cvp alırımm ben suu son zamanlarda doğum sonrası çatlaraa ve sıkılaştırcı kremlerden alacagımm ama hangisini alsamm malumm az para eğill cvp yazarsan sevinirim.
saol bitanem hoşbulduk..aynnen valla gülcüm ya gce dua ediyorum allahım beni hasta et onu etme diyee vallahi zorkii ne zor dünya batmış sanki bende altındayım:)aayy evet kıı bizimkiyle birbirimizi yedik resmen yokk sen bakmıyosun hasta ediyosun.. arada bende allahın gücüne gitmesinn hep biizi buluyo dert diyerek ağlıyorum eşimde kızıyo isyan etme diye bende sinirli oluyorum tabi kızıyorum :umursamazSalihacım hoşgeldin görüşemiyorduk canım
geçmiş olsun,çok zor yaa amaaann ben hasta olim diyorum Ayça olacağına valla elimde olsa o dişleri de ben çıkarim koyim ağzına çocuk çok çile çekiyor o ağladıkça babasıyla biz birbirimize giriyoruz bize ne oluyorsa,niye ağlıyor,hasta mı,bakmıyosun,sen almıyorsun,uyutsana ,meme ver Gül offf offff
saooll canısııvereliniortakgeçmiş olsun salihacım
evet tatilimizi de yaptık darısı sizlere
gülcüm ben denemedim çikolata..ama baya yendım korkularımı..şu kinderden başlayabilirim denemeye:)
duygucum bencede ver ..oyala iyice bayılana kadarda...
salihacım çok geçmiş olsun..grip aşısı olamıyomu acaba?
saol bidenem ya.. ya bilmme valla hiç aklıma gelmedi ki kafam durmuşş valla boyuna bebişe ilaç yüklüyoz bii soriim dr.. saool ciicim:lepi:
serap haklısın canım..nette yazılanlar bazen yalnış anlaşılmalar .oluyo..ben direk savunma mekanızmamla hareket ettim yalnış anladıgımdan..bende özür dilerim serapcım..çünki içime sorduğumda senin kalbinin kötü olmadıgını biliyorum..öfkeylekalkınca ziyanla oturuluyo malesef..sen beni affet arkadaşım...moralsızlık bazen agresifleştiriyo insanı..özellikle beni cadıya çevirdii................
salihacım hoşbulduk canım özlemişim sizi teşekkür ederiz teyzesi a.s.buğranın koysana resmini bende iiyice inceliyim çok çok geçmiş olsun bitiremedik atamadık şu hastalığı biz çabucak iyileşin emi
kızz bizde seni özledikk iyiki geldiinn canımmŞeniz
tamam canım koyarım valla uzun zamndr bend resim koymuyorum..unutmuşum yarın deniycem inş..aksilik çıkmazsahihoyyytumutum güzel yürekli arkadaşım teşekkür ederima.s.
[/COLOR][/I][/B]
Salihacım çok geçmiş olsun nazaramı geldi bu balkuzu böyle arka arkaya yaa(Allah şifa versin canım benim...
Bende verdim 90 cc kadar muhallebi yaptım sulu biberona ilk dün denemiştim bugünde verdim içti 10 cc kadar kaldı dibinde..Üstünede emdi:bbo:15 dakika önce uyudu daha yaa yuhhh yanii nasıl bir çocuk bu bilmiyorumlmaz:
saooll duygucum eksik olma..canım benim:1hug:valla herkes öle dio ya nazara geldi kuzum kilosu boyu okadar güzel gelişiyodukiii durdu resmenn özellikle kilo küçüldü yawrumun yüzümafoldumben
oohh yarasınn erkeğimee afiyet şeker olsuunnn.. bide üstüne senii emdii ha ohh emmsin emsiinn kuzuşko
Ayy oyaladım saat 22.10 da yattı o beni oyaladı yani bayıldım bayıldımm:bbo:
Deniz gözlü İsmet paşam Gözlerin okyanuslar kadar derin Destanlaşmış sevdalar kadar manalı 41 kere maşallah sana bal kuzuopuyorumnanaktan
umutcum iyi geceler canım
duygu bende senin gibi veriyorum o kaşık mamalarını sulandırıyom 150cc yetiyoo sanırım dibine kadar içmiyoo zati sabaha kadar emiyoo
slmm arkadaşlar nasılsınızz baqkalım biz iyiz şükürr
ben bişey soracaktımm umarımm cvp alırımm ben suu son zamanlarda doğum sonrası çatlaraa ve sıkılaştırcı kremlerden alacagımm ama hangisini alsamm malumm az para eğill cvp yazarsan sevinirim.
Gunaydınlar hatunlar... Şeniz
Hepimize guzel gunler olsun... işim çok ama basladıgım da yok.. hala koli beklıyorum..
Bu aksam gelecek artık yarın bı besmeleyle hepsı bıter ıslerın ınsallah..pazar gunu de tasınıyoruz.. kaydirigubbakcemile
Aslanım ızın verırse bı nefeste bıter napalım.. ben şimdilik kacayım yıne gelicüüm...
Betül hayırlı uğurlu olsun inşallah kolay gelsın...şimdi nereye taşınıyorsun yani annene eşin gidince gitcen sanırım demi?Bu evi neden boşaltıyorsun anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?