- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.941
günaydın kızlarr....bugün sabah hiiiççişe gidesimgelmedi kızkardeşim de bende kafa izni yapıyoruz:)valla uydurdumbişi söledimm....amannnnn okadar olacak dimi ama...geçmişe fazla bakamadım salihacımgeçmiş olsun....
umutçum gerçekten o bayana benz,yorsun hele bu ismet paşa çoookk yakışıklı annesiiii kırkbirkere maşallahhhh....betüşüm kolay gelsin canım gelimyardım edim sana valla...
serapçımtunahan bu şıkların çoğunu yapıyor hatta c lerin bile çoğunu yapıyor maşallah oğluşuma ama hiçyerinde durmuyor başedemiyomvallaa
cevabını verıyorum... :))
betül allah yardımcın olsun...kuş gibi taşının işallah...
mevlüde canımalp arap cocugu deil ki..bencede aşırı sıcaklardan canı cini kalmıyodur yavrunun..turkıyeye dondugunuzda bı hafta bı adapte sıkıntısı yıne yaşıyabılır ama alışır hemen ve düzelir..barız bı sağlık sorunu yok şükür..yine bunada şükür mevludecım..oralarda daha beteri olabılırdı valla anlattıkların sayesınde uste para verseler ben gıtmem oralara..sağlıkla dönünde...
ayşe bende duyguya katılıyorum..bizden ayten xtrajel kulladı..eritmemiş ..ama azcık bi sıkılaşma var demişti...çaltak içinde strivectin dıye bı krem duydum..benımhiç çatlağım olmadı gebelıkte..bebegımın plesantası öndeoldugundan göbeğim normaldende büyüktü ama ne işkembem varmış çatlamadı..bende ıkı haftalık tatılı beklıyorum..yavrunun uyku saatlerınde babasına devredıp düzenli yüzücem işallah...antalyada yaşayan biri içinde güzelim parklarda yürüyüş ve deniz en iyi ilaç gibime gelıyo...
ismet resmen sokak cocugu oldu cıktı..bu sabah babasına 9 a kadar uyiim sen bak dedim..ağlakıyamet uyandım..bikaç gündür gece coksık kalkmıştı cok yorgundum..artık akşamdan kalmış gibi oluyorum uykusuzluk benım felaketım resmen...anaa bı bakarım babası gıyınıyo dıye aglıyo..bişide yemıyoo ...verdım babasının eline mılupa sütlacı gittiler attiiii...ben napacam bu yavruylaa..elimde kaşık kasımpaşayı gezmedıgım kalmıştı..sağlık olsun geçsin huzursuzluguda..olmadı çingene bohçamla baglar sırtıma gezerim:)
antalya gerçekten bi cennet arkadaşlar yaa dün akşam egeyi almaya gittim kayınvalidem sıcak su aldı salamma çay ve kurabiyelerle denize karşı yemyeşill kocaman parkımıza gittik 9 a kadar sefa yaptıkk çok güzeldi hiç değerlendiremiyoruz dedim akşam eve saha işe arada yapalım dedim kayınvalidem de çok sevindi, haftada 1 kezz gitmek lazım hem kayınvalidemin evinin dibinde. sen bilrisin belki umutcum astur sitelerinin oralarda.
merhaba doğum yapmış anneler size birşey sormak istiyorum ben şuan 26 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra annemlere gitmeyi düşünüyorum otobüsle gideceğim şuan hamilelikte hiç bir problemim yok 5 saat sürüyor acaba tehlikeli olurmu diye düşünüyorum ama çok sıkıldım gitmekte istiyorum bana bilgi verimisiniz şimdiden çok teşekkürler..
merhaba canım ben 7 aylık hamileydim 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptım doktorum onay verdikten sonra tabi
bi problem olmadı sende doktoruna sorup gidebilirsin hem de canının sıkıntısı geçer hamilelikte moral de çok önemli çünkü
bir de mola yerlerinde arabada bekleme canım yürüyüş yap ayakların şişmesin
arkadaşım dr bişey demedıyse tehlıkelı bir durum yoksa git bence bişey omaz ben hamılelığimde 3 defa( gidiş geliş) uçaga bimdim hemde 5 saat sürdü hepside bide 5aylık hamıleydım tokata gittim otobusle 12saat sürüyo bişey de olmadı çok şükür ama çok dıkkat et canım bol bol dınlen...
[/Q
çok teşekkür ederim
selam nasılsınız.....valla artık geçmiş okumayacağım..okuyunca size yetişemiyorum :)))))
canım sende kaldığımız yerden devam et...
iyiyiz biz duru naslll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?