Doğum yapmış olan anneler buraya....

antalya gerçekten bi cennet arkadaşlar yaa dün akşam egeyi almaya gittim kayınvalidem sıcak su aldı salamma çay ve kurabiyelerle denize karşı yemyeşill kocaman parkımıza gittik 9 a kadar sefa yaptıkk çok güzeldi hiç değerlendiremiyoruz dedim akşam eve saha işe arada yapalım dedim kayınvalidem de çok sevindi, haftada 1 kezz gitmek lazım hem kayınvalidemin evinin dibinde. sen bilrisin belki umutcum astur sitelerinin oralarda.

canım nıye bu sabah hiç çişe gidesın gelmedı ... :roflol: ay cok gulesım geldı benımde...
ya huyumdur sız bılmezsınız tabı ama bı yanlıs kelıme soylenmesın bı ınsanın dılı sürtüşmesin hemen benı alır gulme ezelden berı boyleyım aılemde ben gulunce guler yada yanlıs bısey soyleyınce hemen bana bakarlar duydumu dıye hıcte kacırmam bı tuhafım..

onlar ne alemsın deyınce ben de dıyorum kucuk seylerle mutlu olabılıyorum ne guzel dıye... kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederım canım benım eksık olma gel valla ama yardıma degıl kahve hupletmeyee... Şeniz

deryacım eksık olma..işi bilcen işegitmicen demişler:)memur deilsin yaa..kılıfına uydur gitsin..işinde kariyergibi bi ortamda pek yok sanırım..olsun okadar tabikiide....ama ortalıkta işte yok orasıda malum malesef...maşşallah tunaya...bızımkısı bi alkış yapmıyo..parmaklarını tam düzleştirip o pozısyona getiremıyo..kendı kafasına göre isterse açıyo ..ben yaptırınca yapmıyo..aynştayn olmicak yaa ..herşeyin normali iyidir..fazlası sıkıntı yapar :)..amaçok cin bi tarafı var..oldukça numaracı şimdiden..yalnış bişiler yaptımı benım tepkıme göre resmen hınzırlıklar yapıyo gülüyo bilirmiş gibi ..ben balkona cıktımmı yürüteciyle speedy gonzales gibi uçup güümdıye kapıyı arkamdan vurup kapatıyo ..ve gülüyo hınzır hınzır:))..enteresan bi model...el kol durmuyo..yemek yedırırken bağladıgım haldecogukez agzını tutturmak durumundayım..yemekte tv seyretmıyoruz misal..yaptıgı işe odaklanabılmesini ıstıyorum..sayesınde gunde bıkackez acılıyo tv oda luli var dsmartda..ordakı bayan gökkuşağı ve tavşan pepe ye ilgimiz müthiş:))

cevabını verıyorum... :))

Aldım tamam:))
maşallah Umutcum ya ne kadar şanslısın benım bıkını bolgem baya çatladı malesef ve gecmelerı imkansız...
Bız hemen her aksam onu yapıyoruz Aytencım sahıle evımız 1 kmden az yuruyerek 10 dakıkada cıkıyoruz parklar bahceler kafeler spor aletlerı süper oluyor cımlerde oturuyoruz bazen kafede butun negatıf enerjımızı atıyoruz valla ama ah birde denizimiz sizin gibi temiz olsa valla ben olcam hergün denize girerdim boşgeçmezdim hiçzemuszemus

ayten siteadı olarak bılemem ama lara sahılı dıyosun sanırım..cennet cennet..antalyanın hemen herköşesi cennet.....bukadar sıcak bıryerde bukadar bol su kaynagı ve yeşillik...çıldırtıcı toroslar...harıkabıyer..ama nasıl bız ıstanbulu ıstnbul gbı yaşıyamıyosak hayat kavgasından oluyo boyle ıskalamalar..ama yaşam antalyada hala buraları kadar keşmekeş deil..bunun tadını cıkarmalı..kiralar uygun ıst a göretabi...egenın gözleri maviçamrengı annesı..kıyafete ortamagöre deişir ama artık deişmez bencede...bide ayçanın gözleri ege gibi deişik bi renk..resmen menekşe annesının kırçiçeği...maşşallah bu yavrulara..gözlerınden güzel yazıları olsun ..

betülcüm Allah almasın seni emi:)tunahan bu laptopu un boşluk tuşunu çoookk söktüğüiçin yallama ..
ama oldu tabii basıyom basıyom boşluk etmiyobazen...bende geri dönüp düzeltmiyom üşengeçliğime...ay umut valla hiçkasmıyom kendimiii aaammmannnn salla gitsin...kızlar benim kalçalarımda da var çatlaklar son ayımda birden çıkıverdiler...aynada görmüştümbasmıştım yargarayı

duygucum çok değil bence tadına bakıyorum ben koyuluğu hiç olmuyor zaten su gibide yaptım içmedi 120cc sini kesin içiyor gerisi kalıyor ben bayadır öyle yaptım kilo aldıracağını sanmıyorum azıcık suyla 1 kere verilcek mamayı biz sulandırıp kaç gece veriyorum onun besleyiciliği kalmamıştır diye düşündüm

betül nere gidiyorsun kız ben yeni öğrendim bak taşınıyosun hadi hayırlısı artık ben kurtuldum sende hayırlısıyla atlat duyguya anlattın ama ben anlamadım nere gidiyosun:))))))))))))))

umut, ayten, arzu saolun mucuklarr hepınıze de :))

arzucum esımın askerlıgı var ya ( o yuzden bu oturdugumuz ev kıra oldugundan burayı bosaltıyok canım baska yere gececeekk...
( esım askerdeyken bende annemlerın yanına gıdıcem amasyayaa )

Son düzenleme:
merhaba doğum yapmış anneler size birşey sormak istiyorum ben şuan 26 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra annemlere gitmeyi düşünüyorum otobüsle gideceğim şuan hamilelikte hiç bir problemim yok 5 saat sürüyor acaba tehlikeli olurmu diye düşünüyorum ama çok sıkıldım gitmekte istiyorum bana bilgi verimisiniz şimdiden çok teşekkürler..

merhaba canım ben 7 aylık hamileydim 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptım doktorum onay verdikten sonra tabi

bi problem olmadı sende doktoruna sorup gidebilirsin hem de canının sıkıntısı geçer hamilelikte moral de çok önemli çünkü

bir de mola yerlerinde arabada bekleme canım yürüyüş yap ayakların şişmesin

Son düzenleme:

arkadaşım dr bişey demedıyse tehlıkelı bir durum yoksa git bence bişey omaz ben hamılelığimde 3 defa( gidiş geliş) uçaga bimdim hemde 5 saat sürdü hepside bide 5aylık hamıleydım tokata gittim otobusle 12saat sürüyo bişey de olmadı çok şükür ama çok dıkkat et canım bol bol dınlen...

ay bugün ayılamıyorum bi uykum var anlatamam alp de her sabah uyur bu sabah uyumadı...
eşimi yanlız bırakıcam ya onunda üzüntüsü var (1 hafta sonra eşim gelıcek türkıyeye)
ayrıca annemlerı görücem onlarla vakit geçireceğim içinde çok heyecanlıyım...
ama canım kocam burda tek kalcak....

çok teşekkür edrim eşim gitmemi sitemiyor ama ben sıkıldım artık destek vermen sevindirdi çok sağol

canım bende hamilelikte 7-8 saatlik yola gittim 28 ve 32. haftalarımda ama doktorum 2-3 saatte bir yürüyeceksin dedi ödemim çoktu benim...doktoruna sor bence en doğrusu o...

canım sende kaldığımız yerden devam et...
iyiyiz biz duru naslll....

iyiyiz canım biz de...duru çok hareketlendi...çok zor oluyor artık..evde kaybediyoruz sürekli :) koltuk arkası altı dolap gözü girebildiği her yere giriyor...
el bileğinde birşye çıktı ona üzüldük işte...gangliyon kisti varmış bileğinde...çok hareketten sanırım :) inşallah geçer...siz nele ryapıyorsunuz?

hoşgeldin deryacımnasılsın?
canım ben sekizaylıkken çanakkaleye gittim şehitliklerigfezdim o sıcakta vallaçokşükür dr.unasor gene de öle git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…