Doğum yapmış olan anneler buraya....

çok geçmiş olsun canım inş geçer
ben yarın türkıyeye gelıyorum daha valızlerı kapatamadım işim çok ama çok sıcak bıde eşim tek kalcak 1 hafta ona üzülüyom
senağlamasenağlama

çok geçmiş olsun canım inş geçer
ben yarın türkıyeye gelıyorum daha valızlerı kapatamadım işim çok ama çok sıcak bıde eşim tek kalcak 1 hafta ona üzülüyom
senağlamasenağlama

sdağol canım..sana da kolay gelsin...sen niye üzülüyorsun...eşinden ayrılacaksın diye mi? yoksa eşim yalnız ne yapar diye mi? yoksa kıskançlıktan mı :)))1 hafta mı kalcaksın?

Salonumu komple temizledim geldim valla bittim camları yapmama rağmen toz al yerleri sil derken yoruldum bile eski performansımdan eser yok valla:bbo:

Arzucum benim doktorum o mamaların kilo yaptığını onun için çok tavsiye etmediğini söylemişti gerçektende biz Gümüldürde tatildeyken çorba yapma şansım olmadığı için her gece mama verdim sonuç itibariyle Ege tatilden 400 gram almış olarak döndü...Ben onun için 75 cc den yapıyorum bazen 50 cc den...Tabi herkesin kendi tercihi...
Deryacım hoşgeldin canım kıyamam Duruya neden oluyormuşki harekettenmi dedi doktor?İnşallah tez zamanda geçer canımbenneyaptımki

Allah kavuştursun tez zamanda betülcüm :Saruboceq:kolay gelsin sanada öp aslanıda oda büyümüştür artık annegille hasretlik gidermiş olursun hemde yanlızlık hissetmezsin sayılı gün çabuk geçer tekrar Allah kavuştursun a.s.

anladım duygucum bakam bende sen gibi yapam biz inşaattan çocukla fazla ilgilenemedik ben de öyle yapıyım çünkü benim dr verme demişti ben aç olmasın diye öle veriyodum sağol canım
:1hug:

maşallah kuzulara çok iyi
a b c hepsini yapabiliyorsa c seçeneğini kabul edip o soru için 3 puan kazanmış olacaksınız kızlar.
sadece a yı yapabiliyorsa 1 puan
b yi veya a ve b yi yapabiliyorsa 2 puan
bizim bebişlerin skor olarak 13 -15 gibi bir puan alması gerekiyor
daha fazlasını alıyorsa çok çok iyi kaydirigubbakcemile2
maşallah

çok tesekkur ederım canım amıın... Şeniz
Aslan da buyudu teyzesı sımdı ben ısımı yaparken pesımden gelıyo komando mısalı..kaydirigubbakcemile3
ıkı dk mola verdım dolapları ayıklıyorum, devam hadı yıne kactım..

benimkinin 21 çıktı ortada yavru kuşumm.
merhabalarrr arkadaşlarr ayy geçmişi okudum okudumda aklımda birşey kalmadı baya uzun yazmışsınız. resimleri olan yagıza,tunahana,ismete aklıma gelmeyen tüm kuzuların hepsine maşallah. Ege paşanın resmini silmiş annee göremedim
salihacım sizede geçmiş olsun deryacımm sizede geçmiş olsun canım yaramaz durumuza baksenn.
betül canım sanada kolay gelsin taşınıyormuşsunuz.
Fatmacımmm canımmm sana daha öncede yazmıştım güzel arkadaşım pek durgunsun sanki birşeylere canın sıkkın gibi hissettim burdan. :1hug:
aytennnn canım hoşgeldinn nazilli nasıldı güzelim yazında gel olurmu ben temmuz 1 dedimi hemen gidecegim.
Emelcim sanada iyi tatiller canım benim.
Gözdecim çok şükür paşa iyiymiş inşllah egzamanızda en kısa zamanda geçer.
Duygucumm güzel arkadaşım güle güle otur benim temizlikle alakam yok tatile gidip geleyim döndügümde yapacagım artık.

canlarım bende iki gündür pazar akşamı bir kötüleştim halen çok kötüyüm mide agrısı kramplar,ishal,bulantı, ateş,soguk soguk terleme halsizlik herşey vardı kısacası. bugün dra gittim sıvı kaybından tansiyonum 9-6 düşmüş serum baglasam bebegin var olmaz dedi eve geldim sizleri özledim bir iki yazayım dedim minik kuşum benimle birlikte perişan oldu yollarda uyudu bende biraz yatıp dinleneyim şekerlerimm. hepinizi çok öpüyorummm opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin gezenti.........görüşemedik ama bak sen gez gez durmuyorsun heheeeeee....hareketten emeklemkten olabilrimiş...

deryacım bunlarda kahvaltı kültürü yok beyaz peynır yok siyah zeytınnı daha grmedım bıle türkıyeden getirdiğim kahvaltılıklar ver az bişey idare edecek artık yapcak bışey yok türkıyeden dönerken doldururum ben onun cantasını.....

valla benimkinde yüksek çıktı ...b de var c de çok...1 tane de a var...ismine bakmıyo :))))

şansınıza yaaaa.koy valla abur cubur da....yesin yesin dursun sen yokken.....

ben kaçıyorum ..herkese iyi akşamlar.....öpüldünüz...

KOCA TİPLERİ

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır.
Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner.
Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar.
Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına
ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar…
O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR!
Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var.
Yoğurtsuz yiyin
( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm,
tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki.
E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim,
toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara
işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek
ıspanak bile bulamayız.

( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane
arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca.. )

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........
(İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın!

("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk
("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım

(monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı?

( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı?

(İdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim
ya da dışarıda yiyelim
(Yok böyle bi koca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…