Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım ya geçmişolsun dememeişimsana yaaaiyi misin şimdi canımpeki?
canımben gözlüğü internetten almıştım kirazbebeden di sanırım...simidinide toyiki den almıştım

KIzlar iyi akşamlarrr cümleten..opuyorumnanaktan
betül taşınıyomusun cicim hadi bakalım hayırlısı olsun senin için..
geçmişolsun dileği ileten arkadaşların saolun canlarım allah razı olsunn hepinizi öperimmm..

kıslar bana bi imageshack adresini bi verirmisiniz resim yollim oğluşun resminiizemuszemus

betüşüm sana kolay gelsin arkadaşımm
evet arkadaşlar bende almamaya karar verdim zatennn............. sporr yapmaya ve elma sirkesi içemeye karar verdimm
aytosumm gel gııı araa geleceginn zamann canımm olmadıı hafta sonu bir yerdee buluşalımm canımm

yaa merve nerelerde yaa

haa bu arada kıslarr belimi sakatladımm belimm yumurta büyüklüğünde şiş vee dümdüzz yatamıyomm ayakta duramıyom oturaMIYOM yarın dr gideceğiz bakalımm durup dururken oluduu hayır olsunn ayakta fazla duruncaa sanki belden asagım yok gibi oluyooo

ee sizler nasılsınız bakalımmm

aslıcım ya geçmişolsun dememeişimsana yaaaiyi misin şimdi canımpeki?
canımben gözlüğü internetten almıştım kirazbebeden di sanırım...simidinide toyiki den almıştım
tşk ederim canım.ehh işte idare ederim mideme kramplar giriyor bagırsaklarım gurul gurull işte öyle halsizligim geçti çok şükür ama dün gece vücudumun agrılarından aglamaktan bir hal oldum Allah'ıma dua ettim ne olur yarına kadar iyi olayım bebegime bakabileyim diye. tamam hatırladım canım peki simit Duygunun Egeye aldıgındandı degilmi. bende toyikiye baktım bulamadımda. onuda netten aldın diye düşünmüştüm bende alacagım bakalım ebebege falan bakarım artık.

Ayşecim geçmiş olsun güzelimm.

sağoll aslıcımm sen nasılsınn paşamızz nasıll bakalımmm

canım ben işte mide bagırsaklarımı üşütmüşüm bugün dra gittim serum takalım dedi ama oziş vardı yanımda bebekle olmaz dedi sonram vazgeçti ilaç verdi şimdide eşime gazoz siparişi vermiştim onu alıp geldi bütün gündür haşlanmış patates yiyorum. oziş iyi teyzesi uyudu bende buraya geldimm. kaydirigubbakcemile5

aslıcımduygunun aldığının aynısı değil...palmiye tiplibişiama güsel 8 liraya aldım aynu bacakarınısokuyosun içine üzerinde de gölgeliği var...
bu arada tunahanile bugün yıkanmıştık biraz ateşlendi uyurken Allahtan farkettim fitil verdimgen çok ne uyurken ılık mendillerle sildimbirazda bi çıktı bi indiamaçokşükür şimdi inmiş biraz daha inşallah tekrarlamaz ben çoküzülüyorum böle olunca...

ayy canımm çok geçmiş olsunn.. ozişide öp benim için canımm bende cemre yi uyuttum azcıkk gireyim dedim... yarınn tüm günn hastanede oluruz sanırımm eşimin tahlilleri var ameliyatı içinn umarıı sağ salimm atlatırızz bu ameliyatııı

oooo deyaa gelmişşşşşşşş
güllll hanımm hanımm hg bayaanlarrr

maşallah canım kuzuya

aslıcım geçmiş olsun. çabucak iyileşirsin umarım

valla benimkinde yüksek çıktı ...b de var c de çok...1 tane de a var...ismine bakmıyo :))))

oh oh maşallah prensese

ayşecim geçmiş olsun
dr git mutlaka ihmal etme

ya ben 2 saat önce merveye msj attım cvp vermediii :sinifsinif:bişiyi yoktur inşallah ya çünkü antepten gelmişlerdi die biliyorum:gitme:

palmiye gölgeliyi gördüm sanırım bende öyle bulamazsam ondan alacagım zaten oda çok güzeldi. ayy kıyamam tunahana amann bu havalardan çocuklarda hemen kapıyorlar güzelim valla çok çok geçmiş olsun tunahanımıza aman dikkat et güzelim ateşini kontrol edip durursun artık.sorma bende çok üzülüyorum hep geceleri alnını durup durup öpüyorum.

arkadaşlar ben kaçar görümcem aradıı bize geliyolarmışş da
sagol canım sizede geçmiş olsun. inşllah saglıcakla atlatırsınız. güle güle git işleriniz rast gider inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…