Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım iyiyim canım dün mesajını görmemişim canımcım bende temmuzda gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet. sizede çok geçmiş olsun canım.

günaydın kızlarr
oğluşum bu gün erkenci 6 da kalktı uyumadı bende uyutmedım birazdan uyur uyanır sonra ucakta uyur ınşallah gelirken yaptıgı huysuzluğu bu defa yapmaz... yanı yapmayacağını tahmın edıyorm uykusu gelınce çok mızmızlıyo ama ucaga bınmeden uyursa ucakda da sorun cıkarmaz bana 3 buçuk saat sürüyomuş ben gelırken nedense daha uzun sürdü gibi gelmişti ama eşim en fazla 4 saat dedı neyse idare edicez artık yanlız valızlerı alırken sorun alp ı annemlere verıp gerı giricem içerı alp annemlerde ınsallah durur çunku yabancılık çekıyo sokakta bırı az sevmek ıstese basıyo yaygarayı bakalımm yazarım sıze neler olduüunu yarınn...........

günaydın ....aslıcım aytencim nereye gidiyonuz temmuz da?
tunahanı sabah bırakırken hala ateşi vardı biraz inşallah geçer aradım bitek başında hafif var dedi kayınvalidem...dün gece bacakları kolları cayır cayır yanıyordu yavrumun Allhım sen koru Yarabbim..

Gunaydınlar arkadaslar...
bana kolaylık dıleyen tum arkadaslara tesekkur ederım.. saolun canlarr... öpüyorum..

Deryacım tunamın ne sı var gecmıs olsun demıste arkadaslar ? ben gormemısım pek bakamıyorum cok gecmıs olsun canım hastalandı sanırm...

günaydın arkadaşlar

geçmiş olsun deryacım nesi var minik kuzunun

dünkü testi yaptım 22 çıkıyo ama iki soruyu denememiştim onlara da a deyiverdim.

kızlar dün utkunun test sonuçlarını aldık kanı çok fazla düşükmüş ferro sanolu 16 damlaya çıkardı doktor. pekmez falan da veriyorum ama anlamadım ki neden oldu bu.

kusmayı kessin diye bi damla verdi doktor adı ametik çok acı yaa kullanan oldu mu bu damladan olduysa nasıl verdiniz zehir mubarek tadını hiçbir şey kesmiyo

mevlüdecim hayırlı yolculuklar canım artık gelince okursun herhalde

bilen canım bebeklerde kansızık olması çok normal benımde oğlum anemık çıktı yenı test yaptırmıştım türkiyeye gelınce güzelce bi bakıtıcam oğluma kulak arkasındada bezeler çıktı küçük küçük bakalım ınsallah bişey çıkmazz...
deryacım çok geçmiş olsun üşüttümü acaba sık sık elını yuzunu yıkasın tunahanın kayıvalıden....
betül canım nasıl işleri kolayladın mı ıyıce yoksa geleyım mı yardıma evler yakın nasıl olsaa gelırım 2 dk da sen yeterkı haber verr...
heralde en kolay ben taşınıyorum şu haytta topluyorum valizleri okadarrr...:roflol::roflol::roflol:

betülcüm dün geceden beri ateşi var gece bi çıktı bi indi ateşi sabah bırakırken de vardı biraz...aradım şimdi iyi dedi kayınvalidem...teşekkür ederim hepinize betülcüm sana da kolay gelsin...

arkadaşlar bakın çok güzel ayakkabılar var fiyatlarıda uygun bence ben cumtesı gunu gidip alıcam...Google Çeviri
arkadaşlar sayfayı çeviri yaptıgım için ana sayfa gelıyo ordan ayakkabıları secersınız artık...

betülcüm dün geceden beri ateşi var gece bi çıktı bi indi ateşi sabah bırakırken de vardı biraz...aradım şimdi iyi dedi kayınvalidem...teşekkür ederim hepinize betülcüm sana da kolay gelsin...

dişten olmasın sakın süst dişler çok fena ateş yapıyo canım yaa..
üzüldüm bak şimdi ne oluyo bu bebişlere bölee...

bende dişten olduğunu sanıyorum üst dişler zor çıkarmış ya alt dişler d hiç anlamamıştım ama ne bilim bakalım..dün bide banto etmiştik beraber acaba ondan mı oldu diyorum sonra biraz dışarı da çıkmıştık ama kapşonlu yeleği felan vardı üzerinde

mevlüde allah iyiliğini versin canım çok güldüm valizleri topla o kadar ha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uçağın ne zaman kalkacak canım

deryacım geçmiş olsun canım
banyadon olmaz canım ya diştendir gene , düzelir hemen inşallah
deniz günde 2 kere yıkanıyor 1 aydır falan gündüz annem akşam ben yıkıyorum iyi oluyo sıcaklarda çok bunalıyo çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…