Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdecim bende hhergün yıkıyorum eve gelince hemen.bende o yzüden banyodan olduğunu düşünmüyorum ya büyük ihtimal dişten bakalım hayırlısıyla bi çıksınlar inşallah

deryacım kıs uzaga depil capitolden alıcam alırsam görüşürüz seker ne demek tunahan bı ıyılessın yavrum görüşürüzz...
bilencım bende gülüyorum çogu zaman kendıme kaplumbağa gibiyim dıyorum evım sırtımda...
yok yo yanımda çantamdaa...
:roflol::roflol::roflol:

Merhaba arkadaşlar
daha yeni girebildim dün akşam kuzenimin oğlunun doğum günü vardı 5 yaşına girdi kuzucuk gece geç vakte kadar ordaydık..Evden çıkarken nerdeyse ağlıcaktım..Doğum günü saat 21.00 başlıyordu yemekli dışarda yapıyorlardı..Bir güzel giyindim süslendim..Tam 20.30 da Ege beyimizin uyuyacağı tuttu,normalde hayatta o saatte uyumayan çocuk ben 40 yılda bir dışarı çıkcam diye uyudu..Neyse bir kalktı 21.10 da Allahım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor anlatamam kucakta susuyor bir yere koyunca deli gibi bağırıyor..Belki açtır dedim yanıma aldığım yemeğini açtım yedireyim dedim başladı ağlamaya kucağıma aldım bir sarıldı bütün ağzını üstüme sildisenağlamaSiyah bir body giymiştim yeni almıştım body komple battı...Saat oldu 21.30 biz hala evdeyiz ve Ege hala giyincekte evden çıkcaz...Üstümü değiştirdim bu arada ama ağlıcam gözlerimde makyaj zor tutuyorum akcak diye kendimi
Zar zor giydirdim eşime dedim arayalım gitmeyelim diye ama ayıp olucak biliyorum insanlar 3 kere aradı pasta kesilcek bizi bekliyorlar..En sonunda ağlamaklı gözlerle ben rezil bir şekilde bağıra bağıra evden çıktım ama ne geceden birşey anladım nede yediğimden içtiğimden...Heee ege beyımızın hiçbirşeyi yok bu arada şımarıklıktan ağlıyor dışarı çıkar çıkmaz dünyanın en mutlu çocuğu oldu...
Anladım br kez daha Allah ömür versin ama çocuk büyütmek gerçekten çok ama çok zormuş..Allah bize bağışlasın yavrularımızı ne diyim...

Bencede canımcım zaten bizimkiler kilosu yerinde maşallah biliyorsun onun için doktorlar birde bunlarla şişirmeyin çocukları diyorlara.s. Sağol canım benim:1hug:
canım hoşgeldin gezenti.........görüşemedik ama bak sen gez gez durmuyorsun heheeeeee....hareketten emeklemkten olabilrimiş...

Bana diyene bak kız bir hafta kaldın İzmirde hatta dahamı uzunmu ne 1 saat önce arar beni buluşalımmı diyekaydirigubbakcemile3Hele son egs olayında ben hazır ve nazır bekliyordum biliyorsun :dilcikar:
Gözdecim günde 2 kere çok değilmi yaa çocuk sokakta oynamıyor bütün gün evde:1rolleyes: ben gün aşırı yıkıyorum şimdilik valla temmuzda ancak hergün yıkarım diye düşünüyorum..

Deryacım sizede geçmiş olsun bencede dişten olabilir canım:1hug:

ay duygucum bunların huysuzluğu inadı tutuyor işte böle arada....
mevlüdecim ben cmt yarım gün çalışıyorum ve işyerişm capitolün hemen yanıııızemuszemus

merhaba arkadaşlar tunahana geçmiş olsun Duygu canım aynı bizim oğlan ağzını hep üstüme siler evde dünyayı başıma yıkar kapının eşğinde melek olur sonra aaa ne kadar uslu bebek derler etraftakiler....
Ama bu gece biz çok büyük bi kaza atlattık fatih in 3 gibi uykusu bitti emzirdim altı üstü derken yarım saat oyaladım ve lavaboya gitmak için babasını uyandırıp verdim ama vermez olaydım bizim baba sen uyu oğlum zaten emeklemeye hazır ve nazır hep çocuk bizim yataktan aşağı kafa üstü düş ben banyodayım nasıl bir ses ardından bi çığlık ödüm koptu
o ağlar ben ağlar hastaneye gittik röntgen falan muşade altında tuttular çok şükür bişeyi yok ama çok korktuk çok üzüldüm.... Allah tüm bebekleri korusun inş...

ay çok geçmiş olsun zeynepçim yaa bu erkekler neden böle yaaa anında uykuya dalıyolar hayret ediyorum nasıl böyle gamsız oluyolar yaa...ben o yüzden hiç güvenip hayatta bırakmam eşime uykuluyken

geçmiş olsun zeynep gerçekten babalar gamsız oluyor. ben utku düşmesin diye onun beşiğini yatağımıza yapıştırdım ben zor kalkıyorum ama olsun yavrum güvende olsunda

saol canım benım gel tabı ama ıs yaptırmam ben sana otumaya gell.. kaydirigubbakcemile3
valla oyle en kolay sen tasınırsın ne guzel :) kaydirigubbakcemile3Allahtan benım evınde cok ıncıgı cıncıgı yok sevmıyorum zaten cok sus esyası dokluntu o yuzden toparlanması kolay oluyor bı nebze...
sımdı yıne ayıkladım dolapları gıyısılerı bıze yaramayn baskasına yarasın en azından.. dun basladım toplanmaya bugun gıyısıler bıtmek uzere.. cuma da mutfagı toparlayınca olay tamamdır gerısı naklıyenın ısı zaten..
bı kahve molası virdim hadı bana eyv.. :))

betülcüm dün geceden beri ateşi var gece bi çıktı bi indi ateşi sabah bırakırken de vardı biraz...aradım şimdi iyi dedi kayınvalidem...teşekkür ederim hepinize betülcüm sana da kolay gelsin...

canım benım gecmıs olsun sogukta yada ruzgarda kaldıysa ondan olabılıyor hemen carpıyor bu kuzuları.. daha ıyıymıs sevındım canım op benım ıcın tunamı..

öperim betül teyzesiopuyorumnanaktan biran önce çıkıp eve gideyim diye bakıyorum zaten...sen amasyaya gidince internetin de olur inşallah betül yoksa biz yokluğuna alışamayız kiii:teselli:

slmm arkadaşlarr dr geldikk eşimin yatısını yaptırdıkk haftaya cumaa allah izin ederse ameliyatımız varr sağ salimm çıkarız inşallah..

ayy yaa merveyii arıyorumm telefonuu kapalıı yaa çok merak ettim yaa arkadaşımı

canım biz kışın gün aşırı yıkıyoduk yaza girdik hergüne başladık , şimdide ben akşamlarıda bi suya sokuyorum çünkü kolları bacakları yapış yapış oluyo nemden
kafasını falan şampuanlamıyorum genelde şöyle bir ıslatıyorum serinliyo rahat uyuyo.
pis olmasından değil yani yıkamam :) birde bu egzama belası varya , terledikçe daha da azar egzama o yüzden de biraz sulamam :)

ayşecim iyiyiz canım bzi çok şükür tunahan işte b,iraz rahatsızdı....hadi hayırlısıyla eşin ameliyatını olur inşallah...sen naptın bel tutulmanı?valla bende hergün yıkıyom serinlesin diye....

hatunlarrr slmm
ayy duygucum üzmüş seni yaramaz kuzu.. valla arada bi heveslenir biyere çıkarım banada öle
yapar arada valla dedğin gibi ağlasan yerii..hakketten zor cook zor cocuk büyütmek allah sabır versin bize heleki yürümeye başlayıncaa kırmıycağı dökmüyceği yer kalmıycaakk peehh..-tatlicadiarzu-

zeynep canımm ya düştü demek geçmişler olsun..bende cok korkuyorum yatak bide yüksek bide coğunluk yanımda yatıyo..allah korusun arada ben sıçrıyorum uykudaa tik oldum valla:):bbo:
yaa kızlar benim yazımı nie görmüyonuzz yaaa bi dün imageshask in lınkını istediimm göreenn yook:dilcikar:

herkese merhaba
hasta olan bebişler var heralde hepsine geçmiş olsun
ayşecim sizede geçmiş olsun hayırlısıyla çıkarsınız inşlh hastaneden
betülcüm sanada kolay gelsin yakında benimde olacak taşınam işi öyle zor geliyor ki
salihacım bu senin için :)
ImageShack® - Image Hosting
canım çok sıkılıyor hiçbişey yapmak gelmiyor içimden off off (

canım bi kitapta okumuştum
pekmez şifalı ve faydalıymış fakat bilinenin aksine demir bakımından çok fazlada değer
taşımıyormuş (bizim doktorumuzda demişti)
(yanlış anlaşılmasın hiç demir yok demiyorum)
en önemli demir kaynağı kırmızı et canım
haftada 2 kere filan çorbalarında kullan istersen
birde demir c vitamini demir emilimine yardımcı oluyormuş
demir damlasını verirken c vitamini içeren besinlerde verirsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…