- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.021
Allah kavuştursun tez zamanda betülcüm :Saruboceq:kolay gelsin sanada öp aslanıda oda büyümüştür artık annegille hasretlik gidermiş olursun hemde yanlızlık hissetmezsin sayılı gün çabuk geçer tekrar Allah kavuştursun a.s.
anladım duygucum bakam bende sen gibi yapam biz inşaattan çocukla fazla ilgilenemedik ben de öyle yapıyım çünkü benim dr verme demişti ben aç olmasın diye öle veriyodum sağol canım :1hug:
Sağol canım benim:1hug:benimkinin 21 çıktı ortada yavru kuşumm.
merhabalarrr arkadaşlarr ayy geçmişi okudum okudumda aklımda birşey kalmadı baya uzun yazmışsınız. resimleri olan yagıza,tunahana,ismete aklıma gelmeyen tüm kuzuların hepsine maşallah.Ege paşanın resmini silmiş annee göremedim
salihacım sizede geçmiş olsun deryacımm sizede geçmiş olsun canım yaramaz durumuza baksenn.
betül canım sanada kolay gelsin taşınıyormuşsunuz.
Fatmacımmm canımmm sana daha öncede yazmıştım güzel arkadaşım pek durgunsun sanki birşeylere canın sıkkın gibi hissettim burdan. :1hug:
aytennnn canım hoşgeldinn nazilli nasıldı güzelim yazında gel olurmu ben temmuz 1 dedimi hemen gidecegim.
Emelcim sanada iyi tatiller canım benim.
Gözdecim çok şükür paşa iyiymiş inşllah egzamanızda en kısa zamanda geçer.
Duygucumm güzel arkadaşım güle güle otur benim temizlikle alakam yok tatile gidip geleyim döndügümde yapacagım artık.
canlarım bende iki gündür pazar akşamı bir kötüleştim halen çok kötüyüm mide agrısı kramplar,ishal,bulantı, ateş,soguk soguk terleme halsizlik herşey vardı kısacası. bugün dra gittim sıvı kaybından tansiyonum 9-6 düşmüş serum baglasam bebegin var olmaz dedi eve geldim sizleri özledim bir iki yazayım dedim minik kuşum benimle birlikte perişan oldu yollarda uyudu bende biraz yatıp dinleneyim şekerlerimm. hepinizi çok öpüyorummm opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin gezenti.........görüşemedik ama bak sen gez gez durmuyorsun heheeeeee....hareketten emeklemkten olabilrimiş...
deryacım geçmiş olsun canım
banyadon olmaz canım ya diştendir gene , düzelir hemen inşallah
deniz günde 2 kere yıkanıyor 1 aydır falan gündüz annem akşam ben yıkıyorum iyi oluyo sıcaklarda çok bunalıyo çocuk
bilen canım bebeklerde kansızık olması çok normal benımde oğlum anemık çıktı yenı test yaptırmıştım türkiyeye gelınce güzelce bi bakıtıcam oğluma kulak arkasındada bezeler çıktı küçük küçük bakalım ınsallah bişey çıkmazz...
deryacım çok geçmiş olsun üşüttümü acaba sık sık elını yuzunu yıkasın tunahanın kayıvalıden....
betül canım nasıl işleri kolayladın mı ıyıce yoksa geleyım mı yardıma evler yakın nasıl olsaa gelırım 2 dk da sen yeterkı haber verr...
heralde en kolay ben taşınıyorum şu haytta topluyorum valizleri okadarrr...:roflol::roflol::roflol:
betülcüm dün geceden beri ateşi var gece bi çıktı bi indi ateşi sabah bırakırken de vardı biraz...aradım şimdi iyi dedi kayınvalidem...teşekkür ederim hepinize betülcüm sana da kolay gelsin...
Gözdecim günde 2 kere çok değilmi yaa çocuk sokakta oynamıyor bütün gün evde:1rolleyes: ben gün aşırı yıkıyorum şimdilik valla temmuzda ancak hergün yıkarım diye düşünüyorum..
I]
günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun deryacım nesi var minik kuzunun
dünkü testi yaptım 22 çıkıyo ama iki soruyu denememiştim onlara da a deyiverdim.
kızlar dün utkunun test sonuçlarını aldık kanı çok fazla düşükmüş ferro sanolu 16 damlaya çıkardı doktor. pekmez falan da veriyorum ama anlamadım ki neden oldu bu.
kusmayı kessin diye bi damla verdi doktor adı ametik çok acı yaa kullanan oldu mu bu damladan olduysa nasıl verdiniz zehir mubarek tadını hiçbir şey kesmiyo
mevlüdecim hayırlı yolculuklar canım artık gelince okursun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?