Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay çok geçmiş olsun zeynepçim yaa bu erkekler neden böle yaaa anında uykuya dalıyolar hayret ediyorum nasıl böyle gamsız oluyolar yaa...ben o yüzden hiç güvenip hayatta bırakmam eşime uykuluyken

geçmiş olsun zeynep gerçekten babalar gamsız oluyor. ben utku düşmesin diye onun beşiğini yatağımıza yapıştırdım ben zor kalkıyorum ama olsun yavrum güvende olsunda

Çok sağolun arkadaşlar bende öğrendim ki babaya her zaman emanet edilmemeli oda çok üzüldü ama iş işten geçti çok şükür kafada bişey yok kusma falan da olmadı inş...atlatır teşekkür ederim destekleriniz için...

Zeynep geçmiş olsun canım aynı olayı bi kaç ay önce biz de yaşamıştık
baba uyur ,bebek düşer,anne çığrınır,anneyle baba kavga eder
:umursamaz:

Nasılsınız şekerler???
Serapcım bilgiler için thank you bacıııımmmmm

opuyorumnanaktanAyşeciim geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canısı.

Öğretmen arkadaşlarım ilköğretimler seminerleriniz nasıl geçiyor???
Ayy bizimki bi sıkıcı bi sıkıcı kimse hiç bişey yapmıyor konuşmuyor herkes gazetesini kitabını alıp bi kenara çekiliyor
ben böyle sıkıcı bi kadro görmedim bi arkadaş var sadece onla muhabbet çeviriyoruz sadece ayyy daha 1 hafta var nasıl geçecek bilmem,:umursamaz:

bebiş götüren var mı okula?nası oyalıyorsunuz götürüyorsanızda?

Zeynepcim geçmiş olsun dünde Ege düştü aynı şekilde yataktan ama şansına emekleme pozisyonunda düşmüş nasıl olduysa geri geri geliyordu sanırım..Heryere yastık koyduk bariyer gıbı hepsinşi tepmiş düşmüş yinede...artık yalnız bırakmaya hiç gelmiyorlar yavrucaklar...
Ayşecim şimdiden geçmiş olsun şekerim sen benim yazdıklarımı okumuyorsun sanırım 3.kez yazıyorum Merve eşinin memleketine gitti diyee bacım yaaa 10 15 gün kalcaklardılülülülülülü
Hımm anladım canım egzamaya iyi geldiğini bilmiyordum bizim öyle yapış yapış olma gibi bir durum olmuyor ondan ben gün aşırı yıkıyorum gün içinde sadece elini yüzünü yıkıyorum.Terlemiyor zaten çünkü çift klima çalışıyor evde ondan sanırım...
Salihacım 41 kere maşallah çok yakışıklı olmuş bu paşa tombişim benim tam yemelik olmui öp benim için annesiŞeniz
Sorma hemde ne üzmek dışarı çıkcam yaa anladı çocuk kendine gel nereye gidiyoruz dedi bir hatırlattı banalmaz:

saol teyzesi ellerinden öper buğrişimm..
hatırlattı demek haa alemsiinn gııkaydirigubbakcemile3

canım ya merve bi ara uğramıştı slm vermiştii msni açıktıı 1 haftadr ne ugruyo ne acıyoo :a015:msjımada cvp vermedii inş.. bişisi yoktur du:1hug:ygucum

Kızlar ben pazardan çok güzel çilekler aldım minik minik reçel için tam zamanı biliyorsunuz:)Bir güzel kaynattım yarım limon sıktım çok az şeker koydum 1.5 litre kadar kısık ateşte bir güzel oldu şişelere doldurup oğluma meyve suyu olarak vericem inşallah...Bir arkadaşımdan duydum onunda çocuğu var çokta faydalıymış tavsiye ederim canlarım:)

duygu canımm okuyomm ve biliyomm mervişinn memlekette oldugunu ama neden telefonu kapalıı yaww merak ettimm..
bu arada kızlar belimin agrısı kalçama vuruyoo bacagıma vurmaya başladıı ayrıca kalçamın üstünde bilye gibi bi şişlik var var ovaladıkça oynuyoo
moralim sıfır umarım kötü bişey çıkmazz yaa canım çok sıkkın çokkk

Ayşecim belkı musaıt olmuyordur ondandır canım sıkma kendını dur bakalım ıyı duşun ıyı olsun hersey ınsallahopuyorumnanaktan

benim okul arkadasları cok iyi güzel vakit geçiriyoruz cumaya kahvaltıya gidiyoruz birlikte.bebegimide 2 gündür götürüyorum okula kucaktan kucaga dolaşıyor

selam arkidişşler...
duygucum ellerine sağlık..harika tarif teşekkürler..babaanesının bahcesınden toplayıp yapıcamallah nasıp ederse..
ahbe duygu..ne zor deilmi..ikigündür gezintiyiz bizde..dun akşam eşimin arkadsının oglunu sunnetı oldu..teknede boğaz gezısı yaptık..tekne gezıntısı dıye gıttım ama tıklımtıkıştıı..ne yediğimibildimne gezdiğimi...bugunde hembenım hemust komsumun oglunun dogumgunuydu..ordada bisürü cocuk..gelen sataşır..nezlelisi,pisi misi ..çocuk işte ama bizimkide otomatıge bagladı ki normalde mekan deişimini kalabalıgı sever ama anası kılıklı kafası kaldırmadı cocugun..her kafadan ses..evler ufak..allahallah..sosyal vede sıradan bı ev kadını olucamderken ıkı gunde hemkılo almısımdır hemde kalan saçımı döktüm sanırım:)..valla huzur arıyorum.....yastık felan artık kesınlıkle kar etmıyo duygucum..heran tehlıke arzedıyolar..ben misafirlikte yere yatırıyorum..artık tik gibi 3dkkada bi bakıyorum..eldedeil..atladgım bişi olabılır..neblim işte...

yorgunum kızlar..ve daha tatile çook var..para yok...allah kerim...

zeynep çok geçmiş olsun canım Allah ım korusun o gün gezmekte bizimkide düştü kalorifer peteğine tırmanırken bir vurdu off kafa mosmor anında morardı buz felan koyduk ama tabe koydurmadı şükür bişi yok dikkat etmek lazım ercanda seninki gibi bakıyorum diyoo dönüp bakıyorum oo çoktan uyumuş gelmiş geçmş etsin Allah canım a.s.

ayşe geçmiş olsun dr a gitmedinmi neymiş bi tetkik felan yaptır için rahatlar ufak bir beze felandır ağrı kesici verir geçmiş olsun sanada tez zamanda iyileş

saliha kız senin oğlan benimkini andırıyor hakket birazdaha saçlı maşallah Allah ım nazarlardan korusun

Rica ederim canım ben soğuyunca Ege ye 60 cc kadar koydum biberona bittiğinde hala cok cok çekiyordu ama daha vermedim artık yarın:)
Hemde çok zormuş Umutcum gerçekten çocuk insanın hayatına renk katarken huzur verirken aynı zamanda çok yoruyormuş...Özel hayatın yok denilcek kadar azalıyormuş..Aylardır en sevdiğim insanlarla böyle bir ortamda buluşmak en çok istediğim şeylerden biriydi...Ama anladımki şuan için benim için bu lüksmüş..Allah ömürlerine ömür versin hep gülsünler inşallah...
Umarım sende en kısa zamanda gönlünce güzel bir tatil yapar bütün stresini atarsın canımcımopuyorumnanaktan

Bu kartta senin için canımcım

Son düzenleme:
aslıcım iyiyim canım dün mesajını görmemişim canımcım bende temmuzda gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet. sizede çok geçmiş olsun canım.
aytencim iyi olmanıza sevindim canım benim cevap yazmayınca bir sorun varmı acaba diye düşündüm. ayy çok sevindim güzelim mutlaka görüşelim aytencimm çok isterim iki adaşta tanışmış olurlar.ben bir aya yakın kalacagım temmuz başı gidip. teşekkürler güzelim çok şükür bugün iyiyim artık.
deryacım aytenle biz aynı memleketliyiz yani nazillili ben temmuz bir diyince hemen gitmeyi düşünüyorumda. oyy kıyamam tunahanımıza inşllah daha iyidir canım benim tekr geçmiş olsun inşllah tez zamanda atlatır kuzu.
zeynepcim çok geçmiş olsun güzelim Allah korumuş.
Gül canım benim bizim seminerler güzel geçiyor herkes birlikte sohbet ederiz hergün geç kalan ertesi gün karpuzunu alıp gelir zemuszemus birgünde geziye gidecegiz yada hep birlikte kahvaltıya bugün zaten toplantımız vardı. ben ozanı hergün götürüyorum canım geçen haftadan beri benimle birlikte mesai yapıyor kuzum bir tek bugün götürmedim oda toplantı var diye kuzum ne yapsın kucaktan kucaga arabasında uykusu geldiginde koltuklarda uyuyup kalıyor güzelim. siz kaçta gidip kaçta geliyorsunuz. yaa şu seminer konuları verildimi sizede proje ve performanslar ayy ne yapacagımı bilmiyorum.
UMUT CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL YÜZLÜ,GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM. ALLAH SAGLIKLI,HUZURLU,MUTLU NİCE UZUN SENELER VERSİN EŞİNLE VE OGLUŞUNLA BİRLİKTE GÜZELİM

duygucum üzüldüm niye yaramazlık yapıp annesini üzmüş minik kuzu kıyamam paşaya.
Salihacım maşallah kuzuya çok güzel çıkmış.
Ayşecim eşine çok geçmiş olsun inşllah tez zamanda saglıgına kavuşur.
ARzucum canım sizede geçmiş olsun inşllah birşeyi yoktur paşanın. Allah'ım bütün bebişlerimizi korusun.
Naimecim sende güzel canını sıkma güzel arkadaşımm gönlünü ferah tut.
Serapcım verdigin güzel bilgiler içinde çok teşekkür ederiz.
Sehercim inşllah kusmalarınız düzelir ilacın faydasını inşllah görürsünüz.
Mevlüdecim şimdiden hayırlı yolculuklarr canım kolaycacık gelirsiniz inşllah.
unuttugum kimse kalmamıştır inşllah güzel arkadaşlarım.bugün benim toplantım vardı geç geldim sonra komşu çagırdı temizlik yaptım derken akşam oldu şimdide ders çalışacagım milli egitim ödev verdi bize onu araştıracagım.inşllah bulurum.

evet canım bende benzettim hanii esmerliği göz kısımları falan biraz andırıyo...alkisalkisalkis
hepside ball rabbim talihlerini güzel etsin:))

merveciklen akşam üzeri bende görüştüm şükür bişisi yokmuş taşınıyolarmış ev almışlarr
rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin kızın işi tabi başından aşkınn ya bende istiyom taşınmak bi ew almak bizde arıyoz ama kısmet gönlümüze göre verirse rabbim inş.. bende istiyom taşınmayı zor ama ben ew taşımayı yeni yer yerleştirmeyi sewerimmnaniknanik
ayy yakın olsak gelirdim yardımaev taşıyan arkidişlereevereliniortak

:içelim:.........iyi ki doğdunn nice uzuuun yıllara bebeğinle sağlıcakla inşallah umutcum:içelim:.........: :hooray​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…