- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.041
ay çok geçmiş olsun zeynepçim yaa bu erkekler neden böle yaaa anında uykuya dalıyolar hayret ediyorum nasıl böyle gamsız oluyolar yaa...ben o yüzden hiç güvenip hayatta bırakmam eşime uykuluyken
geçmiş olsun zeynep gerçekten babalar gamsız oluyor. ben utku düşmesin diye onun beşiğini yatağımıza yapıştırdım ben zor kalkıyorum ama olsun yavrum güvende olsunda
hatunlarrr slmm
ayy duygucum üzmüş seni yaramaz kuzu.. valla arada bi heveslenir biyere çıkarım banada öle
yapar arada valla dedğin gibi ağlasan yerii..hakketten zor cook zor cocuk büyütmek allah sabır versin bize heleki yürümeye başlayıncaa kırmıycağı dökmüyceği yer kalmıycaakk peehh..-tatlicadiarzu-
zeynep canımm ya düştü demek geçmişler olsun..bende cok korkuyorum yatak bide yüksek bide coğunluk yanımda yatıyo..allah korusun arada ben sıçrıyorum uykudaa tik oldum valla:):bbo:
yaa kızlar benim yazımı nie görmüyonuzz yaaa bi dün imageshask in lınkını istediimm göreenn yook:dilcikar:
merhaba arkadaşlar tunahana geçmiş olsun Duygu canım aynı bizim oğlan ağzını hep üstüme siler evde dünyayı başıma yıkar kapının eşğinde melek olur sonra aaa ne kadar uslu bebek derler etraftakiler....
Ama bu gece biz çok büyük bi kaza atlattık fatih in 3 gibi uykusu bitti emzirdim altı üstü derken yarım saat oyaladım ve lavaboya gitmak için babasını uyandırıp verdim ama vermez olaydım bizim baba sen uyu oğlum zaten emeklemeye hazır ve nazır hep çocuk bizim yataktan aşağı kafa üstü düş ben banyodayım nasıl bir ses ardından bi çığlık ödüm koptu
o ağlar ben ağlar hastaneye gittik röntgen falan muşade altında tuttular çok şükür bişeyi yok ama çok korktuk çok üzüldüm.... Allah tüm bebekleri korusun inş...
slmm arkadaşlarr dr geldikk eşimin yatısını yaptırdıkk haftaya cumaa allah izin ederse ameliyatımız varr sağ salimm çıkarız inşallah..
ayy yaa merveyii arıyorumm telefonuu kapalıı yaa çok merak ettim yaa arkadaşımı
canım biz kışın gün aşırı yıkıyoduk yaza girdik hergüne başladık , şimdide ben akşamlarıda bi suya sokuyorum çünkü kolları bacakları yapış yapış oluyo nemden
kafasını falan şampuanlamıyorum genelde şöyle bir ıslatıyorum serinliyo rahat uyuyo.
pis olmasından değil yani yıkamam :) birde bu egzama belası varya , terledikçe daha da azar egzama o yüzden de biraz sulamam :)
hatunlarrr slmm
ayy duygucum üzmüş seni yaramaz kuzu.. valla arada bi heveslenir biyere çıkarım banada öle
yapar arada valla dedğin gibi ağlasan yerii..hakketten zor cook zor cocuk büyütmek allah sabır versin bize heleki yürümeye başlayıncaa kırmıycağı dökmüyceği yer kalmıycaakk peehh..-tatlicadiarzu-
zeynep canımm ya düştü demek geçmişler olsun..bende cok korkuyorum yatak bide yüksek bide coğunluk yanımda yatıyo..allah korusun arada ben sıçrıyorum uykudaa tik oldum valla:):bbo:
yaa kızlar benim yazımı nie görmüyonuzz yaaa bi dün imageshask in lınkını istediimm göreenn yook:dilcikar:
Zeynepcim geçmiş olsun dünde Ege düştü aynı şekilde yataktan ama şansına emekleme pozisyonunda düşmüş nasıl olduysa geri geri geliyordu sanırım..Heryere yastık koyduk bariyer gıbı hepsinşi tepmiş düşmüş yinede...artık yalnız bırakmaya hiç gelmiyorlar yavrucaklar...
Ayşecim şimdiden geçmiş olsun şekerim sen benim yazdıklarımı okumuyorsun sanırım 3.kez yazıyorum Merve eşinin memleketine gitti diyee bacım yaaa 10 15 gün kalcaklardılülülülülülü
Hımm anladım canım egzamaya iyi geldiğini bilmiyordum bizim öyle yapış yapış olma gibi bir durum olmuyor ondan ben gün aşırı yıkıyorum gün içinde sadece elini yüzünü yıkıyorum.Terlemiyor zaten çünkü çift klima çalışıyor evde ondan sanırım...
Salihacım 41 kere maşallah çok yakışıklı olmuş bu paşa tombişim benim tam yemelik olmui öp benim için annesiŞeniz
Sorma hemde ne üzmek dışarı çıkcam yaa anladı çocuk kendine gel nereye gidiyoruz dedi bir hatırlattı banalmaz:
duygu canımm okuyomm ve biliyomm mervişinn memlekette oldugunu ama neden telefonu kapalıı yaww merak ettimm..
bu arada kızlar belimin agrısı kalçama vuruyoo bacagıma vurmaya başladıı ayrıca kalçamın üstünde bilye gibi bi şişlik var var ovaladıkça oynuyoo
moralim sıfır umarım kötü bişey çıkmazz yaa canım çok sıkkın çokkk
opuyorumnanaktanAyşeciim geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canısı.
Öğretmen arkadaşlarım ilköğretimler seminerleriniz nasıl geçiyor???
Ayy bizimki bi sıkıcı bi sıkıcı kimse hiç bişey yapmıyor konuşmuyor herkes gazetesini kitabını alıp bi kenara çekiliyor
ben böyle sıkıcı bi kadro görmedim bi arkadaş var sadece onla muhabbet çeviriyoruz sadece ayyy daha 1 hafta var nasıl geçecek bilmem,:umursamaz:
bebiş götüren var mı okula?nası oyalıyorsunuz götürüyorsanızda?
selam arkidişşler...
duygucum ellerine sağlık..harika tarif teşekkürler..babaanesının bahcesınden toplayıp yapıcamallah nasıp ederse..
ahbe duygu..ne zor deilmi..ikigündür gezintiyiz bizde..dun akşam eşimin arkadsının oglunu sunnetı oldu..teknede boğaz gezısı yaptık..tekne gezıntısı dıye gıttım ama tıklımtıkıştıı..ne yediğimibildimne gezdiğimi...bugunde hembenım hemust komsumun oglunun dogumgunuydu..ordada bisürü cocuk..gelen sataşır..nezlelisi,pisi misi ..çocuk işte ama bizimkide otomatıge bagladı ki normalde mekan deişimini kalabalıgı sever ama anası kılıklı kafası kaldırmadı cocugun..her kafadan ses..evler ufak..allahallah..sosyal vede sıradan bı ev kadını olucamderken ıkı gunde hemkılo almısımdır hemde kalan saçımı döktüm sanırım:)..valla huzur arıyorum.....yastık felan artık kesınlıkle kar etmıyo duygucum..heran tehlıke arzedıyolar..ben misafirlikte yere yatırıyorum..artık tik gibi 3dkkada bi bakıyorum..eldedeil..atladgım bişi olabılır..neblim işte...
yorgunum kızlar..ve daha tatile çook var..para yok...allah kerim...
aytencim iyi olmanıza sevindim canım benim cevap yazmayınca bir sorun varmı acaba diye düşündüm. ayy çok sevindim güzelim mutlaka görüşelim aytencimm çok isterim iki adaşta tanışmış olurlar.ben bir aya yakın kalacagım temmuz başı gidip. teşekkürler güzelim çok şükür bugün iyiyim artık.aslıcım iyiyim canım dün mesajını görmemişim canımcım bende temmuzda gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet. sizede çok geçmiş olsun canım.
deryacım aytenle biz aynı memleketliyiz yani nazillili ben temmuz bir diyince hemen gitmeyi düşünüyorumda. oyy kıyamam tunahanımıza inşllah daha iyidir canım benim tekr geçmiş olsun inşllah tez zamanda atlatır kuzu.günaydın ....aslıcım aytencim nereye gidiyonuz temmuz da?
tunahanı sabah bırakırken hala ateşi vardı biraz inşallah geçer aradım bitek başında hafif var dedi kayınvalidem...dün gece bacakları kolları cayır cayır yanıyordu yavrumun Allhım sen koru Yarabbim..
zeynepcim çok geçmiş olsun güzelim Allah korumuş.merhaba arkadaşlar tunahana geçmiş olsun Duygu canım aynı bizim oğlan ağzını hep üstüme siler evde dünyayı başıma yıkar kapının eşğinde melek olur sonra aaa ne kadar uslu bebek derler etraftakiler....
Ama bu gece biz çok büyük bi kaza atlattık fatih in 3 gibi uykusu bitti emzirdim altı üstü derken yarım saat oyaladım ve lavaboya gitmak için babasını uyandırıp verdim ama vermez olaydım bizim baba sen uyu oğlum zaten emeklemeye hazır ve nazır hep çocuk bizim yataktan aşağı kafa üstü düş ben banyodayım nasıl bir ses ardından bi çığlık ödüm koptu
o ağlar ben ağlar hastaneye gittik röntgen falan muşade altında tuttular çok şükür bişeyi yok ama çok korktuk çok üzüldüm.... Allah tüm bebekleri korusun inş...
Gül canım benim bizim seminerler güzel geçiyor herkes birlikte sohbet ederiz hergün geç kalan ertesi gün karpuzunu alıp gelir zemuszemus birgünde geziye gidecegiz yada hep birlikte kahvaltıya bugün zaten toplantımız vardı. ben ozanı hergün götürüyorum canım geçen haftadan beri benimle birlikte mesai yapıyor kuzum bir tek bugün götürmedim oda toplantı var diye kuzum ne yapsın kucaktan kucaga arabasında uykusu geldiginde koltuklarda uyuyup kalıyor güzelim. siz kaçta gidip kaçta geliyorsunuz. yaa şu seminer konuları verildimi sizede proje ve performanslar ayy ne yapacagımı bilmiyorum.opuyorumnanaktanAyşeciim geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canısı.
Öğretmen arkadaşlarım ilköğretimler seminerleriniz nasıl geçiyor???
Ayy bizimki bi sıkıcı bi sıkıcı kimse hiç bişey yapmıyor konuşmuyor herkes gazetesini kitabını alıp bi kenara çekiliyor
ben böyle sıkıcı bi kadro görmedim bi arkadaş var sadece onla muhabbet çeviriyoruz sadece ayyy daha 1 hafta var nasıl geçecek bilmem,:umursamaz:
bebiş götüren var mı okula?nası oyalıyorsunuz götürüyorsanızda?
UMUT CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL YÜZLÜ,GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM. ALLAH SAGLIKLI,HUZURLU,MUTLU NİCE UZUN SENELER VERSİN EŞİNLE VE OGLUŞUNLA BİRLİKTE GÜZELİMselam arkidişşler...
duygucum ellerine sağlık..harika tarif teşekkürler..babaanesının bahcesınden toplayıp yapıcamallah nasıp ederse..
ahbe duygu..ne zor deilmi..ikigündür gezintiyiz bizde..dun akşam eşimin arkadsının oglunu sunnetı oldu..teknede boğaz gezısı yaptık..tekne gezıntısı dıye gıttım ama tıklımtıkıştıı..ne yediğimibildimne gezdiğimi...bugunde hembenım hemust komsumun oglunun dogumgunuydu..ordada bisürü cocuk..gelen sataşır..nezlelisi,pisi misi ..çocuk işte ama bizimkide otomatıge bagladı ki normalde mekan deişimini kalabalıgı sever ama anası kılıklı kafası kaldırmadı cocugun..her kafadan ses..evler ufak..allahallah..sosyal vede sıradan bı ev kadını olucamderken ıkı gunde hemkılo almısımdır hemde kalan saçımı döktüm sanırım:)..valla huzur arıyorum.....yastık felan artık kesınlıkle kar etmıyo duygucum..heran tehlıke arzedıyolar..ben misafirlikte yere yatırıyorum..artık tik gibi 3dkkada bi bakıyorum..eldedeil..atladgım bişi olabılır..neblim işte...
yorgunum kızlar..ve daha tatile çook var..para yok...allah kerim...
zeynep çok geçmiş olsun canım Allah ım korusun o gün gezmekte bizimkide düştü kalorifer peteğine tırmanırken bir vurdu off kafa mosmor anında morardı buz felan koyduk ama tabe koydurmadı şükür bişi yok dikkat etmek lazım ercanda seninki gibi bakıyorum diyoo dönüp bakıyorum oo çoktan uyumuş gelmiş geçmş etsin Allah canım a.s.
ayşe geçmiş olsun dr a gitmedinmi neymiş bi tetkik felan yaptır için rahatlar ufak bir beze felandır ağrı kesici verir geçmiş olsun sanada tez zamanda iyileş
saliha kız senin oğlan benimkini andırıyor hakket birazdaha saçlı maşallah Allah ım nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?