- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.061
kaydirigubbakcemile5sizler yazmışsınız dır belki ama bebekler bu aylarda ne yapıyor emekliyoomu dişi çıktımı herkesin yürüyen varmı????
Merve Allah kolaylık versin
kaydirigubbakcemile5sizler yazmışsınız dır belki ama bebekler bu aylarda ne yapıyor emekliyoomu dişi çıktımı herkesin yürüyen varmı????
Merve Allah kolaylık versin
herkese selamlar zemuszemus
Ayşecim ve Salihacım teşekkür ediyorum aradığınız için a.s.
Umut ; yeni yaşın hayırlara vesile olsun, ailenle, evladınla sağlıklı ve mutlu nice yaşlara ulaşman dileğiyle opuyorumnanaktan
Arzu hoşgeldin, yeni evinizde sağlıklı, güzel günlerde oturun inşAllah..
biz de haftaya taşınıyoruz...gözümde çok büyüyor ... Büşra hanım da beş dk. durmaz oldu bensiz...zorlanmadan biter inşAllah bu iş de...
Duygu, Saliha, Ayşe ve Arzu teşekkürler iyi dilekleriniz için...
herkese iyi geceler ..
görüşmek üzere... opuyorumnanaktan
needemk canım merak etmiştk sağlığın iyi ya şükür ...
ben geliim şekeerim büyütme gözünde ..
valla bizim buğrişte öyle kalbalığı falan sewer ama bensz olmk istemez heleki uyku vaktii ortalığı yıkarda yine bensz uyumaz kereta.:mymeka:.illde ben olcam uyutcamm:umursamaz: ne yapalım bugunlerde gececek nazları bizee sıpzlarınn olsun yeter ki hasta olmasınlarda hepsi gecer.. allah dert vermesin başka buna şükürr...:Saruboceq:
büşramıda senide öperimŞeniz özletme kendini arada uğra şekerim işlerini yoluna koyunca allah kolaylık versiinn ccook valla yakın olsak üşenmem gı valla gelirdiimm neese sağlık olsunn
iyi geceler deliksiz rahat uykularr
sağol canım eksik olma opuyorumnanaktan samimi teklifin yeter bana..
yakın olsak ne iyi olurdu valla..bebeleri anneme bırakır bir günde hallederdik yerleşme işini kaydirigubbakcemile3 temizliği sen yapacaksın ama karışmam vereliniortak
şimdilik buralardayım, net kapanana kadar tabii :gitme: sonra da yerleşince gelirim artık inşAllah...
ben de sizi öperim canım...görüşmek üzere..
öperim betül teyzesiopuyorumnanaktan biran önce çıkıp eve gideyim diye bakıyorum zaten...sen amasyaya gidince internetin de olur inşallah betül yoksa biz yokluğuna alışamayız kiii:teselli:
herkese merhaba
hasta olan bebişler var heralde hepsine geçmiş olsun
ayşecim sizede geçmiş olsun hayırlısıyla çıkarsınız inşlh hastaneden
betülcüm sanada kolay gelsin yakında benimde olacak taşınam işi öyle zor geliyor ki
salihacım bu senin için :)
ImageShack® - Image Hosting
canım çok sıkılıyor hiçbişey yapmak gelmiyor içimden off off(
Kızlar ben pazardan çok güzel çilekler aldım minik minik reçel için tam zamanı biliyorsunuz:)Bir güzel kaynattım yarım limon sıktım çok az şeker koydum 1.5 litre kadar kısık ateşte bir güzel oldu şişelere doldurup oğluma meyve suyu olarak vericem inşallah...Bir arkadaşımdan duydum onunda çocuğu var çokta faydalıymış tavsiye ederim canlarım:)
canım bi kitapta okumuştum
pekmez şifalı ve faydalıymış fakat bilinenin aksine demir bakımından çok fazlada değer
taşımıyormuş (bizim doktorumuzda demişti)
(yanlış anlaşılmasın hiç demir yok demiyorum)
en önemli demir kaynağı kırmızı et canım
haftada 2 kere filan çorbalarında kullan istersen
birde demir c vitamini demir emilimine yardımcı oluyormuş
demir damlasını verirken c vitamini içeren besinlerde verirsen iyi olur
Erkenci ailesinden gunaydınn... kaydirigubbakcemile3
Arkadaslar ben bu pazar tasınıyorum ya yarın netı kapatıcaz gıttıgımız evde de 1 aylıgına net actırmak gereksız olur dıyoruz bu yuzden net e gıremeyebılırım ancak amasyaya gıdınce sanırım.. :)
merak eden olursa haberınız olsun.. sımdılık opuyorum yıne Aslanı uyutup bıraz daha işlere bakayım..
canım benım, babamların ınternetı var zaten bı sorun yok o konuda olmasada actırırdım zaten netsız olurmu yaa dimi.... :)
tesekkur ederım canım Allah sana da kolaylık versın cok sus un ıncık cıngıcın yoksa bı nefeste halledersın canım herseyı..
Allahtan Aslan cok yaramazlık yapmadı da dun bı kalktım sabahtan gece 11 e kadar hıc oturmadm baya da iş bıttı yanı pek bırsey kalmadı mutfak var sadece bırde ayakkabılar :))
ooh valla ne zamandır aklımda çilek reçelı yapmak ama bı turlu yapamadım..
Ege ye nasıl verdın pekı sulandırıp mı ? ev yapımı recel gıbısı yok valla hele o pişerken kı kokusu yokmu mmhh... cokacimcoook
-
Umut dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu saglıklı hayırlı yaslara, ailenle bırlıkte ınsallah..
duygucum günaydın....dün tunahan iyiydi uyuttum ay çocuk iki saat sonra bi uyandı ama nasıl uyanmak nasıl ağlıyo içli içli gözleri şişti ağlamaktan susturamadık bir türlü...sonra babası pc başına koydu sustu ama nasıl uykusu var uyutucam tekrar başlıyo kucağımda uyutuyom yatağa koyarken gene başlıyo böle bir kaç seferden sonra uyudu ama bizim de canımızı çıkardııı neden öle ağladı anlamadım bi de hiç ağplamayan çocuk bu yaa....yanii dün seni çok andım duygucum valla
canım çok çok geçmiş olsun noluyo bu bebeişlere böle yaaşimdi nasıl düştü mü ateşi[/QUOTE
sağol sabah evden çıkarken 38,5 tu öğleyin gidince tekrar ölçücem ayrıca ateş ölçme konusunda her dr. ayrı bişey söylüyor. ben hep makattan ölçerdim koltuk altından ölç dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?