Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile5sizler yazmışsınız dır belki ama bebekler bu aylarda ne yapıyor emekliyoomu dişi çıktımı herkesin yürüyen varmı????

Merve Allah kolaylık versin

kaydirigubbakcemile5sizler yazmışsınız dır belki ama bebekler bu aylarda ne yapıyor emekliyoomu dişi çıktımı herkesin yürüyen varmı????

canım daha önce konuşmuştuk evet ...yine yazlım olsun benim kuş:)emekliyoo ben nerdetyim o arkamda hayatta yalnız kalmak istemez odada peşime gelir..bi yerden destekle kalkar kanepe kenarlarını sıralar..dişleri 2üstte 2 alta çıktıı..uyku düzenimizde hastalığını atlatınca şükür düzeldi :Saruboceq:gece uykusu allah hasatalık vermesin feci yıpratıyo..
gündüz yine 2 kez uyur bazen 3 1 er saat yada yarım saat...baba dede ınne derrr hadiii hadii derr yaramas gell gell bay bayy ve çak yapar.. arada sacımı başımı yolarrr ısırır kaydirigubbakcemile3sinirleninceee bizdeen bukadeerr:lepi:

herkese selamlar zemuszemus

Ayşecim ve Salihacım teşekkür ediyorum aradığınız için a.s.

Umut ; yeni yaşın hayırlara vesile olsun, ailenle, evladınla sağlıklı ve mutlu nice yaşlara ulaşman dileğiyle opuyorumnanaktan

Arzu hoşgeldin, yeni evinizde sağlıklı, güzel günlerde oturun inşAllah..

biz de haftaya taşınıyoruz...gözümde çok büyüyor ... Büşra hanım da beş dk. durmaz oldu bensiz...zorlanmadan biter inşAllah bu iş de...

Duygu, Saliha, Ayşe ve Arzu teşekkürler iyi dilekleriniz için...

herkese iyi geceler ..
görüşmek üzere... opuyorumnanaktan

Büşra emeklemiyor, sırt üstü yatar pozisyondayken ileri geri hareket ediyor
kaydirigubbakcemile3

ayakta birkaç sn. desteksiz durabiliyor..ellerinden tutunca güzel adımlıyor :CüvCüv:

altta iki minik dişimiz var..üsttekiler de yolda...

oyuncaklara ilgisi son ayda bir hayli arttı.. özellikle ; türkçe şarkılar söyleyen oyuncakları var onlara bayılıyor....yeni eve geçtiğimizde de ; eğitici evi almayı planlıyorum..bu tarz oyuncaklar bizim bıcırığı çok eğlendiriyor çünkü..
mesela ben o oyuncağın şarkısını söylediğiimde, dönüp gözleriyle o oyuncağı arıyor..

bariz bi şekilde anne diyor artık , bana bakarak zemuszemus tabiii en çok bu hoşuma gidiyor...
bunun dışında nen-ne, de-de, ba-ba,buvvv, ji-ji kaydirigubbakcemile3 gibi heceleri çıkartıyor...

mamalarını kendi yemek için elini tabağa daldırıyor, sonra avucunu sıkıp , avucunn içinden düşen parçaları yemeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3

sonraa ; kucağına gitmek istediği kişiye doğru meylediyor, kollarını kocaman açıp, atlayacak gibi yapıyor ... genelde babası akşam döndüğünde yapıyor bunu ve ananesine..

babasını iki ay görmemişti hatırlarsanız... unutmamış cadı, ilk görüşte biraz mızmızlanacak gibi oldu, sonra hemen atladı kucağına :CüvCüv:

bunun dışında ; gel gel ve alkışı yapıyor..bay bay yapamıyor.. :)) o kadar uğraşıyorum halbuki :)

ismine aşırı duyarlı..anında dönüp bakıyor heyecanla :) çok komik oluyor o an..

aklıma gelenler bu kadar...

herkese iyi geceler...Allah rahatlık versin..

Son düzenleyen: Moderatör:

needemk canım merak etmiştk sağlığın iyi ya şükür ...
ben geliim şekeerim büyütme gözünde ..

valla bizim buğrişte öyle kalbalığı falan sewer ama bensz olmk istemez heleki uyku vaktii ortalığı yıkarda yine bensz uyumaz kereta.:mymeka:.illde ben olcam uyutcamm:umursamaz: ne yapalım bugunlerde gececek nazları bizee sıpzlarınn olsun yeter ki hasta olmasınlarda hepsi gecer.. allah dert vermesin başka buna şükürr...:Saruboceq:
büşramıda senide öperimŞeniz özletme kendini arada uğra şekerim işlerini yoluna koyunca allah kolaylık versiinn ccook valla yakın olsak üşenmem gı valla gelirdiimm neese sağlık olsunn
iyi geceler deliksiz rahat uykularr

sağol canım eksik olma opuyorumnanaktan samimi teklifin yeter bana..
yakın olsak ne iyi olurdu valla..bebeleri anneme bırakır bir günde hallederdik yerleşme işini kaydirigubbakcemile3 temizliği sen yapacaksın ama karışmam vereliniortak

şimdilik buralardayım, net kapanana kadar tabii :gitme: sonra da yerleşince gelirim artık inşAllah...
ben de sizi öperim canım...görüşmek üzere..

sende saol şikeriimm hee yakın olsaydıkk hep bunu konuşuyoruz senle ama kısmet
işte hayatıımm neyse kalplerimiz birr yaparım canım olsun tertemizcee siler süpürürdük vereliniortakohh mis gibii yeni ewe girsenn hayır ugur getirsin büşarmada sanada kuzum:ecrin_bebek: gelgell kapanana kadar unutma bizii
öptük cnm iyi uykularr

Erkenci ailesinden gunaydınn... kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar ben bu pazar tasınıyorum ya yarın netı kapatıcaz gıttıgımız evde de 1 aylıgına net actırmak gereksız olur dıyoruz bu yuzden net e gıremeyebılırım ancak amasyaya gıdınce sanırım.. :)
merak eden olursa haberınız olsun.. sımdılık opuyorum yıne Aslanı uyutup bıraz daha işlere bakayım..

öperim betül teyzesiopuyorumnanaktan biran önce çıkıp eve gideyim diye bakıyorum zaten...sen amasyaya gidince internetin de olur inşallah betül yoksa biz yokluğuna alışamayız kiii:teselli:

canım benım, babamların ınternetı var zaten bı sorun yok o konuda olmasada actırırdım zaten netsız olurmu yaa dimi.... :)

tesekkur ederım canım Allah sana da kolaylık versın cok sus un ıncık cıngıcın yoksa bı nefeste halledersın canım herseyı..
Allahtan Aslan cok yaramazlık yapmadı da dun bı kalktım sabahtan gece 11 e kadar hıc oturmadm baya da iş bıttı yanı pek bırsey kalmadı mutfak var sadece bırde ayakkabılar :))

ooh valla ne zamandır aklımda çilek reçelı yapmak ama bı turlu yapamadım..
Ege ye nasıl verdın pekı sulandırıp mı ? ev yapımı recel gıbısı yok valla hele o pişerken kı kokusu yokmu mmhh... cokacimcoook
-

Umut dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu saglıklı hayırlı yaslara, ailenle bırlıkte ınsallah..

günaydınlar herkesee....umutçum doğum günün kutlu olsunnn canımmm inşallah yeni yaşında herrşey gönlünce olurrr....a.s.mervecim hoşgeldin ve hayırlı olsun yeni eviniz....betülcümmm yani bugün son sonra bir ay sonra görüşcez galibaa....neyse ararım ben seniii...kolay gelsinnn...

Günaydınlar herkese güzel birgün olsun canlarım:)

Ay serapcım bu doktorlarda ne dediğini valla bilmiyor bizimkide pekmez yedir mutlaka ama ilikmiş ciğermiş onlarda artı hiçbirşey yok normal kırmızı etle aynı değerde demişti mesela...Ne tuhaflar yaaa:bbo:
Kolay gelsin Betül biran önce halledersiniz işlerinizi inşallah..
Ben zaten reçel yapmadım yani sulandırmama gerek kalmadı çilek suyu yaptımzemuszemus
yarım kilo çileği 1.5 litre kadar suyla kaynattım içine 2 çorba kaşığı kadar şeker attım birde yarım limon sıktım kıpkırmızı bir çilek suyu oldu:)Komposto gibi yani..Sonra onu biberona doldurdum 60 cc kadar lokur lokur içti eguş çok güzel oldu tavsiye ederimyerimseniben

Mervecim hoşgeldin sanada kolay gelsin herkes taşınıyor yaaa bende istiyorum taşınmak-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
duygucum günaydın....dün tunahan iyiydi uyuttum ay çocuk iki saat sonra bi uyandı ama nasıl uyanmak nasıl ağlıyo içli içli gözleri şişti ağlamaktan susturamadık bir türlü...sonra babası pc başına koydu sustu ama nasıl uykusu var uyutucam tekrar başlıyo kucağımda uyutuyom yatağa koyarken gene başlıyo böle bir kaç seferden sonra uyudu ama bizim de canımızı çıkardııı neden öle ağladı anlamadım bi de hiç ağplamayan çocuk bu yaa....yanii dün seni çok andım duygucum valla

Ahhh deryacım ne kadar zor oluyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorum bunların dönemleri geldi herhalde bunalımdalarkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar

umut doğum günün kutlu olsun
merve yeni evin hayırlı olsun
betül inş. tez zamanda eşine kavuşursun.

biz dün gece saat 2,00 ye kadar hastanedeydik.kızımın öğleyim ateşi çıkmıştı 4 saat arayla dönüşümlü dolven ve fitil kullanıyodum ama ateşi 39,2 olunca duş ve sirkeli bezle düşmeyince özel hastaneye gittik.kan tahlili aldılar bişeyi yok 2 gün takip et yine düşmezse getir dediler.bişeyi yok ama çocuk sürekli ağlıyo ve resmen yanıyor.ordan çıkıp devlet hastanesine gittik 25 kişi sıra vardı bekledik ordaki dr. boğazları çok kızarmış üst solunum enfeksiyonu dedi. antibiotik ağrı kesici ve soğuk algınlığı için ilaçlar verdi. bunların ikiside dr. üstelik özele boşu boşuna bi dünya para verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…