- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.081
Zeynep geçmiş olsun canım aynı olayı bi kaç ay önce biz de yaşamıştık
baba uyur ,bebek düşer,anne çığrınır,anneyle baba kavga eder:umursamaz:
Zeynepcim geçmiş olsun dünde Ege düştü aynı şekilde yataktan ama şansına emekleme pozisyonunda düşmüş nasıl olduysa geri geri geliyordu sanırım..Heryere yastık koyduk bariyer gıbı hepsinşi tepmiş düşmüş yinede...artık yalnız bırakmaya hiç gelmiyorlar yavrucaklar...
duygu canımm okuyomm ve biliyomm mervişinn memlekette oldugunu ama neden telefonu kapalıı yaww merak ettimm..
bu arada kızlar belimin agrısı kalçama vuruyoo bacagıma vurmaya başladıı ayrıca kalçamın üstünde bilye gibi bi şişlik var var ovaladıkça oynuyoo
moralim sıfır umarım kötü bişey çıkmazz yaa canım çok sıkkın çokkk
zeynep çok geçmiş olsun canım Allah ım korusun o gün gezmekte bizimkide düştü kalorifer peteğine tırmanırken bir vurdu off kafa mosmor anında morardı buz felan koyduk ama tabe koydurmadı şükür bişi yok dikkat etmek lazım ercanda seninki gibi bakıyorum diyoo dönüp bakıyorum oo çoktan uyumuş gelmiş geçmş etsin Allah canım a.s.
Arkadaşlar Merhaba çok teşekkür ederim destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı....Sizlere de çok çok geçmiş olsun hergün dualarımda sizlere ve bebeklerinize yer veriyorum Rabbim tüm melekleri korusun bizim dikkatsizliklerimizin acısını onlardan çıkarmasın diyorum...
Ayşeciğim hem sana hem eşine çok geçmiş olsun inş...önemli bişey değilidir de çabucak geçer inş...
Merve hoşgeldiniz canım ALlah yardımcın olsun hemencecik taşınırsın inş...
Betül sanada canım hem kolaylılar diliyorum inş..sayılı gün tez geçer hayırlısıyla eşinle kavuşursun..
Umut canım sana da hayırlı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle inş....
canım sıkıldı çizelge ettim bakem olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?