Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın arkadaşlar nasılsınızz bakalımm
ayy ben çok yorgunumm artıkk cemre uyumuyo gecewleri yaaa uykusuzluktan ölüyomm annemlerdeyimm sabah geldimm allaha şükürr burda uyusdum ve yeni kalktımm...
bizde saat 2 gibi dr gideceğiz cemre için bakalım gelişimi nasıl 9 aylık oldu yaa bakalımm artık......
ayy kızlar hafta ya beni çok yoğun günler bekliyoo eşim ameliyat olacakk gelen gidenn tabi ondan öncee adaklarımız vardı onları halledeceğizz evde yasin okutturacağımm misafirr ev temizliğii derken ancak temmuz ortalarında rahatlarımm kii zaten serkan ayaga kalktıgında doğru bi yerlere kaçmam gerekk taril yapmam lazımm yokksa bunalımdan geberirimm iyiceee.........

offfffffffff

selamlar....
öncelikle dogumgunumu kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim..sankı biran parti vermişimde sevdiklerimin tebriklerini kabul ediyo gibi hissettim kendimi..gözlerim doldu.....cenabı mevlam inşallah nice senelerde sizlerle kalbi arkadaşlığımızı en güzel paylaşımlarla devam ettirmeyi nasip etsin..ben komşularımdan çok daha fazla şey paylaşıyorum sizinle.en olmadık özelimi,hayalkırıklıklarımı,mutluluklarımı...bu çok özel..hepinizinde ayrı ayrı bi özeli var artık benim yüreğimde.....

bu doktorlara inanmıyorum..muaynede ilk ağzını açtırıp bakıyolar..be öküz adam..sana o diplomayı verenın......o sıralarda o okullarda yediğin vergilerimize yazık haram olsun...işallah düşmüştür ateşi yavrunun..sabit ve iyi bir dr bulmak şart bunlara..ama gece hali işte...allah iyi hekime iyi hakime düşürsün vede muhtac etmesin..

betülcük...seni çok özlicez...hiç sensiz buraların tadı olurmu...büyüyosun sende artık yavaş yavaş..önce anne oldun..şimdi asker yolu bekleyen bi eş..genç yaşına sıgdırdıgın onca şeyde allah yardımcın olsun...

mervecim seninde allah yardımcın olsun güzel arkadaşım..hiç gözünde büyütmeiçini ferah tut..ben inanıyorumki bu yeni evin çok hayırlı uğurlu olucak işallah...kader sana limon deil hep limonata sunsun canımbenim...gör bak bu yeni yuvanla artan bir neşe ve huzur sizin olucak mervecim.

bız bugun babaaneye gıdıyoruz..torununa elınde çanta hamak dikmiş nasıl bişiyse..foto koyarım gelınce allah nasıp ederse...benım iştahım acayıp kesıldi...bi tuhafım..ve bende taşınmak ısterdım valla:)

ayy ben görmedimm daha doğrusu geçmşi okuyamadımmm

UMUT'cumm nice mutlu yıllara ailenle mutlu huzurluu bi ömürr diliyorummmm
iyi ki doğdunn arkadaşımmmmm

Zeynep geçmiş olsun canım aynı olayı bi kaç ay önce biz de yaşamıştık
baba uyur ,bebek düşer,anne çığrınır,anneyle baba kavga eder
:umursamaz:

Kızlar yaa gÖrÜmcem hastaneye yattıı Çok kanamasıı varr yaa ped dayanmıyoo anlayınn artıkk gewÇen gece acıle gÖtÜrdÜkk Şımdıı yatırdılarr ama alla ŞÜkÜrr bebekte bıŞeyy yokmuŞŞŞ 9 ay boyunca sÜreklı yatması gerekıyormuŞ

Herkese Merhaba tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun...
Umut canım doğum günün kutlu olsun..Ailenle birlikte nice niceee mutlu senelere ınşallah...
Mervecimm ilk önce hayırlı olsunn yeni evin Allah tadını aldırsınn...
ınsan bir haber verir yahuklava: aradım seni 2-3 kere, valla 2 gündür de aklıma kötü şeyler geldii..Neyse çok şükür sağlığınız yerinizdeymiş...
Betül kolay gelsin canım...Sayılı gün çabuk geçermiş... diyene bak-tatlicadiarzu-
Yok ama çok deneyim kazandım bu konuda hakkımı yemeyeyimm:sinifsinif:
Ayşecimm geçmiş olsun eşine..en kısa zamanda iyileşir ınşallah..

Bizimde tatil tarihimiz belli oldu.. temmuzun 20 sinde çıkıcağız...
Ablamlar abimler annemler kaç senedir tatil yapamamıştık hep birliktE...

tesekkurler arkadaslar... hepınızı opuyorum..

umut tesekkur ederım, yalnız cebıne gırcem bırazdan haberın ola..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…