- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.101
gözdecim sen nereye taşınıyosun sizin eviniz de mi kira?
günaydın hanımlar
umut doğum günün kutlu olsun
merve yeni evin hayırlı olsun
betül inş. tez zamanda eşine kavuşursun.
biz dün gece saat 2,00 ye kadar hastanedeydik.kızımın öğleyim ateşi çıkmıştı 4 saat arayla dönüşümlü dolven ve fitil kullanıyodum ama ateşi 39,2 olunca duş ve sirkeli bezle düşmeyince özel hastaneye gittik.kan tahlili aldılar bişeyi yok 2 gün takip et yine düşmezse getir dediler.bişeyi yok ama çocuk sürekli ağlıyo ve resmen yanıyor.ordan çıkıp devlet hastanesine gittik 25 kişi sıra vardı bekledik ordaki dr. boğazları çok kızarmış üst solunum enfeksiyonu dedi. antibiotik ağrı kesici ve soğuk algınlığı için ilaçlar verdi. bunların ikiside dr. üstelik özele boşu boşuna bi dünya para verdik.
Serapcım sorma güzelim ya bende çok yoruluyorum ozanıda okula götürüyorum bayabir yorucu geçiyor.dün ipeği uyuturken 9 da bi uyumuşum sabah 8 de 9 da kalktım.
çok yoruldum şu aralar benim okul işleride daha bitmedi
daha okuldayım
deryacımm neresi olacak ne zaman olacak bellimi.kızlar mevlüdeyle konuştum şimdi bi organizasyon yapmak istiyoruz ama bizde araba olmadığı için sizibizim bu taraflara davet etmek istiyoruz...gelebilirseniz...ben şimdi çıkıyorum eve geçince haberleşiriz kızlar...
sende saol şikeriimm hee yakın olsaydıkk hep bunu konuşuyoruz senle ama kısmet
işte hayatıımm neyse kalplerimiz birr yaparım canım olsun tertemizcee siler süpürürdük vereliniortakohh mis gibii yeni ewe girsenn hayır ugur getirsin büşarmada sanada kuzum:ecrin_bebek: gelgell kapanana kadar unutma bizii
öptük cnm iyi uykularr
günaydınlar herkesee....umutçum doğum günün kutlu olsunnn canımmm inşallah yeni yaşında herrşey gönlünce olurrr....a.s.mervecim hoşgeldin ve hayırlı olsun yeni eviniz....betülcümmm yani bugün son sonra bir ay sonra görüşcez galibaa....neyse ararım ben seniii...kolay gelsinnn...
teşekkür ederim canlarım a.s.Günaydınlar herkese güzel birgün olsun canlarım:)
Mervecim hoşgeldin sanada kolay gelsin herkes taşınıyor yaaa bende istiyorum taşınmak-tatlicadiarzu-
günaydın hanımlar
umut doğum günün kutlu olsun
merve yeni evin hayırlı olsun
betül inş. tez zamanda eşine kavuşursun.
biz dün gece saat 2,00 ye kadar hastanedeydik.kızımın öğleyim ateşi çıkmıştı 4 saat arayla dönüşümlü dolven ve fitil kullanıyodum ama ateşi 39,2 olunca duş ve sirkeli bezle düşmeyince özel hastaneye gittik.kan tahlili aldılar bişeyi yok 2 gün takip et yine düşmezse getir dediler.bişeyi yok ama çocuk sürekli ağlıyo ve resmen yanıyor.ordan çıkıp devlet hastanesine gittik 25 kişi sıra vardı bekledik ordaki dr. boğazları çok kızarmış üst solunum enfeksiyonu dedi. antibiotik ağrı kesici ve soğuk algınlığı için ilaçlar verdi. bunların ikiside dr. üstelik özele boşu boşuna bi dünya para verdik.
selamlar....
öncelikle dogumgunumu kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim..sankı biran parti vermişimde sevdiklerimin tebriklerini kabul ediyo gibi hissettim kendimi..gözlerim doldu.....cenabı mevlam inşallah nice senelerde sizlerle kalbi arkadaşlığımızı en güzel paylaşımlarla devam ettirmeyi nasip etsin..ben komşularımdan çok daha fazla şey paylaşıyorum sizinle.en olmadık özelimi,hayalkırıklıklarımı,mutluluklarımı...bu çok özel..hepinizinde ayrı ayrı bi özeli var artık benim yüreğimde.....
mervecim seninde allah yardımcın olsun güzel arkadaşım..hiç gözünde büyütmeiçini ferah tut..ben inanıyorumki bu yeni evin çok hayırlı uğurlu olucak işallah...kader sana limon deil hep limonata sunsun canımbenim...gör bak bu yeni yuvanla artan bir neşe ve huzur sizin olucak mervecim.
bız bugun babaaneye gıdıyoruz..torununa elınde çanta hamak dikmiş nasıl bişiyse..foto koyarım gelınce allah nasıp ederse...benım iştahım acayıp kesıldi...bi tuhafım..ve bende taşınmak ısterdım valla:)
Zeynepcim geçmiş olsun dünde Ege düştü aynı şekilde yataktan ama şansına emekleme pozisyonunda düşmüş nasıl olduysa geri geri geliyordu sanırım..Heryere yastık koyduk bariyer gıbı hepsinşi tepmiş düşmüş yinede...artık yalnız bırakmaya hiç gelmiyorlar yavrucaklar...
Arkadaşlar Merhaba çok teşekkür ederim destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı....Sizlere de çok çok geçmiş olsun hergün dualarımda sizlere ve bebeklerinize yer veriyorum Rabbim tüm melekleri korusun bizim dikkatsizliklerimizin acısını onlardan çıkarmasın diyorum...
Ayşeciğim hem sana hem eşine çok geçmiş olsun inş...önemli bişey değilidir de çabucak geçer inş...
Merve hoşgeldiniz canım ALlah yardımcın olsun hemencecik taşınırsın inş...
Betül sanada canım hem kolaylılar diliyorum inş..sayılı gün tez geçer hayırlısıyla eşinle kavuşursun..
Umut canım sana da hayırlı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle inş....
Zeynepcim sağol canım..
size de büyük geçmiş olsun..çok şükür ki birşeyi yokmuş Fatih'in :Saruboceq:
Herkese Merhaba tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun...
Umut canım doğum günün kutlu olsun..Ailenle birlikte nice niceee mutlu senelere ınşallah...
Mervecimm ilk önce hayırlı olsunn yeni evin Allah tadını aldırsınn...
ınsan bir haber verir yahuklava: aradım seni 2-3 kere, valla 2 gündür de aklıma kötü şeyler geldii..Neyse çok şükür sağlığınız yerinizdeymiş...
Betül kolay gelsin canım...Sayılı gün çabuk geçermiş... diyene bak-tatlicadiarzu-
Yok ama çok deneyim kazandım bu konuda hakkımı yemeyeyimm:sinifsinif:
Ayşecimm geçmiş olsun eşine..en kısa zamanda iyileşir ınşallah..
Bizimde tatil tarihimiz belli oldu.. temmuzun 20 sinde çıkıcağız...
Ablamlar abimler annemler kaç senedir tatil yapamamıştık hep birliktE...
kızma Edacım yaa :kedi:
sağol canım, eksik olmaopuyorumnanaktan..
benim telefonum Büşra'nın sayesinde kafayı yedi delmaz:
arada kapanıyor, kayıtlar siliniyor vs.. o yüzden kusura bakma canım a.s.
umutcum doğumgünün kutlu olsun canımmm
düşen bebeklerimize geçmiş olsun ,hasta bebeklerimiz hemen iyileşsin
mervecim , betülcüm size de kolay gelsin çocukla taşınmak zor olmalı
2 ay sonra bende taşınacağım
teşekkür ederim Gözdecim..
size de kolaylıklar, aradığınız gibi bir ev bulabilirsiniz inşAllah...
Serapcım sorma güzelim ya bende çok yoruluyorum ozanıda okula götürüyorum bayabir yorucu geçiyor.
deryacımm neresi olacak ne zaman olacak bellimi.
MEvlüdecim hoşgeldin.
Mervecim canım arkadaşım çok merak etmiştik seni iyi olmanıza çok sevindim ama ev taşıyormuşsunuz kolay gelsin arkadaşım gerçektente yakın olsakta yardıma gelebilsek seninle betüle.şimdi nereye taşınıyorsunuz peki canım.
betül canım kolay gelsin işlerin rast gider inşllah.
Ayşecim canım sizede kolay gelsin inşllah tez zamanda atlatırsınız.
herkesi çok öpüyorum bugün pek sakin geçmiş burası nerelerde millet.
Sağol Aslıcım buyrunnnnnnnnn
yine aynı semtteyiz...farklı bir mahalle yalnızca .. vereliniortak
KOCA GÖZLÜMMMMMMMMM
slm kızlar sonunda geldik türkıye ye alp korktuğum gıbı uçak yolculuğunu zehir etmedi zaten 3 saat sürdü ama biraz rotar yaptı uçak alp sadece ineceğimiz zaman ağladı hem uykudan uyanmıştı hemde kulagını ttup ağlıyodu bsınçtan dolayıkulakları ağrıdı heralde emzırmeyı demedım yok emziğinide almadı bı su içti okadar hostesler geldı bıraz oyaladık susdu sonra emzırdım bi 10 dk ağladı baya... evdekılerı yabancladı bı ama sonra alıştı babamada dede diyo nasıl mutlu bi görsenız babamı...
bu gun bir iş yapmadım bi baş ağrısı var bıde yorgunluk bırazdan amcamlar gelıcekler
şimdi girmeye fırsat bulamayan arkadaşları çok ıyı anlıyorum ben orda tekdım gıden gelen yoktu işim bitiyodu sabahtan sonra nette oluyodum ama bu gun anladım kı burda pek vaktım olmayacak....
Kızlar yaa gÖrÜmcem hastaneye yattıı Çok kanamasıı varr yaa ped dayanmıyoo anlayınn artıkk gewÇen gece acİle gÖtÜrdÜkk Şİmdİİ yatırdılarr ama alla ŞÜkÜrr bebekte bİŞeyy yokmuŞŞŞ 9 ay boyunca sÜreklİ yatması gerekİyormuŞ
kızlar mevlüdeyle konuştum şimdi bi organizasyon yapmak istiyoruz ama bizde araba olmadığı için sizibizim bu taraflara davet etmek istiyoruz...gelebilirseniz...ben şimdi çıkıyorum eve geçince haberleşiriz kızlar...
slmm arkadaşlarr dr geldikk eşimin yatısını yaptırdıkk haftaya cumaa allah izin ederse ameliyatımız varr sağ salimm çıkarız inşallah..
ayy yaa merveyii arıyorumm telefonuu kapalıı yaa çok merak ettim yaa arkadaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?