Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcum doğumgünün kutlu olsun canımmm
düşen bebeklerimize geçmiş olsun ,hasta bebeklerimiz hemen iyileşsin
mervecim , betülcüm size de kolay gelsin çocukla taşınmak zor olmalı
2 ay sonra bende taşınacağım

gözdecim sen nereye taşınıyosun sizin eviniz de mi kira?

evet canım kiradayız bizde
annemlerin maltepede evi yapılıyor (mütahite verilmişti )
o ev yapılana kadar annemler bizim yakınımıza taşınmıştı .. ev ağustos eylül gibi bitecek
bu sefer de biz annemlere yakın biyere taşıncaz
malum denize annem bakıyo hergün bostancı maltepe git gel hem denize hem bize zor olacak

geçmiş olsun canım
çabucak geçer inşallah

slm kızlar sonunda geldik türkıye ye alp korktuğum gıbı uçak yolculuğunu zehir etmedi zaten 3 saat sürdü ama biraz rotar yaptı uçak alp sadece ineceğimiz zaman ağladı hem uykudan uyanmıştı hemde kulagını ttup ağlıyodu bsınçtan dolayıkulakları ağrıdı heralde emzırmeyı demedım yok emziğinide almadı bı su içti okadar hostesler geldı bıraz oyaladık susdu sonra emzırdım bi 10 dk ağladı baya... evdekılerı yabancladı bı ama sonra alıştı babamada dede diyo nasıl mutlu bi görsenız babamı...
bu gun bir iş yapmadım bi baş ağrısı var bıde yorgunluk bırazdan amcamlar gelıcekler
şimdi girmeye fırsat bulamayan arkadaşları çok ıyı anlıyorum ben orda tekdım gıden gelen yoktu işim bitiyodu sabahtan sonra nette oluyodum ama bu gun anladım kı burda pek vaktım olmayacak....

dün ipeği uyuturken 9 da bi uyumuşum sabah 8 de 9 da kalktım.
çok yoruldum şu aralar benim okul işleride daha bitmedi
daha okuldayım

kızlar mevlüdeyle konuştum şimdi bi organizasyon yapmak istiyoruz ama bizde araba olmadığı için sizibizim bu taraflara davet etmek istiyoruz...gelebilirseniz...ben şimdi çıkıyorum eve geçince haberleşiriz kızlar...

dün ipeği uyuturken 9 da bi uyumuşum sabah 8 de 9 da kalktım.
çok yoruldum şu aralar benim okul işleride daha bitmedi
daha okuldayım
Serapcım sorma güzelim ya bende çok yoruluyorum ozanıda okula götürüyorum bayabir yorucu geçiyor.
deryacımm neresi olacak ne zaman olacak bellimi.

MEvlüdecim hoşgeldin.
Mervecim canım arkadaşım çok merak etmiştik seni iyi olmanıza çok sevindim ama ev taşıyormuşsunuz kolay gelsin arkadaşım gerçektente yakın olsakta yardıma gelebilsek seninle betüle.şimdi nereye taşınıyorsunuz peki canım.
betül canım kolay gelsin işlerin rast gider inşllah.
Ayşecim canım sizede kolay gelsin inşllah tez zamanda atlatırsınız.
herkesi çok öpüyorum bugün pek sakin geçmiş burası nerelerde millet.

opuyorumnanaktan
Sağol canım, eksik olma Şeniz
unutur muyum hiç, özlüyorum da giremeyince ama vakit olmuyor maalesef :umursamaz:

Günaydınlar herkese güzel birgün olsun canlarım:)

Mervecim hoşgeldin sanada kolay gelsin herkes taşınıyor yaaa bende istiyorum taşınmak-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim canlarım a.s.

sağol Selmacım,
çok geçmiş olsun size de..
inşAllah geçer en kısa zamanda..

teşekkürler Umutcum inşAllah hayır ve uğur getirir..
sen de tez zamanda taşınırsın, istediğin gibi olur herşey umarım..

KOCA GÖZLÜMMMMMMMMM

oyy maşaAllah koca gözlüne annesi...
esmer bomba olacak Cemre :CüvCüv:

hoşgeldin vatana canım Şeniz
güzel vakit geçirirsiniz ailenle inşAllah..

geçmiş olsun Ayşecim.. sorunusuz geçirir hamileliğini ve
sağlıkla kucaklar bebeğini inşAllah..

biz avrupa yakasındayız malum çok uzak.. hem de taşınma işlerimiz var..
buluşma fotoğraflarınızı eklerseniz bakarız size :lepi:

bende geldım yenıuyelerdenım.
bendede oluyor bazen dedıgklerın, ama ozellıkle oglum uyumuyorsa bana sıkıntı verıyorsa bıkac gun depresıf hale gelıyorum. bu donemlerde bebegını esıne yada annene bırakıp gezersen cok ıyı gelebılır

hayırlı cumalar arkadaşlar

serapcım ben de demir içeren gıdalara baktım da evet pekmez az miktarda demir içeriyormuş en çok demir kırmızı etteymiş öyle yazıyor.

mevlüdecim hoşgeldin vatana

ayşecim sana da geçmiş olsun bi doktora gittin mi canım yaa fıtık falan olmasın. benim de var bel ağrım da hem de iki bacağıma vuruyor doktor büyük ihtimalle fıtık dedi ama bebek emdiği için ilaç yookk 1 yaşına kadar.

ayşecim görümcen aşılama mı yaptırmıştı canım yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.ona da geçmiş olsun rabbim bebişini de kendini de korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…