Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayşe,zeynep,eda,serap,gözde tekrar teşekkürler canlar....saolun.......

mevlüde hoşgeldin...sen geldin valla biz ohh dedik:)artık ıstedıgını yedır içir gez gayrı...

taşınanan çok ..allah hepinize kolaylık versin...yavrularımıza sıkıntısız kolayca kavuştuk bıbakıma allahın izniyle..bu yeni yuvalarınızada kolaylıla bi çırpıda taşının işallah..tebdili mekanda ferahlık vardır:)

dun babaanneye gıttık..saolun..ne hoş ağırlar hep bizi..hiçbi iş yaptırmaz bana..kımselere laf soyletmez...bazen kızsamda genel olarak ne şanslıyım kayınvalıde konusunda..aradaki kültür farklılıkları ne olursa olsun gerçek müslüman insanın anlaşamıyacağı insan yok..ondaki hoşgörü ve sevgi inancından mütevvellit..allah kıldıgı namazları kabul etsin...ona sağlıklı huzurlu uzun bi ömürnasip etsin işallah...inancının nuru yüzüne yansımış insanları çok seviyorum..onların tenlerinden cok gönülleri ak pak..bu ışık yansıyo suretlerine.....ne kadar tuhaf..........ismet dönüştebizi mahvetti..yol boyu agladı..uykuyu alamayınca durdurmak ımkansız....şükür sağsalim geldik uyuttuk..cok yoruldum bıyerden bıyere bebekle gitmek bana zül..

mubarek cuma günümüz hayırlara vesile olsun..sağlıklı huzurlu bi haftasonu dileğiyle....

umutcum kayınvaliden nerde oturuyor yani uzak mı size de ismet sıkıntı yapıyo

canım doğum gününü ben de kutlamıştım ama görmedin galibasenağlamasenağlama

:)tabiki müjdecim ya bizde şimdi araba olmadığı için bikaç vasıta değiştirirp krşılara gelemeyiz bebeklerle o yüzden üsküdar yada bizim korularımız vardır oralarda mı buluşsak diyorum üsküdar da da buluşabilirz tabiii hep beraber karar verelim mesela haftaya hafta sonu için...umutçum nereye gittin yaaa...bende soracaktım nasıl geçti kayınvaliden de günün diyee bahçeli felandı sanırım iyi gelmiştir sana da ismete de

kucuksu kasri nasil gerci anadolu hisarinda Ama fena degil denizin dibinde tam guseldir gerci yicek icicek cok cesit yoktu yada aaaa herkes gelsbilse guzelbahce var kavacikk tarafinda muhtesemdir manzara guzel yemekler guzel genelde bole haftaici kadinlar toplasip gider... Karsidann gelcekler icinde iyi olabilir AMA uzakta gelebilir herkese

aaa evet kavacık olabilir aslında herkese de yakın olabilir hemen otobandan yarım saate gelir herkes arabayla....hadi kızlar sizden haber bekliyoruz

günaydın kızlarr
bugün evdeyim ohhhh
bizim bu haftasonu değilde sonraki hafta sonu bi yakınımızın düğünü var
mustimin memleketine gidicez
dün ipeğe düğün kıyafeti baktım
pek hoşuma gitmedii almadım
istanbulda olan arkidişler
varmı bildiğiniz güzel bir yer

kızlar dün ipek e bisiklet ile salıncak baktık
beğendik ama fiyatları biraz pahalı geldi
bugün bisikletçiler çarşısına gidicez
babiş erken gelebilirse

dün ipeği bindirdik bisiklete çok sevdi
dışarı filan çıkardığımda güzel olur

selam hatunlar..
netten kontor yuklemek ıcın gırdım bı bakım dedım.. herkesler ıyıdır ıns deryacım oh ne guzel bulusuyorsunuz..

Bu arada Aslan emekledı emekleyecek oturdugu yerden emekleme pozısyonu alıyo sonra vazgecıyo gerı oturuyo ard arda yapıyo yıne vazgecıyo ıkı gundur boyle dun basladı buna da :) heralde cok yakın emeklemesı ısırcam totosunu..

opuyorum sızlerı bugun son, gorusmek uzere....
saglıcakla kalın..

selam kızlar.yine uzuuun bir aradan sonra aranızdayım tekrar.oğlumu sünnet ettirdik 1 hafta oldu bu aralar gündemimde sünnet ve Yarkınım var.
müjdes yanlış mı gördüm hamilemisin ?:1shok::CüvCüv:Şeniz

aaa evet kavacık olabilir aslında herkese de yakın olabilir hemen otobandan yarım saate gelir herkes arabayla....hadi kızlar sizden haber bekliyoruz

ben de istanbulda olsam hiçbir toplantıyı kaçırmazdım herhalde gezgin bi tarafım var.

napak siz buluşun bize de fotoğrafları gösterin olma mııııııııııı :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…