- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.141
selam kızlar.yine uzuuun bir aradan sonra aranızdayım tekrar.oğlumu sünnet ettirdik 1 hafta oldu bu aralar gündemimde sünnet ve Yarkınım var.
müjdes yanlış mı gördüm hamilemisin ?:1shok::CüvCüv:Şeniz
ewe vcnim 14 haftalik
alin canım yaa nasıl bebişin şimdi ooff ben bu sünnet işinden çok tırsıyorum yaa...anlatsana bize fikir alalım senden..
canım benim bana sorarsan kadıköy uygun diye düşünüyorum karşıdan gelmek isteyenler için kadıköye gelmek çok kolay ama tabi ilk önce kimler gelebilir ona göre bir liste yapıp ona göre gidilebilir.kadıköy de buluşsak nereye gidebilirz hadi arkadaşlar beraber karar verelim...diğer kızlara da ona göre haber verelim...
hoşgeldin canım hayırlı olsun geçmiş olsun.selam kızlar.yine uzuuun bir aradan sonra aranızdayım tekrar.oğlumu sünnet ettirdik 1 hafta oldu bu aralar gündemimde sünnet ve Yarkınım var.
müjdes yanlış mı gördüm hamilemisin ?:1shok::CüvCüv:Şeniz
hımm guzel yerler helemıhrabat ın denız manzarasına bayılırım vanım ya çok güzel düşünmussun
hidiv kasrıda var ama orasının yaz bahçesı açıldımı bılmem bıde düğün olursa çpk kalabalık olur hafta sonu...
selam arkadalar benimde 3 aylık bir kızım var konu başlığınız ilgimi çekti katıldm nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?