Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacım bisiklet bunun gibi
sadece benim beğendiğim modelde önünde
müzikli ışıklı bişeyler var
bebekler için olan koruma yerleri
sonradan çıkarılabiliyo
büyüyüncede kullanabilir
biz ipeği bindirdik
koruma yerleri olduğundan baya baya durabiliyo üstünde çokda sevdi

canım geçmiş olsun sünneti isteğinizle mi yaptırdınız yoksa zaruretten mi oldu. senin bebeğin de küçüktü değil mi

bu bisiklet iyiymiş serap ben de almak istiyorum her gördüğümü yaaaa

ama evede koyacak yer yok diye oturup kalıyorum.kedi yavrusunu arasa bulamaz derler ya o misal evin her yerinde bi şeyler var. oyuncakları,puseti,sandalyesi,havuzu,salıncağı,yürüteci,elektrikli beşiği (sallanmaya bayılıyo),normal beşiği yakında evde bize de yer kalmayacak haa :roflol::roflol:

doğru sehercim yer kalmıyo hakketten

bende dayanamıyom
dün bisiklete bindi çok sevindi yaa
hiç yer olmasa bile kesin ben onu alıcam
çok değişik bi duygu bu yaa
hep mutlu olsun istiyorsun

alin canım yaa nasıl bebişin şimdi ooff ben bu sünnet işinden çok tırsıyorum yaa...anlatsana bize fikir alalım senden..

aynı dert bende de var offf offff. eşimin arkadaşı doktor (ürolog) sünneti ben yapacam diyo ama ben daha önceki sünnet serüvenini bildiğimden korkuyorum. dikiş atacak ip yok. yaaa ben napcam yakın arkadaşı hem de ya hepten keserse kafamçokkarıştı CADIARZU

canım ilki kraft 99 lira
ikincisi pilsan 109 lira
fiyatlara internetten baktım
ama dün bana mağazada daha fazla
söylemişlerdi fiyatı
120 demişlerdi
akşama bisikletciler çarşısına gidicez
orda aynı ürünler çok çok daha ucuza alına biliyo
mesela bizim bebek arabası nette 450 lira gibi
biz bu bisikletciler çarşısından
ana kucağı ile birlikte takım 350ye filan almıştık

slm kızlar alp i uyuttum ancak girebildim ...
hoşbulduk umutcum...
bu arada doğum gununmuş kutlu olsun allah uzun ömürler versin oğlunla eşinle...
müjdecım sen yorulma güzelım hamişsin zaten canım dışarda bıyer dah ıyı olurdedık oyuzden,
deryacım evet kavacıkta çok güzel yerle rvar yerler var.. senın aklında neresı var.
capitol de olabilir ama açık mekan mı olsun ıstıyosunuz altunzatede capitol..
derya haftaya pazar gunu mu diyosun ban auyar ama cumartesı ıçın önceden verilmiş sözüm var canım yaa.....

pazar günü de olur farketmez mevlüde...ama capitol kapalı mekan daralırız orda hem çok gürültülü doğru düzgün sohbet bile edemeyiz...ya mihrabad korusu beykoz korusu felan var aklımda ama ...ay benim de yapacağım organizasyona ne demeli hee

hımm guzel yerler helemıhrabat ın denız manzarasına bayılırım vanım ya çok güzel düşünmussun
hidiv kasrıda var ama orasının yaz bahçesı açıldımı bılmem bıde düğün olursa çpk kalabalık olur hafta sonu...

kadıköy de buluşsak nereye gidebilirz hadi arkadaşlar beraber karar verelim...diğer kızlara da ona göre haber verelim...
canım benim bana sorarsan kadıköy uygun diye düşünüyorum karşıdan gelmek isteyenler için kadıköye gelmek çok kolay ama tabi ilk önce kimler gelebilir ona göre bir liste yapıp ona göre gidilebilir.
hoşgeldin canım hayırlı olsun geçmiş olsun.

bende yeni açılan optimum diye alışveriş merkezi var oranın açık yerleride var sizler bilirsiniz.hidiv kasrını da çok severim ama benim için o istikametlere gelmem için iki araç degiştirmem gerekiyor zor olur bana.
Serapcım Deryaya katılıyorum ikincisi daha güzel sanki.

bugün kimseler yokk hanımlarr nerelerde millet.herkese hayırlı cumalarr. a.s.

ayten bugün yok herhalde görünmedi hiç

ilgilenen arkidişler formsante dergisi
hediye dvd veriyo bikini vücudu egzersizleri
dün almıştım bugün yapıyım dedim
35. dakikada bıraktım üffff acayip yoruyo
bakalım düzenli yapabilirsem faydaı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…