E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.161
ayy desene serracık abla oluyoo.oyy oyy
hayırla gelsin inşallah.kolayca..
senin de sezeryan dı dimi?
alin canım yaa nasıl bebişin şimdi ooff ben bu sünnet işinden çok tırsıyorum yaa...anlatsana bize fikir alalım senden..
evelt sezeryann aralikta dogum kismetse
senin de söylediğin gibi Allah kolaylık versin hakikaten.hayırla kucagına al inşallah.bakici var AMA yyinede serra hep benle uyumasi fln birde emziriyorum 2 aya kadar kesicem sutten dikislerimle ilgili bisey yok ama haliyle yoruluyosun biraz. Allah veriyo kolayligini yinede cnim
sehercim,deryacım hemen anlatayım;(ancak yazabiliyorum benim oğlum zor yer,kusar,zor uyur o da azcık.ancak gelebildim) kuzumun pipisinin ucu darmış yani idrarını yaptığı delik kücücükmüş.bu da eger zamanında sünnet olmazsa ileride enfeksiyona ve daha birçok rahatsızlığa Allahım esirgesin sebep olabiliyomuş.eşim de zaten erken olsun istiyordu.zaten ya 0-12 ay arası yada 6 yaş sonrası önerilen.bizimkide dokuz aylık.tek korkum genel narkoz alacak olmasıydı.çok şükür bitti de kurtulduk.bebişlerin eli kolu durmaz,yabancılar aglar diye genel anesteziyle yapıyorlar.bugün 8. gün çookk şükür yavruuuummm oyy.:CüvCüv:
canlarım caddebostan güselde bizeçok uzakkkk....yani güzelcehisar mükemmel aslında gözdecimoraya aslındaarabayla kolayca gelebilirsin canımyaa...biçokkişide gelebilirdiye düşünüyom...iyicene karar verelim önümüzdekipazara buluşalımmm hadiii...
alin çok çok geçmiş olsun oh atlatmışsınız ay bende yaptırmakistiyom aslında ya çok büyümeden bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?