Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhabalar hanımlar...

Betül ; özleyeceğiz seni :gitme: inşAllah eşin askerliğini de anlamadan çabucak bitirir gelir.. :Saruboceq: a.s.

Deryacım ; buradan aleni buluşacağınız mekanı yazmasanız daha iyi olur bence..
güvenlik açısından , ne olur ne olmaz değil mi lmaz:
hidiv kasrı yaz bahçesi açılmıştı, çok güzel orası da .. turkbayragi

ben kaçıyorum arkadaşlar..
tül-perde ölçüsü almaya ve siparişi vermeye gideceğim..
herkese iyi günler..
opuyorumnanaktan

sincik kadikoye gelemem ben tikis pikis orasi amaa bole mihrabad olur sora onun ilersinde guzelbahce var tam bize gore rahat ediceimiz biyer ama herkesin gelmesi mumkun olurmu bilemem.... Havadar olsa mekan bebosler rahat etsee??

alin canım yaa nasıl bebişin şimdi ooff ben bu sünnet işinden çok tırsıyorum yaa...anlatsana bize fikir alalım senden..

sehercim,deryacım hemen anlatayım;(ancak yazabiliyorum benim oğlum zor yer,kusar,zor uyur o da azcık.ancak gelebildim) kuzumun pipisinin ucu darmış yani idrarını yaptığı delik kücücükmüş.bu da eger zamanında sünnet olmazsa ileride enfeksiyona ve daha birçok rahatsızlığa Allahım esirgesin sebep olabiliyomuş.eşim de zaten erken olsun istiyordu.zaten ya 0-12 ay arası yada 6 yaş sonrası önerilen.bizimkide dokuz aylık.tek korkum genel narkoz alacak olmasıydı.çok şükür bitti de kurtulduk.bebişlerin eli kolu durmaz,yabancılar aglar diye genel anesteziyle yapıyorlar.bugün 8. gün çookk şükür yavruuuummm oyy.:CüvCüv:

bakici var AMA yyinede serra hep benle uyumasi fln birde emziriyorum 2 aya kadar kesicem sutten dikislerimle ilgili bisey yok ama haliyle yoruluyosun biraz. Allah veriyo kolayligini yinede cnim

bakici var AMA yyinede serra hep benle uyumasi fln birde emziriyorum 2 aya kadar kesicem sutten dikislerimle ilgili bisey yok ama haliyle yoruluyosun biraz. Allah veriyo kolayligini yinede cnim
senin de söylediğin gibi Allah kolaylık versin hakikaten.hayırla kucagına al inşallah.
emziriyo musun hala? sakıncalı değil mi?

canım geçmiş olsun , kurtulmuşsunuz
bende yaptırmak istiyorum
anesteziden uyanırken çok ağladı mı ? birde bu 8 gününüz nasıl geçti çok huysuzlandımı
şu anda tamamen iyileşmiş durumda mi yarası ?

kızlar,
kavacık , güzelcehisar falan biraz ters değil mi ya ,herkes gelemez diye düşünüyorum oralara
kadıköy de evet çok tıkış pıkış olur belki moda tarafı olabilir ...
ya da mesela şöyle caddebostan tarafları falan da iyi olur ama herkese uycak bir paydada toplanamadık :)

ayol sabahtan beri guzelcehisar demeye calisiorum baske bisey diyorum akil kalmadi caddebostan flnda rahat ama kimseler bisey demeyo

canlarım caddebostan güselde bizeçok uzakkkk....yani güzelcehisar mükemmel aslında gözdecimoraya aslındaarabayla kolayca gelebilirsin canımyaa...biçokkişide gelebilirdiye düşünüyom...iyicene karar verelim önümüzdekipazara buluşalımmm hadiii...
alin çok çok geçmiş olsun oh atlatmışsınız ay bende yaptırmakistiyom aslında ya çok büyümeden bakalımm

caddebostan olabilir ama sana uzakmış deryacım güzelcehisar neresi ben bilmiyorum orayı hem pazar günümü buluşacalım diyorsunuz cumartesi olsa olmazmış. nereye dogru söylerseniz tarif edin nasıl gelinir hiç bilmiyorum. peki kadıköy marine nasıl orası sakin sessiz çokta güzel yerleri var bahçeler falan filan bilirsiniz.

alincim inşllah tez zamanda iyileşir kuzun. sünneti ben 0-2 yaş ve 6 yaş sonrası diye biliyorum ama sen 12 dan sonra 6 yaş demişsin.

Serapcımm canım hangi spor tarzıyla çalışılmış peki güzelim.35 dk bence çok güzel yapmış.
arkadaşlarr hayırdır bugün kimsecikler ugramamışş nerde bu millet nerde bu devlett..

ıyi geceler arkadaşlar...Herkes iyidir umarım..2 gündür hiç bakamadım hem bigisayarda bir arıza var devam ediyor hala hemde uzun zamandır ertelediğim arkadaşlarımla görüşmeyi başardım:))Dünde bugünde saat 1 de çıktım akşam 8 de eve geldim valla:)Eguşta yanımda tabi..Sokak kuşu oldu çocuğumzemuszemusGiydiriyorum çıtçıtlı body birde şapka bol güneş kremi vınnnn sokaktayız hergünkaydirigubbakcemile3Sıcak mıcak hakgetire:=))
Geçmişi okuyamadım hepinizi öpüyorum...Sevgilera.s.

herkese günaydın...
kızlar galiba benim bebek erken gelecek, doğum sancılarım başladı...
ve bacaklarım hiç tutmuyo desem yeridir...
dün aniden sancı girdi kıpırdayamadım mustim yanımdaydı o halimi görünce gayet anlaşılır şekilde anne dedi elini uzattı yavrum... ilk defa bu kadar net söyledi...
sancım hafifleyince kucağıma aldım ama kalkamadım bacaklarımın üzerine basamadım...
sonra biraz güç geldi ama hala zorlanıyorum ayakta dururken...
pazartesi tekrar gideceğiz bakalım dr a ne diyecek.. önce kalsiyum eksikliğinden dedi ama pek kalsiyum gibi değil...
oyyy oyyy hayırlısıyla vaktinde doğururum inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…