Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay canım hayırlısı olsun hakkında.daha önce doğum sancısı çekmişmiydin?

sağolun kızlar...
halimecim daha önce derken bu hamileliğimde mi soruyosun..
bunda bi kaç kez sancılandım ama dünkü kadar şiddetli değildi...
oğlumda suni sancı vermişlerdi... o sancıları çektim..

oğlundakini sormuştum canım.biliyorsun yani doğum sancılarını.neyse canım hakkında hayırlısı olsun tekrar.sağsalim kucağına alırsın inşallah kızınıda.

bu arada demin söylemeyi unutmuşum.günaydın herkese.

Günaydın opuyorumnanaktan

Gülsümcüm inşAllah vaktinde,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
oy yavrum mustime bak sen, hisleri çok kuvvetli yavruların, konuşsalar neler diyecekler kim bilir
doğuma kadar rahat geçirirsin inşAllah hamileliğini:teselli:

evet canım biiyorum...
oğlumda normal olur belki diye denemek için suni sancı verdiler ama çatım dar olduğu için oğlum da iri olduğu için beceremedim sezeryan oldum... boşuna sancı çektiğimle kaldım...
dr başta söylemişti halbuki normal olmaz uğraşma diye...:roflol:

sağol canım...
senin nasıl olmuştu dğumun...sezeryan mı.. kaçıncı haftada olmuştu..

ay canım ya dıkkat et kendıne simdi takvımınden baktım 31 hafta olmuş maşallah zaman ne çabuk geçmiş onu anladım allahım sana zamanında ve kolay doğum nasıp etsın sağlıkla bebeğinı kucagına almayı nasip etsın inşallah....
zor valla alah yardımcın olsunn...
.

sağol mevlüdecim... evet çok çabuk geçiyo zaman... öğrendiğimizde 15 haftalıktı... şimdi 31 hafta oldu...
bi de kızlar benim kafama takılan bişey var... dr a sormayı unutuyorum her seferinde...
musti ultrasona göre hep 2 hafta önden gidiyodu... iri bi bebekti çünkü...
bu kızda iriyse bu da önden gidiyosa eğer 36. haftada 38 miş gibi görünecek..
o hafta benim doğumu olacak... o zaman erken doğmuş olacak...
başka hesaplama yöntemi var mı acaba... kana göre falan belli oluyor mu ki..

Gülsümcüm büşra da her kontrolde iki hafta önde çıkıyordu ancak bu bebeğin erken alınması manasına gelmiyor diyordu dr.um... herşey yolunda gidiyorken tabii..
bizde en son, plesenta sıvısı tamamen bitmek üzereydi .. o nedenle erken başlatmıştı doğumu dr... ultrasonda çıktığı gibi normalden uzun ve kilolu doğdu gerçekten..
senin özel bir durumun var 35 bitince alınsa da sorun olmuyor bildiğim kadarıyla...ama vaktinde gelir inşAllah prenses..

ama satım olsa da kaç haftalık bilsek tabi önce alınmaz...
ama sat yok tamamen ultrasona göre hareket edeceğiz...o yüzden dedim...
neyse bakalım hayırlısı olsun... 36 ya kadar beklesin de ona da razıyım...

ama satım olsa da kaç haftalık bilsek tabi önce alınmaz...
ama sat yok tamamen ultrasona göre hareket edeceğiz...o yüzden dedim...
neyse bakalım hayırlısı olsun... 36 ya kadar beklesin de ona da razıyım...

inşAllah 36 ya kadar bekler minik prensesin canım..
bizde ultrason yanıltmadı, musti de öyle olmuş..
hatta bende doğumun 1 gün öncesi 3800 çıkmıştı büşra, 4100 doğdu...
bu da öyleyse zaten bir problem olmaz Allahın izniyle...
hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

eşimde ısrarla ikinci çocuğu istiyo bu artık yeterince büyüdü diyo tabi kendisi bütün gün evde olmadığı için nasıl uğraştığımdan haberi yok akşam geliyo biraz oynuyo seviyo benuyutuyorum ohh maşallah çok uslu bu çocuk diyo al bikere de sen uyutmayı dene de uslu mu gör bakalım dediğimde çok yorgunum diyo...istemeye gelince çok kolay tabi yapan da benim 9ay o ağırlığı taşıyan doğum sancılarını çeken doğum sonrası lohusalık psikolojisine giren gaz sancılarıyla uğraşan aldığım kiloları nasıl veririm diye düşünen çatlaklardan nasıl kurtulurum diye dövünen hep ben olduğum için o en kolay olanı seçiyo istiyo yapalım diyo ama ben hep erteliyorum yaz geçsin kış bitsin bakalım nereye kadar götürebilicem

arkadaşlar ben 4mayısda doğum yaptım şu tv de çıkan çatlak kremlerinden alan kullana memnun kalan varsa bana fikir versinler çok sevinirim yada başka bir yöntem ben mustela kullandım hamileliğim boyunca hiç faydası olmadı tvdekiler yıllaönce bike doğum yapsanız izler gider diyor görüşlerinizi bekliyorum ...

Merhabalar kızlar..aylar oldu bu topiğe uğramayalı..Geçmişi okumam söz konusu bile değil yani :)))) Kendisi yada bebeği rahatsız olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun..ınşallah sağlığına kavuşurlar..Asya çok sağlıklı maşşallah..Allahım hepimizin evlatlarını nazardan korusun..8.500 gr ,73 cm..Ayakta 15 saniye kadar kendi durabiliyo artık..Durmadan gülüyo :)) kimseyi yadırgamıyo..yolda seven insanlara bile gülüp şebeklik yapıyo :)) herkesin kucağında duruyo cimcime..Gelelim bana..televizyondan takip eden varsa Murat Göğebakanın durumunu bliyordur..Kollarındaki ve bacaklarındaki sebepsiz yere oluşan morluklar yüzünden hastaneye gitmiş ve Lösemi teşhisi konmuştu..Benimde 10 gündür kollarımda ve bacaklarımda aynı morluklar oluştu,çürük resmen..darp edilmişim gibi yani..bastırınca acıyo..bugün dahiliyeye gittim anlattım durumu..Doktor şüphelendiğim gibi bişey olmadığını,o hastalığın yada benzer hastalıkların başka belirtilerinin olduğunu ama yinede kontrol için test yaptırıcağını söyledi ve 2 tüp kan alındı..bir sürü test yapılıcak..öğleden sonra sonuçları alıcaz..ınşallah önemsiz bir cilt sorunudur...doktor büyük ihtimal cilt sorunu,önemsiz bişeydir dedi çünkü..Bakalım..Öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…