N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.201
arkdaşlar 4mayısda doğum yaptım karnım çatlak dolu şu tvde çıkanlardan kullanan varmı yıllar öncebile doğum yapmış olsanız etkili diyor yardım edin.....
herkese günaydın
canım satını neden bilmiyosun üç aşağı beş yukarı bilsen aslında tahminende mi bilmiyosun
Merhabalar kızlar..aylar oldu bu topiğe uğramayalı..Geçmişi okumam söz konusu bile değil yani :)))) Kendisi yada bebeği rahatsız olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun..İnşallah sağlığına kavuşurlar..Asya çok sağlıklı maşşallah..Allahım hepimizin evlatlarını nazardan korusun..8.500 gr ,73 cm..Ayakta 15 saniye kadar kendi durabiliyo artık..Durmadan gülüyo :)) kimseyi yadırgamıyo..yolda seven insanlara bile gülüp şebeklik yapıyo :)) herkesin kucağında duruyo cimcime..Gelelim bana..televizyondan takip eden varsa Murat Göğebakanın durumunu bliyordur..Kollarındaki ve bacaklarındaki sebepsiz yere oluşan morluklar yüzünden hastaneye gitmiş ve Lösemi teşhisi konmuştu..Benimde 10 gündür kollarımda ve bacaklarımda aynı morluklar oluştu,çürük resmen..darp edilmişim gibi yani..bastırınca acıyo..bugün dahiliyeye gittim anlattım durumu..Doktor şüphelendiğim gibi bişey olmadığını,o hastalığın yada benzer hastalıkların başka belirtilerinin olduğunu ama yinede kontrol için test yaptırıcağını söyledi ve 2 tüp kan alındı..bir sürü test yapılıcak..öğleden sonra sonuçları alıcaz..İnşallah önemsiz bir cilt sorunudur...doktor büyük ihtimal cilt sorunu,önemsiz bişeydir dedi çünkü..Bakalım..Öpüyorum hepinizi..
tahlil sonuçlarını aldık doktor kontrol etti..hiçbişeyim yokmuş çok şükür..sapasağlammışım maşşallah..rahatladım valla..basit bi cilt problemiymiş..ara ara hassas ciltlerde olurmuş...ohh bee
Gülsümcümm canım benim Allah'ım agrısız sızısız saglıcakla kızını kucagına almak nasip etsin güzelim.Allah kolaylık versin.herkese günaydın...
kızlar galiba benim bebek erken gelecek, doğum sancılarım başladı...
ve bacaklarım hiç tutmuyo desem yeridir...
dün aniden sancı girdi kıpırdayamadım mustim yanımdaydı o halimi görünce gayet anlaşılır şekilde anne dedi elini uzattı yavrum... ilk defa bu kadar net söyledi...
sancım hafifleyince kucağıma aldım ama kalkamadım bacaklarımın üzerine basamadım...
sonra biraz güç geldi ama hala zorlanıyorum ayakta dururken...
pazartesi tekrar gideceğiz bakalım dr a ne diyecek.. önce kalsiyum eksikliğinden dedi ama pek kalsiyum gibi değil...
oyyy oyyy hayırlısıyla vaktinde doğururum inşallah..
Merhabalar kızlar..aylar oldu bu topiğe uğramayalı..Geçmişi okumam söz konusu bile değil yani :)))) Kendisi yada bebeği rahatsız olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun..İnşallah sağlığına kavuşurlar..Asya çok sağlıklı maşşallah..Allahım hepimizin evlatlarını nazardan korusun..8.500 gr ,73 cm..Ayakta 15 saniye kadar kendi durabiliyo artık..Durmadan gülüyo :)) kimseyi yadırgamıyo..yolda seven insanlara bile gülüp şebeklik yapıyo :)) herkesin kucağında duruyo cimcime..Gelelim bana..televizyondan takip eden varsa Murat Göğebakanın durumunu bliyordur..Kollarındaki ve bacaklarındaki sebepsiz yere oluşan morluklar yüzünden hastaneye gitmiş ve Lösemi teşhisi konmuştu..Benimde 10 gündür kollarımda ve bacaklarımda aynı morluklar oluştu,çürük resmen..darp edilmişim gibi yani..bastırınca acıyo..bugün dahiliyeye gittim anlattım durumu..Doktor şüphelendiğim gibi bişey olmadığını,o hastalığın yada benzer hastalıkların başka belirtilerinin olduğunu ama yinede kontrol için test yaptırıcağını söyledi ve 2 tüp kan alındı..bir sürü test yapılıcak..öğleden sonra sonuçları alıcaz..İnşallah önemsiz bir cilt sorunudur...doktor büyük ihtimal cilt sorunu,önemsiz bişeydir dedi çünkü..Bakalım..Öpüyorum hepinizi..
canımmm inanırmısın bilmiyorum dün aklımdan geçtin yarın kızlara sorayım görünmüyor hiç bilginiz varmı diye merak ettim ne yapıyorsun nerelerdesin diye. geçmiş olsun çok şükür ki basit cilt hastalıgıymış kendine çok dikkat et kızımızada maşallahtahlil sonuçlarını aldık doktor kontrol etti..hiçbişeyim yokmuş çok şükür..sapasağlammışım maşşallah..rahatladım valla..basit bi cilt problemiymiş..ara ara hassas ciltlerde olurmuş...ohh bee
aytencimm güzelimmm uykusuzmu kaldın canım Egecigimiz uyutmadımı annesini.ayyyyyyyyyyy çok uykum varrrrrr benim yaaa, iyice uyuşuklaştım ben yaaaa.
tahlil sonuçlarını aldık doktor kontrol etti..hiçbişeyim yokmuş çok şükür..sapasağlammışım maşşallah..rahatladım valla..basit bi cilt problemiymiş..ara ara hassas ciltlerde olurmuş...ohh bee
pazar günü de olur farketmez mevlüde...ama capitol kapalı mekan daralırız orda hem çok gürültülü doğru düzgün sohbet bile edemeyiz...ya mihrabad korusu beykoz korusu felan var aklımda ama ...ay benim de yapacağım organizasyona ne demeli hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?