Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkdaşlar 4mayısda doğum yaptım karnım çatlak dolu şu tvde çıkanlardan kullanan varmı yıllar öncebile doğum yapmış olsanız etkili diyor yardım edin.....

Canım kullanmadım ama kullananlar onların para tuzağı olduğu söylüyor..Sadece şu extra jel gerçekten incelme ve sıkılışma yapıyomuş düzenli kullanımda..

herkese günaydın
canım satını neden bilmiyosun üç aşağı beş yukarı bilsen aslında tahminende mi bilmiyosun

canım adet olmadan hamile kaldım ben...o yüzden sat falan yok.. gamyoncuiremsu

aman Allah korusu... inşallah bişey yoktur...:Saruboceq:
sonuçları alınca haber ver canım....

tahlil sonuçlarını aldık doktor kontrol etti..hiçbişeyim yokmuş çok şükür..sapasağlammışım maşşallah..rahatladım valla..basit bi cilt problemiymiş..ara ara hassas ciltlerde olurmuş...ohh bee

Gülsümcümm canım benim Allah'ım agrısız sızısız saglıcakla kızını kucagına almak nasip etsin güzelim.Allah kolaylık versin.

tahlil sonuçlarını aldık doktor kontrol etti..hiçbişeyim yokmuş çok şükür..sapasağlammışım maşşallah..rahatladım valla..basit bi cilt problemiymiş..ara ara hassas ciltlerde olurmuş...ohh bee
canımmm inanırmısın bilmiyorum dün aklımdan geçtin yarın kızlara sorayım görünmüyor hiç bilginiz varmı diye merak ettim ne yapıyorsun nerelerdesin diye. geçmiş olsun çok şükür ki basit cilt hastalıgıymış kendine çok dikkat et kızımızada maşallah
ayyyyyyyyyyy çok uykum varrrrrr benim yaaa, iyice uyuşuklaştım ben yaaaa.
aytencimm güzelimmm uykusuzmu kaldın canım Egecigimiz uyutmadımı annesini.
Duygucumm bilgisayarın bozulmuş kısa zamanda tamir ettirin canım benim. birde ohh gez valla canım bende ogluşumu alıp geziyorum babamız bir gün evde otursak aa hayret sen çıkmadan yapamazdın diye takılır. Duygucumm canım benim senin şu çilek suyundan bende yaptım 150 cclik biberona doldurdum ogluşun ablasına verdim ozana içir diye sen tut hepsini lokur lokur götür birşey olurmu acaba keşke az doldursaydım dedim ama iş işten geçti.
birde kızlarr işleri yetiştirememekten yakınıyorum zatenn birde misafirlerim geliyormuş bugün sabahtan beri ev işiydi yemekti ugraşıyorum ama gelen giden yokk. kayınvalidemler,eltimler geleceklermişş.
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm. opuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun. Bende de bu aralar çok çürük var. Pat çat vuruyom heryere kendimi. Bacaklarım morluk dolu valla. İki tanesini vurdum b,liyom da diğerlerini bende ne zaman oldu bilmiyom.
Bende çok yoruluyorum. Sırt ağrılarım hat safhada, ölüyorum adeta.... İşte çok yoruluyorum biraz da psikolojik olrak da sıkıyorum ama koşturmam çok..eve gelmem 8.30 duruyu uyutmam 9-10 kendime değil hiç bişeye zamanım yok. Süt izni hakkımı da söylemedim. Söyleme vermezler dediler. ama çok zor oluyor. Şimdi yaz diye anlamıyorum ama kışın çok daha zor olacak. Allah yardımcım olsun....
Bu arada durunun bu ayki kan kontrolünde de kan değerleri fazla yükselmemiş. Görümcem de de akdeniz anemisi taşıyıcılık varmış .Duruda da olabilir dedi doktor. İki ay daha ilaç kullanacağız sonra büyük bi yerde test yaptıracağız ayrıntılı olarak.
eğer taşıyıcı çıkarsa ileride eşinin de taşıyıcı olmaması lazımmış .Yoksa çocuk tam taşıyıcı olur ve kan takviyesi olurmuş.
İnşallah çıkmaz öyle şeyler, yada kızımın eşinde olmaz ve çocuklarında bişey olmaz. Ve çok terliyor kızım. Heralde ondn olacak , öksürüğümüz var balgamını atamıyor.
Onun için de ilaç verdi doktor.
İşte böyle kızlar fazla yazamıyom şimdi ama akşama doğru daha iyi bakarım. Yarın annemi gidip alacağız, biraz o bizde kalıp duruya bakacak. Sabahları duruyu toplamam en azından ve evde annem olması biraz iyi gelecek bana inşallah
Öptüm sizi

Çok sağolun kızlar..nunuu cum inşallah taşıyıcı değildir..Allahım şifa versin bebişine..öpüyorum hepinizi..

nuray cım hoş geldın canım nasıl gidiyo işlerın ne güzel yarın annen gelıyomuş..
inşallah duruda da bişey çıkmaz canım...
evlenırken zaten test yaptırıyolarya işte bu yuzden canım..

kızlar bebişlere danıno veriyomusunuz ben cezairdeyken danıno beyaz peynır vardı az sekerlı gibi yoğurtla karısık peynır yazıyodu bebekler için burda onlardan yok normal meyvelı var...
reklamlarında koruyucu madde içermez dıyo ama ne kadar guvenilir ki reklamlarada....

:)..aşkolsun neolmuş...açık hava oldugu sürece ben allahtan mani gelmedikçe gelicem arkadaşlar..deryanın ulaşım problemi hakikaten var..hemde beykoz tarafları harika..bir pazarımızı buna ayırmak bizimiçinde güzel olur..daha cananada gidicemallah nasip ederse büyükçekmeceye..edayada ugramam lazım..allahtan bi mani olmadıkça bu yaz hepsini yapmaya vaktim var..haftaya pazardı deilmi...

çiğdem cok geçmiş olsun...özelttin kendini... bu sıcaklarda neler yapıyosun antalyalarda...

ÇATLAK KREMİ SORAN ARKADAŞ ben strivectin en iyisi diye duydum..araştır derim...birde bi kadın var adını unuttum dogal ürünler yapıyo onun özel karışımları...

bugun temızlık vardı..ilacımı kadın alçak komodının ustune bırakmış..ilacı kapatan jelatin varya aleminyumgibi bişidir ince hani ismet baktım atmış ağzına..tam elımı attım yutuverdı..ben panıkleyıp abanınca cocugua iyi yapışmadı gırtlagına..elım ayagım titredi..gözümün önünden ayırmıyorum..dakka başı kontrol ederım..ama işte...yinede daha dıkkatlı olmamlazım allahım
...

bebeğim 10 aylık spor yapmaya başlayalı 20 gün oldu kilo vermedim ama göbeğim gözle görülür şekilde toparlandı doğumum sezaryendi şimdi spor salonunda hocaların gözetiminde kendimi fazla yormayacak şekilde çalışıyorum herkese tavsiye ederim:lepi:

tebrikler ....darısı başımıza..

mevlüdecim saolcanımbenim..ben babymix sütaş veriyorum..elmalı ve sade ..fazla çeşityok ama kendi adıma daha cok güvendim..hadi orda sorundu bulamıyo güvenemiyodun..ama burdaykende seçim yaparken zorlanıyosun dimi:)..

nuraycım çok geçmiş olsun..işallah taşıyıcı deildir..ismetde çok terliyo özellikle baş bölgesi..demiremi devam ediyosun yoksa başka ne önerdi drun?

herkese iyi geceler gece daha uzun süre deliksiz uyumaları için bebişlerinize neler yediriyosunuz benimki çok sık uyanıyo emmeyi bıraktı zaten bu hafta hiç emmedi

[ı]arkadaŞlar merhaba ben bırsen papatyam hıcroŞun arkadaŞıyım hepınıze selamı var pc. Bouk olduĞu ıÇın gıremıyor haber veryım dedım..
Bırde benım bır sıkıntım vardı onunla paylaŞtım sızlerın yardımcı olabıleceĞını sÖyledı ......bır arkadaŞımız var 40 gÜn oldu doĞum yapalı durumu hıÇ yok 21 yaŞında rahım kanserı olduĞu ıÇın ıkınıcı bebeĞı yapmak zorunda kaldı saĞlıĞı aÇısından bırde 3 yaŞında evladı var ıkısıde kız
kÜÇÜlmÜŞ kıyafetlerınızı eĞer baŞkalarına vermedıysenız bana ulaŞtırabılırmısıınız arkadaŞlar bende o arkadaŞa yollayım...
Kendımde yenı doĞum yaptım ıkızlerım var malum madden daha zorluyor bızı benımkılerın ıkısıde erkek benden bıŞey yollayamıyorum ama alabıldıĞım kadar alacaĞım...sızlerde yardımcı olursanız sevınırım ...
[/ı]

Bana ulaŞmak ıÇın mayıs annelerıne yada gebelıktekı aysonu kızlarına msj bırakabılırsınız Çok saĞlun Şımdıden

ballıkaymaklarını gülegüle büyüt arkadaşım..ne şanslısın ..cefası daha cok ama sefası daha fazla:)..hicranı merakedip dururduk herşey yolunda şükür..bizden kızanneleri duyarsız kalmicaklardır emin ol..gerçi kız bebeğimiz az ama yinede arkadaşlarım haber alır almaz sana ulaşıcaklardır...her yavru kısmetiyledoğuyo elbet..heleki cennet vatanımda acından ölen olmadı şükür..buna güvenerekten içimiz rahatnispeten..işki arkadaşının kanseri geçsin..bu yavruyla oda şifa vulsun işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…