- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.221
[ı]arkadaŞlar merhaba ben bİrsen papatyam hİcroŞun arkadaŞıyım hepİnİze selamı var pc. Bouk olduĞu İÇİn gİremİyor haber veryİm dedİm..
Bİrde benİm bİr sıkıntım vardı onunla paylaŞtım sİzlerİn yardımcı olabİleceĞİnİ sÖyledİ ......bİr arkadaŞımız var 40 gÜn oldu doĞum yapalı durumu hİÇ yok 21 yaŞında rahİm kanserİ olduĞu İÇİn İkİnİcİ bebeĞİ yapmak zorunda kaldı saĞlıĞı aÇısından bİrde 3 yaŞında evladı var İkİsİde kız
kÜÇÜlmÜŞ kıyafetlerİnİzİ eĞer baŞkalarına vermedİysenİz bana ulaŞtırabİlİrmİsİİnİz arkadaŞlar bende o arkadaŞa yollayım...
Kendİmde yenİ doĞum yaptım İkİzlerİm var malum madden daha zorluyor bİzİ benİmkİlerİn İkİsİde erkek benden bİŞey yollayamıyorum ama alabİldİĞİm kadar alacaĞım...sİzlerde yardımcı olursanız sevİnİrİm ...[/ı]
ayşecimm 2 gündür siteye kimseler gelmiyor zatii herkes hafta sonunun tatilin keyfini çıkarıyor sanırım. bende evde misafirlerle haşır neşirdim mafoldumben bugün gittiler 5 saat temizlik yaptım ve yeni oturdum.ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü öylece geçirdik gitti işte kutlamadı bile eşim bir saat önce ben gidip kutladım offf yaaa sinirrr
tatile erken kaçmayı düşünüyorum 5 günlük rapor alıp haftaya hafta sonu gitmeyi planlıyorum tabi bir aksilik olmazsa çok sıkıldım artık burda gün sayıyorum dayanamıyorumm. :bbo:
kimsecikler ugramamış inşllah hafta sonunuz güzel geçmiştir güzel arkadaşlarım. herkese iyi geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan
slm kıslaarr .... nabersiniz..ben sinoptayım..günlerim çok güzel geçiyor..geçen sene hamileyim diye uzun yola çıkmak istemeiştim..gelemeiştim..çok özlemişim..buralar çok güzel ya..istanbulun insan ,araba.gürültü vb. kirliliğinden eser yok..daha denize gitmedim. dün geldik zaten..kıvanç ta buralara bayıldı..çok keyifli maşşlh..üst yan dişleri de çıktı..insanlar samimi,sıcak...yemekler ohh kebap sölemesi ayıp..bahçede salıncak keyfi falan..tatil çok güzel bir şey ya..
şuan halamdayım ve szi merak ettim..yazayım dedim..sürekli giremeiyorum ama arada birşeyler yazarım..öptüm sizleriii..sizi çok seven biri var sinop ta :::))))))
dün babalar günüydü eşlerinize hediye aldınızmı kızlarrr, anneler gününde herkes hediye almıştı sanırım ben hariç( vallaa ben eşime hediye falan almadım sonuçtaaa oda bana almamıştı laelaelaelaelae benim babacım vefat edeli 9 yıl oldu canım babacım benim allah mekanını cennet etsin. kayınpederimede viski aldık, babalar için hediye bulmak çok zorrr bee yaaaa.
ayyy sorma bizim ki tam bir rezaletti...malum hamilelik olunca hiç bir yere çıkamıyorum... ben de kalktım mustinin tişörtünün önüne babaığım babalar günün kutlu olsun yazdım...
arkasına da uzun uzun bişeyler yazdım... çok güzel olmuştu... sabah kalktık mustiye tişörtü giydireceğim bir baktım hepsi birbirine karışmış yazıların...:roflol::roflol::roflol:
ama çok geçti o saatten sonra bişey hazırlayamazdım ben de giydirdim saldım babasının üzerine...yazıları tercüme etmek zorunda kaldım tabiii... :roflol:ama olsun yine de hoşuna gitti sanırım...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?