Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım tek sorun cilt hassasiyeti olsun kuzuna da maşallah

GÜnaydın hanımlar
benım kızım hala hasta ÖksÜrÜyor burnu akıyor hapŞırıyor ıshal ıŞtahı yok zaten yemek problemlı yemezdı Şımdı ıyıce azalttı.ben babalar gÜnÜnde bıŞey almadım ÇÜnkı eŞımde bana anneler gÜnÜnde almadı bıŞey

canım benim derdim de aynı zor yer kusar, azıcık azıcık uyur.

tekrar geçmiş olsun bu yeme ve uyku problemlerinin idrar deliğinin küçüklüğüyle bir alakası varmıymış.

bizim kocalar pek nazikmişşşlmaz:

benim bu ilk bebeğim olduğu için saklıyorum kıyafetleri ama kadınlar klubunde satıyorum/ arıyorum 2. El eşya bölümü var orda çok uygun şeyler var.

geçmiş olsun canım dünden beri benim oğlan da hapşırıyor burnu akıyor. iki gündür de gece uykusu felaket her saat oyuna kalktı. uyanıyor yatakla yorganla oynuyor kendi çapında konuşuyor. uykusuz günlerimiz geri mi geldi ne

herkese selamm

yakışıklı damadım benim allah nazarlardan saklasın
babalar gününde bende alamadım istedim alayım ama fırsat olmadı
bayanlar artık bende işsiz olucam temmuzdan itibaren bir yanım mutlu kızımla olucam tatil yapıcam biraz bir yanımda üzülüyor işsiz nasıl yapıcam diye off

ayten aytennnn bu egeyi yemek istiyorum ben aytennnn ay maşallah maşallah kırkbirkere maşallahhhh çok tatlı çokkkk
bu arada tunahanda öksürüyor çok fena offün başladı bugün de geçmezse bakıcam artık icabına...
kızlar iki yer belirledik ya kavacık güzelcehisar ya da küçüksu kasrının orda cafeterya var orası seçimi size bıraktık gelebilecek olanlar el kaldırsınnn...

..bu arada Allahtan bi mani olmassa ben,umut,müjde ve mevlüde kesin olarak bu söylediğim yerlerden birinde olacağız sizden de haber bekliyoruz bu pazar olacakkk..

üzme dünürüm kendini sennn ye iç eylennnnnopuyorumnanaktan

BİZDEDE DURUMLAR AYNI YALNIZ ÖKSÜRÜK NÖBETİNE UYANIYORUZ ARTIK GECE YANIMIZDA UYKUYA DALIYO DALINCA PARK YATAĞA ATIYORUZ.DAHA ÖNCE TRABZON İŞİ BEŞİKTE SALLANA SALLANA UYURDU EN AZINDAN O BİTTİ. alkisalkisalkis

hem nasıllll hiç görmedim daha evlilik yıldönümü hedişyesi doğum hediyesiii nerdeeeeeeee:gitme:

YOK ŞİMDİ YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME DEMİŞLER DOĞUM VE ÖZEL GÜNLERDE HADİYEM GELİR AMA ANNELER GÜNÜNDE GELMEDİ KIZIN ALSIN DEDİ. BİDE İŞSİZ BU ARALAR.

ARTIK BENDE İŞE GİTMEK İSTEMİYORUM 2. BEBEKİM OLURSA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.

canım naptın umarım erken doğum falan olmamıştır kızın haftasını doldurur inşallah

selam kızlar
mustim bana almıştı ama ben bişey almadım babalar gününde
bütün pazar harıl harıl kıyafet baktık
perşembe eşimin memleketine gidicez düğün var
ordanda benim memleketime ordada düğün var
hemde yakın akraba
kendi kıyafetlerimi aldım
ama ipeğe daha birşey alamadım
güzel birşey bulamadım kızlar ya
hep gelinlik tarzı şeyler
onlarıda sevmiyorum hoşuma gitmiyo
bugün bir iki yere daha bakıcaz
inşallah buluruz

dün kıyafet bakarken moralim bozuldu
hiçbişeyin içine giremedim
sonradan buldum artık güzel bişeyler
allahtan 10 kilo zayıfladım
onuda vermeseydim hiçbişey bulamıycaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…