Doğum yapmış olan anneler buraya....

dün kıyafet bakarken moralim bozuldu
hiçbişeyin içine giremedim
sonradan buldum artık güzel bişeyler
allahtan 10 kilo zayıfladım
onuda vermeseydim hiçbişey bulamıycaktım

maşallah tatlı arkadaşımaa benimmmm ben 53 te kaldım 48 olsammm narin olcem emmeee napalımmm bunada şükür göbek nasıl gidecekk yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

canım gittigidiyora bak çok güzel bebek elbiseleri varr.

kızlar buluşma için sizden haber beklioruz...mevlüdenin annesi rahatsızlanmış sanırım mesaj atmış belki o gelemeyebilir ama ben müjde ve umut kesin gelcez inşallah

selam....
kızlar ya ismet arıza bebek oldu çıktı...el kol ayak durmuyo...dün emirgan korusuna gıdelım dedık..kafede oturduk..etrafta bikaç nerdeyse aydaş bebek...bakıyorum en fazla ellerı oynuyo dierlerinin köşe minderi gibiler maşallah..ismetse mama sandalyesini ayağıyla ön sehpayı kaldırmakla aşşa sarkmakla eli kolu heran bi aksıyon peşinde mızıklamakla meşgul..feleğim şaştı..bankada bi işim vardı..anam rezıl oldum..bişi alamadım kendıme kaç yazdır,eski pantolonların bile bol,belimi keten kuşakla bağlamıştım,beklerken bankada durmadı ismet gene..kucağımda beni tepiştiriken devamlıda ıkı elımle tutmak zorundayım zaptedemıyorumcunkı az kaldı pantolonun iniyodu aşşa..çaktırmadan oturup güç bela bağladım..halim darmaduman..umarım hiperaktıf falan olmayız((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok alemsin yaaa öyle güzel anlatmışsınki sanki seni karşıdan izler gibi oldum.zemuszemus

umut al benden de o kadar yani.tunahanda aynı anlattığın gibi hiçdurmuyor hiç bi topa tekeme atmayı öğrendi kollarından tutuyoruz koşuyoz top peşine canım çıkıyo valla..balık yemepe gittik cuma akşamı ay tunahanı da getirelim o da balık yer hem dedim oy anam oy aynı anlattığın gibi eli dursa ayağı durmaz ayağı dursa eli durmaz misali...umut yer olarak ya güzelcehisar ya küçüksu kasrı diyoruz seçim sizin gözde bu iki yeride çok rahat bulabilirsin canım çok kolay bostancıdan gelirken...bu ismet paşa da egede hepsi beni ye diyo valla yicem sonunda

gez kısss aslıı gez vallaaaa keyfini çıkar anasını satemmmopuyorumnanaktan
aynen öyle yapacagım aytencimm çok sıkıldım bunaldım artık burda zor sabrediyorum.
güzel aynen bende senin gibi anneler gününde hediye almamıştım bende babalar günü hediyesi almadım üstüne üstlük bizim evlilik yıldönümümüzdü dün daha önce dün yazdıgım yazıda anlatmıştımya ev doluydu misafirler çocukla yatılı misafir agırlamakta zor oluyor anlayacagın hiçbirşekilde hediye görmedim. lmaz:
canım geçmiş olsun güzelim acil şifalar.
bizim kocalar pek nazikmişşşlmaz:
su katılmamış saf hemde. :umursamaz:
..bu arada Allahtan bi mani olmassa ben,umut,müjde ve mevlüde kesin olarak bu söylediğim yerlerden birinde olacağız sizden de haber bekliyoruz bu pazar olacakkk..
deryacım biliyorsun bende çok gelmek isteyenlerdenim ama birde pazar günü bey evde getirse ne güzel olur ama dün memleketten bir arkadaşımın burda dügünü vardı götürmedi bana diyorki sen kendin git. benim oralara gelmem 2 araçlık bu birincisi ikinciside büyük bir çogunlukla rapor alabilirsem cumartesi yada pazar akşamı kaçmayı düşünüyorum memlekete. opuyorumnanaktan
dün kıyafet bakarken moralim bozuldu
hiçbişeyin içine giremedim
sonradan buldum artık güzel bişeyler
allahtan 10 kilo zayıfladım
onuda vermeseydim hiçbişey bulamıycaktım
serapcım aldıgın cd deki çalışmalar nasıl güzelmi. bozma moralini canım bende de bir 6 kilo fazlalık var verilecek ayteninde dedigi gibi göbek beni sinir ediyor :jeyyar:
ahbe aytencimm ben yanmışım anacımm hemide marmaraçırası gibi:)))
umutcumm canım aynı Ozan Egede aynı İsmet gibi deli ediyor beni. hiç durmuyor durdugu yerde fıkır fıkır. bu arada maşallah ismetimize babasına benziyor umutcum.
ayten canımm Egemizin resmini görmedimm ben bende istiyorumm.
Sehercimm canımm sizlerede geçmiş olsun güzelim. aartık huyları çok degişiyor. havalardanda ne yapacagımızı şaşırıyoruz valla bir esiyor bir sıcak. zemuszemus

........................................................................................

ısırırım senin o burnuşunu opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kız güzeli bu ismet çok tatlı maşallah
bizde dün emirgan korusuna gittik gezdik zeynep parkta oynadı ama parktan zor çıkarıyorum hiç çıkmak istemiyor çocukların arasına dalıp çığlıklar atıyor nasıl hoşuna gidiyor :) keşke sizinle karşılaşsaydık ne güzel tesadüf olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…