- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.261
dün kıyafet bakarken moralim bozuldu
hiçbişeyin içine giremedim
sonradan buldum artık güzel bişeyler
allahtan 10 kilo zayıfladım
onuda vermeseydim hiçbişey bulamıycaktım
selam kızlar
mustim bana almıştı ama ben bişey almadım babalar gününde
bütün pazar harıl harıl kıyafet baktık
perşembe eşimin memleketine gidicez düğün var
ordanda benim memleketime ordada düğün var
hemde yakın akraba
kendi kıyafetlerimi aldım
ama ipeğe daha birşey alamadım
güzel birşey bulamadım kızlar ya
hep gelinlik tarzı şeyler
onlarıda sevmiyorum hoşuma gitmiyo
bugün bir iki yere daha bakıcaz
inşallah buluruz
kızlar buluşma için sizden haber beklioruz...mevlüdenin annesi rahatsızlanmış sanırım mesaj atmış belki o gelemeyebilir ama ben müjde ve umut kesin gelcez inşallah
selam....
kızlar ya ismet arıza bebek oldu çıktı...el kol ayak durmuyo...dün emirgan korusuna gıdelım dedık..kafede oturduk..etrafta bikaç nerdeyse aydaş bebek...bakıyorum en fazla ellerı oynuyo dierlerinin köşe minderi gibiler maşallah..ismetse mama sandalyesini ayağıyla ön sehpayı kaldırmakla aşşa sarkmakla eli kolu heran bi aksıyon peşinde mızıklamakla meşgul..feleğim şaştı..bankada bi işim vardı..anam rezıl oldum..bişi alamadım kendıme kaç yazdır,eski pantolonların bile bol,belimi keten kuşakla bağlamıştım,beklerken bankada durmadı ismet gene..kucağımda beni tepiştiriken devamlıda ıkı elımle tutmak zorundayım zaptedemıyorumcunkı az kaldı pantolonun iniyodu aşşa..çaktırmadan oturup güç bela bağladım..halim darmaduman..umarım hiperaktıf falan olmayız ((
deli ineğin deli buzağsı olurmuş dedikleri böyle bişiymi acabaa-tatlicadiarzu-
aynen öyle yapacagım aytencimm çok sıkıldım bunaldım artık burda zor sabrediyorum.gez kısss aslıı gez vallaaaa keyfini çıkar anasını satemmmopuyorumnanaktan
güzel aynen bende senin gibi anneler gününde hediye almamıştım bende babalar günü hediyesi almadım üstüne üstlük bizim evlilik yıldönümümüzdü dün daha önce dün yazdıgım yazıda anlatmıştımya ev doluydu misafirler çocukla yatılı misafir agırlamakta zor oluyor anlayacagın hiçbirşekilde hediye görmedim.dün babalar günüydü eşlerinize hediye aldınızmı kızlarrr, anneler gününde herkes hediye almıştı sanırım ben hariç( vallaa ben eşime hediye falan almadım sonuçtaaa oda bana almamıştı laelaelaelaelae benim babacım vefat edeli 9 yıl oldu canım babacım benim allah mekanını cennet etsin. kayınpederimede viski aldık, babalar için hediye bulmak çok zorrr bee yaaaa.
canım geçmiş olsun güzelim acil şifalar.GÜnaydın hanımlar
benİm kızım hala hasta ÖksÜrÜyor burnu akıyor hapŞırıyor İshal İŞtahı yok zaten yemek problemlİ yemezdİ Şİmdİ İyİce azalttı.ben babalar gÜnÜnde bİŞey almadım ÇÜnkİ eŞİmde bana anneler gÜnÜnde almadı bİŞey
su katılmamış saf hemde. :umursamaz:bizim kocalar pek nazikmişşşlmaz:
deryacım biliyorsun bende çok gelmek isteyenlerdenim ama birde pazar günü bey evde getirse ne güzel olur ama dün memleketten bir arkadaşımın burda dügünü vardı götürmedi bana diyorki sen kendin git. benim oralara gelmem 2 araçlık bu birincisi ikinciside büyük bir çogunlukla rapor alabilirsem cumartesi yada pazar akşamı kaçmayı düşünüyorum memlekete. opuyorumnanaktan..bu arada Allahtan bi mani olmassa ben,umut,müjde ve mevlüde kesin olarak bu söylediğim yerlerden birinde olacağız sizden de haber bekliyoruz bu pazar olacakkk..
serapcım aldıgın cd deki çalışmalar nasıl güzelmi. bozma moralini canım bende de bir 6 kilo fazlalık var verilecek ayteninde dedigi gibi göbek beni sinir ediyor :jeyyar:dün kıyafet bakarken moralim bozuldu
hiçbişeyin içine giremedim
sonradan buldum artık güzel bişeyler
allahtan 10 kilo zayıfladım
onuda vermeseydim hiçbişey bulamıycaktım
umutcumm canım aynı Ozan Egede aynı İsmet gibi deli ediyor beni. hiç durmuyor durdugu yerde fıkır fıkır. bu arada maşallah ismetimizeahbe aytencimm ben yanmışım anacımm hemide marmaraçırası gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?