Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla güzel olurdu naimecim keşke karşılaşsaydık..nekadar kalabalıktı..ben pişman oldum haftasonu biyere gittiğimize...saolun teyzoşlar..hakketen kız kılıklı..babasına benziyo daha cokta babasının babasına benzıyo..benım anamada az benzer foto koyayım...demek tunahan topa koşuyo hee..vayvayvayvayyy:)..... niye habire fotolarını koyuyosun kardeşim aytencim yaa..kart herif bu..çirkiin buu..şakaa beee...çok ballı bee..maşallah suphanallah..

evet sehercim...annemde sarışın yeşil gözlü ama ismet aynı baba tarafı..babası çirkinherifin biri halbuki bu böyle nasıl çıktı bilemiyom artıkın:)

teşekür ederim kıslar oğluşum için söyledğinizz güzel sözler için.

zateen buuu ismet te çok çirkinnn aynı anasıııı mihrap anadan renk babadan kızlarrr.

şu fotoları eklenti yapdan koymayı bi öğretemedim he sizeeeklava:klava:
göremiyoz kardeşim fotolarınızı

ahanda buda benim çirkin tosbammmm
2.fotoda şortumuz ayten teyzemizin armağını çok teşekkür ediyoruz bikez daha Şeniz

Eklentiler

• $IMG_0612.webp
    35 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_0676.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_0616.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0678.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 23
gözdecim yaa ben eklenti yapmayı bilmiyorum netceeeeeezzzzz

çok kolay ben anlatcam sana :)
gerçi daha önceden 30 kere anlattım ama bida anlatırım :)
şimdik gelişmiş cevap varya mesaj yazdığın yerde ,oraya tıklıyosun aşağıya doğru indiğinde eklenti yap var , browse a basıp resmi seçip yükle diyorsun , bu yöntemle istediğin kadar altalta ekleyebiliyorsun sonnaa az daha aşağı inip cevapla diyosun
bu kadarrr :)

gözdecim denizin siması her seferinde değişik geliyor ne çabuk büyüyorlar
saçlarda uzamış denizom çok yakışıklı
sehercim sizde çok tatlısınız senin oğlanın adını unutuyorum yakışıklı karizmatik kel oğlun sana daha çok benziyor sanki

deryacım bende buluşmaya gelmeyi çok istiyorum ama gelemiycem 20 gün sonra düğünümüz var kardeşim evleniyor kız tarafı ıspartdan gelip benim evde kalacaklar bu sebepten artık evimi bir toparlayıp iyice bir temizlik yapmam lazım alışveriş yapmam lazım siz resim çekilirsiniz bol bol gelemeyenler resimlerle yetinir artık.

sehercim utku tam biblo maşallah..erkek güzelii odaa...hokka gibi canımbenimm...anasına bak oğlunu all:)

gözde eveett deniz kart adamolmuuş:)..resmen yüz hatları deişip olgunlaşmış..durumun vahim cicim:)böyle giderse bu oğlanlar fena yakcak başımızı..allahım o nasıl bi gülmektirkii..seveceeeennnn...

bunlarrr gözde içinnn, canım denizzz çok büyümüş maşlaahhhh kuzumaa güle güle giysin canım askılı diye almıştım şortmuymuş.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…