Doğum yapmış olan anneler buraya....

bunlarrr gözde içinnn, canım denizzz çok büyümüş maşlaahhhh kuzumaa güle güle giysin canım askılı diye almıştım şortmuymuş.kafamçokkarıştı

oyyy yerim ben egeyi yaaa
o da kocaman olmuş , nasıl değişiyolar ya arada birlikte olan fotolarına bakıyorum da nasıl minikler :)
canım şortun askıları da var ama istediğin zaman çıkartıp takabiliyosun iki şekilde de kullanıyoruz , hep giydiriyorum bu aralar çok güzel oluyo ,söylediğin gibi içine de beyaz polo yaka tshirt aldım :)

babasına benzemiyo demi anası kılıklı

Eklentiler

• $Resim 341.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
naime , gözde ,umut ,ayten teyzeleri utku da sizlere teşekkür ediyormuş arkadaşlarını da öpüyormuş (yanaktan sadece yoksam naime teyzesi kız anası kızar felen da klava: ) opuyorumnanaktan

naimecim kardeşinin düğünü varmış hayırlı olsun canım

sehercimm maşallah utkuya bencede annesine çok benziyor canımm.
aytencimm egeyi yerim ben ısırırımm inşllah nazillide buluşuruzda yerim onu. opuyorumnanaktan

ben benzetemedim ördekağızlıyı babaya:)
aslıcım fotodaki beyaz ve tombul hanım anacığım...
ev 28.9 derece...of dıyom..
betüş ne alemde acep...
duygu bacıı gezinti yine bugun..izmirlokumu ..ben cıkarmam boyle hatunu eşi olsam valla:)
hıcran hepten kayıpta....
arzuda yok bugun...
mevludede yok..

aytende aydınlıydı dimi...egenın rengını bılmem ama hatları anasıı..yüzleri oturuyo artık hepsinin..babası çingene salıncağı kurmaya çalışıyo odada..zihnisinir adam:) laz mak gayvırım benim:)bi adam vardı mc gavyer mı neydı..her zor durumda bi buluşla üstesinden gelıyoduda..o şekil yanii...:)

Ben geldim şekerlerrr günlerdir giremiyorum valla hasret çektimm ayyyyy:)
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir artıkın görüşürüzzemuszemus
Umutcum güzel arkadaşım o senin gönlünün güzelliği güzel bakışlı arkadaşım:)Sen daha güzelsinopuyorumnanaktan
Oğlun zaten ay parçası bal dudaklı kuzu 41 kere maşallah anneciğinde belli pek güzel kadınmış akça pakça çok tatlılar anneciğinin güzel ellerinden öp benim için:1hug:

Ege paşama,Deniz paşama ve Utku paşamada 41 kere maşallah hepsi birbirinden güzel bu Eylül bebeklerinin yaaa

maşallah tatlı arkadaşımaa benimmmm ben 53 te kaldım 48 olsammm narin olcem emmeee napalımmm bunada şükür göbek nasıl gidecekk yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

hani kız 50 ydi hedefin 48 nerden çıktı
canım benim 53 süperötesi yaaa sıkma artık canını
maşallah çubuk kraker gibi oldun
yavaş yavaş sporunu yap yeter yavrim

serapcım aldıgın cd deki çalışmalar nasıl güzelmi. bozma moralini canım bende de bir 6 kilo fazlalık var verilecek ayteninde dedigi gibi göbek beni sinir ediyor :jeyyar:

çok iyi gerçekten canım
daha çok kalça ve bacakları çalıştırıyo
hareketleri yaptığım günün ertesi gün varya offff
heryerim acıdı ne oturabildim ne kalkabildim
hamlamışım

canımbenim hoşgeldin..lokumhanımın ağzıda şerbet olucak elbet..öperim duygucum eksikolma canımbenim..

cıstakcıstakk ooo kimleri görüyorum halimehanımda burdalarmış cıstakacıstak hoşgeldiniz efenim:)

serapcım.eminönünde alternatif çok ..oralara bakabildinmi...teşekkürler teyzoş ayrıca..hakketen adam komaya girer:)
ayten içimde kaldı..ben o egenin mavi tumanına turp sıkiim emi:)adamkılıklı cücee:)asabi haller gördüm bidee eyvah dıyorum :)

Bebek oğlişlere maşallahhhhanneleri benim yerime de totolarından ıssırsın rica ederim.
Beni saymadııın artık sayılmıyoz burda demi....:mymeka:küstüm sana da Umut gacısı:umursamaz:
çok iyi gerçekten canım
daha çok kalça ve bacakları çalıştırıyo
hareketleri yaptığım günün ertesi gün varya offff
heryerim acıdı ne oturabildim ne kalkabildim
hamlamışım

yaaa ama egzersiz ve rejimden bahsetmeyelimlmaz: ben çok fena göt göbek saldım afedersiniz..
ne olacak haliim?Sabah 7 de kalkıyorum gece 12 ye kadar kıçım minder görmüyor ama
çok mu yiyorum ne acaba yoksa su içsem yarıyor mu?mafoldumben

☞ AndyWawa Leopar Yazlık Etekli Takım, S85484 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi
serapcım burdada ciciler var...

gülcüm sen çalışıyon hala oyuzden saymadık yauvv:)saydıklarım hep müzmin ev hanımı gurubu..sizin yemekleriniz ve yemek alşıkanlıgınızz pek zayıflamaya imkan vermıyo gıbı gözüküyo..eh sende mızmız vede iştahsız deilsin anladıgım kadarıyla gülcüm..gece 6 7 den sonra yememek farkettırıyo baya..bağırsaklarında düzenli deilse kılo vermene ciddi engell..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…