- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.301
bunlarrr gözde içinnn, canım denizzz çok büyümüş maşlaahhhh kuzumaa güle güle giysin canım askılı diye almıştım şortmuymuş.kafamçokkarıştı
oyyy yerim ben egeyi yaaa
o da kocaman olmuş , nasıl değişiyolar ya arada birlikte olan fotolarına bakıyorum da nasıl minikler :)
canım şortun askıları da var ama istediğin zaman çıkartıp takabiliyosun iki şekilde de kullanıyoruz , hep giydiriyorum bu aralar çok güzel oluyo ,söylediğin gibi içine de beyaz polo yaka tshirt aldım :)[/QUOT
tatlım benimmm denizommmm vallaaa bir öpseydik koklasaydıkkkk, çok özledimm, evet bir araya geldikleri fotoları bende bakıyorum bebeklermiş şimdi abi oldular maşşallahhh kuzulara.
babasına benzemiyo demi anası kılıklı
maşallah tatlı arkadaşımaa benimmmm ben 53 te kaldım 48 olsammm narin olcem emmeee napalımmm bunada şükür göbek nasıl gidecekk yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
canım gittigidiyora bak çok güzel bebek elbiseleri varr.
serapcım aldıgın cd deki çalışmalar nasıl güzelmi. bozma moralini canım bende de bir 6 kilo fazlalık var verilecek ayteninde dedigi gibi göbek beni sinir ediyor :jeyyar:
ben benzetemedim ördekağızlıyı babaya:)
aslıcım fotodaki beyaz ve tombul hanım anacığım...
ev 28.9 derece...of dıyom..
betüş ne alemde acep...
duygu bacıı gezinti yine bugun..izmirlokumu ..ben cıkarmam boyle hatunu eşi olsam valla:)
hıcran hepten kayıpta....
arzuda yok bugun...
mevludede yok..
çok iyi gerçekten canım
daha çok kalça ve bacakları çalıştırıyo
hareketleri yaptığım günün ertesi gün varya offff
heryerim acıdı ne oturabildim ne kalkabildim
hamlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?