Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim koca bir yiyor bir yiyor valla bulümik,anoreksik,en iştahsız ,yeminli insanı bile karşısında yedirtir ondan ben duramıyom yerimde o yiyor ben yiyorum onun kadar yesem zaten kamyon yutmuş fil gibi olurdum,:umursamaz:herşeyim bağrsaklarım,midem allaha şükür düzenli ayça emmeyi bıraksa ben ilaç kullanacam yaa şu iştah kesenlerden.Yok mu bildiğin Umut?Emzirirken dahi kullanılabilecek bir iştah kesici zayıflamaya yardımcı bişiy?mafoldumben

iyi akşamlarr hatunlar:hooray:

ayy bugun çiçek bahçesi gibi bebişlerin fotorafları koyulmuşş hepsininde kendine has bi güzellikleri var
rabbim korusunn..bugun hep baktım ama bi türlü yazamadım..hiç vakit olmuyoki hele ki haftasonu koşturma iş güç bitmezz..lmaz:.ama bu hafta sonu piknikteydik malum ankarann denizi yok ama barajıyla idare ediyoruz :dance:işte avutuyoruz kendinimizi... böyle gecip gidiyo günler..herkes iyidir inş.. pek okuyamadım geçmişiii..herkesi öperimm kuzularıdaaazemuszemus

evt canım aytenle biz hemşeriyik nazilliliyiz. bu arada çok şeker bir annen var pamuk ellerinden öperim slmlar.
canımm hoşgeldinnn nasılsınızzz egoşumlaa.
çok iyi gerçekten canım
daha çok kalça ve bacakları çalıştırıyo
hareketleri yaptığım günün ertesi gün varya offff
heryerim acıdı ne oturabildim ne kalkabildim
hamlamışım
canım yakınımda dergi bayisi yok yarın alacagım inşllah bakalım memlekette sıkı bir spor çalışmasına girecegim bakalım artık fazlalıkları atmış olarak gelirim inşllah. kaydirigubbakcemile2
GÜLL canımm benim nasılsınızzzz Ayçacımm nasıll.
güzel arkadaşım hoşgeldin. msjını aldım çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımm. opuyorumnanaktan
umutcum saol canım.hoşbulduk.emir paşayla uğraşmaktan anca bakabildim.

halimecim hoşgeldinn. emir paşa nasıl.
arkadaşlarr ben tontişi uyuttum burdayım ama kimsecikler yok sanırımm. akşam olunca herkes çekiliyor.

Aslıcım iyiyiz ikimizde
ellerini bırakıp ayakta durmayı deniyor aklım çıkıyor benim de
çok gözü kara çokkk
Ozan şekeri nasıl?

Aslıcım iyiyiz ikimizde
ellerini bırakıp ayakta durmayı deniyor aklım çıkıyor benim de
çok gözü kara çokkk
Ozan şekeri nasıl?

Ozanda iyi güzelimm bizimkiside geçen haftadan beri istedigi birşey olmasın ortalıgı yıkıyor ne yapacagız bilmiyorum ileride çektirecek gibi görünüyor gerçi şimdiden başladı ama. süpermiş ayça baksen kendi ayaklarımın üstünde dururum demek istiyor şimdiden maşallah.

amanın herkesler yatmış ben artık kalkayım dedim

dün hasta oldum ben yani cumartesi gecesi ne oluverdim anlamadım gece kusma mide ağrısı felan zar zor sabahı ettim pazar sabahı ateşlendim hehehehhehehe oğlanın ateş ölçerini kulağımdan düşürmedim hehehhee sabah bişi yiyemedim akşam üzerine kadar sabahtan eşim işe gitmeden gel dr a dedide benim yok bişim dedim uyuz gitsene akşam üstü kötüledim tabe doooru hastaneye ilaç verdi emdiği için ama düşük dozlu dün hep yattım bu gün akşam üstüne doru iyiydim benim hafta sonu böyle geçti işte yawwwf

resimler koyulmuş kuzuların 41 kere maşallah hepsine benim dana uyandı ben kaçar iyi geceler

:roflol::roflol::roflol:

ayy evet çok asabiiyizz ağır abiyiz. kafamçokkarıştı

günaydın akadaşlar

arzucum geçmiş olsun canım noldu ki yediğin birşey mi dokundu acaba

her saat 1-2 defa kalkarak sabahı ettik nihayet. ooooffff offfff dünya kadar iş var da kim yapacak bir uyuşukluk var üzerimde

günaydınlar herkese denize-utkuya-egeciğime maşallah egenin resşimlerini görmüştük gerçi...
betüle dün mesaj atmıştım cevap yazmış kızlar taşınışlar diğer evlerine eşinin de gitmesine bir ay kalmış sonra da zaten betül amasyaya gidecekti..yerleşmişler evlerine az bişi kalmış...bi ara bakabilirse uğrayacakmış kk yaa arzucum geçmiş olsun sana ne oldu ki öyle birden...gül hoşgeldin...

günaydıınn...

aslıcım,serapcımrica ederim..nete oranla çokda uçuk rakamlar deil ve çeşitbol hakıkaten..ben bikaçkez netten alışverişte yaptım..sorun yaşamadım..güvenilirde..aslıcım öpücem canımbenim..sende babacığını öpüver yerime..seninki gibi yok namustu yok ayşe fatma ne derdi diye takmayan kızını ezdirmeyen babaların hepsinin adına...adı engüzel ilin adı gibi babalarının yerine..aydın...bi oğlum daha olursa adını aydın koyucam.şimdi karar verdim:)ismet yılmaz çoruhun kardeşi mehmet aydın çoruh :))kızallahmı söylettiyo yav...

gülcüm malesef emzirirken sakıncası olmayan varmı bılmıyorum..4321 olabilir..tumuyle bıtkısel..bende detoks nıyetıne kullandım bi kutu ve kıloda verdım cunkı iştah kesiyo ve ödem atıyo..yinede eczacıya danışmakta fayda var..

Günaydın Herkesee

sehercim benim kız yanaktan öptürür ama egemiz kıskanır mı bilemem lmaz:
kardeşimin düğünü hayırlısıyla atlatsak ben şimdiden yoruldum :) bir ıspartada birde burda düğün olacak iki düğün yanii çocukla nasıl yapıcam bakalım

geçmiş olsun arzucum. mideni mi üşüttün doktor ne dedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…