- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.321
evt canım aytenle biz hemşeriyik nazilliliyiz. bu arada çok şeker bir annen var pamuk ellerinden öperim slmlar.aytende aydınlıydı dimi...egenın rengını bılmem ama hatları anasıı..yüzleri oturuyo artık hepsinin..babası çingene salıncağı kurmaya çalışıyo odada..zihnisinir adam:) laz mak gayvırım benim:)bi adam vardı mc gavyer mı neydı..her zor durumda bi buluşla üstesinden gelıyoduda..o şekil yanii...:)
canımm hoşgeldinnn nasılsınızzz egoşumlaa.Ben geldim şekerlerrr günlerdir giremiyorum valla hasret çektimm ayyyyy:)
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir artıkın görüşürüzzemuszemus
Umutcum güzel arkadaşım o senin gönlünün güzelliği güzel bakışlı arkadaşım:)Sen daha güzelsinopuyorumnanaktan
Oğlun zaten ay parçası bal dudaklı kuzu 41 kere maşallah anneciğinde belli pek güzel kadınmış akça pakça çok tatlılar anneciğinin güzel ellerinden öp benim için:1hug:
canım yakınımda dergi bayisi yok yarın alacagım inşllah bakalım memlekette sıkı bir spor çalışmasına girecegim bakalım artık fazlalıkları atmış olarak gelirim inşllah. kaydirigubbakcemile2çok iyi gerçekten canım
daha çok kalça ve bacakları çalıştırıyo
hareketleri yaptığım günün ertesi gün varya offff
heryerim acıdı ne oturabildim ne kalkabildim
hamlamışım
GÜLL canımm benim nasılsınızzzz Ayçacımm nasıll.Bebek oğlişlere maşallahhhhanneleri benim yerime de totolarından ıssırsın rica ederim.
Beni saymadııın artık sayılmıyoz burda demi....:mymeka:küstüm sana da Umut gacısı:umursamaz:
yaaa ama egzersiz ve rejimden bahsetmeyelimlmaz: ben çok fena göt göbek saldım afedersiniz..
ne olacak haliim?Sabah 7 de kalkıyorum gece 12 ye kadar kıçım minder görmüyor ama
çok mu yiyorum ne acaba yoksa su içsem yarıyor mu?mafoldumben
güzel arkadaşım hoşgeldin. msjını aldım çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımm. opuyorumnanaktaniyi akşamlarr hatunlar:hooray:
ayy bugun çiçek bahçesi gibi bebişlerin fotorafları koyulmuşş hepsininde kendine has bi güzellikleri var
rabbim korusunn..bugun hep baktım ama bi türlü yazamadım..hiç vakit olmuyoki hele ki haftasonu koşturma iş güç bitmezz..lmaz:.ama bu hafta sonu piknikteydik malum ankarann denizi yok ama barajıyla idare ediyoruz :dance:işte avutuyoruz kendinimizi... böyle gecip gidiyo günler..herkes iyidir inş.. pek okuyamadım geçmişiii..herkesi öperimm kuzularıdaaazemuszemus
umutcum saol canım.hoşbulduk.emir paşayla uğraşmaktan anca bakabildim.
Aslıcım iyiyiz ikimizde
ellerini bırakıp ayakta durmayı deniyor aklım çıkıyor benim de
çok gözü kara çokkk
Ozan şekeri nasıl?
iyi uykular aslıcım bende okuyup cıkıyorum pc acık ama ben duramıyorum başında...gelen okuyup okuyup gitti sanırım benimde uykular geldi bende gidiyorum herkese iyi geceler Allah rahatlık versinn.
sehercimm maşallah utkuya bencede annesine çok benziyor canımm.
aytencimm egeyi yerim ben ısırırımm inşllah nazillide buluşuruzda yerim onu. opuyorumnanaktan
aytende aydınlıydı dimi...egenın rengını bılmem ama hatları anasıı..yüzleri oturuyo artık hepsinin..babası çingene salıncağı kurmaya çalışıyo odada..zihnisinir adam:) laz mak gayvırım benim:)bi adam vardı mc gavyer mı neydı..her zor durumda bi buluşla üstesinden gelıyoduda..o şekil yanii...:)
canımbenim hoşgeldin..lokumhanımın ağzıda şerbet olucak elbet..öperim duygucum eksikolma canımbenim..
cıstakcıstakk ooo kimleri görüyorum halimehanımda burdalarmış cıstakacıstak hoşgeldiniz efenim:)
serapcım.eminönünde alternatif çok ..oralara bakabildinmi...teşekkürler teyzoş ayrıca..hakketen adam komaya girer:)
ayten içimde kaldı..ben o egenin mavi tumanına turp sıkiim emi:)adamkılıklı cücee:)asabi haller gördüm bidee eyvah dıyorum :)
naime , gözde ,umut ,ayten teyzeleri utku da sizlere teşekkür ediyormuş arkadaşlarını da öpüyormuş (yanaktan sadece yoksam naime teyzesi kız anası kızar felen daklava: ) opuyorumnanaktan
naimecim kardeşinin düğünü varmış hayırlı olsun canım
amanın herkesler yatmış ben artık kalkayım dedim
dün hasta oldum ben yani cumartesi gecesi ne oluverdim anlamadım gece kusma mide ağrısı felan zar zor sabahı ettim pazar sabahı ateşlendim hehehehhehehe oğlanın ateş ölçerini kulağımdan düşürmedim hehehhee sabah bişi yiyemedim akşam üzerine kadar sabahtan eşim işe gitmeden gel dr a dedide benim yok bişim dedim uyuz gitsene akşam üstü kötüledim tabe doooru hastaneye ilaç verdi emdiği için ama düşük dozlu dün hep yattım bu gün akşam üstüne doru iyiydim benim hafta sonu böyle geçti işte yawwwf
resimler koyulmuş kuzuların 41 kere maşallah hepsine benim dana uyandı ben kaçar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?