- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.341
ooo naimecim allah yardımcın olsun ....su gibi gidip gelin işallah..
aynı şahıslar görmiceğine göre daha çok yakışan başka bi alternatıfın olmadıgına göre giy bencede..
günaydın akadaşlar
arzucum geçmiş olsun canım noldu ki yediğin birşey mi dokundu acaba
her saat 1-2 defa kalkarak sabahı ettik nihayet. ooooffff offfff dünya kadar iş var da kim yapacak bir uyuşukluk var üzerimde
günaydınlar herkese denize-utkuya-egeciğime maşallah egenin resşimlerini görmüştük gerçi...
betüle dün mesaj atmıştım cevap yazmış kızlar taşınışlar diğer evlerine eşinin de gitmesine bir ay kalmış sonra da zaten betül amasyaya gidecekti..yerleşmişler evlerine az bişi kalmış...bi ara bakabilirse uğrayacakmış kk yaa arzucum geçmiş olsun sana ne oldu ki öyle birden...gül hoşgeldin...
arzucum geçmiş olsun..yorgunluğunun esamelerimi acaba...belkide üşüttün...iyileşte gel biranöncee..
geçmiş olsun arzucum. mideni mi üşüttün doktor ne dedi ki
büyük bir ihtimalle giyeceğim ama yinede bakıyorum belki yakışan bişey bulursam alırım diye çokta masraf yapmak istemiyorum
arzucumm canım benim aynı anlattıgın gibi geçen hafta olmuştum ben 2 gün ateşlendim mide agrısı kramplar falan dra gittigimde bagırsaklarımı üşütmüşüm mide agrım geçsede bir haftadır karnımın agrısı geçmedi sabah akşam kıvranıyorum nedendir bilmiyorum ama komşular söyledi bugün salgın varmış. çok çok geçmiş olsun güzelim.amanın herkesler yatmış ben artık kalkayım dedim
dün hasta oldum ben yani cumartesi gecesi ne oluverdim anlamadım gece kusma mide ağrısı felan zar zor sabahı ettim pazar sabahı ateşlendim hehehehhehehe oğlanın ateş ölçerini kulağımdan düşürmedim hehehhee sabah bişi yiyemedim akşam üzerine kadar sabahtan eşim işe gitmeden gel dr a dedide benim yok bişim dedim uyuz gitsene akşam üstü kötüledim tabe doooru hastaneye ilaç verdi emdiği için ama düşük dozlu dün hep yattım bu gün akşam üstüne doru iyiydim benim hafta sonu böyle geçti işte yawwwf
resimler koyulmuş kuzuların 41 kere maşallah hepsine benim dana uyandı ben kaçar iyi geceler
güzel arkadaşımm öperim tabi.inşllah Alla söyletiyordur bir ogluşumuz daha olsun ne güzel olur. şu 4321 i bende denemek idtiyorum ama işte sakıncası varmı.günaydıınn...
aslıcım,serapcımrica ederim..nete oranla çokda uçuk rakamlar deil ve çeşitbol hakıkaten..ben bikaçkez netten alışverişte yaptım..sorun yaşamadım..güvenilirde..aslıcım öpücem canımbenim..sende babacığını öpüver yerime..seninki gibi yok namustu yok ayşe fatma ne derdi diye takmayan kızını ezdirmeyen babaların hepsinin adına...adı engüzel ilin adı gibi babalarının yerine..aydın...bi oğlum daha olursa adını aydın koyucam.şimdi karar verdim:)ismet yılmaz çoruhun kardeşi mehmet aydın çoruh :))kızallahmı söylettiyo yav...
gülcüm malesef emzirirken sakıncası olmayan varmı bılmıyorum..4321 olabilir..tumuyle bıtkısel..bende detoks nıyetıne kullandım bi kutu ve kıloda verdım cunkı iştah kesiyo ve ödem atıyo..yinede eczacıya danışmakta fayda var..
naimecim bencede giy git hiç kıyafet aramaklada ugraşmamış olursun. inşlah saglıcakla çabucak atlatırsınız kolayca.aynısını giy bencede nasılsa görmücekler boşuna masraf etmemiş olursun canım:lepi:
meraba hanimlar,ben yeniyim aranizda benimde bir bebegim var 7 gün sonra 8 aylik olacak insallah.kizimin adi meyra
meraba hanimlar,ben yeniyim aranizda benimde bir bebegim var 7 gün sonra 8 aylik olacak insallah.kizimin adi meyra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?