Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın sehercim...yavrular sıcaktanmı bunalıyolar acaba..yattıkları yerdemi artık rahat deiller..ne istıyolar dertleri ne bende anlamadım..aç deil bişi yok cokda terlememiş ama benımkıde 4 5 kez kalkıyo malesef..sülaleme azbi sayıp sövüp kendi kendine yine uyuyo allahtan:))

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ...Maşaallah görebildiğim resimlere eylül bebekleri çok tatlılar Allah korusun hepsini...

arzucum geçmiş olsun..yorgunluğunun esamelerimi acaba...belkide üşüttün...iyileşte gel biranöncee..

geçmiş olsun arzucum. mideni mi üşüttün doktor ne dedi ki

teşekkkür ederim canım arkedeşlerim üşütmüşüm zürafanın şaşkınına benzedim

arzucumm canım benim aynı anlattıgın gibi geçen hafta olmuştum ben 2 gün ateşlendim mide agrısı kramplar falan dra gittigimde bagırsaklarımı üşütmüşüm mide agrım geçsede bir haftadır karnımın agrısı geçmedi sabah akşam kıvranıyorum nedendir bilmiyorum ama komşular söyledi bugün salgın varmış. çok çok geçmiş olsun güzelim.
güzel arkadaşımm öperim tabi.inşllah Alla söyletiyordur bir ogluşumuz daha olsun ne güzel olur. şu 4321 i bende denemek idtiyorum ama işte sakıncası varmı.
aynısını giy bencede nasılsa görmücekler boşuna masraf etmemiş olursun canım:lepi:
naimecim bencede giy git hiç kıyafet aramaklada ugraşmamış olursun. inşlah saglıcakla çabucak atlatırsınız kolayca.
bugün pek kimse ugramamışş niyekii benim misafirlerim vardı komşular yeni gittiler akşamda yavaş yavaş hazırlıklara başlayacagım.

evet canım benim karın ağrısıda devam ediyor nedir anlamadım çok teşkr ederim dikkat et sende şu yaz günü nerde üşütüyosak:ecrin_bebek:

kızlar tüm bebeklerin dişi çıktımı??????

yağız ayakta 5-10sn durabiliyoo emekliyor diz çöküyoo alkışlıyor ama halen dişi yok ne zaman çıkcakki yaw

meraba hanimlar,ben yeniyim aranizda benimde bir bebegim var 7 gün sonra 8 aylik olacak insallah.kizimin adi meyra

tabi serapcım bi eksiğimi dişimiz olsun napalım yerimsenibenbu aralar burası pek ıssız:gitme:

meraba hanimlar,ben yeniyim aranizda benimde bir bebegim var 7 gün sonra 8 aylik olacak insallah.kizimin adi meyra

:lepi:
hoşgeldin meyrayada maşallah tanıştığımıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…