- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.361
kızlar tüm bebeklerin dişi çıktımı??????
yağız ayakta 5-10sn durabiliyoo emekliyor diz çöküyoo alkışlıyor ama halen dişi yok ne zaman çıkcakki yaw
kızlar tüm bebeklerin dişi çıktımı??????
yağız ayakta 5-10sn durabiliyoo emekliyor diz çöküyoo alkışlıyor ama halen dişi yok ne zaman çıkcakki yaw
Günaydın arkadaşlar açılışı ben yapayım ....
Bizim geçen hafta patladı dişimiz bende geç kaldı demiştim ama geç çıkan dişin geç çürüdüğü rivayetleri var canım meraklanma bence bu hafta başıda diğeri patladı çok keskinler ama minicikler inş..diğerleri kolay çıkar...
selamlar herkese turkbayragi
kimsecikler uğramaz olmuş artık :gitme: Ayten de yok..
herkes tatile mi çıktı yoksa :) off biz ne zaman tatile gidicez yaaa mafoldumben çok sıcak...
zeynebinde henüz dişi çıkmadı ama yakında yürüyecek sanki heryerden tutunup kalkıyor birde ellerini bırakıyor kalkınca, sonra hoopp poponun üstüne düşüyor bazen 1-2 adım atıyor bebeklerin bu halleri çok hoşuma gidiyor
iyi insan lafının üstüne gelirmiş yaniii yok mervecim, nerdee tatil bana, sadece artık kimslere sohbet etmiyo diyeee fazla gelmiyorummm yoksa işbaşındayım mafoldumben
gözdecim özeline mesaj yazdım canım bi ara bakarsınnn
kızlar dün egeyi aldım eve gittimm beraber oturduk mutfakta bezelye ayıkladık, tam temziledik eşim geldi duşa girdi, o sırada bende tencereye yağı koydum ocağı yaktım soğan doğruyacaktım, sonraaa yatak odasından bişey almak için gittimmmm sen unut tencereyiii ben başladım yerleri süpürrümeye orda yağ yanıyo haberim yokkk, ege yanımda tabi, neyse eşim çıktı duştannn mutfağa gitmişş kızlra dolaplar simsiyahhhhh, buzdolabı da dahilll heryer mehvolmuşş ben zaten yorgun bekirrrrr evi hafta sonu temizliyemediğim için bir kaç odayı süpürüvereyim derken mutfağı mahvettimmm.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?