Doğum yapmış olan anneler buraya....

hanimlar birsey soracaktim dogumdan sonra kilolariniz nasil?? benimkisi hala hamileymisim gibi 90 kilodayim hamile kalmadan önce 78 dim oda fazla ama bu kadarda degildi.nasil verebilirim bi bilginiz varmi simdiden tesekkürler cevabiniz icin

kızlar tüm bebeklerin dişi çıktımı??????

yağız ayakta 5-10sn durabiliyoo emekliyor diz çöküyoo alkışlıyor ama halen dişi yok ne zaman çıkcakki yaw

Günaydın arkadaşlar açılışı ben yapayım ....
Bizim geçen hafta patladı dişimiz bende geç kaldı demiştim ama geç çıkan dişin geç çürüdüğü rivayetleri var canım meraklanma bence bu hafta başıda diğeri patladı çok keskinler ama minicikler inş..diğerleri kolay çıkar...

kızlar tüm bebeklerin dişi çıktımı??????

yağız ayakta 5-10sn durabiliyoo emekliyor diz çöküyoo alkışlıyor ama halen dişi yok ne zaman çıkcakki yaw

zeynebinde henüz dişi çıkmadı ama yakında yürüyecek sanki heryerden tutunup kalkıyor birde ellerini bırakıyor kalkınca, sonra hoopp poponun üstüne düşüyor bazen 1-2 adım atıyor bebeklerin bu halleri çok hoşuma gidiyor

Günaydınlar şekerlerrr burası iyice boş kalmış valla yaz geldi serildik hepimiz:)Kimimiz tatilde kimimiz gezmede:)
Herkes iyidir inşallah öpüyorummm bol bollopuyorumnanaktan

Slm ben Narin benim oğlumda 30 eylül doğumlu şu anda 9 aylık , ama doğru dürüst ek gıda almıyo Çok üzgünüm çoook

selamlar herkese turkbayragi

kimsecikler uğramaz olmuş artık :gitme: Ayten de yok..

herkes tatile mi çıktı yoksa :) off biz ne zaman tatile gidicez yaaa mafoldumben çok sıcak...

hayırlı uğurlu olsun ilk dişleriniz Zeynepcim...
tamamı da sağlıkla kolayca çıksın inşAllah..dizi dizi dizilsin incileri :CüvCüv: opuyorumnanaktan

selamlar herkese turkbayragi

kimsecikler uğramaz olmuş artık :gitme: Ayten de yok..

herkes tatile mi çıktı yoksa :) off biz ne zaman tatile gidicez yaaa mafoldumben çok sıcak...

iyi insan lafının üstüne gelirmiş yaniii yok mervecim, nerdee tatil bana, sadece artık kimslere sohbet etmiyo diyeee fazla gelmiyorummm yoksa işbaşındayım mafoldumben

oyy maşaAllah Zeynep'e annesi

her halleri şeker
Büşra da geri geri emekliyor bugünlerde..sırt üstü yatarken de geri geri gidiyor..
öne doğru gidemedi henüz kaydirigubbakcemile3 ters uşağım benim :sm_cool:

kızlar dün egeyi aldım eve gittimm beraber oturduk mutfakta bezelye ayıkladık, tam temziledik eşim geldi duşa girdi, o sırada bende tencereye yağı koydum ocağı yaktım soğan doğruyacaktım, sonraaa yatak odasından bişey almak için gittimmmm sen unut tencereyiii ben başladım yerleri süpürrümeye orda yağ yanıyo haberim yokkk, ege yanımda tabi, neyse eşim çıktı duştannn mutfağa gitmişş kızlra dolaplar simsiyahhhhh, buzdolabı da dahilll heryer mehvolmuşş ben zaten yorgun bekirrrrr evi hafta sonu temizliyemediğim için bir kaç odayı süpürüvereyim derken mutfağı mahvettimmm. lmaz:

iyi insan lafının üstüne gelirmiş yaniii yok mervecim, nerdee tatil bana, sadece artık kimslere sohbet etmiyo diyeee fazla gelmiyorummm yoksa işbaşındayım mafoldumben

hoşgeldin canım Şeniz evet tam -iyi insan lafının üzerine gelirmiş- sözü gerçek oldu opuyorumnanaktan
biz de buralardayız tatil yok ufukta mafoldumben ama benim yaramaz müsaade etmiyor ve ev işleri... pek giremiyorum o nedenle...

Aytencim iyi ki eşin girmiş mutfağa, daha kötü olabilirmiş Allah korusun...
kolay temizlenir inşAllah mutfağın....

bu dalgınlık, herşeyi unutma bende de çok var ... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…