Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar 2 gündür giremedim fare bozuldu laptopunda faresi çalışmadı şakkıdıben pc ye pc bana baktı o gün geçmişi okudum ne güzel yazamadım yaw fare ne kadar önemli bişiymiş yawflaelaelaelaelae

geçmiş Kandiliniz mübarek olsun kızlar

duygucum geçmiş olsun Allah korumuş sır kapısı gibi olmuş Allah ım tekrar yaşatmasın inş :Saruboceq:1-2 bebek daha hastaydı sanırım ama unuttum çok çok geçmiş olsun herkese:teselli:

merve gelmişti merve kolayladınmı kızz büşranın resmini felan koymuşun ben göremeden gitmiş öp büşrayıkaydirigubbakcemile5betülcüğümede slm söyleyin deryacımopuyorumnanaktan

hnmm aklıma gelenleri yazıyorum unuttuklarım varsa kusura bakmayın artıka.s.

hicran hoşgeldin canım bişi çıkmadığına çok sevindim bizide böcek yemiş sinek yağızda alerji oldu eliyüzü biz kızamık çıktı sanmıştık:bbo:buluşuyormuşsunuz kızlar ne güzel biz resimlere ağzımızı açar bakarız artıkın mafoldumben

hnmm birde telefon numaraları alınıp verilmişmirmirmirmir hıh:1closedeyes: böyle konuşurken bi çeşit oldunuzmu hepimiz insanız ne değişikliği olacakta ne bilem ta uzaklarda hehehhee ben çok heyecanlanırım öyle ondan sordum:sm_cool:

annnaaaaaaaaa ne konuştum beyaa

Son düzenleyen: Moderatör:
deryacım kusura bakma yetişememişimdir..valla bazen kastide bakmıyorum..duyuyorum bakmıyorum..ayıp tabi biliyorum ama neblim...yarın görüşürüz artık..yıne 3 olucaz sanırım..genelde ist buluşmaları 3 ten gidiyo:) 1 bile olsak napalım..maksat gönüller birolsun..

hicran cee dedi gitti:)...şükür kurtulmuşsun hicrancım reflü belasından...naimeye katılıyorum..azimle tıkıştırdın valla ceyline herşeye rağmen:)..alerji tekrarlayan bişi...kesın neden oldgunu artık anlamamız ımkansız..bi hafta sırf patates ertesı hafta sırf havuç verecek halımızde yok artık..bızde haftaya prof reha amcamıza gidicez yine gelın 1 ay sonra demişti...aşı yerimizdeki egzamamızda hala geçmedi..napalım bugunede şükür..

oleyy yarın kuzular buluşuyooo.....açık ağazlı salyalıı güleç tosbağaa tuniş,karizmatik deniz,gezgin alpberk,denyo ismet:)...oleyy oley..ben ne giysem acaba?bu akşam aç yatiimde yarın kendimi zayıf hissedim barii:)..zira hissederek mutlu oldugumbi bu kaldı, açlıkk:))

hepinize iyi akşamlaaar opuyorumnanaktan

geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar a.s.

Arzucum; henüz taşınmadık, yeni evde ufak tefek yapılacaklar var...bir de boya rengini değiştireceğim...bakalım 10-15 günü bulur yerleşmemiz...nasıl olsa buradan çık diyen de yok kaydirigubbakcemile3 aheste aheste giderim artık...

yarınki buluşma süper geçecektir eminim, fotoları bekliyoruz turkbayragi

görüşmek üzere, sevgiler opuyorumnanaktan

kıss çitlenbik anniş sende gelebilseydin keşkem:)..hayırlısıylabi taşınında...gör bak bi deli arkadaşım bana demişti diceksin..bu yeni evle çook güzel çook ferah olucak herşey:)

umutçumm canımbenimmm ....vallaçokheyecanlıyım benzemuszemuspılımı pırtımı topladım anneme geçicem bu akşam eşimi bekliyorum ordan doğru gelicem yanınıza Allah izin verirse...öpüyorum hepinizii bebelerimiz napacak bakalım foto mak.ni unutmuşummm aaa hemen koyayım aklıma gelmişken...görüşürüz canlarr iyi akşamlar herkeseehafta sonu bakamam ben bu arada...

kıss çitlenbik anniş sende gelebilseydin keşkem:)..hayırlısıylabi taşınında...gör bak bi deli arkadaşım bana demişti diceksin..bu yeni evle çook güzel çook ferah olucak herşey:)

kaydirigubbakcemile3 senin taktığın isimlere hayranırım opuyorumnanaktan

Estagfurullah canım inşAllah herşey çooook güzel olur hepimiz için..

Ah benim iş kolik kocem, işten gelip beni alacak beykozlara getirecek, ordan işe geçecek ve de akşam almaya gelecek... gece 10 a kadar kalakalırız oralarda valla kaydirigubbakcemile3 o nedenle hiiiç yola çıkmayayım daha iyi.. size iyi eğlenmeler kızlar :lepi:

hoşgeldin canım özledik seni opuyorumnanaktan
çok sevindim ceylinin reflüsünün tamamen geçmesine ...
bol sağlıklı, iştahlı ve mutlu günleri olsun a.s. ..

fışkırır tarzda 2 kere kustu akşam üstünden beri yağız babada işte ne yapmam lazım şaşırdım sanki kilolarca kustu offf baba 2 saate anca gelir napıyım ne viriyim şaştım

arzucum kusma için bi fitil var emedur adlı bi de damla var ağızdan damlatılıyor adını unuttum bi kere onur da öyle olmuştu aynı zamanda ateşlenmişti yediği içtiği bişeyden enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz kusmanın ertesi günü de ishal olmuştu siz en iyisi babası gelince durumu düzelmezse acile gidin canım ne olur ne olmaz bi baktırın
çok geçmiş olsun yağıza

sağol fatmacım teşekkür ederim babamız geldi dr unu aramış emedur fitil koyun ddemiş koyduk bakalım uyursa şimdi emzirmesin demiş ee açmı yatcak bu cocuk

aç hissetmiyodur o canım çünkü kusmuş ya midesi kalkmıştır biraz uyusun dinlensin midesi yatışsın inşallah uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…