- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.561
kıss çitlenbik anniş sende gelebilseydin keşkem:)..hayırlısıylabi taşınında...gör bak bi deli arkadaşım bana demişti diceksin..bu yeni evle çook güzel çook ferah olucak herşey:)
selam kızlar benim pc göçtü o yüzden giremedim uzun zamandır hepinizi çok özledim inşallah iyisinizdir hepiniz
biz iyiyiz ceylin 9 ayı geride bıraktı çok şükür 2 de dişimiz çıktı 1 hafta oldu dişler çıkalı çok huysuz gene eli hep ağzında dişleriyle oynuyor
bu arada mide filmimiz çekildi 10 gün oldu ve çok şükür her şey yolunda temiz çıktı filmimiz mide kapağımız artık normal görevini yapıyor reflümüze by by dedik sonunda ilaçları ve özel mamayı bıraktık artık
başkada alerjimiz devam ediyor sıcaktanda isilikle başımız belada kafamız çok terlediğinden boyun çevresi acayip kızarıyor hergün yıkıyoruz kremleniyoruz ama fayda etmiyor birde kızkardeşimin bahçesinde geçen hafta bişii ısırmış sinekte olabilir ama vücudu hep sanki su çiçeği gibi olmuştu oda geçti çok şükür ama baya korktuk meğer ne ısırdıysa mikrobu yayılmış vücuda ve her yerinde sivilce gibi iltihaplı su çiçeği gibi şeyler çıkmıştı damla ve krem verdi dr geçti onlarda allaha şükür
ben şuan kızkardeşimdeyim bilgisayarı servise gönderdim olursa bu hafta alıcam inşallah olmazsa yenisini alıcaz artık bıktım bu bilgisayardan zaten
arzucum kusma için bi fitil var emedur adlı bi de damla var ağızdan damlatılıyor adını unuttum bi kere onur da öyle olmuştu aynı zamanda ateşlenmişti yediği içtiği bişeyden enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz kusmanın ertesi günü de ishal olmuştu siz en iyisi babası gelince durumu düzelmezse acile gidin canım ne olur ne olmaz bi baktırın
çok geçmiş olsun yağıza
aç hissetmiyodur o canım çünkü kusmuş ya midesi kalkmıştır biraz uyusun dinlensin midesi yatışsın inşallah uyur
Allah razı olsun fatmacım ben çıktım onuru öp görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?