- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.581
Gel kız ben yaptım her daim hazırda var bol bol yerizz kıııcokacimcoookoyy bende bir nazilli li olarakkk bunu çok ii bilir ve sık sık yaparımmmm canım istediii etli kırmızı bibercokacimcoook
betülle konuştum herkese çok selamı varr....aslanda kızarıklıklar çıkmış dr.a götürmüş alerjik demiş
oyyy duygucumm en sevdigimdir zeytinyaglılar,mezeler,taratorlar, geçenlerde deniz börülcesi de demiştin onunda taratoru olacak bol ekşili sarımsaklıı tabi bu balıkta varmış menüde amannn yanına da birşeyler olacak ohh yemede yanında yatt cokacimcoook
Duygucum benimde en büyük hayallerimden birisi deniz kıyısında küçük bir kasabada yaşamayı çok istiyorumm inşllah bir gün olur diye dua ediyorumn :Saruboceq:
bizim yenipazarda çok yetişirr ohh yer ocagında közleyeceksin bir güzell afiyet olsun ayy acıktım mı nee yemekler mezeler gözümde uçuşuyor. yarın yolcuyum şekerler bugün raporumu aldımm valiz işlemlerini tamamlayacagımm yarın akşamda yola çıkacagız ablamızla gidiyoruz yalnız degilim Ozan ilk defa ablasıyla uzun vakit geçirebilecekler.
herkes sıcaklardan mayışmış durumda sanırım eskisi gibi kimseler ugramıyorr. hayırlı cumalarr şekerler öptüm herkesi. a.s.
selam kızlar benim pc göçtü o yüzden giremedim uzun zamandır hepinizi çok özledim inşallah iyisinizdir hepiniz
biz iyiyiz ceylin 9 ayı geride bıraktı çok şükür 2 de dişimiz çıktı 1 hafta oldu dişler çıkalı çok huysuz gene eli hep ağzında dişleriyle oynuyor
bu arada mide filmimiz çekildi 10 gün oldu ve çok şükür her şey yolunda temiz çıktı filmimiz mide kapağımız artık normal görevini yapıyor reflümüze by by dedik sonunda ilaçları ve özel mamayı bıraktık artık
başkada alerjimiz devam ediyor sıcaktanda isilikle başımız belada kafamız çok terlediğinden boyun çevresi acayip kızarıyor hergün yıkıyoruz kremleniyoruz ama fayda etmiyor birde kızkardeşimin bahçesinde geçen hafta bişii ısırmış sinekte olabilir ama vücudu hep sanki su çiçeği gibi olmuştu oda geçti çok şükür ama baya korktuk meğer ne ısırdıysa mikrobu yayılmış vücuda ve her yerinde sivilce gibi iltihaplı su çiçeği gibi şeyler çıkmıştı damla ve krem verdi dr geçti onlarda allaha şükür
ben şuan kızkardeşimdeyim bilgisayarı servise gönderdim olursa bu hafta alıcam inşallah olmazsa yenisini alıcaz artık bıktım bu bilgisayardan zaten
günaydınnn güzel hafta sonlarıı. arzucumm yagıza çok geçmiş olsun canım.
deryacım çok teşekkür ederim canımm.
arkadaşlarr dün gece çok kötü bir gece geçirdik babamızın komşulara gidecegiz tuttu valiz hazırlamam gerekti ozanın uyku saatiydi derken komşuya geçtik tabi işler kaldı ozan uyumadı ben erken kalkıp eve gelmek zorunda kaldım uyumayınca 11gibi uyudu zorla sonra 12de bir kalktı şimdiye kadar 10 aylık olduk ozanın hiç öyle aglamadı nasıl aglamak hiç susmadı hem alttan hem üstten sürekli gaz çıkarmacı burunlar tıkalı burun spreyi sıktımda rahatladı biraz gögüste sustu. bugünde yola çıkacagız inşllah huysuz olmaz bugün diye dua ediyorum. rezene versem iyi gelir degilmi arkadaşlar en azından rahat uyur sanırım. bugün peditusa başladım zaten gider ayak nerden kapıyor anlamıyorum o kadarda çok dikkat ediyorum aslında.
hepinizi çok öpüyorum canlarımm kendinize ve minik kuzulara çok iyi bakın arayı çok açmadan kardeşime gittigimde girerim nete. sizleri özleyecegim. iyiki varsınız hepinizi çok seviyorumm güzeller. :1hug:a.s.opuyorumnanaktan
herkese iyi hafta sonları.hasta bebişlerimize geçmiş olsun.kimsecikler yok gene.buluşmada varmış.oh ne güzel valla.fotoları merakla bekliyoruz.
emir beyinde ilk dişi çıktı Allah'a şükür.biraz ateşlendi.ama huysuzluğu had safhadaydı her zamanki gibi.artık ustaca emeklemeye başladı.sıralamalarda başladı.herşeyi bir anda yapacak galiba benim kuzucuk.neyse kendi kendime daha fazla konuşmayayım en iyisi.sonra tekrar girerim.
Selamlar herkese iyi hafta sonlarıopuyorumnanaktanDemek bugun İstanbul buluşuyor ne güze ne güzel fotoğraflarınız dört gözle bekliyoruz...
Burası artık bomboş...Herhalde yazı böyle geçircez bende bütün gün temizlik yaptım sildim süpürdüm..Birazdan banyoya gircez oğluşumla bir göz atayım dedim öncelikle:1rolleyes:
Gel kız ben yaptım her daim hazırda var bol bol yerizz kıııcokacimcoook
Çok geçmiş olsun Aslancığa...Sıcaklardanda olabilir ama alerjik demiş doktor..
Canım benim nede olsa seninde kanında Egelilik var sevmezmisin hiçç:)İnşallah hepimizin hayalleri bir gün gerçek olsun..Allah gönlümüze göre versin inşallah:Saruboceq:
Hicrancım hoşgeldin Ceylinin reflüsünün bitmesine inanılmaz sevindim çünkü senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum...Fizyolojik reflüyü yaşadım bende biliyorsun...O kusmalar adamın ömrünü çürütüyor...Allah beterinden saklasın gelmiş geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
Aslıcım sizede geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir tamda yola çıkıyorsunuz...Ben hiç rezene kullanmadım canım hep kustuğu için gaz sorunu yaşamadık hiç...Umarım hemen atlatır minik kuzucukŞeniz
Halimecim hayırlı uğurlu olsun dişiniz sıra sıra incileri olsun paşanın:)Öpüyorum ikinizideopuyorumnanaktan
sağol duygucum:)otel büyük anadolu oteli sanırım ama bizim ilgimiz yok :) biz yazlık kiraladık..
didim büyük anadolu resort olması lazım,önceki sene otel falan yoktu,hangi ara diktilerse:bbo:
selam teyzoşlar..biz buluştuk..ordanda anama geldim...hemencik bi rakı kodum kendimee:)bol buzlu bi efe..duygucuğumla ortak hayallerimiz için içicem bu akşam:)anamda oldgum için buraya yükleyemıyorum fotoları makıneden..yarına anca koyabılcem..kusura kalmayınız..ama yav bu çıtır pıtır anneler bana hep nekadar karta kaçtıgımı hatırlatıyo...deryada mevlüdede minnacık:)müjde cok güzel..valla bi göz var sankim tekir:)benim arızalı laz mızığa yattı yine..fazla oturamadım..yabani adam yanımızada gelmedi..uzaktan soteye yatmış çay içmiş:)ordan ayrılırken aklımda hisarın güzelliği mıh gibi çakıldı..kesınlıkle allah nasıp ederse eşimin 2 senelık mudurıyet hayalını bekelmeyıp taşınma işini hızlandırmayı düşünüyorum..bir cennet...derya nekadar şanslı..bayıldım oralara..ben cadde kızı oldugumdan boğaz tarafını pek bılmıyorum..bogazın o tarafını daha dogrusu..ama dedim ya bambaşka...kuzular meelerken bizde iki çift laf etmeye çalıştık..bi çayı zor içtik:)ama güzeldi..hiç tanımadıgınız ama aslında tanıdık birileri ile olmak heyecan verici..derya tıpkısının aynısı biri:)içten,acayıp sıcakkanlı..mevlüde henuz şaşkın..yeni bi yaşam kurmanın telaşında ama yaşına ramen aklı beni şaşırttı...müjde çok renkli biri:)..burdan anlaşılması güç...serra aman allah diyom:)bir mavi ay parçası..emzırmek zorunda oldugu için o benden önce kalktı...hepsi içten ve dostcanlısı..5sene bi komşunuzla hasbıhal etseniz anca bukadar yakınlık kurabilirsiniz:)böyle kısa kısada olsa enazından tanışmamıza vesile olan görüşmeyi ayarlıyan deryaya teşekkürler...deryanın eşinide gördüm..gencecik prılprıl aslan gibi..geldi hemen yavrusunu kucağına aldı sevdi:)derya iyi bir seçim yapmışsın bana güven:)..alp tuniş ismet hepsi birbirinden hareketli bebekler..sanırım eylulun en hareketli üç bebeği buluşmuş oldu..biara birbirlerine giriyolardı:)hepsi bianda birbirinin elindekiler odaklanınca işler karıştı:)ismet çirkefe yattı:)alp asabi takıldı:)tuniş ortama hakim olmaya çalıştı:)çok matrak kareler çıkar daha bu minnoşlardan:)...deryacım enyakın zamanda gelicem işallah....müjdeyede gidicem kısmet olursa..mevlüde bi yerleşsin önce hayırlısıyla...işte böyleee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?