Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile5
sağolasın canım sizlerede çok geçmiş olsun güle güle git canım yazarsın ordan
ne oluyor bu kuzulara anlamadım gitti çabucak iyileşirler inşallah:gitme:

umut ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim bekliyoruz resimleri güzel eylül anneleri

emel aşkolsun..benım hattım turksel sınırsız oldu..eşim telefonuda kartları falan deiştirdi..sen aradığında konuştugumuzda hafıza kartıma kaydetmişim seni o kartda resım yuklemek ıcın bılgısayara takılıydı..ben bu aletlerle anca anlaşıyorum valla kafam cokda basmıyo..ogün cok üzüldüm beni kaydetmemişin diyince..yıne aradın demek çıkmadı bu makınada sanırımkusura bakma emelcim..aklımda ve kalbimdesin..valla cok merak ettım aricaktım tatilin nasıl aman dinlen takma dıye..rahatsız etmiim dedim..ne iyi yaptında gittin.boşver..bence bi temiz hava bile bazen yetıyo ınsana..yakışıklı oglun hepten yakmış ortalıgı:)bi esmer bir sarıdan boyle melez güzeli çıkıyo..ben bıle bugun bı bogaza ındım nevrım döndu depresf halimi attım hele kuzularla olunca:)seni seviyorum ben emelcim..allah nasip edersede görüşmek istiyorum..keşke yakında olsaydın dediğim insanlardansın.

müjdecim kaş göz gerisi söz:)ne komplekse gircen..hiç merak etme sizin fabrikada cok sağlam:)dediğin gibi al serrayı vur ismete:)hayırlısıyla bi cıksın meydanada yavrun incelirsin kıloda verırsın sağlık olsun canımbenim..gelicez muhakkak sanada...

valla duygucum karşımda sen bide izmir mezeleri bide buz gibi rakı fondada izmir havaları oldumu allaahh :)...valla kısmet be duygucum..gün gelir bizde buluşuruz işallah...

hoşgeldiniz canım mert de harika çıkmış fotolarda. geçmiş olsun mertciğe de annesi .

arzucum bi ege buluşmasıda ayarlicaz işallah:)fatma sen duygu aslı yapcez işallah..bakalım bu yaz sonu biz tatile cıkabılıyoruz ..agustos sonu gibi..ben egede biyerler istiyorum..uygun düşerse hepberaber oluruz yada yolum düşse ben hepinize uğrarım gari:)

saol fatmacım..bilmukabele...yolu düşen herkezi bende beklerim.güzelim uşağa düşse yolum ah ne güzel olur:)..öyle gezesim göresim varkii:)

uşağımız küçüktür istanbuldan sonra seni tatmin ederi mi bilmem ama insanları sıcaktır en ii şekilde ağırlarız canım

ahh fatma yolculuğumuz sırasında uşak civarından geçerken kulaklarını çınlattım,hatta uğramak istedim,sadece eşim ve ben olsaydık kesin uğrardım,ama eşimin amca oğlu ve eşide olduğu için ısrar edemedim uşağın içine girelim diye..

anasına soğuk oğlum,tatildede babaya düşkünlüğünü benim yüzüme bile bakmayıp,babaya sevinç çığlıkları atmasıyla belli etti..ammaa tatilden geldiğimizden beri oğlum bana bambaşka davranıyor,çok güzel bişeymiş bu..mert çok çok hareketli bi bebek oldu çıktı,nası yetişicem bilmiyorum,çok acil şifaya ihtiyacım var,ayaklarımın altı bile acıyo basarken,eli dursa ayağı durmuyo derler ya öyle oldu..mama sandalyesini bile ileri geri hareketlerle hareket ettiriyo mutfakta dolanıyor sıpa

günaydın.iyi pazarlar herkese.hihoyyyt

oh ne güzel ne iyi yaptınız buluştunuz.heyecanla girdim sabah sabah ama fotolar yok

emelcim ne güzel çıkmışsınız.mert'in simitinin aynısı emir'de de var.ama bizimkisi hiç istemiyo.daha çok denizin içinde yürümeyi tercih ediyor kendileri.laelaelaelaelae

benimki bıraksan yüzecek,bi heyecanlanıyor,çırpıyor ayaklarını hızlı hızlı,evet canım yaa bende fotoları merak ediyorum

ayoll fotolarr nerdee??? Sabahtan beri kac kere baktimm

valla canım size sormak gerekir.buluşan sizsiniz.bende sabahtan beri burdayım fotolar için.

birazdan dışarı çıkıcaz.gelince bakarım artık.

ayrıca senide tebrik ederim canım ya.biri karnında biri kucağında buluşmaya gitmişsin.herkes cesaret edemez.kaydirigubbakcemile5

bende foto olsa hemen koycam ama kizlarda... Derya pzt koycam dedi bi ONu biliorum... Gittimm de duramadim cok serra kucaktan inmedi zor tabiii

amanın umutcum çok sevindim düşünces, bilem harika ben zati istanbula gidecek olsam kesin gelerim sizlere anam istanbulda koca şehir denizli gibi değilki aynı gün içerisinde 10 kapı gezesin ama mutlaka gelerim uğrarım koordinatları eşimden aldımmı hangi tarafta hangii eylül annesi var bakarız artıkın

izmir yakın birde bize hani ev derdinden para olmadığından nere gitces ama para olsa offf offf izmir çeşme ye alaçatıya hancıya girmek var yıldız tilbede fix menü sabaha kadar eylenmek neyse anılar canlandı aahh bekarlık ahhh:kedi:

ilk başta tabe çeşmeye geçmeden egeyide görmeyi gideces tabi duygucuğumuda :ecrin_bebek:

Canım benim herzaman beklerim valla çok sevinirim ahhh keşkeeeopuyorumnanaktan

foto koyamadım kusura bakmayın çünki hala annemdeyim kızlar..eşim bugunu anasında geçirdiği için henuz bizi almak için gelmeye teşrif etmedi malesef..sinir küpü oldum ..ama napim...bu akşam geçde olsa geçersek koyarım olmazsa yarın öğlene ...ne düşüncesiz ne sinir bi durum.....gitmiş buyukçekmeceye tadilat yapıyo...bi karım ve cocugum var bu kadın bana yarın öglen engeç gel al demiş...bilemiyorum işte..............

arzucum ah yıldız tilbe..onun yüzünden ölümden dönmüştüm bekarlıkta..arkadaşlarla bodrumda onu dinlemekten dönerken şoförlüğü bana attılar..hepimiz sınırsız yerli içkiden nasibimizi almıştık tabi:)bide onun şarkılarıyla hepten duman olmuş bi vaziyette enson bi itfaiye aracı hatırlıyorum:)arabayı kayalara vurup yaktım:)allahtan kimseye bişi olmadı ama benim emnıyet kemerim takılıydı ve aşırı basınçtan iman tahtam çatlamış:)ogün bugündür çatlaktır tam iyileşmedi:)gerçekten verilmiş nafakam varmış..bi gençlik heyecanıyla bugun anne olmak bıle nasıp olmayabılırdı..şükür...

emelcim negüzel...cok sevındım..bak gör daha neler yapıcak mert..hiç anadan soğuk kuzu olurmu..o daha yeni yeni kavrıyo bence bide seni görmemeye hiç alışkın olmadıgı için sana sogukmuş gibi gelıyo..malesef ismetde cok hareketlı..dun gece annemde yerde yatırmak zorunda kaldım ama artık emeklıyo oldugu aklımdan cıkmış..öncesınde burda sepetı vardı onda yatıyodu ama dun gece duramadı dar geldı..bende yere yatırdım..sabaha karşı komodının çekmecısını kaparken o sesten uyandım..her sabah ağlayan bebek bu sabah aglamamış ve yaramazlık yapmaya kalkmıştı..ya balkon kapısı açık olaydı...ki annem tansıyon hastası ..ufunet basıyo kadını heryer açık yatıyoruz,klimaya gıcık..allah yarabbi...........yani bundan sonrası fena..evde neyı kaldıracağımı bılemıyorum..bi oyun parkı ayarlamayı düşünüyorum çitli mitli bişiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…