- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.601
günaydınnn güzel hafta sonlarıı. arzucumm yagıza çok geçmiş olsun canım.
deryacım çok teşekkür ederim canımm.
arkadaşlarr dün gece çok kötü bir gece geçirdik babamızın komşulara gidecegiz tuttu valiz hazırlamam gerekti ozanın uyku saatiydi derken komşuya geçtik tabi işler kaldı ozan uyumadı ben erken kalkıp eve gelmek zorunda kaldım uyumayınca 11gibi uyudu zorla sonra 12de bir kalktı şimdiye kadar 10 aylık olduk ozanın hiç öyle aglamadı nasıl aglamak hiç susmadı hem alttan hem üstten sürekli gaz çıkarmacı burunlar tıkalı burun spreyi sıktımda rahatladı biraz gögüste sustu. bugünde yola çıkacagız inşllah huysuz olmaz bugün diye dua ediyorum. rezene versem iyi gelir degilmi arkadaşlar en azından rahat uyur sanırım. bugün peditusa başladım zaten gider ayak nerden kapıyor anlamıyorum o kadarda çok dikkat ediyorum aslında.
hepinizi çok öpüyorum canlarımm kendinize ve minik kuzulara çok iyi bakın arayı çok açmadan kardeşime gittigimde girerim nete. sizleri özleyecegim. iyiki varsınız hepinizi çok seviyorumm güzeller. :1hug:a.s.opuyorumnanaktan
9 günlük tatilimiz bitti,nasıl geçti derseniz,ehh,yatak çok rahatsızdı,denizin ilk bi kaç gün tadı yoktu,tatil denmez gerçi,5 dk k..mın üstüne oturamadım,merti doyur,sofra hazırlansın,bulaşıklar,denize git gel,banyo falan..gerçi arkadaşlarımızla baya iş bölümü yaptık..mertte grip oldu,öksürük,burun akıntısı hırıltı..nasıl geçer bu hırıltı,burnu ve boğazı dolu çocuğunkeyfi yerinde gerçi..
ahh fatma yolculuğumuz sırasında uşak civarından geçerken kulaklarını çınlattım,hatta uğramak istedim,sadece eşim ve ben olsaydık kesin uğrardım,ama eşimin amca oğlu ve eşide olduğu için ısrar edemedim uşağın içine girelim diye..[/QUOTE
keşke gelebilseydin canım ya çok isterdim seninle tanışmayı inşallah gelebilirsem ankaraya gelmeyi düşünüyorum buı yaz
günaydın.iyi pazarlar herkese.hihoyyyt
oh ne güzel ne iyi yaptınız buluştunuz.heyecanla girdim sabah sabah ama fotolar yok
emelcim ne güzel çıkmışsınız.mert'in simitinin aynısı emir'de de var.ama bizimkisi hiç istemiyo.daha çok denizin içinde yürümeyi tercih ediyor kendileri.laelaelaelaelae
ahh fatma yolculuğumuz sırasında uşak civarından geçerken kulaklarını çınlattım,hatta uğramak istedim,sadece eşim ve ben olsaydık kesin uğrardım,ama eşimin amca oğlu ve eşide olduğu için ısrar edemedim uşağın içine girelim diye..[/QUOTE
keşke gelebilseydin canım ya çok isterdim seninle tanışmayı inşallah gelebilirsem ankaraya gelmeyi düşünüyorum buı yaz
hadi bakalım fatmacım,inşallah gelirsiniz,onurumuda mıncıklarım doya doya..sahi yabanimi yoksa herkeze gidiyormu?
benimki bıraksan yüzecek,bi heyecanlanıyor,çırpıyor ayaklarını hızlı hızlı,evet canım yaa bende fotoları merak ediyorum
hadi bakalım fatmacım,inşallah gelirsiniz,onurumuda mıncıklarım doya doya..sahi yabanimi yoksa herkeze gidiyormu?
yok canım yabani değil hiç yabancılamıyor çünkü bizim evde misafir eksik olmaz biz de çok gideriz heryere akşamları da hep sokaktayız hep kalabalık içinde olunca pek yabancılamıyor
ayoll fotolarr nerdee??? Sabahtan beri kac kere baktimm
valla canım size sormak gerekir.buluşan sizsiniz.bende sabahtan beri burdayım fotolar için.
birazdan dışarı çıkıcaz.gelince bakarım artık.
ayrıca senide tebrik ederim canım ya.biri karnında biri kucağında buluşmaya gitmişsin.herkes cesaret edemez.kaydirigubbakcemile5
amanın umutcum çok sevindim düşünces, bilem harika ben zati istanbula gidecek olsam kesin gelerim sizlere anam istanbulda koca şehir denizli gibi değilki aynı gün içerisinde 10 kapı gezesin ama mutlaka gelerim uğrarım koordinatları eşimden aldımmı hangi tarafta hangii eylül annesi var bakarız artıkın
izmir yakın birde bize hani ev derdinden para olmadığından nere gitces ama para olsa offf offf izmir çeşme ye alaçatıya hancıya girmek var yıldız tilbede fix menü sabaha kadar eylenmek neyse anılar canlandı aahh bekarlık ahhh:kedi:
ilk başta tabe çeşmeye geçmeden egeyide görmeyi gideces tabi duygucuğumuda :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?