Doğum yapmış olan anneler buraya....

ahh umut,Allah korumuş neyseki
her sabah ağlayan bebek bu sabah aglamamış ve yaramazlık yapmaya kalkmıştı:roflol:

Gene buluşma olmuş ne güzelll
ben çok geri kaldım burdan bu aralar haberim olsa giderdim belki dün malaklandım durdum evde.

Umutcum gene toparlamışsın herkesi,ben de herkesle tanışmak istiyorum valla millet bebekleri için oyun grubu kurmak için sırf buraya üye olup muhabbet kuruyor bizim muhabbetimiz aylar öncesine daaynıyor hepinizle tanışmak isterdim ben de Ayçoşun da bissürü arkadaşı olurdu

günaydun..kocazademi beklıyorum hala anamda...bi lazmı allahım..lazlar alınmasın ama erkekleri özellikle adamı çatlatır sanırım yada benimki böyle...güzellik uykusunda sanırım arkidiş hala uyanıpda gelemedi bitürlü...

sorma emelcim yaa..allahım korusun işte ..kapı açık yatmışım..bebek firarda filmini yaşicaktık nerdeyse:)..

gülcüm derya ayarladı saolsun..şansa oldu bırazda ben bıle son anda eşim arızaya baglar trafiği yok uzaklıgı bahane eder götürmez dıye cokta ümitli deildim aslında..ama ogün işim düz gitti adam gık demedi götürdü..her haftasonunu kahvede geçiren adam ama bi bırakmadı 3 4saat gezeyım..çaybahcesının kuytu köşesine sotelenmiş bizi izlemiş..sıkıldı tabi duramadı..bende doyamadım hem mekan hem hava hem kuzular süperdii..dogru dıyosun oyun arkadaşı lazım dımı artık bunlara:)ay ben needeyim yaaa büyüdülerde arkadaş yapcaklar öylemii:)valla tuniş ve alp aynı ismet gibi aşırı hareketlii..buna bide jimnastikçi ayçada eklenirse süper ve hiper bi ekip olur gibime geliyoo:)..daha seher,naime,hicran şöyle kalabalık toplanmak lazım...saol sehercim ya hakketen battiri battiri firari bi yavru heran heryedee:)çit mit alıcam bişiler yoksa benım kafa eterli arada uçuyo allahmuhafaza:)..

umutçum öncelikle geldiğiniz ben size çok çok teşlekkür ederim...cidden sanki çok önceden tanıyomuşum gibi sizleri rahattım.aslında böle olacağını düşünmemeiştim yalan değil benim için çok güsel bir gündü...güsel yorumların için de ayrıca sağol....benim gözlemlerim de şöle :)umutçum aynı burda tahmin ettiğimiz gibi içi dışı bir çok candan birisi...mevlüde umutun da dediği gibi biraz şaşkın benim gibi ufak tefek ayrıca:)müjdecim güsel gözlü müjdee ama kızın seni sollayacak bayıldım valla bayıldım serra yı canlı görmelisiniz maşallah böle güsel bebek maviş maviş:)ismetim de öle erkeklerin karizması alpberkk de aynı tunahan gibi oturmuyo bi yerindee...hepinize tekrar teşekkürler yeniden görüşmek isterim inşallah

bunlar bendeki resimler kızlar bende bizim resimlerimizden yokmafoldumbenumut da ve mevlüde de var onlara yükleninnnkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $DSC03823.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC03828.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC03826.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC03824.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
emelcim resimleriniz harika tunahan ın simidie mertinkinin aynısı:)orası altınkm plajı mı?eğer öyleyse evet bizde en son iki sene önce gittiğimizde orda öle bir otel yoktu

günaydın kızlaaarr

fotoğraflar çok tatlı maşallah ama gerisini de isteriz isteriz isteriz hihoyyythihoyyyt

ben de gelmeyi çok isterdim ama memleket muhalefeti var biz ankaralıyız

kiss ceke ceke bi benimi cektinn ?? Tuu bende sizleri gormek icin bekledimm o yusdenn msg attiydim ) canim benim daha kalabalik bi ekiple bana bekliyorumm cok sewdim ben sizii yaa

müjdecim ben mesajını gece gördüm o yüzden kusura kalma canım olur mu cevap veremedim...biz dün denize gittik ama tunişimi sokamadım suya soğuktu biraz da esiyordu hava zaten karşılara hep yağmış gök gürledi ama yağmadı beykozlara

müjdecim serrayla ikiniz süpersiniz de ikinci bebiş nerde gııı hiç hamiş gibi durmuyon

deryanin marifeti o canim yoksa bi gobek var 6 aylik serradan kalma hele kizlarin yaninda aman allahim iyice kompleks oldumm hepsi incecikk valla bunuda dogurimm hemen rejimmm

onemli degil caninm merak etmistim bi kendimi gordum :)

TÜNAYDIN cümleten opuyorumnanaktan

aman Allah'ım 4 tane tatlı bebek... 3 yakışıklı, bir güzeller güzeli maşaALLAH hepsine Rabbim ömürlerini de yüzleri kadar güzel eyler inşAllah...

Müjde ikinize de maşaAllah...anne kız pek güzelsiniz....opuyorumnanaktan

bu kadarcık mı resimler hihoyyyt

hepsi biribirnden yakışıklı bunların,hayy maşallah,ya nasıda büyüdüler,gözlerim doldu valla bakarken,hey Allahım bi araya gelmişlerde yanyana dizilmişler,lokum gibi..

canım altınkum plajı değil,didim sağtur,altınkum çok kalabalık oluyormuş,tercih etmiyoruz orayı,burası hem çok sakin hemde denizi harika.

Tünaydınlar:)
Resimler pek güzel çıkmış maşallah kuzulara:)Ama yetmedi daha isteriz yaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…