Doğum yapmış olan anneler buraya....

reşimley hayika çıkmııışşşş arkidişlerimi
kocumaaannnn öpmek iştiyoyuuummmm
opuyorumnanaktan

Gül valla bende giremıorum eskısı gıbı özlüyorum sizle sohbet etmeyi...
Eguş iyi butun evi dolaşıp duruyor pıtır pıtır,dolapların kapagını acıyor tutunup kalkma calısmaları yapıyor mahfediyor beni:)Onun peşinde koşuyorum ama nedense hiç kilo veremıyorumkaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın?Ay parçası nasıl kokla benim için prensesi..

Bizde de durum aynı canım tutunup kalkıyor birde ellerini bırakıyor
ne cesaret yaw sonra patt kıçının üstüne oturuyor ben yetişene kadar.
Kilo vermek şöyle dursun ben alıyorum Ayça uyanmadan yityim diyorum ne yediğimi bilmiyorum o da yanımdaysa sonra eşime ben ne yedim,yedim mi gibi sorular soruyorumkafamçokkarıştı ama tartıya bakınca baya bi yediğimi farkediyorum...

Tatilim başladı,çok mutluyum haftaya Adanaya,Mersine gidiyoruz cayır cayır yanmaya
napalım burda kalsak sıkıntıdan patlayacağıma yanalım bakalım bu yazda,Ben geçen yazı 80 kiloyla adanada geçirdim ya daha da 50 derece olsa vız gelir:lepi: ama Ayça işte,pişecek kuzum.

Deryaaa nerdesin kız seni dünürlükten boşuyoruuum
ne hal hatır soruyon,ne bir tatlı yolluyor ne de geliini soruyoon
ahhh ahhh Aytoş öyle miydi hiç???Kaprisli maprisli ama iyi gacıydı..

Millet nerelerde?Ayten,Betül,Hicran,Gözde,Mevlüde
niye kimse gelmiyor artıkın?

gülcüm yazıcam yazıcam ay bi yazamıyom iki kelimeyi toparlayamıyom çalışırken valla ondan...ya ben senin de gelmeni istemiştim ama numaran yoktu umuta sölemiştim hatta haber verirsin diye...inşallah bi dahaki sefere....dünürcüm ben sana fokfoklardan çikolatalar göndermedim mi ayıpsın gıııılmaz:bizim tuniş arada aldatıyo uzak kalıyolar ya birbirlerine gözden ırak gönülden ırak misalindenkaydirigubbakcemilegel diyom sen sözlüsün yok gelmiyo hele müjdenin maviş maviş serrasının gözlerine bakakaldı yavrucakyerimsenibenama ayçoşumum yeri ayrı onun o bikinili fotolorunu zaten hiç çıkaramıyoz aklımızdannhihoyyytöp annesi bizim için:1hug:

bu arada betüş tyaşındı ya bir aya kadar da annesinin yanına gidecek o yüzden internet bağlatmadı tekrar ama annesine gidince bizimle olacak Allah izin verirse gülcüm

serap nirde arkadaşlar bilgisi olan var mı

kızlar bebişlere domates veryormusunuz çorbasını yapayım diyorum bir de içine kaşar konuluyo ya o da yasakmıydı

Son düzenleme:
bu sıralar bende semizotu ve kırmızı biber vermek istiyorum tam zamanı bir de taza fasulye dün çorba yaptım annemlerde yeşil mercimek arpa şehriye ve kırmızı biber kaynattım blender dan geçirdim yedi valla...akşama da annem tavuk suyuna çorba etmişti onu da yedii...maşallah kuzulara...domates yedir canım ama hayırlı domates olsun hormonsuzlarından bahçe domatesi mesela öff devir ne kötü gerçek bişi bulamıyoz

kızlar fotoları bırazdan yukleyecem...
ev tuttuk eşya alıyoruz hıç vaktım olmadı pc başına geçmeye şimdi öle bi göz gezdirdim.... aksam bakıcam inşallah fotolarıda yükleyecem...

emel canım ipoş günde 3 kere filan emiyo
sabah kalkınca
öğleden sonra 3 4 gibi,
gece yatmadan önce
bazen daha fazla olabiliyo ama genelde böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…