Doğum yapmış olan anneler buraya....

oohh resim koyulmuşş..ayy emel ya son gördğümden sonra mert kuzusu büyümüşş yaww maşallah
daha bi tatlılaşmışş şirinleşmişş onun minicik dişlerinii yerim beenn ball bu yaa

hıımm buluşma resimlerii müthişşş kaydirigubbakcemile5güzell çıkmış kıskandıım ama istanbulda olmak vardıı puff:kedi:

ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?

ee artık ek gıdalardan dolayı azaltıyolar tabi emmeyi.. benim kuş günde 5 .6 kez emer bazende fazla bazen az.. canım hasta demiştin ya özellikle bu hastalık zamanında memeyi reddeyiyolar.. gecince hastalığı devam eder inş..yerimseniben

ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?

Emelcim Ege 5 6 kere emiyor genelde günde...Meme delisi benimkiBazen daha fazlada olabiliyor dışardaysamda daha az olabiliyor...Geçici bir dönemdir belki düzelir yine canım..Bıraksada üzme kendini 9 ay tabiki çok güzel canım ama umarım yaşına kadar en azından devam eder...
Bu arada ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz kızlar?Ben kısmetse 1 yaşına girsin akabinde çalışmalar başlıcam bakalım...

Deryacım ben bugun semizotu,patates salatası yapmıştım ayıptır söylemesi...Yoğurdunun içine karıştırdım semizotu çok severek yemedi ama en azından tatmış oldu..Ptates tende ezerek verdim biraz...Kırmızı biberi çorbasına koydum çok faydalı bılıyorsun dene mutlaka canım:)

yok be saliş,mert 1 aydır günde en fazla 2 kez emiyor.artık geceleride kalkmadığı için gündüz hiç emmek istemiyor.

İyi akşamlar kızlar fırsat buldukça okumaya çalışıyorum sizleri
Buluşma olmuş tatlı eylül bebekleri kaynaşmışş,ne tatlıı çıkmışsınız hepiniz
bende olmayı çok isterdim bir dahaki sefere inşallah
bizimki hala emeklemiyor yere koyduğumda basbas bağırıyor tembel sıpa
meme konusuna gelince bizimkide çok emmiyorr günde 1-2 kere oda uyumaya çalışırken

Duygucumm ben mide tedavisine başlayacağım için bu aralar bırakmak durumunda kalacağımm çok isterdim 2 yaşına kadar emmesini,çünkü çok güzel bir duygu memeyi tutması bana sarılması hımm ımmm diye mememe doğru saldırması babamız çok kıskanıyor bu durumu)) ama maaleseff mide sorunum hat safhaya çıktığı içinn mecburum
tek sorunum biberona nasıl alıştıracağımm almıyor çünkü

Neyse görüşmek üzere Allaha emanet olun

aaaaa aldatma olmasssss,lmaz:Ayçoşun en hassas olduğu nokta valla
bizde memlekete gidiyoz biraz daha bekleyecek artık burdan veya msnden görüşürler gençler veya tuniş atlasın gelsin,bi söz nişan kesiverelim başları bağlasın
kışa da tecilini bozdurup askere gitsin,:roflol:dönünce de döğünümüzü yaparıkkk

serap nirde arkadaşlar bilgisi olan var mı

kızlar bebişlere domates veryormusunuz çorbasını yapayım diyorum bir de içine kaşar konuluyo ya o da yasakmıydı
kız bırak şu yasak masak işlerini kim yasaklıyor bacıım
zehirmi ya ver gitsin peynir yemiyor senin kuzu?

Ayça günde 3 anca emiyor gece de 1 kez emmeye kalkıyor artık.
baya bi azaldı emişmemiz:çok üzgünüm:

kocaaaa buluşmadan çıkan fotolar bu kadarmı ?????? yinede kuzuların sıra sıra dizilmiş fotosuna bayıldım anneleri pek uzaktan göründüğü için pek sçemedim kim kimdi anlayamadım ben :)

amanda aman eylül anneleri ve bebişleri bu ne manzara böyle buluşmuşlar da kaynaşmışlar allah bozmasın muhabbetinizi Şeniz

herkesler pek tatlı çıkmuş ayten etmişliğin pit kadar resimler ben bişi anlamadım şöyle acıcık yakından koyun yaw bakalım:))))

ama kuzular harika çıkmış bende isterim yaaa
:ecrin_bebek:

gözlerimde lenslerim de yok ama gördüğüm kadarıyla sarı elbiseli umut, beyaz gömlekli mevlüde, eşarplı müjde ve de siyah elbiseli de derya dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…