- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.661
ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?
ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?
yok be saliş,mert 1 aydır günde en fazla 2 kez emiyor.artık geceleride kalkmadığı için gündüz hiç emmek istemiyor.
aaaaa aldatma olmasssss,gülcüm yazıcam yazıcam ay bi yazamıyom iki kelimeyi toparlayamıyom çalışırken valla ondan...ya ben senin de gelmeni istemiştim ama numaran yoktu umuta sölemiştim hatta haber verirsin diye...inşallah bi dahaki sefere....dünürcüm ben sana fokfoklardan çikolatalar göndermedim mi ayıpsın gıııılmaz:bizim tuniş arada aldatıyo uzak kalıyolar ya birbirlerine gözden ırak gönülden ırak misalindenkaydirigubbakcemilegel diyom sen sözlüsün yok gelmiyo hele müjdenin maviş maviş serrasının gözlerine bakakaldı yavrucakyerimsenibenama ayçoşumum yeri ayrı onun o bikinili fotolorunu zaten hiç çıkaramıyoz aklımızdannhihoyyytöp annesi bizim için:1hug:
kız bırak şu yasak masak işlerini kim yasaklıyor bacıımserap nirde arkadaşlar bilgisi olan var mı
kızlar bebişlere domates veryormusunuz çorbasını yapayım diyorum bir de içine kaşar konuluyo ya o da yasakmıydı
Ayça günde 3 anca emiyor gece de 1 kez emmeye kalkıyor artık.ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?
yok be saliş,mert 1 aydır günde en fazla 2 kez emiyor.artık geceleride kalkmadığı için gündüz hiç emmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?