Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya kızlar mert artık emmek istemiyorsizce 9 ay yeterlimi?sizin bebeklerin emme durumu nasıl?

emelcim deniz bıraktı artık emmeyi
yaklaşık 2 hafta önce ,dişleri çıktığı gün bıraktı sıpa niyeyse
çok uğraştım alsın diye ama uyurken bile almadı , zaten artık bu saatten sonra emmek istese bile yok , hem azaldı hem de emmediği için mi ne bilmem tadı değişti ..
deniz biberonda almıyor ... akşam yatmadan önce iyice doyuruyorum sabaha kadar uyanmıyo bida

ohhhhhhhhhhh ballı anneee allah nazar değirmesin yaaaa bütün gece deliksiz uyumaya devam et sen :mymeka:

günaydın....umutçum resimleri koymuş teşekkür ederiz ama daha mevlüdede de var kızlar merak etmeyin siz...seher iyi bilmişin gııı bizi:)ayçoşumu yerim annesi gelcez en tez zamanda istemeye...duygucum bende kırmızı biberi kattım çorbasına ama kayınvalidem dediki daha bir ayı var onların bu çıkanlar sera biberi dedi anlamadım...semizotu da aldım pişirdim...mevsime göre takip ediyom artık hem bizim için hem tunahan için...

varya üçünü yanyana koyduk hiiç birbirleriyle ilgilenmediler hepsi ayrı ayrı takıldıkaydirigubbakcemile3ama tunahan uyuyordu ilk geldiğimizde uyanır uyanmaz gözlerini açıp da serrayı görünce bakakaldı anam minnoşaŞenizayçoşum kızmasın annesi bir anlıktı valla....babası gibi çapkındır ama sadıktır oğluşum:1hug:

allahımmm yaaaaa
şu egeye bakınnnn , çok tatlı sezonu açmış kuzum denizi de sevmiş darısı başımıza :)
anası da pek bi tatluymuş bu egenin yav :)

hem nasıl sevdi anlatamam emekliyerek koştu kumsalda denize doğru aslında video koyabilsem keşkee islesenizzz poposunu ısırmak isterdiniz. biz bide mayoyu arabada bıraktık rüzgar var nasıl olsaa sokamayız denize diyee bir gittikk denizz sahil süper soktuk artık donsuzzz sahilde herkess kaçtı egenin pipiyi görünce kaydirigubbakcemile3

ohhh mis gibi deniz yesinler anasını da kuzusunu da çok datlusunuzz...misss gibiii....bizde denize gittik pazar günü ama tunahanı sokamadım hava çok esiyodu ve deniz soğuktu o kadar da heveslenmiştim biz girdik tuniş giremedii

canım benim kendinde kuzunda yüreğin gibi çok güzellll ammaa biraz kol çalışman lazım gibi geldimafoldumben

ismetin tulum daa egenin tulumundan bir an ege sandım vallahi benden habersiz buluşmaya mııı gitmiş dedim. laelaelaelaelae

kızlar,daha çok foto isteriz,maşallah size ve bebeklere..

ayten,ege denizi sevmiş anlaşılan.mawişş ege mavi sularda

ayten nasıl da zayıfsın rsimlerde pikinili foto da isteriz dimi kıslarrr

he he heee ne zayıfı kıssss yanlardannn çıkıyoooo benim bikini halimmm videoda var şeker. dedim ki eşimeee beni hiç çekmiyosunnn egeylee sen çek biraz bizi dedim, sağolsun bi çekmiş beniiii bütün film boyuncaaa kafam yok yaaa böyle bir çekim olabilirmiii sinir oldummm kafadan aşağıııısını çekmişşş beni kaile alanmı varrr derdi oğlunu çekebilmek :umursamaz: bu arada yağlarım yanlardan çıkıyooo hala zayıflamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…