Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdecim bize yakın iki plaj var poyrazköy ve riva ama ben oraları tercih etmiyorum kalabalık ve çok pis oluyor..anadolu kavağı var bilir misin?orası çok temiz çünklü herkes bilmiyor kalabalık olmuyor .plaj değil yani ama denize girilebiliyorzaten de sokamadım tunişimi

kızlar mustimin memlekette çorumda ipekle ikimiz yattık
karyolada mustiyide yere attık oda yerde yattı neyse
ben gece bi uyandım ipek yok sonra bi baktım kafasını gördüm
ayy korku filmi gibi oldu
ipeği duvar kenarına yatırmıştım düşmesin diye
duvarla yatak arasında az bi boşluk vardı oraya girmiş yastıkla kapatmıştım yastıklarda aşağı düşmüş
beden aşağıda kafa yukarda öyleeeee uyuyo bizimki
gülsemmi ağlasammı bilemedim
ayyy ama çok korktum valla

ayten yeme bizi vermişin kızım kiloları işte bişi kalmamış birde bakın verdim dermiş gibi bakmış kıskandım delürdümlmaz:mafoldumben

oğluşun zaten harika çıkmış denizin tadını çıkarmış kuzuuumopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
resimlere baktım maşallah bebişlerimize ve güzel annelere:)Çok tatlısınız hepiniz

Anladım canım demek 1 ayı varmış ama hem ucuzdu hemde mınık mınıktı daha o buyuklerden almadım bende daha...Bır kere yedırdım o zaman bırdaha vermiyim bende sağol canım..

Ayten ben onun poposunu yüzerken dalıp ısırsam olurmu acaba:))Boncuguma maşallah 41 kere

oyy kuzumaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayy serapcım yaaa komik olmuş gerçekten kıyamam ben kuzuyaŞeniz

serapçım aynısını tunahan da annemlerde yapmıştı bende minder koymuştum aynen seninki gibi dikilmiş ayağa araya girmişte ama bizimki uyanıktı valla güldüm ben şimdi dezemuszemus

o keltoşun ben dantelli çorabını yerim seksişeyyyy 41 kere maşllah.serapcım sende çok guzel olmuşun.tek elle yazıyorum ege kucagımda kusura bakmayın artkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…