- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.721
kızz bu ipekkkk çok şeker yaaa saçlardaaaa çıkmamışş halaaaaaaa:ecrin_bebek:
o keltoşun ben dantelli çorabını yerim seksişeyyyy 41 kere maşllah.serapcım sende çok guzel olmuşun.tek elle yazıyorum ege kucagımda kusura bakmayın artkın
sarap kuzunla her resimde ayrı güzel çıkmışsınız evet çorabı çok güzeldi dantelli dantelli
serapçım maşallah ikinize de bu arada bence annende kayınvaliden de çok tatlı bayanlar...o ipoşun o dantelli çoraplarına etsinler emii Allahım yaaa ana kız çok güselsinizz
selam arkidişler..kocam dün gelmedi:)dedemiz dün akşam gelicekti ..ismeti görsün diye kaldım bende..kardeşim okuldan bi zavazingo ayarladı bılgısayara resımlerı yukleyıp yattım nıhayet..
serapçım ana kız harika olmuşsunuz..kıyafetin cok zarif..çok yakışmış...ipek olmuş tam bi ipekkozası..pembeler içinde ..hele papuçlarına bayıldım...rabbim hep güzelliklerle yaşamanızı nasip etsin...anneciğin çok mazlum tatlı bi hanım..ellerinden öpüyorum..kayınvaliden daha cin ve enerjık bı hanım gibi:)onunda ellerinden öperim...
ayten sen şu çirkin oğluna kırmızı giydirmekten vazgecermısın lütfen..hiç yakışmıyoo.....cep haltercisi kılıklı .erkek suratlı mamuunn...babası suratsız sanırım:)ege sıcakkanını anasından almış cicim..güzelliğinide ikinizin çarpımının karesini almış:)evet benımde kollarım lposakşına ramen hala dombilidir malesef..kol zor eriyo yaaa..ama derya varya lokum gibi:)mevlüde henuz genckız :)çocuk cocuk hattaa:)ben bayılırım boyle ince belli az kalçalı turk lokumu tipe:)..gülde böyle misal bizden..ama varya kuzuları atıp sepetime gidesim geldi:)tunişi içime sokasım geldi valla:)alpe yanaşamadım amanın sinirlii hee:)ismete bi kol attı ..ismet hemen çamura yattı:)..film bunlar..azdaha büyüsün bunları seyretmeye doyum olmaz:)
gözdecim denizin avatarı harikaaaaaa:)
dünürümm heyyy damadımı nasıl donsuz denize sokarsın mal mülk meydanda görsterirsin bir daha olmasın zeynep çok kızarr
serapçım ana kız harika olmuşsunuz..kıyafetin cok zarif..çok yakışmış...ipek olmuş tam bi ipekkozası..pembeler içinde ..hele papuçlarına bayıldım...rabbim hep güzelliklerle yaşamanızı nasip etsin...anneciğin çok mazlum tatlı bi hanım..ellerinden öpüyorum..kayınvaliden daha cin ve enerjık bı hanım gibi:)onunda ellerinden öperim...
evet canım hep babaya benzetiyorlarserap kızın sana hiç benzemiyor?babayamı benziyor?
slm kızlar
serapacım çok güzelsiniz ipek çok sıcak kanlı bir bebek gibi resimden bile sıcaklığı hissediliyor
ayrıca dantelli çorabınızı çok beğendik zeynebe alıcam bir tane :)
maşallah size
dünürümm heyyy damadımı nasıl donsuz denize sokarsın mal mülk meydanda görsterirsin bir daha olmasın zeynep çok kızarr
ben koyu rengi beğendim ayteennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?