Doğum yapmış olan anneler buraya....

serapçım maşallah ikinize de bu arada bence annende kayınvaliden de çok tatlı bayanlar...o ipoşun o dantelli çoraplarına etsinler emii Allahım yaaa ana kız çok güselsinizz

kızz bu ipekkkk çok şeker yaaa saçlardaaaa çıkmamışş halaaaaaaa:ecrin_bebek:

o keltoşun ben dantelli çorabını yerim seksişeyyyy 41 kere maşllah.serapcım sende çok guzel olmuşun.tek elle yazıyorum ege kucagımda kusura bakmayın artkın

sarap kuzunla her resimde ayrı güzel çıkmışsınız evet çorabı çok güzeldi dantelli dantelli

serapçım maşallah ikinize de bu arada bence annende kayınvaliden de çok tatlı bayanlar...o ipoşun o dantelli çoraplarına etsinler emii Allahım yaaa ana kız çok güselsinizz

mucukssss

saol deryacım öyledirler saolsunlar

selam arkidişler..kocam dün gelmedi:)dedemiz dün akşam gelicekti ..ismeti görsün diye kaldım bende..kardeşim okuldan bi zavazingo ayarladı bılgısayara resımlerı yukleyıp yattım nıhayet..

serapçım ana kız harika olmuşsunuz..kıyafetin cok zarif..çok yakışmış...ipek olmuş tam bi ipekkozası..pembeler içinde ..hele papuçlarına bayıldım...rabbim hep güzelliklerle yaşamanızı nasip etsin...anneciğin çok mazlum tatlı bi hanım..ellerinden öpüyorum..kayınvaliden daha cin ve enerjık bı hanım gibi:)onunda ellerinden öperim...

ayten sen şu çirkin oğluna kırmızı giydirmekten vazgecermısın lütfen..hiç yakışmıyoo.....cep haltercisi kılıklı .erkek suratlı mamuunn...babası suratsız sanırım:)ege sıcakkanını anasından almış cicim..güzelliğinide ikinizin çarpımının karesini almış:)evet benımde kollarım lposakşına ramen hala dombilidir malesef..kol zor eriyo yaaa..ama derya varya lokum gibi:)mevlüde henuz genckız :)çocuk cocuk hattaa:)ben bayılırım boyle ince belli az kalçalı turk lokumu tipe:)..gülde böyle misal bizden..ama varya kuzuları atıp sepetime gidesim geldi:)tunişi içime sokasım geldi valla:)alpe yanaşamadım amanın sinirlii hee:)ismete bi kol attı ..ismet hemen çamura yattı:)..film bunlar..azdaha büyüsün bunları seyretmeye doyum olmaz:)

gözdecim denizin avatarı harikaaaaaa:)

gözdecim hiç seni unuturmuyum canım
önce eklenti yapmayı denedim ama olmadı sayffa hata veriyo
yine denerim
olmazsa
fotoları silmiyom zaten evde bakarsın

teşekkür ederizz canımcım evet eşim çok güleç değildir kaydirigubbakcemile3 doğru tahmin, ee sizin fotolar bu kadaramı misalll senin içinde olduğun resimnler nerede????

slm kızlar

serapacım çok güzelsiniz ipek çok sıcak kanlı bir bebek gibi resimden bile sıcaklığı hissediliyor
ayrıca dantelli çorabınızı çok beğendik zeynebe alıcam bir tane :)
maşallah size

bir türlü ist. buluşmasına katılmak nasip olmadı o melekleri bir arada görmek koklamak cennet gibi
hepside çok tatlı anneleride çok güzel maşallah

saol canım benim
o senin güzel bakan gözlerin

serap kızın sana hiç benzemiyor?babayamı benziyor?
evet canım hep babaya benzetiyorlar
benim annemede çok benzetiyorlar

saol canım benim Şeniz

dünürümm heyyy damadımı nasıl donsuz denize sokarsın mal mülk meydanda görsterirsin bir daha olmasın zeynep çok kızarr

puhaa haaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

umutçum öyle güsel şeyler yazıyorsun ki valla şımardım sayende:)canım benim sen de o kadar güselsin ki kızlar hele bir kahkahası var umut un görmelisiniz...sen bize diyosun ama asıl lokum sensin zaten incecik fıstık gibi bir hatun bu umut kızlar valla çok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…