Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar buda çorum-kargının meşhur sırık kebebı düğün için yapmışlar

Offff yaaa acıktım ben şimdi valla offf canım çekti serap yaaa

Kız Umut kollarınadamı yaptırdın lipo helal olsun bea bende senden cesaret alıp bir gün gidip yaptırcamda korkuorum yok çökme oluyor ciltte ilerde berbat oluyor diyolar yaa gülben ergende çok pişmanım demişti tırstım açıkcası:=) sen biliyin benim hamişlikten kalma yüzümde daha doğrusu alnımda küçük bir leke var kimyasal peeling yaptırsam geçermi bacım??

Aytenim kesinlikle koyu saç..Sar bence hiç olmamış tenin baya buğday senin..Kızılda güzel olursun gııı:))

Kızlar bu arada inanılmaz derecede saçlarım dökülüyor öyle böyle değil...Elimde olsa günde 2 3 kere elektrik süpürgesi tutucam ancak...1 kere tutuyorum o da yetmiyor ama...Ege emeklerken bir bakıyorum ellerinde saçlar...Kendiside bayılıyor saç manyağı bir tutuyor yoluyor saçımı elinde bir demet saçNapcam ben yaaa...

benimdee aynennn :sinifsinif::gitme:

hafta sonu oğlum çok yedi teyzeleri şişkinliği vardı bir soda içeyim dedikaydirigubbakcemile3
Gözdecim eklentili yüklenmiyor canım denedim ama kusura bakma...

yok siz masus yapıyosunuz ben biliyom beni delirtmek mi istiyonuz kısss bu eguşların resimlerini koyup koyup ısıramıyom içimde kalıyoo yaa ama olmasss kiiii

Deryacım çok iyi yapmışın canım sağol ben beceremedim valla önce denedim ama bende nedense hep hata veriyor
Gözdeciğimde görsün çok sevindimopuyorumnanaktan

Bu yazıyıda paylaşmak istedim arkadaşlar çok güzel...

Gösterdim ! Gördü anlamına gelmez...

Söyledim ! Duydu anlamına gelmez...

Duydu ! Doğru anladı anlamına gelmez...

Anladı ! Hak verdi anlamına gelmez...

Hak verdi ! ınandı anlamına gelmez...

ınandı ! Uyguladı anlamına gelmez...

Uyguladı ! Sürdürecek anlamına gelmez...

Adamın biri ilk defa gittiği küçük bir kasabada duran bir arabanın yanına sokulmuş ve

arka koltukta tek başına oturan çocuğa;
- Buranın yabancısıyım, demiş.

Parkın hemen yanı başındaki fırını arıyorum, çok yakın olduğunu söylediler..

Çocuk arabanın penceresini açtıktan sonra;

Ben de buraya ilk defa geliyorum, demiş.

Ama sağ tarafa gitmeniz gerekiyor herhalde..
Adam çocuğun yabancı olmasına rağmen bunu nasıl anladığını sormuş ister istemez.
- Ihlamur çiçeklerinin kokusunu duymuyor musunuz? diye gülümsemiş çocuk.

Kuş cıvıltıları oradan geliyor zaten.
- ıyi ama, demiş adam, bunların parktan değil de tek bir ağaçtan gelmediği ne malûm?.
-Tek bir ağaçtan bu kadar yoğun koku gelmez diye atılmış çocuk...

Üstelik manolyalar da katılıyor onlara..
Hem biraz derin nefes alırsanız, fırından yeni çıkmış ekmeklerin kokusunu da duyacaksınız..

Adam gözlerini hafifçe kısarak denileni yaptıktan
sonra, teşekkür etmek için döndüğünde fark etmiş çocuğun kör olduğunu..
Çocuk ise, konuşurken bir anda sözlerini yarıda kesmesinden anlamış adamın

kendisini fark ettiğini..
Işığa hasret gözlerini ondan saklamaya çalışırken;
- Üç yıl önce bir kaza geçirmiştim, demiş. Görmeyi o kadar çok özledim ki!.

Sizinkiler sağlam, öyle değil mi?.
Adam çocuğun tarif ettiği yerde bulunan fırına doğru yönelirken;
- Artık emin değilim,demiş. Emin olduğum tek şey,benden iyi gördüğündür..

Gören Gözlerimizin Mutluluğunu Sonuna Kadar Sürdürmeniz ve Şükretmeniz Dileğiyle

Deryacım çok iyi yapmışın canım sağol ben beceremedim valla önce denedim ama bende nedense hep hata veriyor
Gözdeciğimde görsün çok sevindimopuyorumnanaktan

ayyyy bayıldım walla yaaa süppperrr
adam olmuşta pipetle soda içiyo zibidi , bunlar ne ara bu kadar büyüdüler yaaa
ya bide nasıl bi ciddiyetle yapıyo komik egeeee

deryacım sağol hayatım Şeniz

Sağolun teyzeleri:)
Aytoşum eguşa emmek olsun pipettende emer memedende emer içsin yeterkidelikafadulden
Deryacım edite bas orda altta çıkan eklenti yapta sil yazıyor zaten ordan silersin canım:)

Evet Naimecim Ege babanın kopyası:dilcikar:Nankör evlat işte 9 ay taşı karnında sonra gitsin babasına benzesin:mymeka:

duygucum yaptır cicim..hem cildinde yenilenmiş olur..uzun süre emzirmenin azizliği..artık depolar boşalıyo..saçlar dişler zayıflıyo..kalsıyum takvıyesı al duygucum..eczaneden suda erıyenlerden al iç gunde bikaç tane..zayıflatıcı yağ yakıcı etkısde var....valla yaptırdım ve aşırı alınmadıktan sonra bence hiçbişi olmuyo..e ama gulben hn zaten folloş olmuş bide 5 6 kılo yag aldırmışsa pişmandır bencede..

Peki Umutum onlar iştahımı açmazmı yani kalsiyum??Kalsiyum yağmı yaıkıyormuş anaaa bilmiyordum:)
Sen ne kadar yağ aldırdın canım bunun sınırı yani bozulmamak için sınırı nedir??

duygucum maşallah boncuğa
kız daha ne yağı aldırıyon zaten incecik oldun ya
aytenle seni ne yapmalı
oda 53 kilo olmuş daha kilodan bahsediyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…