Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhaba hanımlar
resımlerın hepsını gÖrdÜm hepınız sÜpersınız bebıŞlerdeÇoktatlılar maaŞallah hepsıne hepsını ÖpÜyorum burdan.

duygucum maşallah boncuğa
kız daha ne yağı aldırıyon zaten incecik oldun ya
aytenle seni ne yapmalı
oda 53 kilo olmuş daha kilodan bahsediyiii

Yok be Serapcım ben öyle zayıf degğilimki 63 64 kilo civarındayım...Ama vücuduma göre her zaman bacaklarım kalındır boru gibi hiç güzel değil üst bacaklarımZayıflasamda üstünden gider kollarımdan gider ama bacaklarım çok incelmez:gitme:

duygucum ben ikikez oldum..ilkinde 3,5kilo 4kıloya yakın alındı..yaşım küçüktü hemen toparladı vucudum..bel altı kalça üstünde yumaklarım vardı resmen..zayıflasamda gıtmıyodu..zatenbu kesınlıkle zayıflama amelıyatı deil..ordan alınana yağ hucrelerının sayısı azaldıgından birdaha kılo alsanda oranlı dağılıyo..bunu yaşadım..sonra bi dönem alkolle fazla haşırneşir oldum..hergece yemekler falan..üç sene kadar bu boyle devam ettı..sonunda azcık yesemde göbeğim basenım yağ bağlamıştı ..karacıgerın azizliği..yine yaptırdım ama 2,5 cıvarı alındı..son seferde kol içi bacak dizkapağaı içi,göbekten alındı..dediğimgibi ben bi sarkma yaşamadım..en buyuk sarkmayı dogumdan sonra yaşıyorum..ama bunun lıpoyla alakası yok blıyorum cunkı plesantam öndeydi ve buyuzden göbeğim ikiz göbeği gbiydi..kalsıyum iştah açmaz..e ve a vıtamını iştah ve dolayısylakılo yapıcı olarak bılınır..zaten kalsıyumun fazlasıda zararlı deildir sidikle atılır..zayıflamak için karaciğeri arada bakıma almalı..enginar en iyi ilacıdır..ve bol su..o erıyen sandozlarda kesınlıkle bişicik yapmas..yağ yakımınada faydası var.

iyi geceler hanımlar ....ayy kıss serap ben seniçok seviyom kıss.. nekadar doğal,içten,samimisin.. :1hug:resimlerden öle hissettim..:hooray:
resimler süperr hele kıyafetlerini cok yakıştırmışsın... ipek köftesiine nedemelii allaahh bal üstü bal...maşallah

Son düzenleme:

saol canım benim
inan sende öylesin
gönlü güzel arkadaşımŞeniz

gızlar ben yarın uşağa gidiyorum
annemlerde internet yok
fatmiş.com lara gittikçe yazarım sizlere
bi 20 gün filan uşaktayım
kendinize iyi bakın
sağlıcakla kalın canlarım

gızlar ben yarın uşağa gidiyorum
annemlerde internet yok
fatmiş.com lara gittikçe yazarım sizlere
bi 20 gün filan uşaktayım
kendinize iyi bakın
sağlıcakla kalın canlarım

oh 2 kardeş buluşun bakalım kaydirigubbakcemile5
merak etme fatma seni netsiz koymaz opuyorumnanaktan
hayırlı yolculuk canım

oğlumun dişleri çıkmış sabah babası görmüş 2 tanecik darısı çıkmayanların başına
9.ayımız bitti ilk haberimiz dişimiz

günaydın...
arzucum hayırlı olsun ...sorunsuz çıkardevamı işallah..ismetinde üstler patladı..ama iki gündür ne iştah ne uyku..ne dişmişş bee dedim yanii...umarım bu huy değişimi tamamen diştendir gerçekten..yoksa bu sefer hakketen depresan felan kullansam yeridir yani..dün annemlerden gelırken ist trafiğinin azizliğine uğradık..allahımm 4 saat yollarda..perperişan oldum..tansıyonum çıktı..bide babası arabayı yıkatmamış leş gibi bi araba..nefret ettim herıften resmen..arka camada gölgelil taktırmadı hala..yoldaısyan edince bavulumdan gömleğimi alıp takıverdi cama..çingenekılıklı..bunlar kesınlıkle beni acayıp soğutuyo..

bugun annemlerın çınarxık esenkoydekı yazlıgına gıdıcem..yolu düşen olursa beklerim...ev güzel..kendımıze ait havuzumuz koca bahcemız felan var...cocuklugum orda geçti..yınede uzun suredır gıtmemiştim ve çokta sevmem..ama akşamları serin olur..havası güzeldir..denıze girilmez artık oralarda pistir sanırım ama enazından kasımpaşanın tozlu sokaklarına bakıp 80 mtrekarede duvarların üstümeyürümesinden iyidir..kocadan hayır yok..borcu bitecekte ailesini tatile götürecek..yanii içimde karılık hissi kalmadı desem yeridir..hicranın kulakları çınlasın..bikeresinde yazdıgı gibi-hayat harcadı beni..-benide......

emelcim günaydın..numaram deişti..herif dier hattımborctan kapanınca başka bı numarayı turksel sınırsız etti..mesaj atıcam sana şimdi.

günaydın canım,aldım mesajını:)
ya kızlar,sizinkiler oyuncaklarıyla oynuyorumu benimki sıkılıyor emeklemeye başlıyor onu emekleyerek gittiği zararlı yerlerden almaktan yoruluyorum,yürütece koydum şimdide..halının kenarlarına takılıp düşecek..bu sabah bebişimin bütün soğukluğu üstündeydi,oysaki ne güzeldi bana yakınken,umarım geçici bi durumdur,yüzüme bile bakmıyo sıpa..bacaklarım ve ayaklarım sızlıyo kaç gündür,pazara bile gidemedim dün eşimi gönderdim.bir oturuşta 1 kilo meyve yiyen ben meyveden tiksiniyorum ve bu durum çok kötü yediğim en sağlıklı şeydi çünkü

emelcim bende meyve yemez oldum, halbuki hiç üşenmez sırf meyva almaya giderdim bitince. ama abur cubura karşı duygularım nedense hiç değişmiyorrr. senin oğlannn sana karşı nasıl davranıyorrr hep bahsediyosun yaa bana gelmez diyee mesela evin içinde emekliyerek sana gelip beni kucağına al der gibi bakmıyomu hiç.

ohh bizim içinde serinle havuza girrr, ne güzel annen yanındaa en azından, sen evde olmadığın zamanlarda eşin ne yapıyo şeker.

yok canım daha hiç öyle bişey yapmadı,sadece sıkıldığı zaman mızıldanır yanına yaklaşınca kollarını uzatır ama sanada uzatır kollarını.bi kaç gündür ilgiliydi geliyodu sokuluyodu ,yüzümü yalıyordu resmen..ama şimdilik bitti..

allah allah ilginç dimi, ama büyüsün bişeyleri anlamay başlasın 1 yaşına gelsin değişir merak etme canım.

günaydınlar....serapçım umutçum iyi tatilller size...emelcim ya tunahan da bana gelmez hiç babannesinden alamam mesela ama ababsını gördüğü zamanda hiç bir kuvvet babasından ayıramaz onu...gerçi ben çalışıyorum belki bana kızıyor küsüyor o yüzden böyle davranıyor olabilir ama şöle düşün daha bebekler bunlar 3 yaşından sonra anneci olurlarmış zaen...

ben normalde hiç meyve yemem aklıma gelmez yani hamileyken deli gibi meyve yemiştim doğumdan sonra gene bıraktım biri koyacak da önüme öle yicem ancak ama abur cubur her daim hazırda var:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…