- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.761
bende avatarı değiştirdim diğeri kışlıktı bu da yazlık olsun:)
duygucum maşallah boncuğa
kız daha ne yağı aldırıyon zaten incecik oldun ya
aytenle seni ne yapmalı
oda 53 kilo olmuş daha kilodan bahsediyiii
duygucum maşallah boncuğa
kız daha ne yağı aldırıyon zaten incecik oldun ya
aytenle seni ne yapmalı
oda 53 kilo olmuş daha kilodan bahsediyiii
iyi geceler hanımlar ....ayy kıss serap ben seniçok seviyom kıss.. nekadar doğal,içten,samimisin.. :1hug:resimlerden öle hissettim..:hooray:
resimler süperr hele kıyafetlerini cok yakıştırmışsın... ipek köftesiine nedemelii allaahh bal üstü bal...maşallah
gızlar ben yarın uşağa gidiyorum
annemlerde internet yok
fatmiş.com lara gittikçe yazarım sizlere
bi 20 gün filan uşaktayım
kendinize iyi bakın
sağlıcakla kalın canlarım
günaydın...
arzucum hayırlı olsun ...sorunsuz çıkardevamı işallah..ismetinde üstler patladı..ama iki gündür ne iştah ne uyku..ne dişmişş bee dedim yanii...umarım bu huy değişimi tamamen diştendir gerçekten..yoksa bu sefer hakketen depresan felan kullansam yeridir yani..dün annemlerden gelırken ist trafiğinin azizliğine uğradık..allahımm 4 saat yollarda..perperişan oldum..tansıyonum çıktı..bide babası arabayı yıkatmamış leş gibi bi araba..nefret ettim herıften resmen..arka camada gölgelil taktırmadı hala..yoldaısyan edince bavulumdan gömleğimi alıp takıverdi cama..çingenekılıklı..bunlar kesınlıkle beni acayıp soğutuyo..
bugun annemlerın çınarxık esenkoydekı yazlıgına gıdıcem..yolu düşen olursa beklerim...ev güzel..kendımıze ait havuzumuz koca bahcemız felan var...cocuklugum orda geçti..yınede uzun suredır gıtmemiştim ve çokta sevmem..ama akşamları serin olur..havası güzeldir..denıze girilmez artık oralarda pistir sanırım ama enazından kasımpaşanın tozlu sokaklarına bakıp 80 mtrekarede duvarların üstümeyürümesinden iyidir..kocadan hayır yok..borcu bitecekte ailesini tatile götürecek..yanii içimde karılık hissi kalmadı desem yeridir..hicranın kulakları çınlasın..bikeresinde yazdıgı gibi-hayat harcadı beni..-benide......
yok canım daha hiç öyle bişey yapmadı,sadece sıkıldığı zaman mızıldanır yanına yaklaşınca kollarını uzatır ama sanada uzatır kollarını.bi kaç gündür ilgiliydi geliyodu sokuluyodu ,yüzümü yalıyordu resmen..ama şimdilik bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?