Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya emel bu ismet bastıbacağı da öylebiliyomusun..eskıden oynardı negüzel..emekleme çıktı hiçbişi kolay kolay dıkkatını bikaç dkkadan fazlacekmıyo..eskısıkadaryürütecinide sevmiyo..habire ayağakalkma çabasında..arada dan dun düşüyo..kafayı yere vurmalar,kendini geri atıp duvara kafa atmalar..ve aynen yüzüme bakmıyo..ancayorulacak felan kolunu açar..ama babasının kucağına gidince bana yan yan bakıyo..ben gülüncede ayaklarıyla tepinip utangaç gibi cilveli bişiler yapıyo..tek bana özel yaptıgıda bu..sen bence aşırı düşkünsün oğluna:)ve ondanda aynı tepkileri beklıyosun..merak etme emel bunlar daha bebek..görbak o yakışıklın neler edecek daha sana:)

aytencım anamlar yok..eşimle gidiyoruz..amaben annemlerdeyken evde yalnız kaldıgında genelde kahvede oluyo..henuz yakaladım yamuğunu..allah yakalatmasın dıyorum nedyiyim:)

bu da benims erserim az önce çekmişler kayınvalidemler...sıcaktan uyumuyo diye suya sokmuşlar

Eklentiler

• $Fotoğraf-0076.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 19
canım bizimki de huysuz sıcaklardan sanıyorum kaç gündür gündüzleri de uyumuyormuş kayınvalidem az önce suya sokmuş sıonra hemen uyumuş gerçi ven eve gidince de hergün suya sokuyorum....inşallah güsel bir tatil olur canım....

Selam arkadaşlar nasılsınız??Ancak bakabildim üstümde bir ağırlık var bugünlerde...
Umutcum çok teşekkürler verdiğin bilgiler için canım..
Arzucum yeni dişiniz hayırlı olsun tatlım...
Emelcim Egede emeklemekten daha çok zevk alıyor ama oyuncaklarıylada oynuyor..Emekleyerek ben nereye gıdersem oraya gelıyor..Ben geri döneyim anında o da dönüp peşimden geliyor dizlerime tutunup kalkamaya çalışıyor falan...
gÖZDECıM maşallah denize ne güzel çıkmış su kuşu yerim ben onu:)

pişt su kuşu olan tunahan kısssfisfisfis

Ayyy evet ikisine ayrı ayrı yazdım sanıyordum:kedi:
Gözdeye çok tatlı maşallah deryaya su kuşu yazıcaktımkaydirigubbakcemile3

Olsun denizde su kuşu günde iki kere yıkanıyormuş çocuk allah allahhh ne karıştırıyon sen şimdi:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…